richter

New member
אה נכווןןןן!!

יצא דומה מאוד! אבל מה שעשית לריס או איך שקוראים לו קשה להבין שזה צבע בשיער

richter

New member
לא עובד לי ../images/Emo10.gif

ומזמן לא היית כאן, לאן נעלמת?

אמממ זה מראה לכם את הסמל של נענע?

שחכתי מזה שהם חסמו את זה איכשהו פשוט תעתיקו את הכתובת הזאת http://planet.nana.co.il/dhtm/%F1%E5%F4%F8%5F%EE%EF.bmp לשורה של הכתובת ותכנסו משם

וסתם לא כתבתי פה הרבה זמן

מסיבה חשובה מאוד לא היה לי מה לכתוב... אבל עכשיו כשחזרתי מארה"ב וקניתי בובת טימי מדברת יש לי הרבה מה לכתוב:)

Drums

New member
טוב, כנראה שאני באמת גרוע בזה..

זה אד אד ואדי..

richter

New member
אד לא נראה מספיק טיפש ../images/Emo3.gif

ולאד השני אין כובע כזה ולאדי אין שיער כזה (אני חושב) ומקווה שלא התבלבלתי בשמות

אתה יודע למה זה קשה??

כי זה לא דומה! זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!! זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!זה לא דומה!!

למעלה