שרשור פרק 161.

SunshineStyle

New member
אה וישלי השערה להמשך העלילה..

מילי ודורי יהיו ביחד ואז דורי יסמוך עליה כי הוא דביל איך לא, [אני מדברת על הדמות המ] והוא יספר לה שהוא פגע בבלמים של המכונית ומילי תרוץ לספר לתום :O - בהתחלה כתבתי במקום מילי "תום ודורי יהיו ביחד"

אמ.יש לי השערה כי בתקציר של יום חמישי../images/Emo58.gif

שסער הולך להתאמן בחוף שבו מצאו אותו... בטח יהיה לו זכרון ממש חזק אם עושים הפסקה....

Keep Holding On

New member
כנראה שזה הולך להיגמר ככה: ../images/Emo58.gif

סער וניקי הולכים לים במטרה להחזיר לו את הזיכרון. במהלך הטיפול ניקי מחליטה להיכנס לים, ואז היא טובעת (או שהיא עושה את עצמה טובעת כדי להחזיר לו את הזיכרון). סער רץ להציל אותה, קופץ לים, וככה נזכר בהכל.

טושית18

New member
התגעגעתי כשהן לא היו...וכשהן חזרו

נזכרתי מה אני שונאת אותן ואילו עלוקות חסרות גבולות ומוצצות דם הן...חחח:) טובה ומילי. דרך אגב מילי (השחקנית) נראית טוב מתמיד, כוסית, מאופרת יפיפה...אחלה גוף:) נראית הכי טוב שאני זוכרת אותה

faery18

New member
תגובה על הפרק :]

דורי סתם מעצבן, חבל שלא הרגו אותו במקום את סיגי |: או שהוא מגמגם או שהוא בוכה, זה מעצבן. >< היה מצחיק עם טובה "אה אופס אתה לא שומע" או שהיא שכחה את מילי באוטו
לפחות החזירו אותן, אחרת הסידרה הייתה מדרדרת עוד יותר

julie90

New member
../images/Emo45.gif

גם אני חושבת שהוא מכוער ככה. היא ניראת ג'ינג'ית...

gorillAZ

New member
פרק חמוד.

לא היה יותר מידי עצוב אפילו היה מצחיק, במיוחד עם טובה ומילי .. איך אוסקר נבהל.. והוא ותום התחילו להתעצבן.. סוף סוף תום מתמודד יפה איך הוא מחזיר לה.. חח בצדק אבל טוב שהחזירו אותן הן ממש טובות!!!

G a L D a V i D

New member
אני יודעת שאני לא קשורה לפורום הזה אבל

בכל זאת XD הולכים עכשיו לעשות פתיח חדש לסדרה ?! בגלל שסיגי הלכה , מילי וטובה חזרו , מיטל הולכת לחזור... רוב הסיכויים שגם דריה וג'לל... מישהו יודע על זה משהו ?

כל כך שונא את מילי../images/Emo87.gif

יוווו!! איך בא לי להלביש לה כאפה!!! די היא פשוט דורשת!! היא כל כך מעצבנת וטפילה!! למה ריטה או תום לא מעיפים אותה בצרחות?!?!!?! שונא אותה!!$%#$^%$%^#$ טובה כל כך מצחיקה אותי.. כפרעליה התגעגעתי
הרג אותי הקטע שמילי ישבה עם דורי והתחילה פתאום לדבר איתו על סיגי.. איך הוא התחיל לבכות ממה שהיא אמרה
תום מתנהג קצת יותר מדי בקרירות למוות של סיגי..

kuku woman

New member
תום פשוט מכחיש..

איך בכלל אפשר לעכל משהו שכל היום 24 שעות מסתובבים סביבו אנשים מהשבעה..קשה ביותר אבל חכו עוד נראה אותו כואב על המוות של סיגי

liaush

New member
לפעמים ההכחשה והבריחה מהסבל יכולה להקל

על הבן אדם. הוא מנסה לא לחשוב על זה ולהיות בשליטה. וכל הכבוד לו על זה!. בשביל מה זה טוב להתאבל ימים ולילות כמו ריטה?. נכון אפשר להבין אותה היא נשארה לבד. זה דיי עצוב לדעת שאת תלויה עכשיו רק בחבר שלך. ואם נגיד הם יפרדו או משהו? לאן היא תלך? כנ"ל לגבי סער גם הוא קצת תלוי בליאן. אבל להבדיל מסער ריטה לא תוכל להסתדר לבד בלי תמיכה ובלי סיגי
. אני כ"כ לא רוצה שרני וריטה יפרדו , למרות שקצת נמאס מהזוגיות שלהם, חסר אקשן! בגידות! בלאגנים!. למרות ש...
הזוגיות שלהם תתפורר ברגע שריטה תנסע, רני יתאהב במישהי אחרת..

ליןןןןן

New member
חחח גם אני...איך היא אומרת ליעל

"תכיני 2 צלחות קבב פרגיות כל מה שיש בשר חומוס כוסברה פטרוזיליה"...

liaush

New member
סיכום הפרק..:

למרות שהפרק עסק במוות של סיגי ורוב הסצנות הם סצנות השבעה. הפרק היה מצחיק, מרענן, שנון
. טובה פשוט מלכה! כמה אור היא מכניסה לאלופה כמה?!?!?!
"אה.. אתה לא שומע" חחחחחחחחחחחחחחחחחח בשביל טובה עיוורים חרשים נכים זקנים הכל אותו דברD: פשוט חולה עלייה D:. ממש הרגשתי את הנוסטלגיה של העונה הראשונה. ואני חייבת לציין מילי ממש משתבחת עם הזמן. היא כזו יפה שאני פשוט לא מורידה את העיניים ממנה (עם כל הכבוד לטובה) היא הייתה מתה להיראות כמו הבת שלה חחח. אני ממש מתחילה לאהוב את הדמות של אלינור
היא כזו מאמי היא אפילו לא הכירה את סיגי (כ"כ טוב) והיא בכתה והתאבלה.. להבדיל מזיוה דמעה אחת לא ראיתי ממנה=/. תגידו..
מחר יהיה הפרק הזה עם הים? שניקי טובעת ואז סער נזכר, ראיתי את זה בפרומו החדש. זה ישודר מחר?. אוף איך אני אחזיק מעמד שבועיים בלי האלופה?!?!?!. אבל יכול להיות שזה לטובה חלק מהדמויות יחזרו =] ואני מקווה לראות שינוי משמעותי ולטובה!
ולמרות שגם כרגע מבחינתי האלופה במצב טוב. אני כבר מתה לראות את הפתיח החדש
ועוד יותר אני מתה לראות את הפגישה בין סער ומילי אני אוהבת את הסצנות שלהם ביחד משום מה
פרק חזק
אהבתי.

ואיי כנסו !!

למי שיש וי או דיי אז נכון היה ספלויירים או איך שכותבים את זה אנא עארף חח ... אז הראו את תום הולך לקברר. ... חח אז עכשיו אחנו יודעים מי זה !

זה ממש מפחיד...

כמה שתום קר.......וכאילו לא אכפת לו...מדבר על הכדורגל בשבעה...סבא שלו נשאר לעמוד ליד הקבר והנוא בשיא הטבעיות "סבא בוא כולם כבר הלכו"....ציפיתי ממנו לבכי וכאלה.......מעניין מאוד למה הוא מתנהג כאילו כלום לא קרה!!!!

MoRaN SaShA

New member
יאו היום ראיתי את הפרק של היום +אתמול

כמה בכיתי.. עם ריטה.. ועם אוסקר.. ועם ליאן.. וכולם. יאו זה היה כלכך עצוב
נורא

למעלה