יום שני!

R a n d a l l

New member
../images/Emo176.gif יום שני! ../images/Emo176.gif

יש מצב שסתם פתחתי שרשור. היום יום שני בכלל??

כן, יום שני היום../images/Emo3.gif

מה שאומר שבעוד שבוע בדיוק יש אסיפת הורים
התחלתי ב10 כרגיל. הפסקה נחמדה, המזכירה של המחנכת באה לבדוק נוכחות אבל עדיין לא היה אפחד בכיתה וגם לא התכוונו להגיע כי לרוב הכיתה יש מחר מתכונת. היא שמה אותי אחראית להגיד לאנשים לכתוב שעות לאסיפת הורים
יאללה חפיף. שעתיים מתמטיקה נחמדות, היא שחררה אותנו 10 דקות קודם כי הייתה לה פגישה. היא גם הולכת לעזור לי ב03!!! אני מתה על המורה הזאת. עם כמה שהיא מעופפת לפעמים בתור מורה ובנאדם היא אחלה, היא אפילו תישאר איתי מחר אחרי הלימודים (אחרי 4!!!) כדי לעזור לי. שעה חמישית ספרות, היינו...10 אני חושבת. אז בעיקר דיברנו, על השמות שלנו וכאלה (לאיזה סיפור שאנחנו צריכים להתחיל ללמוד). שעה שישית היה צריך להיות ספורט, וכבר מהבוקר אמרנו למורה שנהיה ממש מעט...הגענו אליה 3 בנות ואמרנו לה שזה כל מי שבא, ואם נורא נורא בא לה אז היא יכולה לשחרר אותנו. הגעתי הביתה, אכלתי, עשיתי שיעורים במתמטיקה. עכשיו אני צריכה ללמוד ל03 ולמחשבים, וגם להמשיך לעבוד על האתר. נראה לי שאני לא אצליח להתמודד עם כל מה שיש לי ואני אצטרך לוותר על האתר בסופו של דבר. אה כן, קיבלתי 93 במבחן במתמטיקה!!!! אני בשוק
הייתי בטוחה שהיא תוריד לי יותר על הטעות ההיא שהייתה לי (היא רק אמרה ציונים).

B a m b o o k

New member
מאיה, כלום לא נשמע יפה כמו לקרוא לך

איזה שיר יפה זה
היו איזה 3 שעות חופרות במיוחד של תקשורת...
ואז היה אמור להיות מבחן בהיסטוריה על מושגים אבל איכשהו הוא התבטל והלכנו הביתה... בערב הופעה של אביתר בנאי!!!!!!!!!!!

© h i l a ©

New member
ההאא

כבר מיום שבת אני מנסה לתפוס איזה חתלתולון (L) שאיבד את אמא שלו ולא הצלחתי. אתמול לא ניסיתי כי הייתי בבית ספר עד 9
כי היו הכנות לפולין והיום כשחזרתי ניסיתי שוב, והצלחתי!#$$&$&!!@! בהתחלה הוא איים עלי בלי הפסקה אבל בסוף הוא התחבר אלי, אחרי הרבה נסיונות וגם גיליתי שזה בעצם היא היא כ"כ יפה! שחורה עם כתמים לבנים בבטן וברגלים ויש לה עיניים כחולות (לא כמו שיש לגורים, זה באמת העיניים שלה) אני מאוהבת

© h i l a ©

New member
ועוד משהו

אתמול באמצע הבית ספר התקשר אלי המורה נהיגה אחרי שעברו חודשיים (!!!) מהטסט וקבע לי שיעור ל10 דקות אחרי ודווקא היה טוב :O, הוא בעצמו אמר :)

A Broken Myth

New member
מתמטיקה../images/Emo7.gif

היו מועדי ב' במתמטיקה, ואני שונאת מתמטיקה. אווףףףף עשו את המועדי ב' הכי קשים בארץ. ויצאתי מטומטמת ב003. בלע, אחרי שסיימתי את המבחנים, אחרי 6 שעות, המורה לביולוגיה החליטה שהיא עושה שיעור - זונה. לא הלכתי, למרות שלא נראלי שעשיתי בשכל. כי אני ממשממש גרועה בביולוגיה. נו מילא, נלך לתגבור בערב
וואע, פתחתי איזה כמה תמונות מפולין, קניתי אלבום, ועכשיו אני צריכה לעשות את האבלום/יומן/וואטאבר מסע שלי D: אני עדיין בהתלבטות אם ללכת בערב לסטודיו
אעהאעה, אני מדברת שטויות. אז אני אשתוק. יאללה ביי. המשך יום נעים וכאלה

A Broken Myth

New member
היה חרא טופס, חרא מבחן.

יצאתי ממש טיפשה, יש לי רק חצאי תרגילים. אוףף, לא יודעת. אני רק מקווה שקיבלתי מעל 55, אחרת נדפקתי ><"

A Broken Myth

New member
אני יודעת.

הקטע זה, שאני לא בטוחה שזה יותר גרוע מה55. אני חושבת שבזה קיבלתי יותר, אבל אני ממש לא בטוחה...

giraffeeeee

New member
you make me smile - not

למרות שכייף לי ולמרות בועות הסבון שהפרחתי לכולם. כל מילה שהוא מוסיף רק פוגעת, זה הכל בגישה שלו. כבר התייאשתי מלרדוף אחריו. שיחפש אותי בסיבוב. או אצל ההוא בבית.

Broken sound

New member
Hell no

מתמטיקה.001 002 נקווה שהלך בסדר. אחרי בצפר הלכתי לישון.היה כ"כככככככככככ מצחיק! ב4 אימון,היה בןזונה. השנייה נכנסתי לבית. נראה מה אני יעשה בערב.אין לי כח להישאר בבית. בטח נצא.

למעלה