../images/Emo41.gif
כי למרות שאני הרבה יותר דוגפילית מאשר גופילית,אין בכלל מה להשוות בין המערכת יחסים בין דוסון לג'ואי לבין מערכת היחסים שבין ג'ואי ופייסי. שירה הסבירה את זה כ"כ טוב וכמעט שאין לי מה להוסיף למה שהיא אמרה אבל בכמה מילים,לדעתי,המערכת יחסים של דוסון וג'ואי חמודה,כיפית אבל חסרה לי העוצמה הזו שיש במערכת יחסים של פייסי וג'ואי. קשה להסביר,אבל פעם כתבתי על זה בפורום, שאיך שאני רואה את זה דוסון וג'ואי לא באמת אהבו אחד את השני.לג'ואי פשוט היה נוח לחשוב שהיא אוהבת את דוסון כי הם מסתדרים כ"כ טוב אחד את השני והם הגיעו לגיל המבלבל הזה שההורמונים משתוללים והחברות האפלטונית ביניהם פתאום נראתה להם מוזרה והם פשוט שדרגו אותה. שנתיים אח"כ,ג'ואי מצאה אהבה הרבה יותר אמיתית-פייסי.אהבה שנובעת מרגשות אמיתיים. בכל מקרה,ג'ואי ופייסי הם לא הסיבה שבגללה אני בוחרת בפרק הזה אלא בכלל,דוסון וגרטשן. דוסון וגרטשן הם הזוג האהוב עליי בכל סדרה,יש להם מערכת יחסים די דומה לזאת של פייסי וג'ואי כי בשני המקרים,בני הזוג משלימים אחד את השני במקומות הנכונים(בלי מחשבות כחולות בבקשה) ולא יודעת,פשוט אהבתי את ההשפעה שהייתה לגרטשן לדוסון כי הוא פתאום כבר לא היה שפוט של ג'ואי והפסיק להיות אובססיבי כלפיה וגילה שהוא מסתדר פשוט מצויין בלעדיה. וזו העונה שהתחלתי פשוט לא לסבול את ג'ואי שעד העונה השישית התפללתי שהיא תהיה הדמות שתמות בפיינל.....