שאלון:]]

gurke

New member
שיהיה

נעתיק את השיטה של קרן
-צבעים- צבע עיניים: חום צבע שיער: חום כהה צבע ציפורניים: יש צבע אחר חוץ מ..צבע של ציפרונים?!
צבע קיר בחדר: לבן צהבהב משהו צבע מצעים: לא משהו קבוע צבע מקלדת: לבן צבע טלפון: אדום צבע פלאפון: אדום (לא, זה לא ורוד
) צבע חולצה: חום צבע מכנס: אין עלי כרגע מכנס
צבע תחתונים: כחול כהה
צבע גרביים: אין עלי כרגע האם יש לך: אח\ים\יות:
דיסקמן:
רקטה חונה בחצר:
חיית מחמד:
טלוויזיה בחדר:
מחשב בחדר:
מחלה סופנית:
חברים סטרייטים:
מערכת סטריאו:
די וי די:
אהבה:תמיד יש לי אהבה
חבר\ה:
האם אי פעם: התנשקת:
צרפתית?:
התחבקת:
שכבת?
נמשכת למישהי תפוסה:
נמשכת למישהי פנויה:
התאהבת קשות:
התאהבת בידיד:
נמשכת לזאב רווח:
?!?! נמשכת למורה בבצפר:
נמשכת למרגלית צנעני: ברור
ניהלת רומן סודי:
, אבל שששש.. היית באובססיה קשה למישו:
ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:
אכלת משו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום:
הלכת מכות:
קיבלת פנס בעין:
הרכבת עדשות:
דחפת מזלג לשקע החשמלי:
הרבצת למכשיר חשמלי כי לא פעל:
בישלת:
עשית בייביסיטר:
הרגת מישו:
פגעת במישו:
מישו הציל את חייך:
זיינת למישו את השכל: חחחחחחחח
איחרת לבצפר:
הברזת מבצפר:
קנית קונדום סתם בשביל הכיף:
ממתי זה כיף לקנות קונדום? מה שכיף זה מה שעושים איתו
הורדת בטעות[או אפילו עלק בטעות]סרט פורנו:
מה: הבנאדם שאתה הכי אוהב: אותך (כן, אתה, זה שקורא את זה!) החג האהוב עליך: המממ חנוכה! הסרט האחרון שראית: לא זוכר.. השיר האחרון ששמעת: ברגע זה אני שומע את חלום רדוף שלי.. עוד קצת עליך: א שתית אלכוהול: אהא נסעת בכבאית: חחח כן אוסף משו: נופ. מאוהב: לא ממש אכלת כלי כתיבה: אהא דיברת בטלפון כול הלילה: אהא נפגעת מאוד ממישו: אהא זרקו עליך מאכל:חחחח כן זהו?
מי קרא?

R a n d a l l

New member
גם אני אוהבת אותך (כן, אותך!) ../images/Emo99.gif../images/Emo8.gif

כשאתה אומר קרן.. למה אתה מתכוון? מממ

gurke

New member
../images/Emo99.gif

וכשאת אומרת לא, למה את מתכוונת?

gurke

New member
אני מניח שהיא מתכוונת לאותו הדבר בדיוק

"כשאת אומרת לא למה את מתכוונת?" הבירה בראש ומנשה מרוצה הופס שולח יד ימין אל עבר החזה בטח שהיא בשוק אבל מה היא תלך למשטרה? שלוש מילים יגידו לה שם: חה! חה! חה!

Rose131

New member
...

צבעים- צבע עיניים: חום צבע שיער: שטני צבע ציפורניים: שחור מתקלף צבע קיר בחדר: כחול כהה וסגול צבע מצעים: לבן ובורדו צבע מקלדת:שחור צבע טלפון: אפור צבע פלאפון: אפור צבע חולצה: שחור צבע מכנס:ג'ינס צבע תחתונים: אפור עם אדום צבע גרביים:כחול כהה-אפור האם יש לך: אח\ים\יות:כן דיסקמן:לא רקטה חונה בחצר:
חיית מחמד:נופ טלוויזיה בחדר:אהא מחשב בחדר:אהא מחלה סופנית:לא
חברים סטרייטים:אהא מערכת סטריאו:כן די וי די:כן אהבה: אממ.. חבר\ה: כבר לא האם אי פעם: התנשקת:כן צרפתית?: כן התחבקת: כן שכבת? לא נמשכת למישו תפוס: כן נמשכת למישו פנוי: כן התאהבת קשות: כנראה התאהבת בידיד: לא בדיוק נמשכת לזאב רווח:
נמשכת למורה בבצפר: לא נמשכת למרגלית צנעני:
ניהלת רומן סודי: לא היית באובססיה קשה למישו: כן ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן הלכת מכות: לא רציני קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע החשמלי: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי לא פעל:כן בישלת: כן עשית בייביסיטר:כן הרגת מישו:בע"ח פגעת במישו:כן מישו הציל את חייך: לא זיינת למישו את השכל: כן איחרת לבצפר: כן הברזת מבצפר: כן קנית קונדום סתם בשביל הכיף: לא הורדת בטעות[או אפילו עלק בטעות]סרט פורנו:לא מה: הבנאדם שאתה הכי אוהב:ממ החג האהוב עליך:הממ הסרט האחרון שראית:"גונבי האופניים"
השיר האחרון ששמעת: עורי עור עוד קצת עליך: הממ שתית אלכוהול: כן..? נסעת בכבאית: לא אוסף משו: כן מאוהב: אמ.. כבר.. לא? אכלת כלי כתיבה: כן דיברת בטלפון כול הלילה: כן נפגעת מאוד ממישו: כן זרקו עליך מאכל: כן

A Broken Myth

New member
עונה.

|הדגשצבעים:
צבע עיניים: חום קקי. צבע שיער: חום אדום כזה. צבע ציפורניים: כרגע לק שחור מקולף >< צבע קיר בחדר: 3 קירות בצבע חול (גם אני שאלתי את עצמי WTF?!) וקיר אחד באדום
. צבע מצעים: אממ, ירוק כזה
צבע מקלדת: שחור
. צבע טלפון: יש כמה
צבע פלאפון: מכוער. צבע חולצה: לבן. צבע מכנס: ג'ינס כהה. צבע תחתונים: לבן צבעוני כזה (יצאתי טיפשה, יופי
). צבע גרביים: שחור.
האם יש לך:
אח\ים\יות:
- 2 אחים. דיסקמן:
. רקטה חונה בחצר: פפף, למי אין? חיית מחמד:
. טלוויזיה בחדר:
. מחשב בחדר:
. מחלה סופנית:
,
,
,
. חברים סטרייטים:
. מערכת סטריאו:
. די וי די:
. אהבה:
. חבר\ה:
.
האם אי פעם:
התנשקת:
. צרפתית?:
. התחבקת:
. שכבת?
. נמשכת למישו תפוס:
. נמשכת למישו פנוי:
. התאהבת קשות:
. התאהבת בידיד:
. נמשכת לזאב רווח:
-
. נמשכת למורה בבצפר:
. נמשכת למרגלית צנעני: שיט, עליתם עליי. ניהלת רומן סודי:
. היית באובססיה קשה למישו:
. ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:
. אכלת משו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום:
. הלכת מכות:
. קיבלת פנס בעין:
. הרכבת עדשות:
. דחפת מזלג לשקע החשמלי: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח,
. הרבצת למכשיר חשמלי כי לא פעל: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח,
בישלת:
. עשית בייביסיטר:
. הרגת מישו:
. פגעת במישו: לודעת.. מישו הציל את חייך:
. זיינת למישו את השכל:
XD איחרת לבצפר:
. הברזת מבצפר: מכל היום?
, משיעור
. קנית קונדום סתם בשביל הכיף:
. הורדת בטעות[או אפילו עלק בטעות]סרט פורנו:
.
מה:
הבנאדם שאתה הכי אוהב: אבאמא
. החג האהוב עליך: פסחפורים. הסרט האחרון שראית: אממ, האמת שאני ממש לא זוכרת. השיר האחרון ששמעת: רואים רחוק, רואים שקוף. עוד קצת עליך: אני רוקדת ומנגנת על גיטרה
שתית אלכוהול:
. נסעת בכבאית:
. אוסף משו:
. מאוהב:
. אכלת כלי כתיבה:
דיברת בטלפון כול הלילה: בערך
נפגעת מאוד ממישו:
. זרקו עליך מאכל:
.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Anni Lupu

New member
:)

צבעים- צבע עיניים: חום צבע שיער: שטני צבע ציפורניים: הצבע הרגיל שלהן... צבע קיר בחדר: לבן צבע מצעים: כחול צבע מקלדת: אפור צבע טלפון: לבן צבע פלאפון: כסוף צבע חולצה: אפור צבע מכנס: ג'ינס צבע תחתונים:סגול צבע גרביים: אין האם יש לך: אח\ים\יות: אחות אחת דיסקמן: היה בעבר רקטה חונה בחצר: לא... חיית מחמד: פעם היה לי כלב ושני תוכים:) טלוויזיה בחדר: אין מחשב בחדר: אין מחלה סופנית: חס וחלילה טפו טפו טפו!! חברים סטרייטים: יש בשפע מערכת סטריאו: אין די וי די: יש אהבה: אין חבר\ה: אין האם אי פעם: התנשקת: לא צרפתית?:לא התחבקתכן שכבת? לא נמשכת למישו תפוס: לצערי:( נמשכת למישו פנוי: כן התאהבת קשות: נראה לי שכן התאהבת בידיד: למשך שנתיים... נמשכת לזאב רווח: לא! נמשכת למורה בבצפר: אממ... לא? נמשכת למרגלית צנעני: לא ניהלת רומן סודי: לא היית באובססיה קשה למישו: יצא... ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: שהיה לי זמן לראות טלוויזיה אכלת משו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא אוכלת גבינה שאני יודעת שהתורף שלה יפוג עוד יומיים, אז משהו שפג תוקפו?! הלכת מכות: עם אחותי שהיינו קטנות קיבלת פנס בעין: עוד לא יצא הרכבת עדשות:לא דחפת מזלג לשקע החשמלי: אני נראית לכם מטומטמת? הרבצת למכשיר חשמלי כי לא פעל: לטלוויזיה בישלת: ובמזל לא שרפתי את המטבח חח עשית בייביסיטר: לפני איזה שבועיים... הרגת מישו: חס וחסה! פגעת במישו: נראה לי שיצא... מישו הציל את חייך: מקווה שלא אצטרך להיות בסיטואציה הזאת בכלל! זיינת למישו את השכל: כל יום ויום :) איחרת לבצפר: אני אשפית בלאחר לביה"ס. למרות שאני גרה מולו הברזת מבצפר: היום^^ קנית קונדום סתם בשביל הכיף: ?! הורדת בטעות[או אפילו עלק בטעות]סרט פורנו: לא... מה: הבנאדם שאתה הכי אוהב: דורין! החג האהוב עליך: פורים, סוכות הסרט האחרון שראית: "אויב בשער" השיר האחרון ששמעת: שירים ששרו בטקס היום בצופים... האחרון היה התקווה עוד קצת עליך: אסרו עליי לרקוד שלושה חודשים בגלל הנקע ברגל:( שתית אלכוהול: אתמול.. בריזר נסעת בכבאית: עוד לא יצא.. אוסף משו: בולים,נרות,סבונים,מחזיקי מפתחות,צדפים מאוהב: למזלי יצאתי מזה אכלת כלי כתיבה: דיברת בטלפון כול הלילה: מזמן... נפגעת מאוד ממישו: היום זרקו עליך מאכל: לא זוכרת

../images/Emo3.gif ../images/Emo163.gif

צבעים- צבע עיניים: כחול ירוק צבע שיער: חום בלונד צבע ציפורניים: שחור צבע קיר בחדר: טורקיז ולבן צבע מצעים: לבן ורוד כתום ואדום. צבע מקלדת: שחור כסוף לבן. צבע טלפון: שחור כסוף צבע פלאפון: שחור כסוף צבע חולצה: שחור צבע מכנס: שחור צבע תחתונים: ורוד צבע גרביים: אין האם יש לך: אח\ים\יות: יס דיסקמן: יס רקטה חונה בחצר: ברור חיית מחמד: כן טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: לא מחלה סופנית: לא חברים סטרייטים: כן מערכת סטריאו: בערך די וי די: לא אהבה: תלוי איך מסתכלים על זה חבר\ה: לא האם אי פעם: התנשקת: קיינדה צרפתית?: לא התחבקת: כן שכבת? לא נמשכת למישו תפוס: כן נמשכת למישו פנוי: כן התאהבת קשות: כן התאהבת בידיד: כע נמשכת לזאב רווח: ברור נמשכת למורה בבצפר: לא נמשכת למרגלית צנעני: לא ניהלת רומן סודי: לא היית באובססיה קשה למישו: כן :| ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: אממ כן הלכת מכות: כע קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע החשמלי: רציתי
הרבצת למכשיר חשמלי כי לא פעל: כע בישלת: כע עשית בייביסיטר: כע הרגת מישו: לא פגעת במישו: כע מישו הציל את חייך: לא זיינת למישו את השכל: כע איחרת לבצפר: כע הברזת מבצפר: כע קנית קונדום סתם בשביל הכיף: כדי להכין עוגה נחשב? הורדת בטעות[או אפילו עלק בטעות]סרט פורנו: חח כן מה: הבנאדם שאתה הכי אוהב: תלוי באיזה רגעים. את החברות בעיקרון החג האהוב עליך: לאדעת הסרט האחרון שראית: לא זוכרת השיר האחרון ששמעת: שוב עולה המנגינהה עוד קצת עליך: שתית אלכוהול: יא נסעת בכבאית: נופ אוסף משו: אספתי פעם תבובות פלסטיק שהיו באות בביצי קינדר. וגולות. מאוהב: יס אכלת כלי כתיבה: נגסתי דיברת בטלפון כול הלילה: לא. השיא זה כמה שעות נפגעת מאוד ממישו: כע זרקו עליך מאכל: כע P:

danieli rose

New member
משעמם לי עד העל האש..

צבעים- צבע עיניים:ירוק צבע שיער:שטני צבע ציפורניים:אדום צבע קיר בחדר:שמנת צבע מצעים:כחול תכלת צבע מקלדת:הממ..בז' או משהו צבע טלפון:שחור צבע פלאפון:כחול כהה +כסוף צבע חולצה:כחול צבע מכנס:כחול כהה צבע תחתונים:שחור צבע גרביים:אין עליי האם יש לך: אח\ים\יות:יאפ, שניים גדולים דיסקמן:לא רקטה חונה בחצר:לא חיית מחמד:לא טלוויזיה בחדר:לא מחשב בחדר:לא מחלה סופנית:לא חס וחלילה גם שלא יהיה חברים סטרייטים:ברור מערכת סטריאו:כן די וי די:כן..לא בחדר אבל אהבה:לא בדיוק חבר\ה:לא האם אי פעם: התנשקת:כן צרפתית?:כן התחבקת:כן שכבת?לא נמשכת למישו תפוס:כן נמשכת למישו פנוי:כן התאהבת קשות:כן התאהבת בידיד:סיפור חיי נמשכת לזאב רווח:לא נמשכת למורה בבצפרלא: נמשכת למרגלית צנעני:לא ניהלת רומן סודי:לא היית באובססיה קשה למישו:כן חח ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:כן אכלת משו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום:הממ סביר להניח שכן D: הלכת מכות:לא קיבלת פנס בעין:לא הרכבת עדשות:לא דחפת מזלג לשקע החשמלי:לא הרבצת למכשיר חשמלי כי לא פעל:כן בישלת:כן עשית בייביסיטר:הממ..לא..חח אני לא מסתדרת עם ילדים הרגת מישו:לא פגעת במישו:כן מישו הציל את חייך:לא זכור לי משהו כזה זיינת למישו את השכל:כן איחרת לבצפר:כן הברזת מבצפר:כן קנית קונדום סתם בשביל הכיף:לא הורדת בטעות[או אפילו עלק בטעות]סרט פורנו:בטעות כן..חח עלק דיסקוגרפיה של נירוונה! מה: הבנאדם שאתה הכי אוהב:יש כמה החג האהוב עליך:עצמאות..למרות שהיום זה נהרס הסרט האחרון שראית:בחירתה של סופי השיר האחרון ששמעת:תתחנני אליי של אביתר בנאי עוד קצת עליך:בלה בלה בלה. שתית אלכוהול:כן נסעת בכבאית:לא אוסף משו:לא מאוהב:לא אכלת כלי כתיבה:לא דיברת בטלפון כול הלילה:כן נפגעת מאוד ממישו:כן זרקו עליך מאכל:כן אני חושבת חח

kelly7i

New member
שאלון../images/Emo176.gif

עוד מעט אני יחתוך לי באמת איזה אבטיח. -צבעים- צבע עיניים: חום צבע שיער: חום צבע ציפורניים: שחור מקולף צבע קיר בחדר: סגול בהיר ><" צבע מצעים: זה מקושקש כזה, אני סתם יסתבךXD צבע מקלדת: שחור צבע פלאפון: אפור+אפור כהה לסוגיו[?] צבע טלפון: שחור צבע חולצה: שחור דהוי צבע מכנס: שחור צבע תחתונים: שחור,אפור,ולבן [יצאתי שחורה מידי בשאלון הזהXDD] צבע גרביים: יחפה האם יש לך: אח\ים\יות: כן דיסקמן: כן רקטה חונה בחצר: לא חיית מחמד: לא=[ טלוויזיה בחדר: כן, אבל היא לא עובדת=\ מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: לא חברים סטרייטים: כן מערכת סטריאו: לא די וי די: כן אהבה: לא חבר\ה: לא האם אי פעם: התנשקת:לא צרפתית?:לא התחבקת:כן שכבת? לא נמשכת למישו תפוס: לא נמשכת למישו פנוי: כן התאהבת קשות: אולי נמשכת לזאב רווח: לא >< נמשכת למורה בבצפר: לא>< נמשכת למרגלית צנעני: לא >< ניהלת רומן סודי: לא היית באובססיה קשה למישו: אולי,לא יודעת ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: לא
אכלת משו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע החשמלי: לא =| הרבצת למכשיר חשמלי כי לא פעל: כן
בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן, והיום יש לי ב-9
הרגת מישו: לא פגעת במישו: כן מישו הציל את חייך: אני חושבת שכןXD זיינת למישו את השכל: ישמצב איחרת לבצפר: יותר מידי..
הברזת מבצפר: כן קנית קונדום סתם בשביל הכיף: לא הורדת בטעות[או אפילו עלק בטעות]סרט פורנו: לא מה: הבנאדם שאתה הכי אוהב: - החג האהוב עליך: חנוכה\פורים הסרט האחרון שראית: ג'ונו השיר האחרון ששמעת: אין לי מושג עוד קצת עליך: שתית אלכוהול: לא נסעת בכבאית:לא אוסף משו:לא אוספת כלום, פשוט שומרת הכל
מאוהב: נראלי שלא אכלת כלי כתיבה: לא דיברת בטלפון כול הלילה: לא כל
נפגעת מאוד ממישו: כן זרקו עליך מאכל: כן הודגש באמצעות מדגישומטיק

Broken sound

New member
שאאאאאאאאאאאאאאאלון

צבע עיניים:חום צבע שיער:כרגע מממ...הרבה צבעים צבע ציפורניים:אדום מקולף צבע קיר בחדר:ירוק
צבע מצעים:כתומימנים צבע מקלדת:שחור ואפור צבע טלפון:ממ אפור צבע פלאפון:אדום-לבן צבע חולצה:לבן צבע מכנס:שחור צבע תחתונים:צבעוני אעש צבע גרביים:כנ"ל האם יש לך: אח\ים\יות:יאפ דיסקמן:יאפ רקטה חונה בחצר:לא חיית מחמד:כע טלוויזיה בחדר:לא מחשב בחדר:כע מחלה סופנית:ברוךהשםלא חברים סטרייטים:כע מערכת סטריאו:כע די וי די:כע אהבה:לא חבר\ה:לא האם אי פעם: התנשקת:כע צרפתית?:כע התחבקת:כע שכבת? נמשכת למישו תפוס:כע נמשכת למישו פנוי:כע התאהבת קשות:כע התאהבת בידיד:כע נמשכת לזאב רווח:יאפפפפפפפפפפפפ נמשכת למורה בבצפר:כע נמשכת למרגלית צנעני:האל יא ניהלת רומן סודי:ממ..יש מצב|מסמיק| היית באובססיה קשה למישו:כע ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:כע אכלת משו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום:חחחחחחחחחחח כן הלכת מכות:כע קיבלת פנס בעין:לא הרכבת עדשות:לא דחפת מזלג לשקע החשמלי:לא הרבצת למכשיר חשמלי כי לא פעל:כע בישלת:כע עשית בייביסיטר:כע הרגת מישו:בדרך להרוג פגעת במישו:כע מישו הציל את חייך:לא זיינת למישו את השכל:בארור.אני הולכת בדרך של שטורם איחרת לבצפר:כע הברזת מבצפר:כע קנית קונדום סתם בשביל הכיף:לאאא הורדת בטעות[או אפילו עלק בטעות]סרט פורנו:חח לא מה: הבנאדם שאתה הכי אוהב: החג האהוב עליך: הסרט האחרון שראית: השיר האחרון ששמעת: עוד קצת עליך: שתית אלכוהול: נסעת בכבאית: אוסף משו: מאוהב: אכלת כלי כתיבה: דיברת בטלפון כול הלילה: נפגעת מאוד ממישו: זרקו עליך מאכל:

Torn Up Letters

New member
נזרום. D:

-צבעים-
צבע עיניים: ירוק.
צבע שיער: אדמדם. דהוי להחריד.
צבע ציפורניים: בורדו מכוער ומקולף. D:
צבע קיר בחדר: שלושה בקרם כזה ואחד אדום שדורש צביעה מחדש.
צבע מצעים: בז' וכריות לבנות.
צבע מקלדת: שחור-כסף.
צבע טלפון: שחור כזה, נראה לי.
צבע פלאפון: אדום מושלם.
צבע חולצה: שחורה עם הדפס לבן. [הפצצתי בתיאור!]
צבע מכנס: ג'ינס.
צבע תחתונים: שחור.
צבע גרביים: לבן - ורוד.
האם יש לך:
אח\ים\יות:
דיסקמן:
רקטה חונה בחצר: לא כרגע.
חיית מחמד:
והרבה מהן.
טלוויזיה בחדר:
מחשב בחדר:
מחלה סופנית:
חברים סטרייטים:
מערכת סטריאו:
די וי די:
אהבה:
חבר\ה:
האם אי פעם:
התנשקת:
צרפתית?:
התחבקת:
שכבת?
נמשכת למישו תפוס:
נמשכת למישו פנוי:
התאהבת קשות:
התאהבת בידיד:
נמשכת לזאב רווח:
נמשכת למורה בבצפר: מוטי
סתם, לא.
נמשכת למרגלית צנעני:
ניהלת רומן סודי:
היית באובססיה קשה למישו:
ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:
אכלת משו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: איכ,
הלכת מכות:
קיבלת פנס בעין:
הרכבת עדשות:
דחפת מזלג לשקע החשמלי:
הרבצת למכשיר חשמלי כי לא פעל:
בישלת:
עשית בייביסיטר:
הרגת מישו: עוד לא.
פגעת במישו:
מישו הציל את חייך: בערך.
זיינת למישו את השכל:
איחרת לבצפר:
הברזת מבצפר:
קנית קונדום סתם בשביל הכיף:
הורדת בטעות[או אפילו עלק בטעות]סרט פורנו: חחחחח לא אני XD
מה:
הבנאדם שאתה הכי אוהב: אמאבא.
החג האהוב עליך: פורים!
הסרט האחרון שראית: אממ שמש נצחית בראש צלול.
השיר האחרון ששמעת: משהו אמיתי / עברי לידר. כרגע.
עוד קצת עליך:
שתית אלכוהול: כן.
נסעת בכבאית: חח לא יצא.
אוסף משו: פיות.
מאוהב: כן.
אכלת כלי כתיבה: אמ, בערך. |:
דיברת בטלפון כול הלילה: לא כל הלילה, אבל חלק גדול ממנו.
נפגעת מאוד ממישו: כן.
זרקו עליך מאכל: לא זוכרת.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

sky darkens

New member
בטח שאת מבשלת!

מה, כל הווקי מק הזה, והמנות חמות! וגם קורנפלקס! D::

למעלה