שאלון:]]

השיער שלי ג'ינג'י?

תשווי בין התמונה של השיער לתמונה של העיניים.אותו צבע. מכאן נובע-העיניים שלי ג'ינג'יות. <לא אני המצאתי את זה,אבל אימצתי את זה.מישהו החליט לציין את זה בפני פעם.>

gurke

New member
../images/Emo31.gif

הפלאש של המצלמה קצת מבהיר צבע העין ולכן הוא נראה חום-צהוב כזה. בתמונה ששמת השיער שלך נראה מעט כהה יותר מבדרך כלל, לכן ניתן לטעות ולחשוב שהעיניים ג'ינג'יות. באותה מידה יכולת לומר שאנחנו יודעים שהעיניים שלך חומות ולכן לפי התמונות האלו השיער שלך גם חום.

בתמונה ששמתי השיער שלי באותו צבע בו

הוא עכשיו.שמע,מצידי תעשו את ההשוואה LIVE

B a m b o o k

New member
בלה בלה בלה

-צבעים- צבע עיניים: כחול צבע שיער: חום נוטה לשחור צבע ציפורניים: רגיל.. צבע קיר בחדר: צהוב בננה כזה צבע מצעים: כרגע, סגולים צבע מקלדת: בז' מכוער כזה... צבע טלפון: חום צבע פלאפון: כסוף צבע חולצה: לבן צבע מכנס: סגול עם שחור צבע תחתונים: שחור צבע גרביים: אין
האם יש לך: אח\ים\יות:
דיסקמן:
רקטה חונה בחצר: |
חיית מחמד:
טלוויזיה בחדר:
מחשב בחדר:
מחלה סופנית:
חברים סטרייטים:
מערכת סטריאו:
די וי די:
אהבה:
חבר\ה:
האם אי פעם: התנשקת:
צרפתית?:
התחבקת:
שכבת?
נמשכת למישו תפוס:
נמשכת למישו פנוי:
התאהבת קשות:
התאהבת בידיד:
נמשכת לזאב רווח:
נמשכת למורה בבצפר:יאכ לא
נמשכת למרגלית צנעני:
ניהלת רומן סודי:
היית באובססיה קשה למישו:
ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:
מה משעמם לי? אכלת משו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום:
הלכת מכות:
בצחוק אבל
קיבלת פנס בעין:
הרכבת עדשות:
דחפת מזלג לשקע החשמלי:
הרבצת למכשיר חשמלי כי לא פעל:
מי לא?! בישלת:
עשית בייביסיטר:
הרגת מישו:
פגעת במישו:
מישו הציל את חייך:
זיינת למישו את השכל: יש מצב
איחרת לבצפר:
הברזת מבצפר:
קנית קונדום סתם בשביל הכיף:
הורדת בטעות[או אפילו עלק בטעות]סרט פורנו:
מה: הבנאדם שאתה הכי אוהב: קשה מדי...
החג האהוב עליך: פורים
הסרט האחרון שראית: משו של יום הזיכרון אתמול בערב השיר האחרון ששמעת: כל גלגל-שוטי הנבואה עוד קצת עליך: שתית אלכוהול:
נסעת בכבאית:
אוסף משו: כבשים
מאוהב:סוג של... אכלת כלי כתיבה: את הקצה של העטים
דיברת בטלפון כול הלילה:
נפגעת מאוד ממישו:
זרקו עליך מאכל:

dcohn

New member
....and if you want love, we'll make it

-צבעים- צבע עיניים: חום (עם ירוק אם מתאמצים לראות אותו
) צבע שיער: שחור צבע ציפורניים: ורדרדגוף כזה כמו של כולם צבע קיר בחדר:3 קרם ואחד אפרסק (?) צבע מצעים: אדום ולבן.. צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: לבן צבע פלאפון: אפור כזה צבע חולצה: ורודה אבל יש לבן למטה! הא! צבע מכנס: ג'ינס כהה צבע תחתונים:
צבע גרביים: לבן האם יש לך: כן. אח\ים\יות: אחד- גוולללללללללללללללללללללללללללללללל:] דיסקמן: איפהשהו במגירות שלא נוגעים בהן רקטה חונה בחצר: לא חיית מחמד: גל:) טלוויזיה בחדר: לא
מחשב בחדר: אהא מחלה סופנית: תודה לאל שלא. חברים סטרייטים: אהא מערכת סטריאו: לא בחדר די וי די: לא בחדר אהבה: לא ממש חבר\ה: נופ האם אי פעם: כן. התנשקת:
צרפתית?: ? התחבקת:
שכבת?
נמשכת למישו תפוס:
נמשכת למישו פנוי:
התאהבת קשות:
התאהבת בידיד: לאיודעת נמשכת לזאב רווח:
חס וחלילה. נמשכת למורה בבצפר: לא. נמשכת למרגלית צנעני:
ניהלת רומן סודי: כל יום
. היית באובססיה קשה למישו: כן=[ ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: אני בספק
אכלת משו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: יש סיכויונצ'יק
הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין:
כן. זה היה מצחיק
הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע החשמלי: לא
הרבצת למכשיר חשמלי כי לא פעל: בוודאי! בישלת: פסטה נחשב?
עשית בייביסיטר: אהא. הרגת מישו: כל יום
פגעת במישו: לא יודעת מישו הציל את חייך: אני משערת שנוצר מצב זיינת למישו את השכל: אהא איחרת לבצפר: כה הברזת מבצפר: יכול להיות קנית קונדום סתם בשביל הכיף: מה כיף בזה?
כן. ניסיתי להוריד סרט של "דורה החוקרת" לרומי וירד לי סרט של דורה שחוקרת משהו אחר
מה: הבנאדם שאתה הכי אוהב: תכלס גל, ואח"כ , בנידודים וחברים:] החג האהוב עליך: פורים נראהלי:] הסרט האחרון שראית: ונדטה השיר האחרון ששמעת: your body is a wonderland- john mayer
ברגע זה.. אהבת חיי
עוד קצת עליך: כלום. שתית אלכוהול: אהא נסעת בכבאית:
אוסף משו: לא. מאוהב: לא חושבת אכלת כלי כתיבה:
לא דיברת בטלפון כול הלילה: לא. נפגעת מאוד ממישו: כן=\ זרקו עליך מאכל:
לאחושבת קראתם?

dcohn

New member
בשביל זה בודקים קודם../images/Emo11.gif

אבל ברגע שהבנתי מה הולך סגרתי ומחקתי

dcohn

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifכן../images/Emo3.gif../images/Emo23.gif

R o n 2 5 6

New member
אין לי כוח למתמטיקה..

צבע עיניים:חום צבע שיער:חום-שחור,אנאערף צבע ציפורניים: :| צבע קיר בחדר:לבן צבע מצעים:כתום צבע מקלדת:שחור-לבן צבע טלפון:אפור צבע פלאפון:שחור-אפור צבע חולצה:כרגע לבן צבע מכנס:כחול צבע תחתונים:כחול צבע גרביים:לבן האם יש לך: אח\ים\יות:כן דיסקמן:לא רקטה חונה בחצר:בטח חיית מחמד:לא
טלוויזיה בחדר:
מחשב בחדר:
מחלה סופנית:
עוד 38 ימים לחיות.נו באמת
חברים סטרייטים:לא יודע,סתם נו.. מערכת סטריאו:בבית
די וי די:|כנ"ל
אהבה:
חבר\ה:
האם אי פעם: התנשקת:
צרפתית?:
התחבקת:
שכבת?על הספה וזה.. נמשכת למישו תפוס:
נמשכת למישו פנוי:
התאהבת קשות:
התאהבת בידיד:
נמשכת לזאב רווח:
חיית סקס מהלכת
נמשכת למורה בבצפר:
נמשכת למרגלית צנעני:
ג'ינג'יות צבועות לא עושות לי את זה ניהלת רומן סודי:טחחח היית באובססיה קשה למישו:
ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:
אכלת משו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום:
אגב,הקרקרים של הגדנ"ע היו פג תוקף 2004 :| הלכת מכות:
לא רציני אבל.. קיבלת פנס בעין:
הרכבת עדשות:
דחפת מזלג לשקע החשמלי:
כל הזמן בישלת:
בשביל מה יש נשים עשית בייביסיטר:
הרגת מישו:בטח פגעת במישו:יש מצב מישו הציל את חייך:
זיינת למישו את השכל:
איחרת לבצפר:
הברזת מבצפר:
קנית קונדום סתם בשביל הכיף:
מה: הבנאדם שאתה הכי אוהב:יש כמה החג האהוב עליך:חנוכה
הסרט האחרון שראית:וואו,המון זמן לא ראיתי סרט השיר האחרון ששמעת::מישהו לרוץ איתו-דניאל סלומון עוד קצת עליך:נו מה שתית אלכוהול:כן נסעת בכבאית:לא אוסף משו:פעם.. מאוהב:לא כרגע אכלת כלי כתיבה:נגסתי בעיקר דיברת בטלפון כול הלילה:לא נפגעת מאוד ממישו:כן זרקו עליך מאכל:כן

זה קצר לאללה:O

-צבעים- צבע עיניים: חום צבע שיער: חום צבע ציפורניים: עכשיו סגול מנצנץ רוסי משו בנזונה צבע קיר בחדר: כתום צבע מצעים: ממ לא זוכרת צבע מקלדת: במחשב הנוכחי זה לבן כסף צבע טלפון: שחור צבע פלאפון: שחור צבע חולצה: לבנה וגופיה אפורה צבע מכנס: חצאית. קצת PC לא יזיק צבע תחתונים: ורוד צבע גרביים: אין האם יש לך: אח\ים\יות: אכן דיסקמן:חחחחחחח. זה היה מצחיק אפילו ביום דיכאוני שכזה רקטה חונה בחצר: ממ בחצר של הדירה השניה של סבתא נפלה רקטה אם זה נקרא חיית מחמד: לא טלוויזיה בחדר: יאללה נעבור למגניב הזה
מחשב בחדר:
מחלה סופנית:
ב"ה חברים סטרייטים:
מערכת סטריאו:
די וי די:
אהבה:ממ חבר\ה:
האם אי פעם: התנשקת: צרפתית?: התחבקת: שכבת? נמשכת למישו תפוס:
נמשכת למישו פנוי:
התאהבת קשות:ממ התאהבת בידיד: נמשכת לזאב רווח: מיזה אבל נמשכת למורה בבצפר: שוטס היה כוסון על נמשכת למרגלית צנעני:
ניהלת רומן סודי:
הידעתם? אינשטיין ניהל רומן סודי או משו כזה היית באובססיה קשה למישו: ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:
אכלת משו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: האמת שאני היחידה בבית שחופרת ומחפשת דברים הכי ישנים כי חבל לזרוק:p הלכת מכות:
קיבלת פנס בעין:
הרכבת עדשות:
דחפת מזלג לשקע החשמלי:
בישלת:
בעלי יצטרך או לדע לבשל או לממן שף עשית בייביסיטר:
כל שבוע כמה פעמים הרגת מישו: ממ פגעת במישו:
מישו הציל את חייך: אני לא יודעת אם הייתי מתה בלעדיה אבל מישי די הצילה אותי מטביעה. למרות שאני סומכת על המציל זיינת למישו את השכל:אפשר למור איחרת לבצפר:
הברזת מבצפר:
קנית קונדום סתם בשביל הכיף: זה לא היה לכיף זה היה למטרת נקם, למרות שגם זה סוג של כיף הורדת בטעות[או אפילו עלק בטעות]סרט פורנו:
זה היה אמור להיות קליפ של אמינם וברטיני מה: הבנאדם שאתה הכי אוהב: החג האהוב עליך: פסח וסוכות הסרט האחרון שראית: הסנדק השיר האחרון ששמעת: אנחנו הילדים של חורף... איך קוראים לזה. בטח הבטחם יונה או משו עוד קצת עליך: שתית אלכוהול:
נסעת בכבאית:
אוסף משו:פעם מאוהב: אכלת כלי כתיבה: לא טעים לי דיברת בטלפון כול הלילה:
נפגעת מאוד ממישו:
זרקו עליך מאכל:
אבל ממש פעם, היום אני כבר לא מזלזלת באוכל

למעלה