בליפ.

../images/Emo176.gif../images/Emo152.gifבליפ.

שרשור גמדענק 3. תזהרו עם הניקים והמאומצים,
בכותרת אם יש צורך למחוק. אינג'וי:)

ניצני לכאן!!

היי מה שלומך?.. איך עבר השבוע מקווה שטוב כי עליי עבר מצויין!! הנה הדבר הראשון לשרשור .דמבו! בייס של הפורום בהודעה הבאה.. מקווה שתפוזונע יעלה לי קבצים עם לא אני ישים בקישורים..

pqCAT GIRLpq

New member
היי ניצן

הגמדה שלך לא יכלה לשלוח לך ת'דברים אז אני שולחת בשבילה. מצא את ההבדלים. דולי של אנג'י צ'אן

pqCAT GIRLpq

New member
עוד אחד!

דמבו... בייס של הפורום את הפלטות אני אתן לך בהודעה הבאה

שלום יאנה:)

מה נשמע? הכנתי לך כמה דברים אבל אני אעלה אותם רק מחר. בכל אופן לילה טוב{: הגמדה.

אוקיי, אז כן היום(:)

הנה כמה בדיחות בשבילך: שלוש נשים אמריקאית, צרפתיה ומרוקאית הלכו לכנס פמניסטיות. בכנס הכניסו בהן רוח נשית וכשהסתיים הכנס הן התבקשו להגיע הביתה ולומר לבעליהן שמעכשיו הן שולטת בבית! לאחר שבוע התכנסו הנשים שוב והחלו לספר את אשר עבר עליהן. האמריקאית אמרה: "הודעתי לבעלי שמעכשיו אני שולטת בבית. ביום הראשון לא ראיתי אותו, ביום השני לא ראיתי אותו, ביום השלישי הוא חזר אליי על ארבע." הצרפתיה אמרה: "הודעתי לבעלי שמעכשיו אני שולטת בבית. ביום הראשון לא ראיתי אותו, ביום השני לא ראיתי אותו, ביום השלישי הוא חזר אליי על ארבע." המרוקאית אמרה: "הודעתי לבעלי שמעכשיו אני שולטת בבית. ביום הראשון לא ראיתי אותו, ביום השני לא ראיתי אותו, ביום השלישי התחילה לרדת לי הנפיחות מהעיניים מהאגרופים שלו והתחלתי לראות אותו" _____________________________________________________ למה מתכוונים באמת שכנותנים חוות דעת כאלו: "נאמן במיוחד" אין סיכוי שימצא עבודה במקום אחר "מאד יצירתי" מוצא מאה סיבות לעשות משהו אחר במקום מה שהוטל עליו "מקבל ברצון משימות חדשות" אף פעם לא מצליח לסיים משימה "מפגין אינוטאיציה מהירה" יודע מתי להיעלם מהשטח "יודע למצות את כישוריו" מכין קפה טוב "היא נראית לי מתאימה לתפקיד" יש לה חזה מספיק גדול "הוא מקיים תקשורת מצויינת עם הקולגות שלו" הלשון שלו מגיעה למקומות הנכונים "יש לה מוטיבציה גבוהה להצליח ולהתקדם" אין מה לעשות,ככה זה כששוכבים עם הבוס "בעל יכולת ממוצעת" לא יותר מידי חכם "בעל יכולת נמוכה במקצת מהרגיל" אידיוט "בעל פוטנציאל בילתי מוגבל" ישאר איתנו עד הפנסיה "מצליח במידה יוצאת מהכלל" לא עשה אף טעות חמורה עד היום "בעל חשיבה מהירה" נותן הסבר מתקבל על הדעת לכל טעות שהוא עושה "יגיע רחוק" בן דוד של המנכ"ל "נוהג בטאקט ביחסיו עם הממונים" יודע מתי לשתוק "מתמודד בהצלחה עם בעיות קשות" תמיד מוצא מישהו אחר שיטפל בבעיה "בעל מאפיינים של מנהיג" מדבר בקול רם

גמדמדה

New member
לאה! לילה טוב!

ביקשת כל מיני דברים, והבאתי לך היום חלק מהם, יש המון דברים מעניינים שאני בטוחה שתאהבי, אז תתכונני! דבר ראשון, תיאור פנטזיה כמו שביקשת (זאת בכלל לא הייתה טרחה, זה היה כיף)
שיער: שיער שחור, מבריק, אסוף בצמה שנשפכת על כתף ימין (מהצד שלנו
) וממשיכה כמעט עד הרצפה, היא נגמרת קצת לפני. יש שביל מסודר, אבל יוצאים כמה שוונצים עבים (כמו שאוספים את השיער אבל לא כולו נכנס) וקצרים שמסתירים את העיניים. בצמה קלוע חוט זהב. (לא חייב)
שמלה: השמלה היא שמלה ארוכה, בצבע בורדו, מבריקה. השמלה נמשכת עד הרצפה, אבל ככה שיראו חלק מכפות הרגליים, יש לה הרבה כפלים. השרוולים הם שרוולים שמגיעים קצת אחרי המרפקים. הצווארון הוא עגול ורחב, אבל לא חושף את הכתפיים. על השמלה יש עיטורים בצבע זהב, חוטים דקים ועדינים, מסולסלים, בעצם כמו גלים. העיטורים הם בסוף השמלה ובסוף השרוולים, בצווארון ובמותניים יש שני קווים של גלים ברווח די גדול, אבל לא כל כך.
רגליים(
): על הרגליים מלופף סרט זהב עבה (הוא ממשיך גם מתחת לשמלה, אבל לא רואים את זה) על כל הרגל, כמו תחבושת אבל עם רווחים.
אביזרים: טבעת כסף עם הסלסול גלים הדק, כמו שעשית בשמלה. טבעת זהב על אותה אצבע של הטבעת כסף, חלקה. כתר זהב עדין וקטן, באמצע משובצת אבן אדומה קטנה. שרשרת כסף עדינה שצמודה לצוואר, ויש לה תליון מאבן אדומה, כמו של הכתר. אם לא הבנת משהו, תגידי ואני אסביר
המשך בהודעות הבאות

גמדמדה

New member
אימתי קצת את ../images/Emo29.gif, כי לילה

ביקשת תמונות השראה, אז הבאתי לך! הקרדיטים אצלי, רק תבקשי! תמונה ראשונה

גמדמדה

New member
התמונה השלישית

יש כאן המון רעיונות,וגם אם רוצים לצייר את התמונה בשלמותה זה מאתגר.

גמדמדה

New member
עוד תמונה

הפעם יש כאן בדים עם המון דוגמאות והדפסים, זה מאוד עוזר.

למעלה