קצת חדשות

LILIN1

New member
../images/Emo176.gifקצת חדשות ../images/Emo176.gif

במשך חודש נתנו לאנשים ברחבי מזרח אסיה להצביע לגבר האסיאתי החתיך ביותר. בסקר השתתפו 40 מליון איש. מקום ראשון זכה :הירו מDBSK מקום שני אהובי ג'רי יאנג!!!!!!!!!!!!!!! שכולכן זילזלתן בו בגלל שהוא לא מוכר! אחח הנקמה המתוקה!!! עכשיו תרוצו לראות מטאור גארדן
ומקום שלישי יונהו כתבתי את זה בכדי שתוויכחו לג'רי המדהים שלי!!*_* מואה אה אה אה לכל המזלזלים והמזלזלות למינהם! יום מגניב וכמו שנועמ צאן אומרת יום וורוד ומנצנץ לכולם! שבת שלום!=]- תוכלו לקרוא כאן:http://asianfanatics.net/forum/index.php?showtopic=499500 וכאן:http://asianfanatics.net/forum/index.php?showtopic=499500 וכאן:

LILIN1

New member
המשך:

מקום רביעי! צביקה=] מקום חמיש! ג'ימי לין מקום שישי-ויק צוהו-אהובי ובעלי בקומונה=] כמו ג'רי=] מקום שביעי יאמאפי. מקום שמיני-חבר בסופר ג'וניורז הסינים-האן גיונק מקום תשיעי-ג'ו צאנג-גם בעלי בקומונה=] מקום עשירי שזכה ב2007 בשחקן הכי מבריקXD וו צאון שגם הוא בעלי בקומונה=] עוד דיווחים יבואו בהמשך(או עוד דקהXD)

LILIN1

New member
מקום ראשון=]

הירו. זכה בכמעט מ10 % מהקולות אם אני לא טועה~ אם התבלבלתי בתמונה תסלחו לי^^ בעיקר אדווה=] תודה לאדווה על התמונות של הירו ויונהו=]

LILIN1

New member
OMG טעות:S

אוי ווי לי!!! טעות שלי תסלחו לי .נראה אתכם מתפקדים כראוי אחרי 12 דקות ריצה בלי הפסקה+סינוזיטיס:S לא מעלה לי תמונה של הירו לכל הרוחות! אני מנסנה שעה ומשהו להעלות תמונה~!~~~

nurit224

New member
תמונה של הזוכה במקום הראשון !

לא פלא הוא זכה במקום ראשון !!

nurit224

New member
תמונה של הזוכה המקום השלישי !!

yunho ...אימאל'ה איזה גוף !!!

mishi 1

New member
פשששששששש נחמד להם

הרי ברור שיאמאפי יהיה איפושהוא בדירוג חחחחח כתיך כלל עולמי שכמותו! ואיי~~ הירו מקום ראשון
כתיך מהמם ורך!
דווקא רשימה חביבה תביאי כבר תמונות שנראה את אלו שאנחנו לא מכירים..

One Missed Call

New member
נו זה היה ברור...

הרי באאאררוווווורררר שהירו מקום ראשון
אפרוח קטן ומקסים שכמוך..

Sivan 85

New member
ג'ין מוסיף דוגמנית נוספת לשלל

יום שישי יצא הבאקת על עם דוגמנית מפורסמת בשם Maki Nishiyama שהתארחה אגב באחד מפרקי קרטון קאט טון... הם נצפו יוצאים יחד לארוחת ערב חגיגית.. ולאחר מכן עזבו את המקום יחד.. סתם מעדכנת את מי שמעניין אותו... עוד יומיים במילא זה יהיה חדשות ישנות.. אבל לעת עתה... הנה "הזוג". כן שמו לה על העיינים משום מה פס... לכו תבינו יפנים..אולי כדי שלא תאפיל על יופיו של הבאקה

Sivan 85

New member
עוד אחת..

עם פס סקסי.. מה היא קטינה או משהו? לא יודעת.. היא לא עד כדי כך מעניינת אותי שאני אבדוק...

Sivan 85

New member
וככה..

היא נראית בלי פס על העיינים... בהחלט יפנית יפייפיה... כאילו שג'ין ילך עם כונפות.. אבל היא לא יותר יפה ממנו.. זה לא.. אל תגזימו...

edvil1

New member
את מוכנה להסביר לי

למה אני צריכה לראות את התמונות האלו שוב?!?!?! עד שהתגברתי!!! ושתדעי שפרק שהיא הופיע הוא היא אמרה שהיא מאמינה ברוחות או משהו כזה ואז הוא זרק כזה "אז אני לא יכול לצאת איתך" אני רואה שהוא התחרט

Sivan 85

New member
מעניין למה?...../images/Emo3.gif

מצטערת בובה.. לא ידעתי שאת בטראומה עדיין אבל את לא צריכה לדאוג הרי ברגע כתיבתי את מילים אלו היא כבר היסטוריה בוודאי
ג'ין יוצא עם בן אדם אחד בלבד והוא ג'ין עצמו.. כל השאר הם אביזרים שבאים להמחיש עד כמה הוא יותר יפה מהם... אז הסירי דאגה מליבך הקטנטן... היא סתם "הבחורה של יום שישי" לא יותר מזה... איילה-אה.. זה נכון שהוא יכול ללבוש כל זוועה ולהראות כוסית על... בייחוד קרעה אותי התקופה שהוא היה לובש חולצות עד לברכיים..

Doe7

New member
הן מתחלפות אצלו על בסיס שבועי

למרות שמה לעזאזל היא לובשת?! השק המנומר הזה לא מחמיא לאף אחת. מצד שני גם הוא לבוש כאילו נפל מהמיטה ושם את הדבר הראשון שמצא בריצפה
אבל זה ג'ין - כל דבר יראה עליו טוב

למעלה