סדנא מצולמת-עוגיות שושנים
עוגיות שושנים - מתכון של קוקי חומרים לבצק: 3 וחצי כוסות קמח רגיל 1 אבקת אפיה 1 מרגרינה ללא מלח 1 שמנת חמוצה (או 1 כוס מיץ תפוזים) 3 חלמונים 2 כפות סוכר חומרים למילוי 3 חלבונים חצי כוס סוכר 1 אינסטנט פודינג וניל אופן ההכנה: שימי את כל חומרי הבצק יחד בקערה לושי היטב לבצק אחיד שימי במקרר לנוח כחצי שעה בזמן שהבצק תופס לו סיאסטה במקרר את יכולה להכין את המילוי - הקציפי את החלבונים עם חצי כוס סוכר לאחר שההקצפה יציבה הוסיפי בתנועות עטיפה את האינסטנט וניל .חממי את התנור - חום בינוני זהו הבצק קורא לך .. זה הזמן להוציאו מהמקרר חלקי אותו ל 4 חלקים. רדדי כל חלק למלבן דק ככל האפשר מרחי רבע מן הכמות של המילוי גלגלי לרולדה חתכי את הרולדה בערך 2-3 ס"מ רוחב זה הזמן שהשושנים רוצות להתשתזף במרפסת השמש שלך לכן על גבי נייר אפיה השכיבי את השושנים עם מרווחים בינהם . אפי אותם בחום של 180 מעלות( חום בינוני) עד הזהבה בהצלחה
עוגיות שושנים - מתכון של קוקי חומרים לבצק: 3 וחצי כוסות קמח רגיל 1 אבקת אפיה 1 מרגרינה ללא מלח 1 שמנת חמוצה (או 1 כוס מיץ תפוזים) 3 חלמונים 2 כפות סוכר חומרים למילוי 3 חלבונים חצי כוס סוכר 1 אינסטנט פודינג וניל אופן ההכנה: שימי את כל חומרי הבצק יחד בקערה לושי היטב לבצק אחיד שימי במקרר לנוח כחצי שעה בזמן שהבצק תופס לו סיאסטה במקרר את יכולה להכין את המילוי - הקציפי את החלבונים עם חצי כוס סוכר לאחר שההקצפה יציבה הוסיפי בתנועות עטיפה את האינסטנט וניל .חממי את התנור - חום בינוני זהו הבצק קורא לך .. זה הזמן להוציאו מהמקרר חלקי אותו ל 4 חלקים. רדדי כל חלק למלבן דק ככל האפשר מרחי רבע מן הכמות של המילוי גלגלי לרולדה חתכי את הרולדה בערך 2-3 ס"מ רוחב זה הזמן שהשושנים רוצות להתשתזף במרפסת השמש שלך לכן על גבי נייר אפיה השכיבי את השושנים עם מרווחים בינהם . אפי אותם בחום של 180 מעלות( חום בינוני) עד הזהבה בהצלחה