פאק זה שאלון ארוךך
- סתם כזה - שם: מממ... פה לפחות אריאל גיל: 16 מאיפה: חיפה ככה תגדיר את המראה החיצוני שלך בכמה שורות: תמים (אל תאמינו לכל מה שאתם רואים
) ככה תגדיר את האישיות שלך בכמה שורות: תומכת.. אני מהאנשים שמשתדלים להיות שם בשביל אחרים, להקשיב ולעזור - כן או לא? - סיגריות: לא! סתם עשן שתיה: לא כל יום, אבל בכיף
נרגילה: הריח עדיף על פני הסיגריות אבל עדיין לא משקפיי שמש: ממ.. כשיש שמש הן שימושיות חח קיצר כן צמידים\שרשראות: כן פו הדב על הפלפון: דיי פו נמאסת לצבוע את השיער: כן (למרות ששלי כרגע טבעי) להתאפר (כל אחד בהתאם למינו): עקרונית כן, פשוט לא בשבילי טלויזיה: למה לא? רדיו: רק כשממש משעמם בנסיעות ספרים: רק אם הם טובים - קצת עליכם - צבע אהוב: אין.. ממ צבעוני זה הכי טוב
סגנון מוזיקה מועדף: תלוי במצב הרוח שלי מקום בילוי מועדף: בית קפה טוב מישהו שעושה לכם טוב: חברות שלי משהו \ (מקום) שעושה לכם טוב: הטיילת שהיה בה את מצעד הגאווה בחיפה מה אתם אוהבים לראות בטלויזיה, אם רואים: סרטים שלא יצא לי לראות בקולנוע חח סרט שאהבתם: אבודות והוזות סדרה שאהבתם: באפי שיר שלא תשכחו לעולם: יונתן הקטן הזה נדבק לך טוב הרגשה שמזכירה לכם את פעם: ממ.. לא יודעת, סיבכת אותי - משפט שלא כדאי להגיד לכם כשאתם... - עצבניים: תרגעי החיים יפים עצובים: אל תדאגי עוד יהיה טוב (עלק חח הבעיה היא שגם אני משתמשת במשפט הזה על אחרים) מבואסים: נשמה יהיה בסדר שמחים: כשאני שמחה אפשר לומר לי כמעט הכל
בשוונג למשהו מסוים: עזבי זה חסר סיכוי, ותרי כשהחמצתם משהו: שוב, נשמה יהיה בסדר כשהפסדתם משהו שחיכיתם לו: גם נשמה יהיה בסדר חח מסקנה-אל תקראו לי נשמה - נוסטלגיה ראש בראש - (למי שראה...) המומינים או קלימרו: המומינים בינבה או פרפר נחמד: פרפר נחמד פיטר פן או המומינים: המומינים בנני ובנוני או גברת פלפלת: בנני ובנוני בבאי או המחסן של כאילו: המחסן של כאילו נילס הולגרסון או הלב (מרקו): הלב המופע של לולו או טזמניה: המופע של לולו אנימניאקס או פינקי והמח: אף אחד מהשניים הבוצנים או הביגבגים: לא ראיתי הזרבובים או אוטובוס הקסמים: אוטובוס הקסמים דלפי או המעופפים הנועזים: לא זוכרת אפילו על מה הן דרדסים או מר בלופר: דרדסים! משפחת קדמוני או משפחת סימפסונס: קדמוני ספיידר מן או בטמן: ספיידר מן סנדוקאן או פנג הלבן: לא ראיתי צבי הנינג'ה או פאוור רינג'רס: צבי הנינג'ה מוסטי או הלו ספנסר: מה זה התוכניות האלה? גאיה גד וגילי או לאן נעלמה כרמן דאן דיאגו: טוב עכשיו אני כבר אבודה חח לא מכירה ערוץ 6 או ערוץ 11: 6 שוקו טלעד או בוקר של כיף עם דליק: דליק - וקצת על אהבה - משפט שימיס אתכם: "אז מה? באה לפה הרבה?" חח סתם משפט שיגרום לכם לקום וללכת: מה המצב נשמה? לעולם לא תתפשרו על: הכימיה. או שיש או שאין מה יהיה הגבול שלכם: תלוי בסיטואציה מקום לפגישה ראשונה: ממ מעל המזרון ומתחת לשמיכה? חח לא יודעת, תלוי בבנאדם מקום לנשיקה ראשונה: כל עוד הסיטואציה מתאימה זה לא משנה הרקע אהבה ממבט ראשון(יודע שזה נדוש) כן או לא: נדיר, אבל קיים קשר יציב או לא: לאו דווקא... אני בעד להתחיל עם משהו קליל ולראות לאן זה מתפתח חתונה או לחיות ביחד: לחיות ביחד אבל אני עוד בטח אשנה את דעתי מליון פעמים עד אז קולנוע או ים: תלוי במזג האוויר מסעדה או גלידה: גלידה -- האם התאהבתם:כן האם התאכזבתם:כן האם אתם נמצאים בקשר, אם כן כמה שנים:לא האם חשבתם להתחתן בגלל אהבה:עוד מוקדם לי האם חשבתם להתאבד בגלל אהבה:כן האם אתם מאמינים שתתאהבו יותר מפעם אחת:כן תכונה שאתם מחפשים בבן הזוג(בהרחבה): אכפתיות. אני לא מסוגלת להיות עם בנאדם שחושב רק על עצמו. אנשים חייבים לדעת לתמוך גם באחרים - עוד קצת עליכם - תמיד יהיה עליכם: השרשרת שסבתא הביאה לי תמיד אני שוכח: לשים את העגילים אף פעם אין לי כח ל: להתאפר רציני אני מתמחה ב: בישול משהו קטן שלא יודעים עלי: חח פה זה קל, לא מכירים אותי בפורום.. ממ עולה לכיתה יא' בביצפר בחיפה עוד אחד: ממ... אני מפחדת מסכינים בושם? אם כן איזה: ריחות מתוקים.. 212 סקסי, פריטי יו או שמן וניל פאלפון? אם כן איזה: כן, מה שאבא הביא לפני שנה אני יודעת - ככה אני רוצה את בן\בת זוגי: - שיער חלק \ מתולתל:לא משנה, שיער מטופח יכול להיות מדהים בכל אחת מצורות אישיות מוחצנת או סולידית:שילוב מסויים, לא ממש מוחצן ולא ממש סולידי התנהגות ספונטנית או מחושבת: גם שילוב.. לתכנן זה חשוב, אבל גם לזרום שידע לדבר במבטא: לא חובה חח שיהיה חמוד \ ביץ': גם וגם, תלוי בסיטואציה
שיהיה נחמד לאנשים \ לא רואה אף אחד ממטר: עדיף נחמד, כי אחרת איך החברות יאשרו? חח סתם למי אכפת מה הן חושבות.. אבל שיהיה נחמד בכל זאת - על השאלון - סתם מעצבן \ נחמד להעביר ת'זמן: חביב למדי נדוש \ מרענן דווקא: יש שאלות שנדושות ויש משעשעות קיצר, לעשות עוד אחד או לפרוש לדמקה? ממ.. אהבתי את ההשקעה, אבל בפעם הבאה עדיף דמקה חח