יא אייקונים חדשים.. חחה אני אוהבת ת'אייקונים האילה.. ערב טוב לכולם\ן..
ט טאKילה New member 12/6/03 #1 ../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif../images/Emo179.gif../images/Emo178.gif../images/Emo176.gif יא אייקונים חדשים.. חחה אני אוהבת ת'אייקונים האילה.. ערב טוב לכולם\ן..
../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif../images/Emo179.gif../images/Emo178.gif../images/Emo176.gif יא אייקונים חדשים.. חחה אני אוהבת ת'אייקונים האילה.. ערב טוב לכולם\ן..
ח חן (*_*) New member 12/6/03 #2 תביאי ביס ../images/Emo176.gif טאקי ../images/Emo92.gif חםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ליייייייייייייייייי
M Mוניk New member 13/6/03 #3 ../images/Emo175.gif../images/Emo176.gif../images/Emo176.gif אני אוהבת קוקה קולה גמ למה לא הביאו לי אופפפ
../images/Emo175.gif../images/Emo176.gif../images/Emo176.gif אני אוהבת קוקה קולה גמ למה לא הביאו לי אופפפ
ח חן (*_*) New member 13/6/03 #6 טאקי נשמה, זו את מחלקת ../images/Emo176.gif אני כבר חותכת את הגבינה הבולגרית מממממממממ........טעיםםםםםםם
טאקי נשמה, זו את מחלקת ../images/Emo176.gif אני כבר חותכת את הגבינה הבולגרית מממממממממ........טעיםםםםםםם
M Mוניk New member 13/6/03 #8 הינה באתי נו............. תבדרי אותי מאמי אוחח ישנתי טוב אכלתי טוב ו....אפצ'י לבריאות כפרע עלי עכשיו אני רגועה נינוחה וטוב לי טי ניי ניי ניי חן
הינה באתי נו............. תבדרי אותי מאמי אוחח ישנתי טוב אכלתי טוב ו....אפצ'י לבריאות כפרע עלי עכשיו אני רגועה נינוחה וטוב לי טי ניי ניי ניי חן
ח חן (*_*) New member 13/6/03 #9 מה לבדר אותך? משעמם לי............ ספרי לי סיפור/בדיחות.... משו........... בבקשההההההההההההההההההההההה
מה לבדר אותך? משעמם לי............ ספרי לי סיפור/בדיחות.... משו........... בבקשההההההההההההההההההההההה
B blonda3 New member 14/6/03 #14 ../images/Emo179.gifאני מחר הולכת לים אז מי שרוצה מוזמן להצטרף.... תשלחו לי מסר , בסדר? אפילו שאנחנו לא מכירים.....
../images/Emo179.gifאני מחר הולכת לים אז מי שרוצה מוזמן להצטרף.... תשלחו לי מסר , בסדר? אפילו שאנחנו לא מכירים.....