How was your English exam

לומינגו

New member
מה, לא ידעת?

לדוברי אנגלית שאבא שלהם במוסד יש פטור מהחלק של אנגלית בפסיכומטרי! סתאאאאאאאם. אין לי פטור מהחלק של אנגלית. אבל, למרות שדי דפקתי אותו עם הסטות וכו', הצלחתי לגרד את הפטור. *כפיים לעדי*

a 90s Noah

New member
כן מה קטע לשים מילה שלא מופיעה

במילון? אפילו שהם הסבירו מה היא...זה סתם מלחיץ. נראה לי שזה הלך ככה: synesthete . איך היה בעז?

boazgilad

New member
לא היה משהו

יש לי בחילות כל היום בערך מאז שחזרתי מב"ש אפילו המורה שעשתה לי את הבע"פ לא ידעה מזה המילה הזאת וגם המילונית שלי לא ידעה מזה המילה הזאת, מזה המילה הזאת?

a 90s Noah

New member
חחח זה היה מוסבר..

אנשים שיש להם יכולת לחוש משהו בעזרת חוש אחר..למשל להריח משהו שהם רואים, או לשמוע משהו שהם רואים.

Nizoz

New member
הממ.. ככה:

איזה שאלון(נים) עשיתם? F ו G תוך כמה זמן יצאתם? שעה בערך מהו ציון(ני) המגן שלכם? 92 בF ו90 בG. כמה אתם משערים שתקבלו? מעל 90 נראה לי ניגשים למועד ב'? אין סיכוי :) כמה יהיה הציון הסופי-סופי שלכם באינגליש? (תעריכו...) הממ 93? חילקו לכם את השאלונים בזמן? לא.. איחרו באיזה רבע שעה וואי הרגשה מוזרה לסיים מקצוע שלמדת אותו כל כך הרבה שנים.. עוד שבוע ונסיים עוד מקצוע גדול.. D: בהצלחה לכולם!

a 90s Noah

New member
F הלך טוב, אני צופה איזה 90

עם אפשרות ליותר. אבל G..יצאתי בהרגשה טובה אבל אח"כ כשהשוויתי תשובות. גדד יש לי איזה 2 טעויות לפחות שהולכות להוריד לי כמעט 20 נקודות. טוב זה לא יהיה. ניגש למועד ב'

shiran™

New member
אין עוד אנגליתתתתת

בתקווה שהציון יהיה טוב ! עשיתי שאלון G והחצופה מגישה אותי על 85. היה מוזר. מקווה לציון טוב.

שיט גיליתי טעות ב-G../images/Emo10.gif

בשאלה אמריקאית!!!! זה מלא נק' וזה לא אומר שאני יודעת פחות טוב אנגלית, זה מה שהורג אותי! פשוט הם עשו את זה בכוונה מכשיל וטריקי, אני מדברתעל השאלה הזאת עם מה משותף לשתי הפיסקאות..אני סימנתי שבשתיהן מציגים אנשים מפורסמים... וזה לא נכון כי הם לא מפורסמים!!!
נו באמת אינ לא מאמינה שהולכות לי על זה נק'.. טוב נו במילא בניתי על מועד ב':\

K e R e N18

New member
בדיוק בזה גם אני טעיתי...../images/Emo4.gif

לא נורא,טעות אחת..אל תתבאסי בגלל זה..

אם זו הייתה הטעות היחידה...

פשוט חבל שאיזה 8 נק' עכשיו ירדו לי על זה...על דבר כזה.. ממש חבל! וסימנת מה שאני עשיתי?

a 90s Noah

New member
גם אני..אבל סימנתי משהו אחר..

זוכרת את ההוא שהיה הכי לא הגיוני? אז אני סימנתי אותו. איזה דביל..

חחחח ועכשיו נזכרתי

שיש לזה 2 תשובות אם אני לא טועה..מישהו אמר לי,אז יכול להיות שלא טעית! עדיין לא הסתכלתי בתשובות בכלל, צריך לבדוק..

למעלה