How was your English exam

לומינגו

New member
ינקלבסקי אמרה שזה התשובה

שבשתי הפסקאות כתוב על דברים שלא ידועים אודות התופעה. אבל מצד שני, מי מקשיב לינקלבסקי?!

אז זהו..כנראה שזה לא נכון מה שאמרו

לי...זה רק עם הדברים הלא ידועים בשתי הפיסקאות.. והתשובות פה

obz4

New member
צדקתי בזה לפחות

בפיסקה השנייה סיפרו על סטודנט לרפואה וחשבתי שזה לא מישהו מפורסם...אז הלכתי על האפשרות השנייה שנראתה לי יותר הגיונית. כי בפיסקה אחת מסופר שלא יודעים איך מקבלים את הדבר הזה ובפיסקה השנייה כתוב שלא יודעים את מספרם המדויק של האנשים שיש להם את זה.מזל שצדקתי.

shuval1

New member
../images/Emo45.gif

אני דווקא עשיתי נכון שמה, אבל זה כל כך מעצבן שהשאלות המתחכמות האלו קובעות תכלס את הציון באנגלית! אני נורא אוהב לכתוב למשל, ובכל המבחנים אני מוציא בזה 40, אבל בסוף יוצא ציון סופי של 70-80 ככה בגלל זה! מעצבן

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifאהאהה לאא../images/Emo7.gif

אני גם עשיתי את זה
ומה התשובה הנכונה?

shuval1

New member
לא משהו ../images/Emo4.gif

איזה שאלון(נים) עשיתם? F ו-G תוך כמה זמן יצאתם? כמה דקות לפני הסוף. מהו ציון(ני) המגן שלכם? F - 94 G - 97 כמה אתם משערים שתקבלו? ב-F נראה ש 70-80 ככה, וב-G אני מקווה ל90. ניגשים למועד ב'? אני ארשם, אבל לא נראה לי שאני אגש... יצאה לי כבר הנשמה מהמקצוע המקולל הזה. כמה יהיה הציון הסופי-סופי שלכם באינגליש? (תעריכו...) בסביבות ה-90 (אם אני לא אשפר) חילקו לכם את השאלונים בזמן? הבי"ס החכם שלנו תלה רשימה של כיתות, אבל במקום לרשום F ו G הם רשמו את מספרי השאלונים
. אז יצא שאני ומורן הלכנו ב F למקום הלא נכון, וחיכינו וחיכינו וחיכינו ולא חילקו לנו את השאלונים, ורק בסוף הם הבינו את הטעות
איזה קטע היה להיכנס לכיתה של י"אניקים ולהפריע להם באיחור של רבע שעה

shuval1

New member
אהה והטקסט על הסינסתזיה היה ממש

מעניין! קראתי את כולו בשתי דקות נראה לי... אני אוהב שהם נותנים טקסטים מעניינים ולא כל מיני שטויות.

a 90s Noah

New member
חח כבר הספקתי לשכוח את הקטע הזה

המשגיחים כאלה מטומטמים זה פשוט מדהים.

a Warming Sign

New member
חח איזה מעופפים../images/Emo6.gif../images/Emo181.gif

מעניין שכמעט כל השכבה מצאה את המקום הנכון[כתוב גם שעה על הרשימות
] ורק אתם מסתובבים ומחפשים את עצמכם באודיטוריום..
העיקר שניצן בא לקרוא לך
המספרים של השאלונים זה לפי האותיות

לומינגו

New member
ועכשיו...לענות לשאלון!

איזה שאלון עשיתי? G
תוך כמה זמן יצאתי? 10 דקות לפני הסוף, כשדי מרחתי את הזמן בבחינה...
המגן? 100.
כמה אני אקבל? הלוואי שיהיה סופי 98. אבל אני לא אופטימית.
ניגשת למועד ב'? אני בטוח ארשם, אבל מקווה שבסוף לא אצטרך להגיע..
כמה הסופי באינגליש? 97-99
חילקו בזמן? נהההה...ממש לא. אבל בקטנה.

onix 88

New member
אוקיי היה די בסדר

עשיתי את F שוב, שהלך נחמד מאוד באנסין, ועכשיו כשבדקתי תשובות לפחות באנסין הכל נראה טוב, בחיבור אי אפשר כ"כ לדעת.. ד"א, בחיבור עשיתם מבנה מסוים, בגלל שזה היה לעיתון, או שסתם כתבתם חיבור רגיל? בG הלך גם די נחמד, עכשיו בדקתי תשובות, ואני חושב שיש לי טעות בשאלה 2, כתבתי שהמטרה של הניסויים הייתה לבדוק את הגורמים לסינתזיצה הזאת, ולא להוכיח שזה לא הדמיון שלהם, כמו שכתבו ביואל גבע, מה נראה לכם? יורידו לי את הכל על זה? החיבור בG היה די מעצבן,חירבשתי הרבה, אבל אולי יהיה בסדר. שני המגנים 92, הציון של F מהחורף הוא 87 סופי, מקווה לשפר. אני חושב שבכל מקרה אני ארשם שוב לשניהם, וכשאני אראה את הציונים אני אחליט אם לגשת או לא. ד"א, ממש הצחיק אותי שיש תורים בבגרות, משרד החינוך נהיה פראנואיד
בהצלחה לכולם!

shuval1

New member
התכוונת ל*טוּרים* אולי?

חחח כשהמורה באה בסוף ואמרה את התשובות כל מי שהיה לו טור אחר (משמע מספר שונה בתשובה) נכנס ללחץ היסטרי

onix 88

New member
חחח כן טורים..

זה באמת מלחיץ, משווים תשובות עם אחרים והכל הפוך, למשל בG עם השאלה של האיקסים, אצלי זה היה 1-6, אצלהם 2-5.

Marble Arch

New member
סביר להניח שיורידו על זה,

בגלל שאחד הניסויים שתואר שם הוא הניסוי עם ההרבה 5 והרבה 2 - והם הוכיחו שאנשים עם סינסתזיה מגלים מהר יותר את ה2. זה לא קשור למציאת גורם לסינסתזיה, והשאלה שאלה מה משותף לכל הניסויים. סורי.

onix 88

New member
כן, כבר השלמתי עם זה..

לא נורא, אני אגש למועד ב'. אני מקווה שבF שיפרתי לפחות.

למעלה