זה הכי קל
ר רותי אברבנאל New member 21/8/03 #72 כמו שאתם יודעיפ זה gopy4!!!! תראו מה עשיתי (אין לכם מושג מי זה לא?????????????????) (אם אתם חושבים שאני גרוע אז יש לי משהו אחד להגיד לכם (אני עבדתי בצייר מזדיין לעזאזל) אני עובד בפוטו שופ לעזאזל לא בצייר חוץ מזה זה לקח לי ממש מעט זמן) (שעה לכל השואלים)
כמו שאתם יודעיפ זה gopy4!!!! תראו מה עשיתי (אין לכם מושג מי זה לא?????????????????) (אם אתם חושבים שאני גרוע אז יש לי משהו אחד להגיד לכם (אני עבדתי בצייר מזדיין לעזאזל) אני עובד בפוטו שופ לעזאזל לא בצייר חוץ מזה זה לקח לי ממש מעט זמן) (שעה לכל השואלים)
G gopy4 New member 21/8/03 #75 יאי הצלחתי אני במחשב של אמא שלי וזה פואעל בכינוי שלי יאי!!!!, לא חשוב, התמונה שלי לא עלתה וז מווזר.... (שיט)
יאי הצלחתי אני במחשב של אמא שלי וזה פואעל בכינוי שלי יאי!!!!, לא חשוב, התמונה שלי לא עלתה וז מווזר.... (שיט)
א אייל הצלם New member 21/8/03 #76 תמונה שגופי הכין... לא עובד אצלו אז הוא הביא לי ואני מעלה: אגב, אני יודע מה זה... מה איתכם?
E elcool New member 21/8/03 #80 טלטבאיכס! איכסי וויכסי! איכסי, איכסה ופלוץ... הטלטבאיכס, טלטבאיכס! עושים פליצות! הומוטאביז! הומו מומו! הומו, עליז וקייו הומוטאביז, הומוטאביז! עושים מאחור!
טלטבאיכס! איכסי וויכסי! איכסי, איכסה ופלוץ... הטלטבאיכס, טלטבאיכס! עושים פליצות! הומוטאביז! הומו מומו! הומו, עליז וקייו הומוטאביז, הומוטאביז! עושים מאחור!
E elcool New member 21/8/03 #79 יש לי יש לי יש לי! פחהההההה... סתם. אני חושב שיצא לי טוב. אבל נראה אם תזהו