שרשור פרק 161.

זו בטח שאלה של זמן

פדידה הוא היחיד שיש לו אינדיקציה מוצקה כדי לחשוד בדורי - הרי הוא ראה אותו כשהתברר שליאן לקחה את סיגי באוטו שדורי עצמו חיבל בו, וראה איך הוא מגיב באופן מוזר לרטמפ כה טריויאלי. החשד בטח עוד יגיע, אלא שבינתיים עיקר החשד של סער מוסת לכיוון ג'וזף אוגניסיאן.

תום איכזב אותי בפרק של היום

נו באמת הבנו שהבנאדם מדחיק את רגשותיו אבל על היום הראשון שיושבים שבעה הוא מדבר לי על כדורגל ואנשים שם טוחנים בורקסים ובשרים חופשי, זה נראה מסיבה ולא שבעה , מילא אם זה היה לקראת סוף השבעה עוד איכשהו זה סביר וגם על סף הטימטום אבל על היום הראשון בחייכם, התסריטאים צריך להיות עם קצת יותר הגיון, ביום הראשון רואים תמונות של המנוח ונזכרים במצבים כלשהם שהיו קשורים אליו, מעלים זכרונות, אבל בטח שלא פותחים שולחן עם פיצוחים ועל האש וחומוס , זה נראה יותר כאילו חוגגים את מותה של סיגי, בחייכם תסריטאים, תנו תסריט קצת יותר הגיוני (אני יודע שהם לא מבקרים פה אבל אין עם מי לדבר אז מוצאים את הכל פה...) אני יודע שיש אנשים שיגידו שככה הוא מתמודד עם הכאב אבל בחייאת רבאק זה כבר גובל בטמטום, לא היה חסר שיעשו שם אגאדו ויביאו דיג'יי עם פליקרים ואורגן אורות ויפציצו את השכונה עם בוקסות בגודל של בית. קצת הגיון ושכל ישר בחייכם...

קיוטה31

New member
אבל בכל שבעה אוכלים ומדברים ואפילו צוחקים

וזה בכלל לא סותר את תחושת העצב על האובדן, להיפך זה משמש כמעין בריחה לשם הקלה על העצב. ולעניין אחר, ממש חבל שנפטרו מדמות מדהימה, אמיתית וחמה כמו סיגי.זה מזכיר לי, אגב, פרק בסדרה אמריקאית בשנות ה80 בשם FAME למי שמכיר, גם שם הרגו את אחת הדמויות הראשיות, בחורה יפה מקסימה ומוכשרת, בתאונת דרכים קטלנית בגלל נהג שיכור.

צודקת אבל על היום הראשון,?? פתחו שם חאפלה

אם זה נראה לך כמו שבעה אז כנראה שאף פעם לא היית בשבעה, לי בכל אופן לא יצא להיות בשבעה עם על האש וחומוס וסלטים וכולם שוחכים שמדובר בשבעה, איפה נרות זיכרון? עזבי אותך שטויות זה יצא מוגזם ברמות

קיוטה31

New member
לצערי יצא לי להיות בשבעה כמה וכמה פעמים

כולל אבל על שני סבים וסבתא שלי זכרם לברכה. כן, זה באמת נראה מוגזם שאוכלים על האש, אבל בורקסים זה בהחלט מקובל אצל עדות הבלקן כמו בולגריה וטורקיה, לא יודעת מה אוכלים בשבעה של בני העדה הבוכרית (העדה של סיגי), אך נעזוב את זה.המנהגים הדתיים כמו תפילות ונרות זכרון בהחלט חסרים, אך נראה לי שהיוצרים מחפפים קצת בקשר לדת, או שזו משפחת שלייפר שלא שומרת מסורת כלל.

liaush

New member
רגע, אם מישהו לא בוכה זאת אומרת שהוא לא סובל?

כי זה ממש לא נכון. לפעמים הסבל הוא כל-כך עמוק שאי אפשר לבטע אותו לא בדמעות ולא במעשים. ובגלל שמדובר בדמות מופנת כמו תום אשר שומר את ריגשותיו בבטן אז זה ממש לא מפתיע שהוא מתנהג כך הלוואי על כולנו תגובה כזו במקרה של אובדן. אבל בקשר ל"חפלה" אני נוטה להסכים איתך זה היה קצת מוגזם השיחה הזו על כדורגל. החברים שלו שיתפו פעולה כי נראה הם פשוט ניסו להוציא אותו מהאבל וזה באמת הגיוני. כי בשבעה החברים באים לעודד מספרים דברים שמחים ובמקרה שלהם על מה יש להם עוד לדבר חוץ מעל כדורגל.. על בחורות??. D: חח.

דורון9121

New member
סיגי מלאך זה יהיה דפוק ברמות על

שלא יתוארו. יותר דפוק מזה לא יכול להיות ותום עם יעל. בא להקיא כבר ממה שעשו מהסדרה הזאת זה יהיה קיטשי ברמות שאפילו הטלנובלות העלובות של הילדים יראו יצירת מופת לעומת הטלנובלה הזאת

מילי../images/Emo5.gif

אני כ"כ שונאת אותה! אחת הדמויות המתעלקותתתתת! וטובה הרגה אותי היום
איזה יציאות יש לה... גם כשהיא אמרה 'אוי אתה לא שומע' וגם כשהן היו בדירה של תום והיא התחילה לצחוק ואז אמרה סליחה ועשתה את עצמה בוכה

שאלה בקשר לסיגי, עשוי להכיל../images/Emo58.gif..

אתם בטוחים שמיכל תנחה בניקולודיאון, ונגיד שכן בגלל זה הרגו אותה
כי היא אמרה בחדר ההלבשה שבטי תחזור והיא תהיה אחות של סיגי... אז נגיד שהיא תנחה בניקולודיאון, לא נראה לי שהרגו אותה בגלל זה, אלא כדי לעשות שהסדרה תהיה עם יותר מתח, יותר עניין אני יודעת..

היא צחקה על זה

בטי לא באמת תחזור.... היא אמרה את זה בציניות על זה שבטב"ע אפרת מתה ואחותה באה.

../images/Emo207.gif גם אני ..

התמכרתי לסדרה
חבל שבאיחור של עונה... טוב נו.. כי אין לי הוט. בכל אופן. שמעתי שסיגי הקליטה לתום שיר. יש למישהו מושג איך קוראים לשיר ואיך אני משיגה אותו
תודה

דבירון2

New member
קוראים לו "שומרת לילה"../images/Emo7.gif

איזה עצוב שסיגי מתה!!!!!!!!!!!!!!!! בכל אופן,זה השם ויש את הקליפ של השיר(בביצוע מיכל גבריאלוב-סיגי)ב-ynet.באתר הרשמי של האלופה. שיר מהמם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה עצוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חור קטן בתסריט

סצינה חזקה בפרק היא ההזיה של דורי על איך שמתנפלים עליו כשהוא מגיע לשבעה וקוראים לו "רוצח". אבל איך זה שהוא מדמיין שם את ריטה, כשהוא לא מכיר אותה בכלל?

למעלה