XD גם אני אבדתי תחושת זמן לגמריי.
אני כל שניה חושבת שזה יום אחר, ובכלל, הכל כל כך מתבלבל=| היום הלכנו כל השכבה למוזיאון יד ושם, למדנו לפי המערכת עד 1, [הייתי אמורה לסיים ב-3 ורבע, נחמדXD] ואז יצאנו לאוטובוסים, ונסענו עם נהג חופר! בדרך כלל יש נהגים מועטים ששמים שירים בזמן נסיעה, אז הוא, בשונה מרבים אחרים- כן שם שירים בנסיעה, אבל לא סתם שם שירים, שם על פול ווליום! ועוד מה הוא שם? מזרחית >< אבל היה גם שיר יפה כזה של and I will allway love you, youuuuuu.. [ובחזרה הוא שם דיסק של סלין דיוןXD ואני כולי כמעט נרדמתי שם, פתאום באמצע הנסיעה אני קולטת שהשיר של טיטאניק מתחיל, באותה שניה אני כולי פותחת עינים, מנערת את חברה שלי, ומתחילה לשיר איתה את זה
אין, זה השיר שלנו פשוט, העבר שלנו איתו, איי.. העבר..XD] קיצר- היינו ביד ושם, עם מדריך, שדיבר על מיקרופון, ולנו היו אוזניות ויכולנו לשמוע אותו. היה ממש חם, הייתי צמאה כל הזמן הזה, אבל היה ממש מעניין וחשוב, והכל היה הרבה יותר מוחשי.. היו שם טלויזיות קטנות בכל מיני פינות עם ניצולים שהקליטו את הסיפור שלהם, וזה הכי מעניין לשמוע ככה אנשים שמספרים מה היה להם. ----- כבר מלא ימים שאני בקושי יושנת, תמיד זה קורה לי, אתמול הלכתי לישון ב-2 ומשו>< שינוי עוד יתחולל פה, שינוי חייב להתחולל פה.