שאלון:]]

Aline In Chains

New member
../images/Emo176.gifשאלון:]]

-צבעים- צבע עיניים: צבע שיער: צבע ציפורניים: צבע קיר בחדר: צבע מצעים: צבע מקלדת: צבע טלפון: צבע פלאפון: צבע חולצה: צבע מכנס: צבע תחתונים: צבע גרביים: האם יש לך: אח\ים\יות: דיסקמן: רקטה חונה בחצר: חיית מחמד: טלוויזיה בחדר: מחשב בחדר: מחלה סופנית: חברים סטרייטים: מערכת סטריאו: די וי די: אהבה: חבר\ה: האם אי פעם: התנשקת: צרפתית?: התחבקת: שכבת? נמשכת למישו תפוס: נמשכת למישו פנוי: התאהבת קשות: התאהבת בידיד: נמשכת לזאב רווח: נמשכת למורה בבצפר: נמשכת למרגלית צנעני: ניהלת רומן סודי: היית באובססיה קשה למישו: ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: אכלת משו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: הלכת מכות: קיבלת פנס בעין: הרכבת עדשות: דחפת מזלג לשקע החשמלי: הרבצת למכשיר חשמלי כי לא פעל: בישלת: עשית בייביסיטר: הרגת מישו: פגעת במישו: מישו הציל את חייך: זיינת למישו את השכל: איחרת לבצפר: הברזת מבצפר: קנית קונדום סתם בשביל הכיף: הורדת בטעות[או אפילו עלק בטעות]סרט פורנו: מה: הבנאדם שאתה הכי אוהב: החג האהוב עליך: הסרט האחרון שראית: השיר האחרון ששמעת: עוד קצת עליך: שתית אלכוהול: נסעת בכבאית: אוסף משו: מאוהב: אכלת כלי כתיבה: דיברת בטלפון כול הלילה: נפגעת מאוד ממישו: זרקו עליך מאכל:

Aline In Chains

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo41.gifשאלון ולישוןןן=]

-צבעים-
צבע עיניים: אפור ירוק תכלת ביחד. צבע שיער: שטני צבע ציפורניים: רגיל? צבע קיר בחדר: כתום צהוב:S בקרוב צובעת. צבע מצעים: לבן צבע מקלדת: שחור אפור צבע טלפון: אדום צבע פלאפון: בורדו שחור צבע חולצה: חום(פיג'מה) צבע מכנס: ורוד.(פיג'מה נו.). צבע תחתונים: ורוד:] צבע גרביים: אדום
האם יש לך:
אח\ים\יות:נופ.. דיסקמן:לאXD רקטה חונה בחצר:האע? חיית מחמד:רותם:]] טלוויזיה בחדר:לא מחשב בחדר:אהא מחלה סופנית:לא חברים סטרייטים:כן? מערכת סטריאו:מערכת קולנוע ביתית? די וי די:אהא אהבה:יאפ.
חבר\ה:כן. ^^
האם אי פעם:
התנשקת:אהא צרפתית?:יאפ התחבקת:כןXD שכבת?כן נמשכת למישו תפוס:כן נמשכת למישו פנוי:יותר מידי חח התאהבת קשות:כרגע:][: התאהבת בידיד:בע. כע. מזמן. נמשכת לזאב רווח:מז"א? נמשכת למורה בבצפר:איכס. נמשכת למרגלית צנעני:האע? ניהלת רומן סודי:לא ממשXD היית באובססיה קשה למישו:יש מצב. ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:מזמן. אכלת משו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום:איכס:S הלכת מכות:בכיתה ד' בטח,עםנוי. קיבלת פנס בעין:אף פעם. הרכבת עדשות:אף פעם. דחפת מזלג לשקע החשמלי:LOL, לא נראה לי. לא. הרבצת למכשיר חשמלי כי לא פעל:הרבה. בישלת:לא טובה בזה.. עשית בייביסיטר:אף פעם נראה לי. הרגת מישו:כן ,בטח.. פגעת במישו:היום אולי מישו הציל את חייך:לא זוכרת.. זיינת למישו את השכל:היום. איחרת לבצפר:היום XD ב 10 דקות ליזמות. הברזת מבצפר:היום, משעה אנגלית. קנית קונדום סתם בשביל הכיף:מזה בשביל הכיף
? לנפח כמו בלונים? לא ממש XDDD. הורדת בטעות[או אפילו עלק בטעות]סרט פורנו:קרה
.
מה:
הבנאדם שאתה הכי אוהב:זה לא מה, זה מי
. רותם.
החג האהוב עליך:לא סגורה על זה. בטחפסח..בגלל החופש. הסרט האחרון שראית:לא זוכרת. סנילית. השיר האחרון ששמעת:אח של סלים-שוטי הנבואה.
עוד קצת עליך:
שתית אלכוהול:טעמתי לא מזמן. מגעיל בטירוף. נסעת בכבאית:לא? אוסף משו:לא ממשXD מאוהב:כן אכלת כלי כתיבה:היום ,עפרון חחח דיברת בטלפון כול הלילה: לא מזמן נפגעת מאוד ממישו: today זרקו עליך מאכל:בכיתה ח'XD?! ווטף. מישהו קרא:)?

בא לי בא לי

-צבעים- צבע עיניים: חום כהה כהה צבע שיער: שחור צבוע באדום שעכשיו נראה חום צבע ציפורניים: כרגע יש על זה כל מיני שקופים ובהירים אחרים, סוג של נסיון התחמקות מללמוד לאזרחות צבע קיר בחדר: 3 שמנת ואחד בורדו צבע מצעים: תכלת צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: אפור צבע פלאפון: לבן צבע חולצה: צבעוני צבע מכנס: ורוד-כתום-ירוק (נשמע זוועה אבל הם נחמדים) צבע תחתונים: פסים צבעוניים צבע גרביים: אין כרגע האם יש לך: אח\ים\יות: שניים ואחת דיסקמן:
רקטה חונה בחצר:
חיית מחמד:
בלב עדיין יש :) טלוויזיה בחדר:
מחשב בחדר:
מחלה סופנית:
חברים סטרייטים:
מערכת סטריאו:
די וי די:
לא בחדר אהבה:
:( חבר\ה:
האם אי פעם: שכבת?
נמשכת למישו תפוס:
נמשכת למישו פנוי:
התאהבת קשות:
התאהבת בידיד:
נמשכת לזאב רווח:
נמשכת למורה בבצפר:
נמשכת למרגלית צנעני:
ניהלת רומן סודי:
היית באובססיה קשה למישו:
ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:
אכלת משו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום:
הלכת מכות:
לא רציני קיבלת פנס בעין:
הרכבת עדשות:
דחפת מזלג לשקע החשמלי:
הרבצת למכשיר חשמלי כי לא פעל:
בישלת:
עשית בייביסיטר:
הרגת מישו:
תחביב ישן פגעת במישו:
מישו הציל את חייך:
לא לגמרי הציל. לא הייתי מתה. אבל לקח אותם לכיוון טוב יותר באופן משמעותי זיינת למישו את השכל:
איחרת לבצפר:
הברזת מבצפר:
קנית קונדום סתם בשביל הכיף:
הורדת בטעות[או אפילו עלק בטעות]סרט פורנו:
באמשלי בטעות מה: הבנאדם שאתה הכי אוהב: אמא החג האהוב עליך: רוב הזמן חנוכה הסרט האחרון שראית: אוו מזמן. לא זוכרת השיר האחרון ששמעת: הו רב חובל עוד קצת עליך: המ חובבת מקלחות שתית אלכוהול:
נסעת בכבאית:
אוסף משו:
פיות/שדונים/דרקונים וכו'
. קצת כתה ז' אבל זה יפה אז לא אכפת לי. מצ"ב תמונה. מאוהב:
אכלת כלי כתיבה:
דיברת בטלפון כול הלילה:
נפגעת מאוד ממישו:
זרקו עליך מאכל:
קרמבו הודגש באמצעות מדגישומטיק

דקה לפני השינה

-צבעים- צבע עיניים: חום צבע שיער: חום צבע ציפורניים: רגיל צבע קיר בחדר: בורדו צבע מצעים: כתום צבע מקלדת: שחור ולבן צבע טלפון: אממ ? צבע פלאפון: כסף וכחול צבע חולצה: שחור צבע מכנס: אפור צבע תחתונים: אדום צבע גרביים: ירוק איזה התאמות
האם יש לך: אח\ים\יות:
דיסקמן:
איפשהו
רקטה חונה בחצר:
חיית מחמד:
זאת אומרת הייתה טלוויזיה בחדר:
הוצאתי מחשב בחדר:
מחלה סופנית:
חברים סטרייטים:
מערכת סטריאו:
די וי די:
אהבה:
חבר\ה:
האם אי פעם: התנשקת:
צרפתית?:
התחבקת:
שכבת?
נמשכת למישו תפוס:
נמשכת למישו פנוי:
התאהבת קשות:
התאהבת בידיד:
נמשכת לזאב רווח:
נמשכת למורה בבצפר:
נמשכת למרגלית צנעני:
ניהלת רומן סודי:
היית באובססיה קשה למישו:
הלכת מכות:
בצחוק
קיבלת פנס בעין:
לא בדיוק פנס, אבל אחותי עשתה לי פצע דיי גדול בעפעף הרכבת עדשות:
ניסיתי צבע, מזוויע :-S דחפת מזלג לשקע החשמלי:
בחיי שזה עובד בישלת:
עשית בייביסיטר:
הרגת מישו:
פגעת במישו:
מישו הציל את חייך:
זיינת למישו את השכל:
איחרת לבצפר:
הברזת מבצפר:
ניסיתי להוריד את הפרק החדש של גיבורים (לא ידעתי שהם יצאו לפגרה) וזה הוריד לי פורנו
מה: הבנאדם שאתה הכי אוהב: לא יודעת החג האהוב עליך: פורים הסרט האחרון שראית: אממ מזה היה? היום משהו עם סורגים השיר האחרון ששמעת: אמממ משהו של לינקין, אה לא בטקס עוד קצת עליך: אממ ? שתית אלכוהול: לא נסעת בכבאית: לא בעצם כן אוסף משו: בערך מאוהב: לא בדיוק אכלת כלי כתיבה:
אני נושכת את העיפרון דיברת בטלפון כול הלילה:
נפגעת מאוד ממישו:
זרקו עליך מאכל:
מלחמות אוכל

NoFaRi1

New member
ווהו

V|צבעים- צבע עיניים: ירוק צבע שיער: שטני צבע ציפורניים: רגיל צבע קיר בחדר: תכלת
בארץ סגול בהיר בהיר יפה צבע מצעים: עכשיו ורוד ירוק כזה עם פרחים.. משהו יפה P: צבע מקלדת: אפור צבע טלפון:יש כל מיני צבע פלאפון: שחור צבע חולצה: לבן וירוק צבע מכנס: תכלת... חח איזה לא קשורה אני עשיתי כושר בבית צבע תחתונים:כחול כהה צבע גרביים: אפור האם יש לך: אח\ים\יות:
דיסקמן:
רקטה חונה בחצר:
חיית מחמד:
. זמני בלבד! טלוויזיה בחדר:
בארץ רק חח מחשב בחדר:
מחלה סופנית:
חברים סטרייטים:
מערכת סטריאו:
די וי די:
אהבה:
חבר\ה:
האם אי פעם: התנשקת:
צרפתית?:
התחבקת:
שכבת?
נמשכת למישו תפוס:
נמשכת למישו פנוי:
התאהבת קשות:
התאהבת בידיד:
נמשכת לזאב רווח: נמשכת למורה בבצפר:
המורה ספורט בבצפר שלי
נמשכת למרגלית צנעני:
ניהלת רומן סודי:
היית באובססיה קשה למישו:
הלכת מכות:
קיבלת פנס בעין:
הרכבת עדשות:
סתם כדי לראות איך אני עם עיניים חומות P: דחפת מזלג לשקע החשמלי:
|: הרבצת למכשיר חשמלי כי לא פעל:
בישלת:
עשית בייביסיטר:
הרגת מישו:
פגעת במישו:
מישו הציל את חייך:
זיינת למישו את השכל:
איחרת לבצפר:
חח ספורים הימים שאני מגיעה בזמן הברזת מבצפר:
טעות אגב מה: הבנאדם שאתה הכי אוהב: עידו החג האהוב עליך: פורים הסרט האחרון שראית: iron man השיר האחרון ששמעת:זוז- הדג נחש עוד קצת עליך: שתית אלכוהול:
נסעת בכבאית:
אוסף משו:
מאוהב:
אכלת כלי כתיבה:
דיברת בטלפון כול הלילה:
נפגעת מאוד ממישו:
זרקו עליך מאכל:

P i x i e s

New member
עוד מעט נהפוך לשיר...

-צבעים- צבע עיניים: חום צבע שיער: חום צבע ציפורניים: טבעי צבע קיר בחדר: סגול בהיר שעכשיו כבר דהוי צבע מצעים: לבן עם שושנים אדומות צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: כסף צבע פלאפון: שחור עם מדבקה צבעונית של כפר המוזיקה צבע חולצה: לבן צבע מכנס: כחול צבע תחתונים: ירוק צבע גרביים: - האם יש לך: אח\ים\יות:
דיסקמן:
רקטה חונה בחצר:
חיית מחמד: לא טלוויזיה בחדר: לא מחשב בחדר:
מחלה סופנית:
חברים סטרייטים:
מערכת סטריאו:
די וי די:
אהבה: כבר לא... חבר\ה: כבר לא... האם אי פעם: התנשקת:
צרפתית?:
התחבקת:
שכבת?
נמשכת למישו תפוס:
נמשכת למישו פנוי:
התאהבת קשות:
התאהבת בידיד:
נמשכת לזאב רווח: לא נמשכת למורה בבצפר:
המורה לקולנוע
נמשכת למרגלית צנעני: ניהלת רומן סודי:
היית באובססיה קשה למישו:
ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: אכלת משו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא! הלכת מכות: סתם בצחוק קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע החשמלי: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי לא פעל:
בישלת:
עשית בייביסיטר:
הרגת מישו:בטח פגעת במישו:
כמו כולם מישו הציל את חייך: לא זיינת למישו את השכל:
איחרת לבצפר:
הברזת מבצפר:
למתנה של חברה
הורדת בטעות[או אפילו עלק בטעות]סרט פורנו: לא מה: הבנאדם שאתה הכי אוהב: תום, אבל אני נגמלת
החג האהוב עליך: פסח הסרט האחרון שראית: "בונוויל" השיר האחרון ששמעת:שיר בגלגלצ שאין לי שמץ איך קוראים לו עוד קצת עליך: שתית אלכוהול:
נסעת בכבאית: לא אוסף משו:
מאוהב:
אבל נגמלת
אכלת כלי כתיבה:
דיברת בטלפון כול הלילה:
נפגעת מאוד ממישו:
זרקו עליך מאכל: :|לא

KeReN 0R

New member
עונה../images/Emo192.gif

צבע עיניים: שטני צבע שיער: חום- ירוק צבע ציפורניים: טבעי צבע קיר בחדר: סגול בהיר צבע מצעים: תכלת צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: לבן צבע פלאפון: כסוף צבע חולצה: סגול צבע מכנס: ירוק זית צבע תחתונים: אפור צבע גרביים: אין האם יש לך: אח\ים\יות: אח אחד
דיסקמן: יותר נכון אייפוד רקטה חונה בחצר:איך ידעת?
חיית מחמד:
טלוויזיה בחדר:
מחשב בחדר:
מחלה סופנית:
חברים סטרייטים: גם מערכת סטריאו:
די וי די:
אהבה:
חבר\ה:
... האם אי פעם: התנשקת:
צרפתית?:
התחבקת:
שכבת?
נמשכת למישו תפוס:
נמשכת למישו פנוי:
התאהבת קשות:
התאהבת בידיד:
נמשכת לזאב רווח:
בעע נמשכת למורה בבצפר: מורה צעיר לאומנות נחשב?(
) נמשכת למרגלית צנעני:
ניהלת רומן סודי: הלוואי
היית באובססיה קשה למישו:
הלכת מכות:
(אבל אני נגד אלימות...
) קיבלת פנס בעין:
הרכבת עדשות:
דחפת מזלג לשקע החשמלי:
בישלת:
עשית בייביסיטר:
הרגת מישו:
פגעת במישו:
מישו הציל את חייך: אפשר להגיד שכן... זיינת למישו את השכל:
איחרת לבצפר:
צריך לשאול אם לא איחרתי אי פעם
הברזת מבצפר:
מה: הבנאדם שאתה הכי אוהב: יש כמה... החג האהוב עליך: פורים הסרט האחרון שראית: ג'קאס השיר האחרון ששמעת: געגוע -אתי אנקרי עוד קצת עליך: שתית אלכוהול:
נסעת בכבאית:
אוסף משו:
מאוהב: לא ברור... אכלת כלי כתיבה:
דיברת בטלפון כול הלילה:
נפגעת מאוד ממישו:
זרקו עליך מאכל:

DanieLushka

New member
אני :)

צבע עיניים: ירוק צבע שיער: חום יחסית כהה צבע ציפורניים: רגיל צבע קיר בחדר: צהוב כזה.. אלוהים יודע למה, אני צובעת בקרוב לשמנת וקיר אחד בצבע ירוק זית צבע מצעים: זה מין משובץ\שתי וערב כזה על כל הגוונים של אדם\כתום\צהוב\ורוד וכו', אני חולה על המצעים האלה3> צבע מקלדת: אפור צבע טלפון: שחור צבע פלאפון: שחור צבע חולצה: שחור צבע מכנס: ג'ינס צבע תחתונים: אדום צבע גרביים: ירוק האם יש לך: אח\ים\יות: אחות ואח גדולים דיסקמן: כן אבל לא ממש עובד רקטה חונה בחצר: דווקא לא חיית מחמד: לא :( טלוויזיה בחדר: לא מחשב בחדר: לא מחלה סופנית: תודה לאל לא חברים סטרייטים: כן מערכת סטריאו: לא די וי די: כן אהבה: אממ.. לא ברור ממש חבר\ה: לא האם אי פעם: התנשקת: כן צרפתית?: כן התחבקת: כן? XD שכבת? לא נמשכת למישו תפוס: כמובן נמשכת למישו פנוי: כמובן? התאהבת קשות: אממ, לא בטוחה. הייתי מאוהבת מאוד פעם, אבל לא הייתי אומרת "קשות". אני מאמינה שזה משהו של פעם בחיים. כל ההתאהבויות עד לרגע הזה נראות גדולות אבל בדיעבד הן לא כל-כך. התאהבת בידיד: לא בדיוק, אבל בערך נמשכת לזאב רווח: לא XD נמשכת למורה בבצפר: כןןןן! אולג.. $_$ נמשכת למרגלית צנעני: דווקא לא ניהלת רומן סודי: אמ.. רומן במובן של הייתי עם מישהו או שהוא היה עם מישהי באותו זמן?XD אם כן אז לא. ואם סתם קשר "סודי" אז כן היית באובססיה קשה למישו: אכן ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: יאפ אכלת משו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: XD כן הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: כן דחפת מזלג לשקע החשמלי: אמ.. לא? הרבצת למכשיר חשמלי כי לא פעל: כן D: בישלת: כן 3> עשית בייביסיטר: לא הרגת מישו: לא פגעת במישו: כן\: מישו הציל את חייך: כן. כשהייתי בת 6 נסענו לצרפת, והיינו בטיול מאורגן. עוד מגיל צעיר הייתה לי תכונה כזאת ללכת לבד לכל מקום ו"לסקור את השטח" מה שנקרא. אז הלכתי הרבה לפני ההורים שלי תמיד. בטיול הזה היה איתנו מישהו שתמיד תמיד הלך עם מעיל שחור כזה והיה לו שיער שחור ארוך, ואני נשבעת לכם שאף פעם בטיול לא שמעתי אותו מוציא מילה אחת מהפה. הוא לא דיבר עם אף-אחד. בכל-מקרה, באחת ההליכות שכמובן הלכתי מקדימה רציתי לחצות את הכביש, אבל כמובן למה להסתכל ימינה שמאלה?XD אז התפרצתי לכביש ומכונית עברה, והאיש המסתורי תפס אותי ומשך אותי אחורה ואמר לי "תזהרי ילדה". זו הייתה הפעם היחידה בכל הטיול ששמעתי אותו מדבר, קריפי משהו. בכל מקרה אני חייבת לבן-אדם הזה את החיים שלי. חבל שהייתי קטנה ולא חשבתי על לשאול אותו מה השם שלו או משהו כזה S: זיינת למישו את השכל: ברור! זו מטרת קיומי. איחרת לבצפר: כן הברזת מבצפר: אני? מה פתאום. קנית קונדום סתם בשביל הכיף: לא הורדת בטעות[או אפילו עלק בטעות]סרט פורנו: לא סרט, אבל קטע כזה.. ליימווייר זה לא משהו P: מה: הבנאדם שאתה הכי אוהב: אמא3> החג האהוב עליך: פסח הסרט האחרון שראית: אין לי מושג השיר האחרון ששמעת: Arashi - Love So Sweet עוד קצת עליך: משעמם לי בחיים שתית אלכוהול:כן נסעת בכבאית: לא לצערי אוסף משו: לא מאוהב: אמ.. אני משערת שלא אכלת כלי כתיבה: XD לעסתי כלי כתיבה דיברת בטלפון כול הלילה: כמובן, מאות פעמים נפגעת מאוד ממישו: כן זרקו עליך מאכל: כן XD

למרות שיש לי מה לעשות

-צבעים- צבע עיניים: חום צבע שיער: חום צבע ציפורניים: אמ רגיל? צבע קיר בחדר: סגול בהיר ואחד קצת יותר כהה צבע מצעים: ורוד (אבל זה עם כלבים דלמטיים חמודים כאלה אז אין לי בעיה עם הורוד
) צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: לבן צבע פלאפון: כתום (מזעזע אבל זה מה שיש) צבע חולצה: אדום ושחור צבע מכנס: כחול צבע תחתונים: לבן צבע גרביים: לבן האם יש לך: אח\ים\יות: כן דיסקמן: פייי כן
רקטה חונה בחצר: לא חיית מחמד: כן
טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: לא חס וחסה מה זה השאלות האלה?! חברים סטרייטים: כן מערכת סטריאו: כן
די וי די: כן אבל לא הכי מוצלח אהבה: לא חבר\ה: לא האם אי פעם: התנשקת: כן צרפתית?: כן התחבקת: כן שכבת? לא נמשכת למישו תפוס: כן
נמשכת למישו פנוי: כן התאהבת קשות: לא התאהבת בידיד: לא נמשכת לזאב רווח: לא, אוי נמשכת למורה בבצפר: לא, איכס (לא בגלל הקטע של מורה, בגלל האנשים עצמם XD) נמשכת למרגלית צנעני: לא, שוב אוי ניהלת רומן סודי: לא היית באובססיה קשה למישו: לצערי כן ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא, זה אני אפעם לא אעשה הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין: לא שידוע לי הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע החשמלי: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי לא פעל: כן
ואז המורה בא אל המחשב והתחיל ללטף אותו, אמר שהיא לא התכוונה ואז הוא התחיל לעבוד!!! סיפור אמיתי
בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישו: ג'וקים נחשב? חחח פגעת במישו: מקווה שלא מישו הציל את חייך: לא זיינת למישו את השכל: חח נראה לי שאני נוטה לעשות את זה בלי כוונה אבל אני מפסיקה נורא מהר איחרת לבצפר: כן אבל עם סיבות מוצדקות בלבד! הברזת מבצפר: לא קנית קונדום סתם בשביל הכיף: חחח ממש לא הורדת בטעות[או אפילו עלק בטעות]סרט פורנו: לא, באמת שלא מה: הבנאדם שאתה הכי אוהב: אין החג האהוב עליך: אממ לא יודעת, אולי ראש השנה (בעיקר בגלל התפוח בדבש
) הסרט האחרון שראית: לא זוכרת, כנראה שזה היה נורא מזמן השיר האחרון ששמעת: לא יודעת איך קוראים לו אבל הוא היה ממש יפה, בטקס של ביתספר עוד קצת עליך: שתית אלכוהול: רק יין אדום מתוק וגם זה ממש טיפה נסעת בכבאית: הייתי על אחת, לא נסעתי עליה אוסף משו: יש לי אוסף ישן נורא של מחזיקי מפתחות, ועוד אחד של סרטים כאלה בצורת פרח ששמים על מתנות, מכירים?... מאוהב: לא אכלת כלי כתיבה: לא דיברת בטלפון כל הלילה: כמעט אבל אני מתתי לנתק כבר
נפגעת מאוד ממישו: כן זרקו עליך מאכל: כן

Snow fairy

New member
ירח של ט"ו טיפס ועלה

על ערב גלילי וטלול שטף באורו מוצבי חיזבאללה מן הצד השני של הגבולללללללללל צבע עיניים: כחול-אפור-ירוק כזה צבע שיער: במקור שטני-בלונד, עכשיו ג'ינג'י^^ צבע ציפורניים: חח בדר"כ שחור או כחול או סגול, עכשיו הן נקיות בגלל הטקסים. צבע קיר בחדר: סגול! צבע מצעים: גם:] צבע מקלדת: שחור
צבע טלפון: של הבית? יש כמה... צבע פלאפון: אפור. בקרוב אחד חדש שחור! צבע חולצה: שחור צבע מכנס: שחור
צבע תחתונים: ירוקD: צבע גרביים: יחפה ממש כמו נינט. האם יש לך: אח\ים\יות: יאפ, 4 אחיות. דיסקמן: לא רקטה חונה בחצר: כמובן. סתם, לא. חיית מחמד: כן, כלבה ואלף חתולים. טלוויזיה בחדר: חיובי מחשב בחדר: לא
מחלה סופנית: לא
, זו לא שאלה מנומסת! חברים סטרייטים: כן
מערכת סטריאו: יאפ די וי די: כן אהבה: לא:X חבר\ה: שלילי האם אי פעם: התנשקת: כן צרפתית?: כן התחבקת: כן שכבת? לא נמשכת למישו תפוס: כן נמשכת למישו פנוי: כן התאהבת קשות: לא התאהבת בידיד: כן נמשכת לזאב רווח: איכס, לא. נמשכת למורה בבצפר: מיכאל
נמשכת למרגלית צנעני: שאלה רטורית לחלוטין, כמובן שכן. ניהלת רומן סודי: לא היית באובססיה קשה למישו: לא.לא נראה לי לפחות. ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: סביר להניח שכן הלכת מכות: רק בקטנה קיבלת פנס בעין: נופ הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע החשמלי: חחחחחחחחח לא הרבצת למכשיר חשמלי כי לא פעל: כן, כולם עושים את זה! בישלת: קורנפלקס נחשב?
עשית בייביסיטר: כן, ההכנסה העיקרית שלי הרגת מישו: כן. מה זה השאלה המטומטמת הזאת? פגעת במישו: יש סיכוי מישו הציל את חייך: אממ... לא נראה לי
זיינת למישו את השכל: חחחחח כן, כל הזמן. איחרת לבצפר: יאפ הברזת מבצפר: כן קנית קונדום סתם בשביל הכיף: חח לא, מה אני אפסית. הורדת בטעות[או אפילו עלק בטעות]סרט פורנו: לא
מה: הבנאדם שאתה הכי אוהב: פיצקטן! ואחותי הגדולה! החג האהוב עליך: פורים^^ הסרט האחרון שראית: נראה לי המספריים של אדוארד. השיר האחרון ששמעת: משהו מthe human equation של ayreon, לא זוכרת איזה. עוד קצת עליך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משו: לא מאוהב: לא אכלת כלי כתיבה: חחחח לא שידוע לי דיברת בטלפון כול הלילה: לא נפגעת מאוד ממישו: כן זרקו עליך מאכל: אהה. לא? לא זוכרת. משעמם לי. קראתם?

Snow fairy

New member
חח לא יודעת../images/Emo7.gif

אני והמטבח ביחסים לא כ"כ טובים:X

טוואוובב...../images/Emo110.gif

-צבעים- צבע עיניים:חום דבש עם נקודות צבע שיער:חום-אדום כזה צבע ציפורניים:כרגע סגולילך צבע קיר בחדר:ירוק בהיר צבע מצעים:הממ לא זוכרת חח צבע מקלדת:אפור? צבע טלפון:גם? צבע פלאפון:לבן צבע חולצה:גופיה שחורה צבע מכנס:אפור צבע תחתונים:ורוד צבע גרביים:לבן האם יש לך: אח\ים\יות:יש, 2 אחים ואחות דיסקמן:הממ כן, איפושו.. רקטה חונה בחצר:רקטה? חיית מחמד:לוקי:] טלוויזיה בחדר:יש מחשב בחדר:לא:\ מחלה סופנית:לא
חברים סטרייטים:יש מערכת סטריאו:יש די וי די:יש אהבה:לא חבר\ה:לא האם אי פעם: התנשקת:לא צרפתית?:.. התחבקת:כן שכבת?לא נמשכת למישו תפוס:.. נמשכת למישו פנוי: התאהבת קשות: התאהבת בידיד: נמשכת לזאב רווח:חח לא:S נמשכת למורה בבצפר:לא נמשכת למרגלית צנעני:אהאאאאאאאא ניהלת רומן סודי: היית באובססיה קשה למישו:כן ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:ממ לאזוכרת..חח אכלת משו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום:רק יום? חחח בצופים אוכלים הכל!
הלכת מכות:כן קיבלת פנס בעין:לא, אבל ישלי שעורה
הרכבת עדשות:לא דחפת מזלג לשקע החשמלי:לא..... הרבצת למכשיר חשמלי כי לא פעל:כן בישלת:כן!
עשית בייביסיטר:בערך הרגת מישו:לא פגעת במישו:אני מניחה.. מישו הציל את חייך: זיינת למישו את השכל:כן
איחרת לבצפר:יאפ.... הברזת מבצפר:אהא.. קנית קונדום סתם בשביל הכיף:לא הורדת בטעות[או אפילו עלק בטעות]סרט פורנו:חח לא מה: הבנאדם שאתה הכי אוהב:יש הרבה החג האהוב עליך:כזה עם חופש ארוך שלא צריך לעשות בו כלום הסרט האחרון שראית:הממ פתאום 30? הא לא בעצם, ראינו היום בבציפר סרט על רועי קליין ז"ל השיר האחרון ששמעת:עכשיו, לא מכירה אותו.. בגלגלצ.. עוד קצת עליך:....? שתית אלכוהול:כן נסעת בכבאית:לא אוסף משו:כסף?חחחח מאוהב:לא אכלת כלי כתיבה:כן דיברת בטלפון כול הלילה:לא נפגעת מאוד ממישו:כן זרקו עליך מאכל:כן חח

hkatsman

New member
בא בטוב? לא בא בטוב?

-צבעים- צבע עיניים: ירוק צבע שיער: שחור צבע ציפורניים: אין צבע צבע קיר בחדר: תכלת גיי צבע מצעים: הממ לא זוכר צבע מקלדת: אפור צבע טלפון:שחור צבע פלאפון:אפור צבע חולצה: עכשיו אדום צבע מכנס: ג'ינס צבע תחתונים:אפור צבע גרביים:לבן האם יש לך: אח\ים\יות: כן דיסקמן: כן רקטה חונה בחצר: יום יבוא חיית מחמד: לא טלוויזיה בחדר:לא מחשב בחדר:לא בדיוק מחלה סופנית: לא חברים סטרייטים: כן מערכת סטריאו: לא די וי די: במחשב חח אהבה: לא חבר\ה: לא האם אי פעם: התנשקת: כן צרפתית?: כן התחבקת: לא שכבת? לא נמשכת למישו תפוס: כן נמשכת למישו פנוי:כן התאהבת קשות: לא התאהבת בידיד: לא ממש נמשכת לזאב רווח: לא מצחיק נמשכת למורה בבצפר: קצת אולי נמשכת למרגלית צנעני: לא ניהלת רומן סודי: לא היית באובססיה קשה למישו:לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: חושב שכן הלכת מכות:כן קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע החשמלי: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי לא פעל: כל הזמן בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישו: לא פגעת במישו: כן מישו הציל את חייך: יש עניין אנלא בטוח זיינת למישו את השכל: כל הזמן איחרת לבצפר: כן הברזת מבצפר: כן קנית קונדום סתם בשביל הכיף: לא הורדת בטעות[או אפילו עלק בטעות]סרט פורנו:
מה: הבנאדם שאתה הכי אוהב: החג האהוב עליך: שונא את כולם אבל אולי סוכות הסרט האחרון שראית: שיגעון של לילה\After Hours אבל אני צריך לסיים אותו השיר האחרון ששמעת: שיר שחבר שר בטקס של יום הזיכרון עוד קצת עליך: מה שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משו: לא ממש מאוהב:לא אכלת כלי כתיבה:לא דיברת בטלפון כול הלילה: יש עניין? נפגעת מאוד ממישו: יש עניין זרקו עליך מאכל: כן

למעלה