בליפ.

nitzanru

New member
../images/Emo25.gif

אני שומרת, בטח אני אעשה בעוד כמה שנים, כשיהיה לי זמן
כל הכבוד על ההשקעה, את כל כך מתוקה

tamaguchi girl

New member
אני אולי אעשה את אחד התיאורים ../images/Emo13.gif

אבל לא בקרוב, כי יש לי התחייבויות קודמות לפרוייקטים ותחרויות..;]

DarkBlueAngeL

New member
../images/Emo109.gifאעהאעהאהעאהע

אני רואה שמלא משתמשות ברעיון הדמב"ו שלי!!!!! איזה כיף לי!.. ולחשוב שאני חשבתי על זה לבד והכל
.. עאהעהא.!

chiwawa gnome

New member
../images/Emo7.gif

שיר, אני אשרשר את המתנות אחרי הצהריים, טוף? אני מצטערת על אתמול. :/ בלע. אני אפצההה
מאוד.
אני פשוט.. אממ טוב, הקאתי ואני מרגישה קקי ביותר, אז אמא לא נותנת לי כל כך להיות במחשב.
מצטערת שוב
*נגררתמהמחשבתוךכדיצעקותשלאמא"לכילישוןקצתאומשהו!"*

Little Chiwawa

New member
זה בסדר

את האמת אני מעדיפה שקודם תבריאי ותרגישי טוב ואחר כך תשרשרי הכל. העיקר שאת באה למפגש ואני אדע מי את ואראה אותך...
תרגישי טוב!!

../images/Emo41.gifטליי לפההההה../images/Emo41.gif

קודם נתחיל עם כמה אולסטארים שאני הכי אוהבת, ומקווה שגם את אוהבת

../images/Emo41.gifהמשך....../images/Emo41.gif

עכשיו אני שמה לך משהו שהשקעתי בו הרבה.. נטע אמרה לי שאת אוהבת את צ'אד מייקל מארי, אז עשיתי לך משהו.. ויצא נחמד
יש שתי גרסאות אז את הגרסא השניה אני אשים פעם הבאה.
.

../images/Emo41.gifעוד המשך...../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

עכשיו אני ישים משהו שהשקעתי בו הרבה יותר מאשר בקודם
.. מקווה שתאהבי ושזה באמת יעזור לך..

../images/Emo41.gifוזאת ההודעה האחרונה...../images/Emo41.gif

>>תיאור!!<< שיער שיער אדום, לכיוון בורדו, אסוף לקוקו בלוף/חצי/שקר, מה שאת יודעת... חלק עליון חולצה לבנה, פולו, עם פסים בצבעים אדום וכחול, שנראים דהויים כאלה... חלק תחתון חצאית ג'ינס קצרצרה עם קפלים ושבצד ימין[שלנו] למעלה יהיו לה שלוש סיכות צבעוניות.. חלק תחתון תחתון גרביים עד הברכיים, לבנות, שבסופן למעלה יש שני פסים באותם הלפטות של החולצה [אדום וכחול]. נעליי בובה אדומות ומבריקות. וזהו...מקווה שאהבת את התיאור ותעשי אותו

בלע.

זאת ספיר עשתה את- זה בגלל שאני לא יכולה מסיבה כלשהי. אני עכשיו אעשה לך כמה דברים, וכשאני אחזור הביתה אני אפציץ אותך בדברים [הבטחה!!1] ספיר את יכולה להפסיק [ראי מסר.] ותודה.
אז קודם כל תיאור שכתבתי בשבילך:
שיער
שיער קרה שחור עם ברק סגול, הברק בצורת זיגזג. עם פוני, שחצוי לשני חלקים [באמצע המצח יש רווח] בלי שוונצים כמה קבוצות עבות בשיער בצבע כחול [יותר כהה מהברק.]
חולצה
קודם כל בלי כל קשר לבגדים יש בגד גוף מגניב ומבריק :] חולצת בטן בטן [נגמרת כמה פיקסלים מיד אחרי הציצי.] אדומה עם האות V בגדול בצבע שחור [ראי טיוט של עירית להדפסים.] מסוף החולצה יוצאים חוטים אדומים ארוכים.
חצאית
חצאית כפלים לבנה, עם שרשראות כסף מצד אחד של החצאית לצד השני שלה [שיהיה מלמעלה למטה, נטוי כזה.
] פס שחור שהולך לפי הכפלים בלמטה של החצאית.
גרביים
חותלות מקופלות בצבע שחור, שיראה כמו של בלרינה שהורידה את הנעל.
תוספות
גרביון לבן שקוף על יד שמאל- שיהיה גזור באצבעות.
ביד ימין- צמידים צבעוניים לאורך היד. עד המרפק.
עגיל צמוד לאוזן בסגול נוצץ באוזן שמאל, בימין באותו הצבע עגיל של חוט ארוך. זהו.
^^ ודרך אגב- ראית את הדלדל"צ, הטיוט לשיער ושאר הדברים שהכנתי לך?

../images/Emo28.gif

אם את רוצה עוד תיאור תגידי לי, ואני אעשה, זה אפילו כיף. ^^ עכשיו אני אשרשר לך תמונות של כלבים שדומים לבעלים שלהם. אני בטוחה שהכרת [כמו כולנו.
] אבל אני לפחות חצי לא הכרתי.

למעלה