Summer Game

DAN1EL

New member
../images/Emo176.gifSummer Game../images/Emo176.gif

המשחק היה אמור להיות אתמול, אז מצטער על האיחור, אבל...הוא יהיה עכשיו.
אז נתחיל...:)

DAN1EL

New member
202 - Crossroads

תקציר הפרק באנגלית: Episode #202 - "Crossroads" Pacey fails his driver's license test on his birthday, and Dawson is so absorbed with his new relationship with Joey that he overlooks Pacey's special milestone entirely. Hurt and feeling like he's being phased out, Pacey throws a huge bash in an effort to expand his horizons. While innocently snooping around Joey's room, Dawson reads some disparaging remarks in her diary that make him question how well he knows his lifelong friend. The budding Dawon-Joey romance affects Jen too, whose loneliness causes her to befriend the group's adversary, Abby Morgan. With boys and booze forever on her mind, Abby proves to be a bad influence on Jen. Meanwhile, Mitch suggests that he and Gale try an "open" marriage as a means to save it. ובעברית בקצרה: דוסון קורא ביומן של ג'ואי ללא רשותה, וקורא שם כמה דברים מעליבים שהיא חושבת עליו ועל הסרט שלו. כשהיא מגלה זאת היא כועסת מאוד, והם רבים אך לבסוף משלימים. פייסי נכשל בטסט לרישיון נהיגה, ונעלב כי חבריו שכחו את יום ההולדת שלו. ג'ן הבודדה והמדוכאת פוגשת בטראבל-מייקרית של תיכון קייפסייד, אבי מורגן, והשתיים מדברות, מתיידדות, וחוגגות על אלכוהול. מיץ' מציע לגייל לנסות נישואים פתוחים. אם אתם רוצים לבחור בפרק הזה, שרשרו להודעה זאת הודעה שבכותרת שלה יהיה את האייקון
. רצוי לפרט בהודעה למה בחרתם בפרק. דיונים על הפרקים, תמונות, שירים וכו', רצוי מאוד - אבל לא כאן. מיד אני אתן מקום לכך.
נעזרתי באתר הרשמי.

Dawson girl

New member
../images/Emo79.gif

למה? אהבתי מאוד את הפרק הזה
במיוחד את הקטע שמתנגן השיר "קיס ד'ה ריין" כשדוסון וג'ואי משלימים בסוף, זה היה כל כך מושלם!
ופייסי היה חמוד במיוחד בפרק, כשהוא ארגן מסיבה די מגעילה ובסוף אנדי באה ונתנה לו את הכדור ביליארד הזה שעונה על השאלות והוא נפל למים
פרק חמוד לאללה! אהבתי אותו

DAN1EL

New member
../images/Emo79.gif

אחלה פרק!! קודם כל, בראש ובראשונה, בגלל שאבי מופיעה שם!!
אין לכם מושג איך שמחתי בפעם הראשונה שהפרק השודר וראיתי אותה! ידעתי שהיא חוזרת לסדרה, אבל כשראיתי את זה ממש ממש שמחתי! חח.. הפרק היה ממש יפה, אהבתי הכל חוץ מהסצינות עם ההורים של דוסון, כי זה פשוט משעמם. בכלל, כל הסיפור שלהם עשה רק רע לעונה הזאת, שהייתה יכולה להיות הרבה יותר טובה. עוד משהו שעשה לה רע זה האווירה המאוד טראגית שהייתה. קצת קלילות לא יכלה להזיק, בכל זאת, מדובר באנשים בני 16, הם יכולים להרשות לעצמם גם קצת כיף, ולא כל כך טראגי. אבל בפרקים הראשונים זה עדיין לא מורגש, והיה אחלה פרק.

LillipooT

New member
../images/Emo79.gif ../images/Emo60.gif

גם הפעם אני בוחרת בפרק מהעונה השנייה.. אהבתי את הפרק הזה מאוד
קצת אכזב אותי שכבר בפרק השני דוסון וג'ואי - הזוג שלו חיכיתי כל כך הרבה זמן - רבים..
אבל לא נורא.. למרות שהם רבו, זה היה פרק יפה ביותר. ודוסון טיפש! כמובן גם הופעתה של אבי בפרק העלתה את רמתו
ומיץ' וגייל עצבנו אותי קצת בפרק.. כאילו ממ הם לא עצבנו, הם פשוט היו מיותרים.

DAN1EL

New member
402 - Failing Down

תקציר הפרק באנגלית: Episode #402 - "Failing Down " Reality never hits harder than when summer's over, and that time has come for the new senior class of Capeside High. As if going back to school and facing college admissions weren't bad enough, Pacey finds out that he took off on his summer sail before discovering that he failed three of his junior year classes. Jen not only has to deal with a long distance relationship, she gets dumped by Henry and worse yet, she gets the news from Jack. While she lashes out at the bearer of bad news, Pacey panics about his future and tries to hide his failure from Joey. Joey, meanwhile, is worried about how to pay for the ivy league college she hopes to get into, and gets busy wrangling a job at the town's tony yacht club. A fresh breeze blows into town in the form of Gretchen Witter, however. Pacey's big sis seems to have a few problems she may be running away from, but this also appears to make her the perfect advisor for her brother and his confused friends. Not only does she set Pacey straight that if he thinks he's failed now, he'll have truly bottomed out if he doesn't level with Joey, but she brightens Dawson's day as well. As someone he used to have a crush on, she's now able to remind him a bit of the things that make his blood run a little quicker, stirring the torpor he's settled into. תקציר הפרק בעברית, בקצרה: פייסי מגלה שנכשל בשלושה מקצועות, מה שאומר שהדרך אל הקולג' תהיה קשה יותר ממה שחשב. הוא מסתיר את זה מג'ואי. ג'ן נזרקת על ידי הנרי, ומקבלת את החדשות מג'ק. ג'ואי דואגת לגבי הקשיים שיהיו לה לשלם לאוניברסיטה שהיא רוצה להתקבל אליה, ומנסה להתקבל לעבודה במועדון יאכטות מפואר. מתחיל להתפתח משהו בין דוסון לגרטשן, אחותו של פייסי. לדוסון יש תסרוקת מגעילה. כדי להצביע לפרק הזה שרשרו להודעה זאת הודעה שבכותרת שלה יופיע האייקון
. בתוכן ההודעה רצוי לפרט למה בחרתם בפרק וכו'. נעזרתי באתר הרשמי.

shiray

New member
../images/Emo41.gif

למה? אוקיי אז ככה: דבר ראשון אני אוהבת להיות בדעת מיעוט, זה גם מוריד מהאחריות של כמה אנשים שיתעוררו פה יום אחד ויגלו שהעונה של דוסון וג'ואי פתאום לוקחת פה וגם להיות במיעוט זה כיף, תמיד נותן תחושה של ייחודיות וזה שלא שוחים עם הזרם (כן כן, אלה גם השכנועים שלי למה לא נורא להיות שמאלנית במדינה שלנו עכשיו...). חוץ מזה שהסיבה לריב הרבה יותר הייתה מעניינת ויותר מראה גם כמה לזוג אכפת אחד מהשני- דוסון וג'ואי רבו בגלל שאחת ירדה על הסרט שלו ואחד קרא לילדה ביומן... לא אהבתי. לעומת זאת את פייסי יכולתי יותר להבין שהוא מתבייש בכשלונות שלו כשהחברה שלו כזאת מוצלחת ולא נעים לו להודות בזה שהוא מרגיש פחות מדי טוב בשבילה, וזה שג'ואי בכלל כעסה על זה שהוא לא ישר שיתף אותה ונתן לה לעזור לו... בקיצור הריב הרבה יותר הראה כמה כל צד אוהב את השני מאשר הריב של דוסון וג'ואי שאכן התאים לנערים צעירים שאין להם יותר מדי דאגות... גם ההשלמה- כשראיתי את הפרק בעונה השניה פעם ראשונה לפני כמה וכמה שנים מזה אהבתי את זה, אבל כשראיתי שוב לא מזמן פתאום לא יודעת, זה נראה לי טיפ'לה קיטשי מדי וגם זה שהם השלימו בגלל שג'ק פתאום אמר לה "אם היה לכם את הריב הראשון עכשיו יכולה להיות להם ההתפייסות הראשונה" או משהו בסגנון?! חחח יותר אהבתי את גרטשן שניערה את פייסי. ומה עוד מה עוד... האא זה שדוסון מכוער בעונה הרביעית לא מפריע לי כי גם ככה מהעונה השלישית התחלתי לשנוא אותו... מבחינתי כמה שיותר דפוק ומכוער יותר מצדיק את העמדה שלי...

shira245

New member
../images/Emo41.gif

כי למרות שאני הרבה יותר דוגפילית מאשר גופילית,אין בכלל מה להשוות בין המערכת יחסים בין דוסון לג'ואי לבין מערכת היחסים שבין ג'ואי ופייסי. שירה הסבירה את זה כ"כ טוב וכמעט שאין לי מה להוסיף למה שהיא אמרה אבל בכמה מילים,לדעתי,המערכת יחסים של דוסון וג'ואי חמודה,כיפית אבל חסרה לי העוצמה הזו שיש במערכת יחסים של פייסי וג'ואי. קשה להסביר,אבל פעם כתבתי על זה בפורום, שאיך שאני רואה את זה דוסון וג'ואי לא באמת אהבו אחד את השני.לג'ואי פשוט היה נוח לחשוב שהיא אוהבת את דוסון כי הם מסתדרים כ"כ טוב אחד את השני והם הגיעו לגיל המבלבל הזה שההורמונים משתוללים והחברות האפלטונית ביניהם פתאום נראתה להם מוזרה והם פשוט שדרגו אותה. שנתיים אח"כ,ג'ואי מצאה אהבה הרבה יותר אמיתית-פייסי.אהבה שנובעת מרגשות אמיתיים. בכל מקרה,ג'ואי ופייסי הם לא הסיבה שבגללה אני בוחרת בפרק הזה אלא בכלל,דוסון וגרטשן. דוסון וגרטשן הם הזוג האהוב עליי בכל סדרה,יש להם מערכת יחסים די דומה לזאת של פייסי וג'ואי כי בשני המקרים,בני הזוג משלימים אחד את השני במקומות הנכונים(בלי מחשבות כחולות בבקשה) ולא יודעת,פשוט אהבתי את ההשפעה שהייתה לגרטשן לדוסון כי הוא פתאום כבר לא היה שפוט של ג'ואי והפסיק להיות אובססיבי כלפיה וגילה שהוא מסתדר פשוט מצויין בלעדיה. וזו העונה שהתחלתי פשוט לא לסבול את ג'ואי שעד העונה השישית התפללתי שהיא תהיה הדמות שתמות בפיינל.....

../images/Emo41.gif../images/Emo105.gif

מסכימה פחות או יותר עם מה ש(השירות)אמרו כאן. הפרק הזה מציג מערכת יחסים אמיתית של פייסי וג'ואי ויש שם דיאלוגים שאני מאוד אוהבת...

DAN1EL

New member
דיונים, שירים, תמונות וכו' -הכל כאן

כאן אפשר ואפילו רצוי לפתח דיונים על הפרק, להגיב לדברים שאנשים כתבו בבחירות שלהם, לשים תמונות, רשימת שירים, וכל מה שתרצו שקשור לשני הפרקים של הסיבוב הנוכחי.

Dawson girl

New member
../images/Emo103.gif תמונות מ-202 ../images/Emo103.gif

תמונה מתחילת הפרק- דוסון וג'ואי מתמזמזים על המיטה שלו כשברקע שידורי ערוץ הקניות על איזה קוצץ אטריות, וההורים של דוסון צופים בתדהמה במתרחש

Dawson girl

New member
עוד.. ../images/Emo103.gif

אחרי זה מיץ' מדבר עם דוסון על קונדומים
וגייל מרצה לג'ואי על תכנון המשפחה ואפילו נותנת לה ספר, כי הם חושבים שהילדים עושים את זה
ג'ואי מקבלת את הספר במבוכה

Dawson girl

New member
../images/Emo103.gif ../images/Emo103.gif

דוסון וג'ואי יושבים במיטה של ג'ואי בחדר שלה ועושים שיעורים ומתנשקים מדי פעם

Dawson girl

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo103.gif../images/Emo103.gif

אנדי מדברת עם ג'ואי, אין לי מושג על מה
אולי על היומולדת של פייסי?.

Dawson girl

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo103.gif../images/Emo103.gif../images/Emo103.gif

דוסון וג'ואי מדברים, והיא מגלה שהוא קרא לה ביומן את מה שהיא כתבה על הסרט ועל השאיפות שלו..

Dawson girl

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo103.gif../images/Emo103.gif

ג'ואי צועקת על דוסון באייס האוס על זה שהוא קרא לה ביומן והוא גם צועק עליה כי היא לא אמרה לו את האמת על הסרט... בקיצור- פייטינג

Dawson girl

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo103.gif

ג'ואי מדברת עם ג'ק במשמרת באייס האוס והוא אומר לה ללכת להשלים עם דוסון..

Dawson girl

New member
../images/Emo103.gif

ג'ואי רואה את דוסון על המזח כשמתחיל הגשם ומתקדמת אליו...

למעלה