בליפ.

הכנתי לך גם טיוטוריאלים.

אבל הם לא עולים. אני אשרשר אותם בשרשור הבא ^^ בינתיים, תיאור: שיער: שיער חום, כהה למדי. אסוף אחורה בחלקו, אבל פזור - ראי תמונה. די ארוך, בערך עד קצת לפני המתניים. שבמקום שהשיער נאסף יהיו פנינים קטנות - שוב, ראי תמונה. שמלה: שמלת ערב ארוכה מאוד, סגולה לא מידי כהה. מחשוף עמוק. שרוולים ורודים שקופים. תשלבי בשמלה פסי עיטור בצבע כסף, ומלמלות לבנות. השמלה ארוכה ומסתירה את כל הרגליים. תכשיטים: שרשרת כסף עבה - בערך עובי שני פיקסלים, עם תליון גדול. שבתוך התליון תהיה אבן חן גדולה וזוהרת, בצבע כחול בהיר. על אחת הידיים - הרבה צמידי זהב דקים זהים. מקווה שאהבת

leonel knight

New member
../images/Emo175.gifמצטערת שלא הגבתי..

אבל ראיתי את הכל, מבטיחה [ואהבתי מאוד
] +תודה רבהה רבהה רבהה על כל המתנות של הפעם, אהבתי הכללל

הגר../images/Emo24.gif

רציתי לשרשר לך קודם אבל בדיוק כשעמדתי לשלוח תגובה לשרשור.. "_____[כמעט כתבתי את השם שלי
],בואי,הולכים" אני כבר משרשרת את מה שהכנתי לך{:

../images/Emo41.gif1.

פלטות. הכנתי לך 4 פלטות,אני מקווה שתאהבי אותן.. עכשיו גם שמתי לב שהן מתאימות למתנה הבאה.

../images/Emo41.gif3.

טיוט' לחולצה. אני מקווה שתאהבי.. רק בקשה אחת: אחרי שתדעי מי אני,אני רוצה לשלוח לך את הטיוט' עם החתימה שלי.. אני לא רוצה שהוא יסתובב סתם ככה[עם כל הגניבות והאתרים..]

../images/Emo41.gif4.

בייסים. אני יודעת שאת אוהבת חתולים, בשוארי יש בייסים מקסימים של חתולים ואני בטוחה שאת תצלילי אותם ותהפכי אותם לפיקסל ארטים מדהימים. אני אצרף אותם בהודעות הבאות. [שוארי]

למעלה