יום שני!

dcohn

New member
מגן בתנך

ויתרתי על למידה למלכים א', מלכים ב', וירמיהו... והלך די טוב בכל זאת

R a n d a l l

New member
רוח אלוהים ריחפה מעליך ועשתה לך מזל ../images/Emo24.gif

לא מאמינה שאמרתי את זה.

dcohn

New member
חחחחח תכלס כן../images/Emo3.gif

ואני כן מאמינה שאמרת את זה, תנ"ך זה דבר משפיע

Aline In Chains

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo13.gifיום נחמד..

בבצפר היה די נחמד, אח"כ נסעתי עם חברות..וסתם הסתובבנו, וקניתי לי תיק מהשאנטי:] ואח"כ אכלנו במקדונלדס
, ועכשיו אני בבית. היום יומולדת 38 לאמא
:) ! מזל"ט להXD

R o n 2 5 6

New member
WTF

אמא שלך התחתנה ונכנסה להריון בגיל 20? כבר לא רואים דברים כאלה..

אוף. עשיתי תמונה לתעודת זהות

ויצאתי ממש ילדת כאפות. והיו היום מתכונות במתמטיקה... 05 הלך מעולה, סיימתי אחרי 50 דקות (מתוך שעתיים) ונראה לי שהכל נכון 06 היה מזעזעעע עניתי על שאלה אחת שלמה ועוד כמה סעיפים מגורדים משתיים אחרות. אני צופה נכשל

LadyFlame123

New member
אחותה התינוקת של ליאורה כזאת יפההה ../images/Emo99.gif

באתי לראות אותה אחרי בצפר ונשארתי עד עכשיו:] גם עוד חברה באה לראות אותה ויצאנו לטיול כזה
. היה ממש מגניב. אני כ"כ אהיה מבקרת קבועה (עוד יותר קבועה):] אה והיה בצפר.. מגן בתנ"ך וזה.. הלך סבבה. בהתחלה מרוב שבלבלו אותי בקשר לכמה סעיפים עושים בכל שאלה, אז לא עשיתי חצאי שאלות..ואז סיימתי שעה לפני הזמן
. אז הבנתי שמשו לא בסדר ובדקתי. ואז עשיתי את חצאי השאלות ששכחתי.... אח"כ היה מתמט'. מיותר נורא. סתם טריגו. נמאס שכבר לא רואים את הכיתה בכלל...

בית לווינשטיין

בהתחלה אמרתי לעצמי בשביל מה ללכת ונשארתי עד תשע וחצי בבית [מתי שהיה צריך להפגש] בכל מקרה,החלטתי שאני לא אפסיד מלראות סרט והרצאות...האמת? בכלל לא הפסדתי,המקום הזה כל כך ממחיש את האחריות בנהיגה!!! דיברנו עם אם שכולה ועם נפגע ראש... חזרתי וקיבלתי את התמונות מהטיול [:

danieli rose

New member
מחר מתכונת במדעי המחשבב

מקווה שילך טוב..אשכרה למדתי פעם ראשונה למבחן במחשבים..חח

kelly7i

New member
XD גם אני אבדתי תחושת זמן לגמריי.

אני כל שניה חושבת שזה יום אחר, ובכלל, הכל כל כך מתבלבל=| היום הלכנו כל השכבה למוזיאון יד ושם, למדנו לפי המערכת עד 1, [הייתי אמורה לסיים ב-3 ורבע, נחמדXD] ואז יצאנו לאוטובוסים, ונסענו עם נהג חופר! בדרך כלל יש נהגים מועטים ששמים שירים בזמן נסיעה, אז הוא, בשונה מרבים אחרים- כן שם שירים בנסיעה, אבל לא סתם שם שירים, שם על פול ווליום! ועוד מה הוא שם? מזרחית >< אבל היה גם שיר יפה כזה של and I will allway love you, youuuuuu.. [ובחזרה הוא שם דיסק של סלין דיוןXD ואני כולי כמעט נרדמתי שם, פתאום באמצע הנסיעה אני קולטת שהשיר של טיטאניק מתחיל, באותה שניה אני כולי פותחת עינים, מנערת את חברה שלי, ומתחילה לשיר איתה את זה
אין, זה השיר שלנו פשוט, העבר שלנו איתו, איי.. העבר..XD] קיצר- היינו ביד ושם, עם מדריך, שדיבר על מיקרופון, ולנו היו אוזניות ויכולנו לשמוע אותו. היה ממש חם, הייתי צמאה כל הזמן הזה, אבל היה ממש מעניין וחשוב, והכל היה הרבה יותר מוחשי.. היו שם טלויזיות קטנות בכל מיני פינות עם ניצולים שהקליטו את הסיפור שלהם, וזה הכי מעניין לשמוע ככה אנשים שמספרים מה היה להם. ----- כבר מלא ימים שאני בקושי יושנת, תמיד זה קורה לי, אתמול הלכתי לישון ב-2 ומשו>< שינוי עוד יתחולל פה, שינוי חייב להתחולל פה.

למעלה