How was your English exam

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifנואו מור אינגלישששש../images/Emo2.gif../images/Emo3.gif

איזה שאלון(נים) עשיתם? F, G. תוך כמה זמן יצאתם? נשארתי עד הרגע האחרון. בעצם, אפילו יותר..
מהו ציון(ני) המגן שלכם? 80, 85. כמה אתם משערים שתקבלו? לא יודעת. ניגשים למועד ב'? לא לא לאאאא!!![בעז"ה
] כמה יהיה הציון הסופי-סופי שלכם באינגליש? (תעריכו...) אני מקווה ל80. חילקו לכם את השאלונים בזמן? כן. אוף, איזה עצבים! כתבתי חיבור כ"כ ארוך ויפה בG ולא היה לי זמן להעתיק אותו
בסוף העתקתי מכל פיסקה כמה שורות עיקריות:| וגם זה היה כבר אחרי שנגמר הזמן והבוחנת עמדה מעליי וחיכתה שאני אמסור לה
מזל שהבוחן השני הלך לפניה, הוא לא היה נותן לי אפילו להעתיק את זה. אוף, זה כזה מעצבןןן.. עד שפעם ראשונה כתבתי חיבור יפה
טוב נו, העיקר שנגמר

LuLiLoPiLaTo1

New member
זהו הבוחנת הראשונה בקושי נתנה לנו

זמן להעתיק!! לפחות השניה יותר..
ואוף יצא לי חיבור ארוך מדי..בשניהם

LuLiLoPiLaTo1

New member
|שמ אל|

איזה שאלון(נים) עשיתם?
F ו: G תוך כמה זמן יצאתם?בדיוק כשהזמן נגמר
מהו ציון(ני) המגן שלכם?אממ נעזוב את זה..ציוני הגשה- F-87 G-87 (ואני מוחה כי הגיע לי יותר!) כמה אתם משערים שתקבלו?לא אוהבת לשער
ניגשים למועד ב'?בע"ה לא נצטרך כמה יהיה הציון הסופי-סופי שלכם באינגליש? (תעריכו...)לא אוהבת להעריך חח חילקו לכם את השאלונים בזמן?כן
הייתה בגרות סבירה בכללי ודווקא ב-G המאמר היה ממש מעניין אבל הרבה לא הבינו אותו..

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifהמאמר בG באמת היה דיי נחמד:]

רק שהבנות אצלניו התחילו להשתגע מזה שהן לא מוצאות את המילה הזו [הארוכה] במילון
והיה כתוב בטקסט את הפירוש שלה!! אוך, זה היה כ"כ מעצבן.

LuLiLoPiLaTo1

New member
חח כן?אבל אני לא בדקתי ת'פירוש של

המילה כי במילא היה הסבר של זה...

כולם 5 יח"ל? פריקי

איזה שאלון עשיתם? שאלון G. תוך כמה זמן יצאתם? שעתיים. באופן עקרוני סיימתי תוך שעה וחצי, אבל למה לא לנצל כל דקה? :) מהו ציון המגן שלכם? 90. זונה. כמה אתם משערים שתקבלו? 100? P: סתם נו, אני צריכה צניעות. ניגשים למועד ב'? יאפ, אבל רק בשביל חבר שלי. כמה יהיה הציון הסופי-סופי שלכם באינגליש? משהו בסביבות ה-93. חילקו לכם את השאלונים בזמן? 3 דקות מאוחר יותר, אם זה משנה. P:

jenngirl

New member
גאאאד כמה התרוצצתי היום!../images/Emo82.gif

הבגרות ב-F הייתה דיי נחמדה,גם הנושא לחיבור היה סביר. הפעם הזמן הספיק לי איכשהו. ב-G הבוחנת שלנו הייתה ממש כמו גוליית,גבוהה כזו והיא צעקה נורא! ואיזה מישהי יצורה העירה לי על משהו ולא התייחסתי,אז זה שלפניה צחק והם התלחששו ומסכנים[או שלא] היא באה והתיישבה לידם והסתכלה עליהם במבט רצחני
ולא הספקתי לעשות את כל החיבור ב-G]; אוווף תמיד אני לא מספיקה לעשות משהו טוב בחיבור הזה. מזל שיש מועד קיץ. ותאמינו או לא,רק עכשיו חזרתי מביה"ס.עד עכשיו היו חזרות [מחר המסיבה
]

לומינגו

New member
וואו, תהני מחר!

עזבי, ת'חיבור. מחר ה-מסיבה!
שיהיה לך המון המון המון המון המון המון המון המון המון כיף. ויחי מועדי ב'

a Warming Sign

New member
../images/Emo181.gif

איזה שאלון(נים) עשיתם? G F תוך כמה זמן יצאתם? הממ..בF יצאתי לדעתי 20 דק' לפני הסוף. בG אחרי 40 דקות
מהו ציון(ני) המגן שלכם? פרט שולי
כמה אתם משערים שתקבלו? סביבות ה80. ניגשים למועד ב'? אם הציון יהיה נמוך מ80,יכול להיות. כמה יהיה הציון הסופי-סופי שלכם באינגליש? (תעריכו...)
חילקו לכם את השאלונים בזמן? כן

Y M C A

New member
הופה

איזה שאלון(נים) עשיתם? F G תוך כמה זמן יצאתם?לא זוכרת אבל את G סיימתי איזה 25 דקות לפני הזמן מהו ציון(ני) המגן שלכם?98 95 כמה אתם משערים שתקבלו? בF פחות טוב ניגשים למועד ב'?כן בF כמה יהיה הציון הסופי-סופי שלכם באינגליש? (תעריכו...)לא יודעת חילקו לכם את השאלונים בזמן? את F על הדקה אבל את G איזה רבע שעה אחרי והוסיפו לנו רק 10 דקות אח"כ אבל גם בלי זה סיימתי לפני הזמן

K e R e N18

New member
אני עשיתי רק את G...אבל כל מי שיצא

מ-F אצלינו התבעס רצח והיה לו קשה... וG היה קל לאללה...

onix 88

New member
לדעתי F היה יותר קל

G היה מעצבן, שאלות די מכשילות..

a 90s Noah

New member
../images/Emo45.gif אני כמוך.

F לא היה נורא בכלל, שלא נגיד קל. השאלות ב-G היו ממש מכשילות..

shiran™

New member
עשיתי היום רק את G

אבל ממה שאני זוכרת האנסין בG היה יותר קל והחיבור בF יותר קל.

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo45.gif

היה לי יותר קל בG מאשר F, אבל כבר הספקתי לגלות כמה טעויות בG אז אולי בעצם רק חשבתי שזה קל

למעלה