How was your English exam

C u b e

New member
המפף ../images/Emo4.gif

היה לי דיי קקה בהתחלה, כי אני במחזור וכשאני במחזור אני סובלת. מאוד סובלת. במהלך F הרגשתי רע, בקושי התרכזתי, לא הספקתי לספור כמה מילים כתבתי בחיבור... אפילו יצאתי באמצע כדי לקחת אדוויל
E ו-G הלכו סביר יותר, הכדור התחיל להשפיע
איזה שאלון(נים) עשיתם? E F G תוך כמה זמן יצאתם? רק ב-E יצאתי לפני הזמן, את השאר עשיתי עד לדקה האחרונה מהו ציון(ני) המגן שלכם? G-100, E,F-90 כמה אתם משערים שתקבלו? אנארף
ניגשים למועד ב'? ב-רור. כמה יהיה הציון הסופי-סופי שלכם באינגליש? (תעריכו...) אנארף
חילקו לכם את השאלונים בזמן?

Eowyn of Rohan

New member
../images/Emo201.gif

תסתכלי על הצד החיובי: זה נגמר, יש לך אחלה ציוני הגשה ולפחות זאת לא בגרות מתישה כמו היסטוריה או ספרות או משהו אחר שצריך להקיא בו חומר. מקווה שאת מרגישה יותר טוב.

C u b e

New member
טנקס בייב ../images/Emo24.gif

בדקתי בפתרונות של יואל גבע ובסה"כ המצב נראה טוב [בלי עין הרע] נחכה לציונים
מרגישה יותר טוב, תודה על הדאגה

רערערערערערעעעעעעעעעע

איזה שאלון(נים) עשיתם?G תוך כמה זמן יצאתם?הזמן+תוספת זמן...אני חייבת לבדוק הכל 10 פעם מהו ציון(ני) המגן שלכם?85 כלבה תמות המורה הגישה את כולם נמוך כרגיל טוב זה היה צפוי הרי כל שנה יש לנו הפרשים של 9-20 נקודות כמה אתם משערים שתקבלו?80-90 ניגשים למועד ב'?ברור! כמה יהיה הציון הסופי-סופי שלכם באינגליש? (תעריכו...) אין לי מושג חילקו לכם את השאלונים בזמן?איחור 5 דקות... המנהלת באה באמצע בגרות לבטל לנו את התוספת זמן כ"כ טיפששששששששששההההההההההההההההההההההההההההההה שונאת אותה יש לה מזל שאצלי זה מאובחן!!!!!!!!!!!

liramta

New member
שלום לכולם אני גם חדש פה:)

איזה שאלון(נים) עשיתם? F וG תוך כמה זמן יצאתם? F שעה ורבע G שעה מהו ציון(ני) המגן שלכם? F-85 G-77=\ כמה אתם משערים שתקבלו? F-90+ G-80+ בגלל טעות מפגרת בשאלה האמריקאית בG שלא התעמקתי בה ורשמתי בטעות famous:( ניגשים למועד ב'? כנראה בG בגלל הטעות שרשמתי למעלה כמה יהיה הציון הסופי-סופי שלכם באינגליש? בE יש לי 90 בF מקווה ל90 בG 80 בלי המועד ב... חילקו לכם את השאלונים בזמן? F כן G איחרו ב20 דקות

onix 88

New member
זה שזה משפר את הזכרון?

אבל זה היה כתוב אתמול גם בידיעות אחרונות, בתשובות של אנקורי. התשובה שלהם באמת נראית לא הגיונית, אני כתבתי שיש אנשים שמעריכים ומשתמשים ב"מחלה" שלהם, מקווה שיקבלו, כי אם לא, כבר 2 טעויות בG.

../images/Emo176.gifהבגרות שלי וגם תשובות לכולם!

הנה התשובות
ועכשיו לבגרות שלי:
עשיתי את שאלון E
יצאתי 10 דקות לפני סיום, ז"א אחרי שעה ו-5 דקות!
הגישו אותי על 96
פחות מ-90.. כי טעיתי בשאלה הראשונה!
העניין הוא, שידעתי שהיא מכשילה
אגש למועד ב'- אין לי מה להפסיד במילא.. (אול רק שעה ורבע, אבל זה שווה את זה)
הציון הסופי שלי באנגלית יהיה בערך 95
חילקו לנו באיחור של כמה דקות, אבל העיקר ששמענו את הליסנינג בזמן
והנה שוב הקישור לתשובות, למי שהתאפק מלפתוח אותם למעלה

אבילטלט

New member
../images/Emo175.gifהורדתי את התשובות

אבל זה עושה לי כתב מוזר איך משתמשים בזה?

למעלה