סקר !!!!!

../images/Emo176.gifסקר !!!!!

1. מה הם 2 הקליפים שג'ניפר נראית שם הכי מדהימה או הקליפים הבלתי נשכחים שלה שאתם לא יכולים לפספס? 2. מה הם שני הקליפים שהם אכזבה ושג'ניפר נראית בהם הכי פחות טוב? קליפ שאם תראו אותו תזפזפו אפילו שזו ג'ניפר!!

התשובות שלי.....

1. ב-all i have היא נראית מ-ד-ה-י-ם ביותרררר!! במיוחד בקטע של הדואע עם הראפר היא נראית מושלמתת ובכלל שיר וקליפ יפים Play אחד השירים הכי מדהימים שלה והיא נראית שם סוף הדרך!! הקליפ עצמו נוצץ כזה עם "ג'יילו שיק" היא שם סופר דיווה מושלמת בכל סצינה כולל עם האפרו במיוחד עם השמלה הקצרה והמגף בצבע שמנת!! 2 יש שני קליפים של ג'ניפר שאני פשוט לא סובל!! לא את השיר ובטח שלא את הקליפים.. והשירים הם.. im glad baby i love you שהיא נראית שם חיורת וחחולה לטעמי...

Lopezit

New member
עונה חלקית

קליפ אכזבה- HYD!!! היא נראית שם כ"כ טוב והקליפ כ"כ דבילי ומשעמם במאית מטומטמת

NoWords

New member
BILY, HYD - אכזבות.

שניהם משעממים, וב- BILY היא אפילו לא יפה קצת. X: קליפים יפים הממ.. איים ריל ו- אול איי הב [?] לא יודעת נו..

QueIronia

New member
עונה../images/Emo26.gif

1. מה הם 2 הקליפים שג'ניפר נראית שם הכי מדהימה או הקליפים הבלתי נשכחים שלה שאתם לא יכולים לפספס
אני כותב ארבעה: Love Don't Cost A Thing If You Had My Love Ain't It Funny Hold You Down (היא פשוט מהממת שם, ודעתי גם השיר ממש טוב) 2. מה הם שני הקליפים שהם אכזבה ושג'ניפר נראית בהם הכי פחות טוב
קליפ שאם תראו אותו תזפזפו אפילו שזו ג'ניפר
Baby, I Love U! - קליפ בלי פואנטה. אבל בכ"ז, לא הייתי מעביר אין עוד

אם אני מתייחס רק

למראה החיצוני של ג'ניפר... אז זה ללא ספק: love don't cost a thing
i'm real אהה וגם i'm glad... כי היא מתולתלת שם גרררררררררר והיא נראית הכי פחות טוב ב- ain't it funny remix ואממ babay i love u!

ב-ldct היא ממש לא מדהימה!!

היא נראית יפה שם אבל לא משהו מיוחד בכלל...play +all i have+Jftb היא מושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אה וגם בim real אבל רק בסצינה עם החולצת רשת השחורה שם היא מדהימה

עם החולצת רשת שחורה ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

האמת שבחרתי בקליפ הזה כמעט ורק בגלל הסצנה הזאת... היא נראית שם פשוט מושלם בצורה מפחידה! וב-PLAY היא באמת מדהימה... אבל ב-AIH ו-JFTB היא לא משו מיוחד

Lopezit

New member
AIH בקטע ששניהם ביחד שרים

והיא עם הכובע הזה היא כ"כ מדהימה שם!!!!

NoWords

New member
אוקיי בתמונה זה נראה מכוער

אבל בוידאו זה ממש יפה:] אז מה שהגזימו באיפור.. עדיין ממש יפה לה שם.. :)

כן הרשת השחורה היא מאלפת!!

לא נכון בaih עם הראפר היא יפיופת על!!! ובJFTB בקטע עם הפרווה הלבנה שהיא בים מצטלמת היא שיא היופי בעיני

חבל רק ש....../images/Emo26.gif

א- היא כבר לא משקיעה בקליפים שלה ולא מוציאה קליפים שהיא נראית בהם מדהים כמו בימי JLO... ב- שאני לא מצליח למצוא תמונות באיכות טובה מהקליפ play שאני מכור לשיר ולקליפ הזה..

למעלה