__ שאלון __

YugiBoy

New member
../images/Emo175.gif __ שאלון __ ../images/Emo175.gif

נהיה משעמם פה... אז עשיתי שאלון.. סתם יצא לי גרוע אני עייף מת... לילה טוב לכם... אלתתייחסו לשאלות המטומטמות חח... השאלון מנוסח בלשון זכר...אך מיועד גם לנקבה, ועוד. - סתם כזה - שם: גיל: מאיפה: ככה תגדיר את המראה החיצוני שלך בכמה שורות: ככה תגדיר את האישיות שלך בכמה שורות: - כן או לא? - סיגריות: שתיה: נרגילה: משקפיי שמש: צמידים\שרשראות: פו הדב על הפלפון: לצבוע את השיער: להתאפר (כל אחד בהתאם למינו): טלויזיה: רדיו: ספרים: - קצת עליכם - צבע אהוב: סגנון מוזיקה מועדף: מקום בילוי מועדף: מישהו שעושה לכם טוב: משהו \ (מקום) שעושה לכם טוב: מה אתם אוהבים לראות בטלויזיה, אם רואים: סרט שאהבתם: סדרה שאהבתם: שיר שלא תשכחו לעולם: הרגשה שמזכירה לכם את פעם: - משפט שלא כדאי להגיד לכם כשאתם... - עצבניים: עצובים: מבואסים: שמחים: בשוונג למשהו מסוים: כשהחמצתם משהו: כשהפסדתם משהו שחיכיתם לו: - נוסטלגיה ראש בראש - (למי שראה...) המומינים או קלימרו: בינבה או פרפר נחמד: פיטר פן או המומינים: בנני ובנוני או גברת פלפלת: בבאי או המחסן של כאילו: נילס הולגרסון או הלב (מרקו): המופע של לולו או טזמניה: אנימניאקס או פינקי והמח: הבוצנים או הביגבגים: הזרבובים או אוטובוס הקסמים: דלפי או המעופפים הנועזים: דרדסים או מר בלופר: משפחת קדמוני או משפחת סימפסונס: ספיידר מן או בטמן: סנדוקאן או פנג הלבן: צבי הנינג'ה או פאוור רינג'רס: מוסטי או הלו ספנסר: גאיה גד וגילי או לאן נעלמה כרמן דאן דיאגו: ערוץ 6 או ערוץ 11: שוקו טלעד או בוקר של כיף עם דליק: - וקצת על אהבה - משפט שימיס אתכם: משפט שיגרום לכם לקום וללכת: לעולם לא תתפשרו על: מה יהיה הגבול שלכם: מקום לפגישה ראשונה: מקום לנשיקה ראשונה: אהבה ממבט ראשון(יודע שזה נדוש) כן או לא: קשר יציב או לא: חתונה או לחיות ביחד: קולנוע או ים: מסעדה או גלידה: -- האם התאהבתם: האם התאכזבתם: האם אתם נמצאים בקשר, אם כן כמה שנים: האם חשבתם להתחתן בגלל אהבה: האם חשבתם להתאבד בגלל אהבה: האם אתם מאמינים שתתאהבו יותר מפעם אחת: תכונה שאתם מחפשים בבן הזוג(בהרחבה): - עוד קצת עליכם - תמיד יהיה עליכם: תמיד אני שוכח: אף פעם אין לי כח ל: אני מתמחה ב: משהו קטן שלא יודעים עלי: עוד אחד: בושם? אם כן איזה: פאלפון? אם כן איזה: - ככה אני רוצה את בן\בת זוגי: - שיער חלק \ מתולתל: אישיות מוחצנת או סולידית: התנהגות ספונטנית או מחושבת: שידע לדבר במבטא: שיהיה חמוד \ ביץ': שיהיה נחמד לאנשים \ לא רואה אף אחד ממטר: - על השאלון - סתם מעצבן \ נחמד להעביר ת'זמן: נדוש \ מרענן דווקא: קיצר, לעשות עוד אחד או לפרוש לדמקה: :]

פiצ 15

New member
../images/Emo118.gif %^@%#@@#

ממש שלאון ולישון. שם: מג גיל: 16 מאיפה: מרכז. ככה תגדיר את המראה החיצוני שלך בכמה שורות: קומפקטית בראש טוב. ככה תגדיר את האישיות שלך בכמה שורות: היפראקטיבית בראש צלול. [?!] - כן או לא? - סיגריות: כן שתיה: כן לפעמים. נרגילה: כן לפעמים משקפיי שמש: תמיד. צמידים\שרשראות: מאד. פו הדב על הפלפון: יש :] לצבוע את השיער: לא עליי. להתאפר (כל אחד בהתאם למינו): גג שחור בעיניים. טלויזיה: כן רדיו: לא ממש. ספרים: לא - קצת עליכם - צבע אהוב: כחול, חום, ירוק, שחור, אדום דהוי, ורוד, תכלת, כתום וכ'ו סגנון מוזיקה מועדף: רוק בעיקר. מקום בילוי מועדף: בית, חוף ים. מישהו שעושה לכם טוב: חברים שלי. משהו \ (מקום) שעושה לכם טוב: ים. מה אתם אוהבים לראות בטלויזיה, אם רואים: האלופה, הבורר וחברים. סרט שאהבתם: בלו קראש. סדרה שאהבתם: חברים שיר שלא תשכחו לעולם: גאולה - חמי רודנר הרגשה שמזכירה לכם את פעם: אדון שוקו D: - משפט שלא כדאי להגיד לכם כשאתם... - עצבניים: 'טוב מה את עצבנית' [ואנלא מתעצבנת הרבה] עצובים: 'כל החיים לפנייך' מבואסים: ^^ שמחים: 'תחייכי, מחר יהיה יותר גרוע' בשוונג למשהו מסוים: 'יאללה מתקלים הביתה' כשהחמצתם משהו: 'יש עוד אנשים בים' [טוב!] כשהפסדתם משהו שחיכיתם לו: 'זה יקרה שוב' - נוסטלגיה ראש בראש - (למי שראה...) המומינים או קלימרו: סליחה? בינבה או פרפר נחמד: $^#^ פיטר פן או המומינים: פיטר פן. בנני ובנוני או גברת פלפלת: בנני ובנוני בבאי או המחסן של כאילו: המחסן של כאילו! נילס הולגרסון או הלב (מרקו): הלב המופע של לולו או טזמניה: שניהם! אנימניאקס או פינקי והמח: שניהם! הבוצנים או הביגבגים: לא זה ולא זה הזרבובים או אוטובוס הקסמים: %^T@#$ דלפי או המעופפים הנועזים: דרדסים או מר בלופר: משפחת קדמוני או משפחת סימפסונס: ספיידר מן או בטמן: סנדוקאן או פנג הלבן: צבי הנינג'ה או פאוור רינג'רס: מוסטי או הלו ספנסר: גאיה גד וגילי או לאן נעלמה כרמן דאן דיאגו: ערוץ 6 או ערוץ 11: שוקו טלעד או בוקר של כיף עם דליק: [החלק הזה לא באמת מעניין] - וקצת על אהבה - משפט שימיס אתכם: אין לי מושג. משפט שיגרום לכם לקום וללכת: זה לא משפט, אבל שחושבים שאני משקרת במה שאני אומרת עפ"י התדמית שלי. לעולם לא תתפשרו על: אהבה עצמה? חח סתם, חיצוניות. [כן אני בנאדם שטחי לכו זדיינו אוקי] מה יהיה הגבול שלכם: לאדעת. מקום לפגישה ראשונה: טיילת. מקום לנשיקה ראשונה: ים. אהבה ממבט ראשון(יודע שזה נדוש) כן או לא: לחלוטין אין לי מושג. כעיקרון היה לי ת'בולשיט הזה. קשר יציב או לא: לי אישית לא היה דבר כזה. חתונה או לחיות ביחד: לחיות ביחד. קולנוע או ים: ים מסעדה או גלידה: גלידה. -- האם התאהבתם: יש מצב. האם התאכזבתם: פעם. האם אתם נמצאים בקשר, אם כן כמה שנים: לא. האם חשבתם להתחתן בגלל אהבה: לא האם חשבתם להתאבד בגלל אהבה: חשבתי, ומיד אמרתי לעצמי שהוא/היא לא שווים אתזה. האם אתם מאמינים שתתאהבו יותר מפעם אחת: ברור. תכונה שאתם מחפשים בבן הזוג(בהרחבה): דמאט, שיאהב אותי. ושיהיה קצת יותר סובלני כי אני בנאדם קצת קשה.. - עוד קצת עליכם - תמיד יהיה עליכם: פלאפון, מפתחות וכסף. תמיד אני שוכח: כלום. אף פעם אין לי כח ל: לקום. אני מתמחה ב: טח טוב. משהו קטן שלא יודעים עלי: אם לא יודעים, כנראה שלא צריך שידעו. עוד אחד: ^^ בושם? אם כן איזה: רושס. פאלפון? אם כן איזה: נוקיה 6280 - ככה אני רוצה את בן\בת זוגי: - שיער חלק \ מתולתל: חלק אישיות מוחצנת או סולידית: באמצע איפשהו. התנהגות ספונטנית או מחושבת: ספונטני. שידע לדבר במבטא: ישראלי? שיהיה חמוד \ ביץ': חמוד כעיקרון, אבל ביץ' בצחוק ממש עושה לי אתזה. שיהיה נחמד לאנשים \ לא רואה אף אחד ממטר: נחמד, אבל בגבול מסויים. - על השאלון - סתם מעצבן \ נחמד להעביר ת'זמן: מעביר זמן. נדוש \ מרענן דווקא: נדוש קיצר, לעשות עוד אחד או לפרוש לדמקה: פרוש.

עונההה =]]]

שם: ליגי גיל: 18 מאיפה: חור במרכז ככה תגדיר את המראה החיצוני שלך בכמה שורות: מראה סבבה כזה נראה לי. ככה תגדיר את האישיות שלך בכמה שורות: - כן או לא? - סיגריות: לא שתיה: כן נרגילה: לא משקפיי שמש: כן צמידים\שרשראות: כן פו הדב על הפלפון: כמובןןןןןן, היום לי 9 עליו עד שהוצאתי לצבוע את השיער: בארוררררררררררר להתאפר (כל אחד בהתאם למינו): כע טלויזיה: כע רדיו: כע ספרים: לא - קצת עליכם - צבע אהוב: ורוד סגנון מוזיקה מועדף: דנה מקום בילוי מועדף: כל מיני מישהו שעושה לכם טוב: אממ.. לא הרבה. משהו \ (מקום) שעושה לכם טוב: עזריאלי, ערד. מה אתם אוהבים לראות בטלויזיה, אם רואים: לא כל כך סרט שאהבתם: אממ.. לא חסר. סדרה שאהבתם: הכל דבש שיר שלא תשכחו לעולם: אמ.. לא יודעת הרגשה שמזכירה לכם את פעם: ילדותיות - משפט שלא כדאי להגיד לכם כשאתם... - עצבניים: דברים מעצבנים. עצובים: דברים מצחיקים מבואסים: שמחים: שקרה למישו שאני אוהבת משו בשוונג למשהו מסוים: " ליגל בואי שניה, אני צריכה אותך דחוף.." כשהחמצתם משהו: מגיע לך! כשהפסדתם משהו שחיכיתם לו: - נוסטלגיה ראש בראש - (למי שראה...) המומינים או קלימרו: שניהם!
בינבה או פרפר נחמד: פרפר נחמד פיטר פן או המומינים: מומונים בנני ובנוני או גברת פלפלת: שניהם!!!
בבאי או המחסן של כאילו: בבאי נילס הולגרסון או הלב (מרקו): נילס המופע של לולו או טזמניה: המופע של לולווווווווו!!!!!!
אנימניאקס או פינקי והמח: זה אותו אחד :| הבוצנים או הביגבגים: ביגבגים הזרבובים או אוטובוס הקסמים: אוטובוס הקסמים דלפי או המעופפים הנועזים: דלפי! דרדסים או מר בלופר: שניהם! משפחת קדמוני או משפחת סימפסונס: משפחת אדמס D: ספיידר מן או בטמן: איכס, אפחד. סנדוקאן או פנג הלבן: איכס. צבי הנינג'ה או פאוור רינג'רס: שניהם! מוסטי או הלו ספנסר: מזה בכלל? גאיה גד וגילי או לאן נעלמה כרמן דאן דיאגו: גאיה גד וגילי! ערוץ 6 או ערוץ 11: 11 שוקו טלעד או בוקר של כיף עם דליק: שוקו טלעד - וקצת על אהבה - משפט שימיס אתכם: איזה חיוך מדהים יש לך.. משפט שיגרום לכם לקום וללכת: כל דבר שיוריד לי את הביטחון לעולם לא תתפשרו על: האוכל שלי! :) מה יהיה הגבול שלכם: וואע. מקום לפגישה ראשונה: ים. מקום לנשיקה ראשונה: גם ים, בפגישה ה1. אהבה ממבט ראשון(יודע שזה נדוש) כן או לא: כן קשר יציב או לא: תלוי. חתונה או לחיות ביחד: חתונה נראה לי קולנוע או ים: קולנוע מסעדה או גלידה: מסעדה [יש מזגן] -- האם התאהבתם: כע האם התאכזבתם: כן.. האם אתם נמצאים בקשר, אם כן כמה שנים: חח לא האם חשבתם להתחתן בגלל אהבה: איכ לא האם חשבתם להתאבד בגלל אהבה: ממש ממש לא, אפחד או אפחת לא שווים את זה האם אתם מאמינים שתתאהבו יותר מפעם אחת: כע תכונה שאתם מחפשים בבן הזוג(בהרחבה): שיהיו ספונטנים ומצחיקים. - עוד קצת עליכם - תמיד יהיה עליכם: תמיד אני שוכח: אני זוכרת הכל אף פעם אין לי כח ל: לעשות כלים, אוכל עבודה פיליפינית אחרת בבית אני מתמחה ב: אכילה. משהו קטן שלא יודעים עלי: אם אני אספר ידעו.. אז לא צריך. עוד אחד: בושם? אם כן איזה: היפנוטיקקקקקקקקקקקק! פאלפון? אם כן איזה: מוטורולה V3 :( - ככה אני רוצה את בן\בת זוגי: - שיער חלק \ מתולתל: לא אכפת לי. אישיות מוחצנת או סולידית: באמצע כזה התנהגות ספונטנית או מחושבת: כמובן כמובן כמובן שספונטנית! שידע לדבר במבטא: חחחחחחחח מה? שיהיה חמוד \ ביץ': חמווווווווווד/ה שיהיה נחמד לאנשים \ לא רואה אף אחד ממטר: נחמד!!! - על השאלון - סתם מעצבן \ נחמד להעביר ת'זמן:גם וגם נדוש \ מרענן דווקא: חלק מהשאלות ככה וחלק ככה קיצר, לעשות עוד אחד או לפרוש לדמקה: תפרוש לשש בש

נאמ נאמ

- סתם כזה - שם: לא-לא גיל:17 מאיפה: ליד עזה! ככה תגדיר את המראה החיצוני שלך בכמה שורות: כרגע נראה מחבל ( כבר שבועיים לא התגלחתי!) ככה תגדיר את האישיות שלך בכמה שורות: אממ יותר מידי בישביל כמה שורות - כן או לא? - סיגריות:כן שתיה:כן נרגילה:כן משקפיי שמש: לא צמידים\שרשראות:כן פו הדב על הפלפון:לא! לצבוע את השיער:לא להתאפר (כל אחד בהתאם למינו): אממ לא.! טלויזיה: מעט זה מספיק רדיו: כן! ספרים:משעמם לי מידי -_- - קצת עליכם - צבע אהוב: כחול, ירוק, אדום, שחור, צהוב ( מה יצא? כמעט דגל! ) סגנון מוזיקה מועדף: רוק, האוס, רוק ישראלי מקום בילוי מועדף: לשבת בחוף מישהו שעושה לכם טוב: אמממ -_- משהו \ (מקום) שעושה לכם טוב: הים מה אתם אוהבים לראות בטלויזיה, אם רואים: סאות'פארק וחברים סרט שאהבתם: הזוי, אבל לא נתקלתי... הר ברוקבק..? סדרה שאהבתם: חברים שיר שלא תשכחו לעולם: השיר שלנו - אביב גפן הרגשה שמזכירה לכם את פעם: דכאון - (EMOKID) - משפט שלא כדאי להגיד לכם כשאתם... - עצבניים: תרגע כבר!! עצובים:יש עוד הרבה דגים בים / פרצוף תחת! מבואסים:תמיד יש את מחר שמחים: מה אתה עם עצמך?! בשוונג למשהו מסוים: אחלה!?! כשהחמצתם משהו: היה מז'ה כיף! כשהפסדתם משהו שחיכיתם לו: אידיוט איך הפסדת!? - נוסטלגיה ראש בראש - (למי שראה...) המומינים או קלימרו:המומינים בינבה או פרפר נחמד: בינבה פיטר פן או המומינים:פיטר-פן!! בנני ובנוני או גברת פלפלת: פלפלת בבאי או המחסן של כאילו: המחסן של כאילו נילס הולגרסון או הלב (מרקו): נילס הולגרסון המופע של לולו או טזמניה: טזמניה אנימניאקס או פינקי והמח: אנימניאקס הבוצנים או הביגבגים: הבוצנים הזרבובים או אוטובוס הקסמים: אוטובוס הקסמים דלפי או המעופפים הנועזים: המעופפים הנועזים ( אני עוד זוכר את השיר) דרדסים או מר בלופר: דרדסים משפחת קדמוני או משפחת סימפסונס: סימפסונס ספיידר מן או בטמן: באטמן סנדוקאן או פנג הלבן: יווווווווווווווווווווו שנייהם יחד!!! צבי הנינג'ה או פאוור רינג'רס: קשה מידי -_- מוסטי או הלו ספנסר: מה זה?!?! גאיה גד וגילי או לאן נעלמה כרמן דאן דיאגו: לאן נעלמה כרמן ..? ערוץ 6 או ערוץ 11: 11 שוקו טלעד או בוקר של כיף עם דליק: שוקו טלעד - וקצת על אהבה - משפט שימיס אתכם: לא יודע!? משפט שיגרום לכם לקום וללכת: למה באת?! לעולם לא תתפשרו על: לשבת בתוך הפאב! לא יכול לשבת מחוץ לפאב כשאני הולך לפאב מה יהיה הגבול שלכם: השמיים? מקום לפגישה ראשונה: ים/פאב מקום לנשיקה ראשונה: שקיעה? ( קיצ'!!) אהבה ממבט ראשון(יודע שזה נדוש) כן או לא: כן.. קשר יציב או לא: ברור יציב חתונה או לחיות ביחד: תלוי אם אתה הומו לא בטוח אם סטרייט אז כן קולנוע או ים: ים מסעדה או גלידה: אם זה בשר.. אז בשר ואם זה גלידה אז גלישה ותמיד אפשר את שניהם:) -- האם התאהבתם: אולי-_- פרשנויות שונות האם התאכזבתם: מפ'תאום!! ---------_______________------ ( T_T ) האם אתם נמצאים בקשר, אם כן כמה שנים: לא האם חשבתם להתחתן בגלל אהבה:לא האם חשבתם להתאבד בגלל אהבה: לא האם אתם מאמינים שתתאהבו יותר מפעם אחת: כן תכונה שאתם מחפשים בבן הזוג(בהרחבה): ראיה בוגרת וראש גדול - עוד קצת עליכם - תמיד יהיה עליכם: פלאפון תמיד אני שוכח: מפתח הביתה אף פעם אין לי כח ל: לסדר את החדר -_- אני מתמחה ב: הרבה משהו קטן שלא יודעים עלי: לא יודע עוד אחד: לא אומר! בושם? אם כן איזה: ארמאני השחור פאלפון? אם כן איזה: כן motorola E1000 - ככה אני רוצה את בן\בת זוגי: - שיער חלק \ מתולתל: לא אכפת לי אישיות מוחצנת או סולידית: גם וגם התנהגות ספונטנית או מחושבת: גם וגם שידע לדבר במבטא: רצוי שלא שיהיה חמוד \ ביץ': גם וגם שיהיה נחמד לאנשים \ לא רואה אף אחד ממטר: נחמד - על השאלון - סתם מעצבן \ נחמד להעביר ת'זמן: דיי מעצבן נדוש \ מרענן דווקא: מרענן דווקא קיצר, לעשות עוד אחד או לפרוש לדמקה: לפרוש לדוקים! לילה טוב :)

משעמם ליי../images/Emo189.gif

סתם כזה - שם: טל גיל: 16.9 מאיפה: מודיעין ככה תגדיר את המראה החיצוני שלך בכמה שורות: סטרייטית!? חח כולם חושבים שאני סטרייטית פוסטמה אבל אני לא! ככה תגדיר את האישיות שלך בכמה שורות: ביצ'ית עם לב זהב חח - כן או לא? - סיגריות: כה שתיה: בירה בלבד נרגילה: כה משקפיי שמש: לא צמידים\שרשראות: כה פו הדב על הפלפון: לא לצבוע את השיער: לא להתאפר (כל אחד בהתאם למינו): כה טלויזיה: כה רדיו: לא ספרים: לא - קצת עליכם - צבע אהוב: ורוד סגנון מוזיקה מועדף: טראנסים, מזרחית מקום בילוי מועדף: מועדונים מישהו שעושה לכם טוב: הבנות משהו \ (מקום) שעושה לכם טוב: המגרשים מה אתם אוהבים לראות בטלויזיה, אם רואים : CSI סרט שאהבתם: כ"כ הרבה.. אבל נזכרתי ביש לה ביצים וזה סרט חזקק סדרה שאהבתם: CSI שיר שלא תשכחו לעולם: תיהיי שלי הרגשה שמזכירה לכם את פעם: אושר תמידי - משפט שלא כדאי להגיד לכם כשאתם... - עצבניים: "מה יש לך את ניראית עצבנית?" עצובים: "לא משנה מה, היא לא שווה את זה" מבואסים: "מה נחת עלייך!?" שמחים: בשוונג למשהו מסוים: כשהחמצתם משהו: "וואיי את לא מבינה מה הפסדת!! איך לא ראית את זה יוווו" כשהפסדתם משהו שחיכיתם לו: "בקטנננה, מי ישמעע חכי עוד שנה עכשיו" - נוסטלגיה ראש בראש - (למי שראה...) המומינים או קלימרו: מומיניםםםםם בינבה או פרפר נחמד: בינבה! פיטר פן או המומינים: מומיניםםםםם בנני ובנוני או גברת פלפלת: בנני ובנונייי בבאי או המחסן של כאילו: בבאי! נילס הולגרסון או הלב (מרקו): נילסססססס המופע של לולו או טזמניה: לולו אנימניאקס או פינקי והמח: איכ איכ הבוצנים או הביגבגים: לאלא הזרבובים או אוטובוס הקסמים: אוטובוס הקסמים! דלפי או המעופפים הנועזים: המעופפים הנועזים חח דרדסים או מר בלופר: שום כלום משפחת קדמוני או משפחת סימפסונס: קדמוני חח ספיידר מן או בטמן: - סנדוקאן או פנג הלבן: - צבי הנינג'ה או פאוור רינג'רס: פאוור רינג'רסס מוסטי או הלו ספנסר: - גאיה גד וגילי או לאן נעלמה כרמן דאן דיאגו: - ערוץ 6 או ערוץ 11: 6 שוקו טלעד או בוקר של כיף עם דליק: חח אה!? - וקצת על אהבה - משפט שימיס אתכם:"פיצ אני ואת זה לנצח" משפט שיגרום לכם לקום וללכת: צריך לעשות לי הרבה עד שאני אלך לעולם לא תתפשרו על: :/ מה יהיה הגבול שלכם: ענארף מקום לפגישה ראשונה: הבית שליי :] מקום לנשיקה ראשונה: הבית שליי :] אהבה ממבט ראשון(יודע שזה נדוש) כן או לא: ברורררררר קשר יציב או לא: יציב יציב חתונה או לחיות ביחד: חתונה קולנוע או ים: ים~ים מסעדה או גלידה: גלידה -- האם התאהבתם: כה האם התאכזבתם: מאוד האם אתם נמצאים בקשר, אם כן כמה שנים: לא:( האם חשבתם להתחתן בגלל אהבה: כה האם חשבתם להתאבד בגלל אהבה: לא האם אתם מאמינים שתתאהבו יותר מפעם אחת: לא תכונה שאתם מחפשים בבן הזוג(בהרחבה): פשוט להיות נת :/ - עוד קצת עליכם - תמיד יהיה עליכם: סלולרי תמיד אני שוכח: להביא מברשת שינים לטיסות! אף פעם אין לי כח ל: לקום להביא לי אוכל חח אני מתמחה ב: כלום?! משהו קטן שלא יודעים עלי: אני סתם משחקת אותה ביצ'ית מבחוץ עוד אחד: אני ספונטנית בושם? אם כן איזה: לייט בלו של דולצ'ה גבאנה פאלפון? אם כן איזה: טליט משו - ככה אני רוצה את בן\בת זוגי: - שיער חלק \ מתולתל: חלק אישיות מוחצנת או סולידית: ענארף התנהגות ספונטנית או מחושבת: ספונטנית שידע לדבר במבטא: חחח מה צריך מבטא שיהיה חמוד \ ביץ': חמודה כי אניה ביצ'ית שיהיה נחמד לאנשים \ לא רואה אף אחד ממטר: נחמדה נחמדה - על השאלון - סתם מעצבן \ נחמד להעביר ת'זמן: נחמד להעביר ת'זמן נדוש \ מרענן דווקא: חח ענארף קיצר, לעשות עוד אחד או לפרוש לדמקה: עוד למה לא?!

אע

- סתם כזה - שם:נעה גיל:17 מאיפה:רחובות ככה תגדיר את המראה החיצוני שלך בכמה שורות:לא יודעת ככה תגדיר את האישיות שלך בכמה שורות:מוזרה - כן או לא? - סיגריות:לא שתיה:מים ולימונדה,נכון?
נרגילה:למה לא משקפיי שמש:כן
צמידים\שרשראות:לא פו הדב על הפלפון:יש לי
לצבוע את השיער:לא את שלי להתאפר (כל אחד בהתאם למינו):לא טלויזיה:לא רדיו:כן ספרים:כןןןן - קצת עליכם - צבע אהוב:ורוד סגנון מוזיקה מועדף:ישראלית מקום בילוי מועדף:בבית של מישהו/י מישהו שעושה לכם טוב:החתול משהו \ (מקום) שעושה לכם טוב:החדר מה אתם אוהבים לראות בטלויזיה, אם רואים:כלום סרט שאהבתם:דה וול/פינק פלויד סדרה שאהבתם:נדוש,אבל המומינים שיר שלא תשכחו לעולם:כל השירים של המכשפות הרגשה שמזכירה לכם את פעם:לסוע לים (אל תשאלו אותי) - משפט שלא כדאי להגיד לכם כשאתם... - עצבניים:"את לא תספיקי","זה לא ילך" וכד' עצובים:"זה לא כזה נורא" "את רגישה מידי" וכ'ו מבואסים:אין לי דוגמא.כש לא מבינים/ות את הבאסה.. שמחים:"זה כ"כ משמח אותך.." בשוונג למשהו מסוים:כשאומרים/ות לי לעשות משהו אחר כשהחמצתם משהו:"תלמדי להתארגן יותר מהר" כשהפסדתם משהו שחיכיתם לו:"אם היית עוקבת.." - נוסטלגיה ראש בראש - (למי שראה...) המומינים או קלימרו:קלימרו,כי המומינים אני רואה עכשיו במחשב
בינבה או פרפר נחמד:לא מכירה את הראשון פיטר פן או המומינים:המומינים,פיטר פן זה סתם בנני ובנוני או גברת פלפלת:וואו..קשה בבאי או המחסן של כאילו:כנ"ל..אתם עושים לי נוסלטגיה
נילס הולגרסון או הלב (מרקו):נראלי שנילס המופע של לולו או טזמניה:טאזמניה אנימניאקס או פינקי והמח:לא מכירה את השני.אנימניקס אהבתי הבוצנים או הביגבגים:לא מכירה את הראשון הזרבובים או אוטובוס הקסמים:הזרבובים דלפי או המעופפים הנועזים:המעופפים הנועזים דרדסים או מר בלופר:אני שונא דרדסים! משפחת קדמוני או משפחת סימפסונס:ללא יודעת ספיידר מן או בטמן:כנ"ל סנדוקאן או פנג הלבן:כנ"ל צבי הנינג'ה או פאוור רינג'רס:כנ"ל מוסטי או הלו ספנסר:כנ"ל גאיה גד וגילי או לאן נעלמה כרמן דאן דיאגו:לא מכירה את השני.הראשון חמוד ערוץ 6 או ערוץ 11:אל תשאלו אותי על ערוצים שוקו טלעד או בוקר של כיף עם דליק:לא מכירה - וקצת על אהבה - משפט שימיס אתכם:"אני אוהבת אותך" משפט שיגרום לכם לקום וללכת:התחמקות כלשהי ממחויבות לעולם לא תתפשרו על:בלעדיות מה יהיה הגבול שלכם:
מקום לפגישה ראשונה:שום מקום רישמי מידי מקום לנשיקה ראשונה:כנ"ל אהבה ממבט ראשון(יודע שזה נדוש) כן או לא:כן
קשר יציב או לא:חובה חתונה או לחיות ביחד:לא צריך חתונה קולנוע או ים:קולנוע,לא מתה על שניהם מסעדה או גלידה:מסעדה זולה כזאת -- האם התאהבתם:כן האם התאכזבתם:כן האם אתם נמצאים בקשר, אם כן כמה שנים:לא האם חשבתם להתחתן בגלל אהבה:לא האם חשבתם להתאבד בגלל אהבה:כן האם אתם מאמינים שתתאהבו יותר מפעם אחת:מקווה תכונה שאתם מחפשים בבן הזוג(בהרחבה):לא יודעת - עוד קצת עליכם - תמיד יהיה עליכם:להרגע תמיד אני שוכח:לקחת פלאפון/מפתח/כסף אף פעם אין לי כח ל:ללימודים וללסדר את החדר אני מתמחה ב:הרבה דברים משהו קטן שלא יודעים עלי:יש לי כמה שריטות רוחביות במח עוד אחד:דיי בושם? אם כן איזה:לא פאלפון? אם כן איזה:לאא - ככה אני רוצה את בן\בת זוגי: - שיער חלק \ מתולתל:לא ממש משנה לי אישיות מוחצנת או סולידית:השילוב התנהגות ספונטנית או מחושבת:שתחשוב,אבל שתדע להיות ספונטנית. [דרישה מוגזמת?] שידע לדבר במבטא:לא משנה לי שיהיה חמוד \ ביץ':חמודה שיהיה נחמד לאנשים \ לא רואה אף אחד ממטר:נחמדה - על השאלון - סתם מעצבן \ נחמד להעביר ת'זמן:סביר להעברת זמן
נדוש \ מרענן דווקא:היו דווקא כמה חלקים מקוריים קיצר, לעשות עוד אחד או לפרוש לדמקה:לפרוש לדמקה הודגש באמצעות מדגישומטיק

סמיילי6

New member
נו טוב שיהיה....../images/Emo23.gif

השאלון מנוסח בלשון זכר...אך מיועד גם לנקבה, ועוד. - סתם כזה - שם: טל גיל:17 מאיפה:קריות ככה תגדיר את המראה החיצוני שלך בכמה שורות: יום ככה יום ככה ככה תגדיר את האישיות שלך בכמה שורות: יום ככה ויום ככה... - כן או לא? - סיגריות: כרגע משתדל שלא שתיה: רק נקייי נרגילה:כן משקפיי שמש: כן צמידים\שרשראות: כן פו הדב על הפלפון: כל כך שנה שעברה לצבוע את השיער: כן להתאפר (כל אחד בהתאם למינו):תלוי טלויזיה: כן רדיו: לא ספרים: כן - קצת עליכם - צבע אהוב: תכלת סגנון מוזיקה מועדף: רוק מקום בילוי מועדף: ים... מישהו שעושה לכם טוב: אפחד..כולם עושים רק רע כל הזמן משהו \ (מקום) שעושה לכם טוב: ים מה אתם אוהבים לראות בטלויזיה, אם רואים: חברים.. סרט שאהבתם: שרק 3 סדרה שאהבתם: חברים שיר שלא תשכחו לעולם: מה שעובר עליי/איפה הילד הרגשה שמזכירה לכם את פעם:לחץ - משפט שלא כדאי להגיד לכם כשאתם... - עצבניים: סליחה איפה זה רחוב..... עצובים: באלך ללכת ליומולדת? מבואסים: שמעת שלהוא יש חבר... שמחים: שמעת שזאתי מתה... בשוונג למשהו מסוים: תפסיק כשהחמצתם משהו: אני לא מחמיץ כלום... כשהפסדתם משהו שחיכיתם לו: הייתי היה מה זה כיף... - נוסטלגיה ראש בראש - (למי שראה...) המומינים או קלימרו:מומינים בינבה או פרפר נחמד:בימבה פיטר פן או המומינים:פיטר פן בנני ובנוני או גברת פלפלת: גברת פלפלת בבאי או המחסן של כאילו:המחסן של כאילו נילס הולגרסון או הלב (מרקו):הלב המופע של לולו או טזמניה:טזמניה אנימניאקס או פינקי והמח:אנימניאקס הבוצנים או הביגבגים:ביגבגים!!!!!!!!!כפרעל לואי!! הזרבובים או אוטובוס הקסמים:אוטובוס הקסמים דלפי או המעופפים הנועזים:דלפי דרדסים או מר בלופר:דרדסים משפחת קדמוני או משפחת סימפסונס:תמיד הסיפסונס!!! ספיידר מן או בטמן:ספיידרמן סנדוקאן או פנג הלבן:פנג הלבן צבי הנינג'ה או פאוור רינג'רס:פאוור רינג'רס מוסטי או הלו ספנסר:מוסטי גאיה גד וגילי או לאן נעלמה כרמן דאן דיאגו:גאיה גל וגילי ערוץ 6 או ערוץ 11:ערוץ 6 שוקו טלעד או בוקר של כיף עם דליק:שוקו טלעד - וקצת על אהבה - משפט שימיס אתכם:יש לך משהו מאוד עצוב בעיניים חחח משפט שיגרום לכם לקום וללכת:מה בא לפה הרבה..? לעולם לא תתפשרו על: משו שלא באלי להתפשר עליו מה יהיה הגבול שלכם:------- מקום לפגישה ראשונה:ים... או קניון עזריאלי חחחחחח מקום לנשיקה ראשונה:קניון עזריאלי...בגג אהבה ממבט ראשון(יודע שזה נדוש) כן או לא:נדוש קשר יציב או לא:יציב חתונה או לחיות ביחד:לחיות ביחד קולנוע או ים:ים מסעדה או גלידה:מסעדה -- האם התאהבתם:כן האם התאכזבתם:כן האם אתם נמצאים בקשר, אם כן כמה שנים:--- האם חשבתם להתחתן בגלל אהבה:----- האם חשבתם להתאבד בגלל אהבה:לאא האם אתם מאמינים שתתאהבו יותר מפעם אחת:כן תכונה שאתם מחפשים בבן הזוג(בהרחבה):----- - עוד קצת עליכם - תמיד יהיה עליכם:פלאפון תמיד אני שוכח:מפתח אף פעם אין לי כח ל:לזרוק זבל אני מתמחה ב:שירה וציור משהו קטן שלא יודעים עלי:אני נרקיסיסט עוד אחד:אני אנוכי מאוד בושם? אם כן איזה:212 , BLACK XS פאלפון? אם כן איזה:נוקיהה..סלקום - ככה אני רוצה את בן\בת זוגי: - שיער חלק \ מתולתל:חלק אישיות מוחצנת או סולידית:סולידית התנהגות ספונטנית או מחושבת: ספונטנית שידע לדבר במבטא:ישראלי שיהיה חמוד \ ביץ':חמוד שיהיה נחמד לאנשים \ לא רואה אף אחד ממטר:נחמד לאנשים אבל לא יותר מדי - על השאלון - סתם מעצבן \ נחמד להעביר ת'זמןבס:סתם מעצבן נדוש \ מרענן דווקא:נדוש קיצר, לעשות עוד אחד או לפרוש לדמקה:מה לפרוש אבל!!!!!!!! דחוף!!!!!!!!!!!

"מיועד לזכר נקבה ועוד..." חחח...

- כן או לא? - סיגריות: לא שתיה: לא נרגילה: לא משקפיי שמש: כן !!!!!! צמידים\שרשראות: כן פו הדב על הפלפון: כן לצבוע את השיער: לא להתאפר (כל אחד בהתאם למינו): לא טלויזיה: כן רדיו: לא ספרים: כן - קצת עליכם - צבע אהוב: ירוק וכחול סגנון מוזיקה מועדף: פופ דאנס רוק מקום בילוי מועדף: פארק גינה קניון מישהו שעושה לכם טוב: מיכל משהו \ (מקום) שעושה לכם טוב: קאנטרי מה אתם אוהבים לראות בטלויזיה, אם רואים: האלופה סרט שאהבתם: טרויה סדרה שאהבתם: סקס והעיר אני רוצה את כל הסרטים שלהם! שיר שלא תשכחו לעולם: the verve - bitter sweet symphny משו כזה הרגשה שמזכירה לכם את פעם: - משפט שלא כדאי להגיד לכם כשאתם... - עצבניים: לא אומר לך ...=) המומינים או קלימרו: הכי מומין סנופקי סנורקה שיש =) בינבה או פרפר נחמד: בימבה פיטר פן או המומינים: המומינים, אוהב גם את פיטר בנני ובנוני או גברת פלפלת: בנני ובנוני בבאי או המחסן של כאילו: המחסן של כאילו נילס הולגרסון או הלב (מרקו): מרקווווווווו המופע של לולו או טזמניה: אממממממ בחירה קשה אנימניאקס או פינקי והמח: אף אחד מהם פיכס הבוצנים או הביגבגים: הבוצנים !!!!!! הזרבובים או אוטובוס הקסמים: אוטובוס הקסמים דלפי או המעופפים הנועזים: דלפי. מה זה המעופפים הנועזים ? דרדסים או מר בלופר: אף אחד משפחת קדמוני או משפחת סימפסונס: ספיידר מן או בטמן: סנדוקאן או פנג הלבן: צבי הנינג'ה או פאוור רינג'רס: מוסטי או הלו ספנסר: גאיה גד וגילי או לאן נעלמה כרמן דאן דיאגו: ערוץ 6 או ערוץ 11: שוקו טלעד או בוקר של כיף עם דליק: אתה ממששששששש חיי על המצויירים אה =1? - וקצת על אהבה - משפט שימיס אתכם: לא יודע, גם תלוי מאוד מי אומר אותו לעולם לא תתפשרו על: הגיינה ונקיון שלי מקום לפגישה ראשונה: קניון מקום לנשיקה ראשונה: ים אהבה ממבט ראשון(יודע שזה נדוש) כן או לא: לא..........אי אפשר להתאהבה ככה ישר רק ממבט. אהבה כזאת היא שטחית. קשר יציב או לא: יציבבבבבב חתונה או לחיות ביחד: לחיות יחד קולנוע או ים: קולנועעעעעע מסעדה או גלידה: גלידה -- האם התאהבתם: כן האם התאכזבתם: כן האם אתם נמצאים בקשר, אם כן כמה שנים: לא אף פעם האם חשבתם להתחתן בגלל אהבה: אולי האם חשבתם להתאבד בגלל אהבה: חשבתי אבל לא באמת אתאבד... האם אתם מאמינים שתתאהבו יותר מפעם אחת: אולי, קשה מאוד ! תכונה שאתם מחפשים בבן הזוג(בהרחבה) אין לי כוח לחפור פה=) - עוד קצת עליכם - תמיד יהיה עליכם: אין שום דבר שהוא תמיד עלי, אפילו לא פלא. תמיד אני שוכח: לכבות את הדוד אף פעם אין לי כח ל: - ככה אני רוצה את בן\בת זוגי: - שיער חלק \ מתולתל: חלק אישיות מוחצנת או סולידית: סולידית ? התנהגות ספונטנית או מחושבת: ספונטנית-מחושבת שידע לדבר במבטא: לא צריך שיהיה חמוד \ ביץ': חמודדדדדדדדדדד שיהיה נחמד לאנשים \ לא רואה אף אחד ממטר: נחמד, וכשצריך אז גם לא נחמד - על השאלון - סתם מעצבן \ נחמד להעביר ת'זמן: אחלה מצויין ! קצת ארוך וחפרת על דרדס אבא וצבי הנינגה אבל סחטיין על המומינים. נדוש \ מרענן דווקא: מרענן קיצר, לעשות עוד אחד או לפרוש לדמקה: תעשה 1

jane dou10

New member
עונה

שם: חסוי גיל:;18 מאיפה:ירושליים ככה תגדיר את המראה החיצוני שלך בכמה שורות:חומה נחמדה ככה תגדיר את האישיות שלך בכמה שורות: לא נחמדה,די משוגעת - כן או לא? - סיגריות:לא שתיה:כן נרגילה:לא משקפיי שמש:אין לי אבל אני צריכה צמידים\שרשראות:לא פו הדב על הפלפון:ממש לאאאאא לצבוע את השיער: לא להתאפר (כל אחד בהתאם למינו):לפעמים טלויזיה:כן רדיו:כן ספרים:כן - קצת עליכם - צבע אהוב:תכלת סגנון מוזיקה מועדף: הכל מקום בילוי מועדף:אין ממש מישהו שעושה לכם טוב:אח שלי משהו \ (מקום) שעושה לכם טוב: לבלות עם חברי האהובים מה אתם אוהבים לראות בטלויזיה, אם רואים: אחים ואחיות, סאות פארק,גיא פינס, אבא אמריקאי ערוץ 8 וערוצי המוזיקה סרט שאהבתם: התרסקות סדרה שאהבתם:רוקי הבלש שיר שלא תשכחו לעולם:MAD WORLD הרגשה שמזכירה לכם את פעם: דיכאון קליני - משפט שלא כדאי להגיד לכם כשאתם... - עצבניים: אבל למה את עצבנית? עצובים:אני מבינה מבואסים: לא נורא שמחים: על מה את שמחה?! בשוונג למשהו מסוים: זה משמין!! כשהחמצתם משהו: איך היה כיף, חבל שלא באת! כשהפסדתם משהו שחיכיתם לו: באסה לך... - נוסטלגיה ראש בראש - (למי שראה...) המומינים או קלימרו:מומינים! בינבה או פרפר נחמד:אהה. לא מהותי פיטר פן או המומינים: מומינים בנני ובנוני או גברת פלפלת:פלפלת בבאי או המחסן של כאילו: שניהםםם נילס הולגרסון או הלב (מרקו): נילס המופע של לולו או טזמניה: טזמניה אנימניאקס או פינקי והמח: פנקי הבוצנים או הביגבגים:לא זה ולא זה הזרבובים או אוטובוס הקסמים:אוטובוס דלפי או המעופפים הנועזים:.... דרדסים או מר בלופר: דרדסים משפחת קדמוני או משפחת סימפסונס: סיפמסונס ספיידר מן או בטמן: ממש לא משנה לי סנדוקאן או פנג הלבן:גם לא צבי הנינג'ה או פאוור רינג'רס: נינג'ה מוסטי או הלו ספנסר:??!? גאיה גד וגילי או לאן נעלמה כרמן דאן דיאגו:גאיה גל וגילי ערוץ 6 או ערוץ 11: קשה, קשה.... שוקו טלעד או בוקר של כיף עם דליק: חחח מה?! - וקצת על אהבה - משפט שימיס אתכם: אני אוהבת אותך משפט שיגרום לכם לקום וללכת: קומי ולכי...חח לעולם לא תתפשרו על: עצמי מה יהיה הגבול שלכם:67 מקום לפגישה ראשונה:אנהרף... מקום לנשיקה ראשונה:ים אהבה ממבט ראשון(יודע שזה נדוש) כן או לא: כן ולא קשר יציב או לא: יציב חתונה או לחיות ביחד: לחיות ביחד קולנוע או ים: ים מסעדה או גלידה: שניהם, אני שמנה גאה! -- האם התאהבתם: לא בטוח.. האם התאכזבתם:דיי האם אתם נמצאים בקשר, אם כן כמה שנים:נייט האם חשבתם להתחתן בגלל אהבה:נייט האם חשבתם להתאבד בגלל אהבה:נייט האם אתם מאמינים שתתאהבו יותר מפעם אחת: כן תכונה שאתם מחפשים בבן הזוג(בהרחבה): חוש הומור,יופי פנימי,חוכמה - עוד קצת עליכם - תמיד יהיה עליכם: מפתח לבית תמיד אני שוכח: אף פעם אין לי כח ל:ללמוד אני מתמחה ב:לעשות רעשים עם הגוף משהו קטן שלא יודעים עלי:אני כותבת שירים עוד אחד:חח תחמן,אני כנראה לסבית... בושם? אם כן איזה:מה שיש על השידה פאלפון? אם כן איזה: צביקה פיקה - ככה אני רוצה את בן\בת זוגי: - שיער חלק \ מתולתל: גלי אישיות מוחצנת או סולידית: סולידית התנהגות ספונטנית או מחושבת: ספונטנית שידע לדבר במבטא: .... שיהיה חמוד \ ביץ': גם וגם שיהיה נחמד לאנשים \ לא רואה אף אחד ממטר:נחמד - על השאלון - סתם מעצבן \ נחמד להעביר ת'זמן: נחמד נדוש \ מרענן דווקא: רגיל... קיצר, לעשות עוד אחד או לפרוש לדמקה: מה שבא לך!

עונה../images/Emo70.gif

שם: ליאת. גיל: 17 (ממש עוד מעט 18). מאיפה: אזור השרון. ככה תגדיר את המראה החיצוני שלך בכמה שורות: אממ אני חושבת שאני נראה סבבה. ככה תגדיר את האישיות שלך בכמה שורות: אממ יש לי לב טוב, אבל נשברת בקלות וקשה לי לסמוך על אנשים. - כן או לא? - סיגריות: חס וחלילה. שתיה: באירועים מיוחדים. נרגילה: יותר גרוע מסיגריות. משקפיי שמש: אמממ לא. צמידים\שרשראות: כן. פו הדב על הפלפון: ברור! לצבוע את השיער: לא. להתאפר (כל אחד בהתאם למינו): כן, אבל לא יותר מדיי. טלויזיה: כן. רדיו: כן. ספרים: כן. - קצת עליכם - צבע אהוב: שחור (וגם ממש אדום). סגנון מוזיקה מועדף: רוק ומטאל. מקום בילוי מועדף: הופעות. מישהו שעושה לכם טוב: אממ חברות שלי. משהו \ (מקום) שעושה לכם טוב: גלידה. מה אתם אוהבים לראות בטלויזיה, אם רואים: סאות'פארק. סרט שאהבתם: הצילצול ובית-השעווה (כל-כך כיף לראות פאריס הילטון צורחת). סדרה שאהבתם: חברים. שיר שלא תשכחו לעולם: don't cry- gun's&roses. הרגשה שמזכירה לכם את פעם: תמימות. - משפט שלא כדאי להגיד לכם כשאתם... - עצבניים: משה- כי תמיד יוצא שאני נדפקת. עצובים: משהו מבאס. מבואסים: גם משהו מבאס. שמחים: משהו מדכא. בשוונג למשהו מסוים: כשהחמצתם משהו: דברים על מחשבות אילו לא הייתי מחמיצה משהו. כשהפסדתם משהו שחיכיתם לו: אותה תשובה מלמעלה. - נוסטלגיה ראש בראש - (למי שראה...) המומינים או קלימרו: המומינים (!). בינבה או פרפר נחמד:פרפר נחמד. פיטר פן או המומינים: שאלה קשה, אני מסרבת לענות עליה. בנני ובנוני או גברת פלפלת: הגברת פלפלת. בבאי או המחסן של כאילו: המחסן של כאילו (!). נילס הולגרסון או הלב (מרקו): נילס בולגרסון (הלב פשוט כבר נחרש מדיי). המופע של לולו או טזמניה: טזמניה. אנימניאקס או פינקי והמח: אנימניאקס. הבוצנים או הביגבגים: הביגבגים. הזרבובים או אוטובוס הקסמים: אוטובוס הקסמים. דלפי או המעופפים הנועזים: המעופפים הנועזים. דרדסים או מר בלופר: הדרדסים. משפחת קדמוני או משפחת סימפסונס: סימפסונס. ספיידר מן או בטמן: בטמן. סנדוקאן או פנג הלבן: פנג הלבן. צבי הנינג'ה או פאוור רינג'רס: פאוור רנג'רס. מוסטי או הלו ספנסר: הלו ספנסר. גאיה גד וגילי או לאן נעלמה כרמן דאן דיאגו: גאיה, גד וגילי. ערוץ 6 או ערוץ 11: 6. שוקו טלעד או בוקר של כיף עם דליק: שוקו טלעד. - וקצת על אהבה - משפט שימיס אתכם: יש מלא... משפט שיגרום לכם לקום וללכת: כל דבר שנאמר בטון של צרחות. לעולם לא תתפשרו על: לימודים ואהבה. מה יהיה הגבול שלכם: כל דבר שאני כבר לא אהיה כנה עם עצמי. מקום לפגישה ראשונה: סרט (?). מקום לנשיקה ראשונה: שפת הים. אהבה ממבט ראשון(יודע שזה נדוש) כן או לא: לא. קשר יציב או לא: יציב. חתונה או לחיות ביחד: תלוי באיזה מקרה. קולנוע או ים: קולנוע. מסעדה או גלידה: מסעדה. -- האם התאהבתם: כן. האם התאכזבתם: יותר מדיי. האם אתם נמצאים בקשר, אם כן כמה שנים: לצערי לא. האם חשבתם להתחתן בגלל אהבה: בנתיים לא. האם חשבתם להתאבד בגלל אהבה: למזלי בנתיים לא. האם אתם מאמינים שתתאהבו יותר מפעם אחת: אממ כן. תכונה שאתם מחפשים בבן הזוג(בהרחבה): שיהיה או תהיה בנדם טוב שיאהב אותי ויהיה איתי כנה ושנבים שחד את השני או השנייה. - עוד קצת עליכם - תמיד יהיה עליכם: (?). תמיד אני שוכח: דברים קטנים. אף פעם אין לי כח ל: לעשות שיעורי-בית. אני מתמחה ב: להיות עצמי. משהו קטן שלא יודעים עלי: אממ חש הרבה... עוד אחד: בושם? אם כן איזה: לא שמה. פאלפון? אם כן איזה: נוקיה. - ככה אני רוצה את בן\בת זוגי: - שיער חלק \ מתולתל: עדיף חלק, אבל זה לא ממש משנה. אישיות מוחצנת או סולידית: משהו באמצע. התנהגות ספונטנית או מחושבת: ספונטנית. שידע לדבר במבטא: בריטי (הכי מצחיק). שיהיה חמוד \ ביץ': חמוד/ה. שיהיה נחמד לאנשים \ לא רואה אף אחד ממטר: נחמד/ה. - על השאלון - סתם מעצבן \ נחמד להעביר ת'זמן: מעצבן. נדוש \ מרענן דווקא: נדוש. קיצר, לעשות עוד אחד או לפרוש לדמקה: רק כי משעמם אז עוד אחד.

גם אני רוצה

סתם כזה - שם: עמי גיל: 19 מאיפה: חיפה ככה תגדיר את המראה החיצוני שלך בכמה שורות: לא יפה לא מכוער, 'פרווה', שיודע להתלבש בנזונה, וזה מה שמכפה על הבנוניות! ככה תגדיר את האישיות שלך בכמה שורות: מופנם לאנשים שאני לא מכיר, אחרי שאני מכיר אותם ונקשר...הכי חם ופתוח עד שזה נתפס כתלותיות ואובססיביות לעומת מה שהייתי בהתחלה
- כן או לא? - סיגריות: כן שתיה: כןןןןן נרגילה: למה לא משקפיי שמש: לא צמידים\שרשראות: לא פו הדב על הפלפון: לא לצבוע את השיער: לא להתאפר (כל אחד בהתאם למינו): לא טלויזיה: עדי אשכנזי רדיו: גלגלצ ספרים: הספרים של שרה אנג'ל, והספר 'כמו גחלילות' - קצת עליכם - צבע אהוב: רגיל (עדה מזרחית, אז מוקה..?) סגנון מוזיקה מועדף: ישראלי, ג'ואל עופר ניסים..או כל מה שעם קצב נכון מקום בילוי מועדף: גוטה מישהו שעושה לכם טוב: אנשים שעושים לי טוב, זה בדרך כלל אנשים שעושים לי רע...נמשך לחרא.. משהו \ (מקום) שעושה לכם טוב: חוף ים בלי יותר מדי אנשים ועם כמה חברים אמייתים נטולי פוזה מה אתם אוהבים לראות בטלויזיה, אם רואים: כוכב נולד, מזה השטיות האלו סרט שאהבתם: אישה יפה סדרה שאהבתם: עקרות בית נואשות, חיים שלי שיר שלא תשכחו לעולם: 'כשזה עמוק' של קורין אלאל הרגשה שמזכירה לכם את פעם: גדלתי בבית 'ערבי'..ובחיפה בעיר יש מלא כאלה וזה מחזיר אותי לילדות - משפט שלא כדאי להגיד לכם כשאתם... - עצבניים: סליחה מה השעה עצובים: תסדר את הבית מבואסים: אבל לא השמנת!!!@#@@ שמחים: 'מה אתה חש' איכככ בשוונג למשהו מסוים: תנוח חחח כשהחמצתם משהו: לא נורא, בקטנה כשהפסדתם משהו שחיכיתם לו: חפיף - נוסטלגיה ראש בראש - (למי שראה...) המומינים או קלימרו: מומין בינבה או פרפר נחמד: בימבה פיטר פן או המומינים: מומין בנני ובנוני או גברת פלפלת: פלפלת בבאי או המחסן של כאילו: המחסן נילס הולגרסון או הלב (מרקו): הלב המופע של לולו או טזמניה: טזמניהההההההההההההההההההההה אנימניאקס או פינקי והמח: לא זה ולא זה הבוצנים או הביגבגים: לא ולא הזרבובים או אוטובוס הקסמים: הקסמים דלפי או המעופפים הנועזים: לא ולא דרדסים או מר בלופר: בלופר משפחת קדמוני או משפחת סימפסונס: לא ולא ספיידר מן או בטמן: לא ולא סנדוקאן או פנג הלבן: לא ולא צבי הנינג'ה או פאוור רינג'רס: צבי נינג'ה מוסטי או הלו ספנסר: שו עדה??? גאיה גד וגילי או לאן נעלמה כרמן דאן דיאגו: לא מכירררר ערוץ 6 או ערוץ 11: 6 שוקו טלעד או בוקר של כיף עם דליק: שוקו טלעד - וקצת על אהבה - משפט שימיס אתכם: אתה החיים שלי משפט שיגרום לכם לקום וללכת: אם אני אוהב אותו .. לא קיים דבר כזה לעולם לא תתפשרו על: מישהו שלא נראה מספיק טוב לדעתי מה יהיה הגבול שלכם: שמנצלים אותי מקום לפגישה ראשונה: מקום אינטימי.. מקום לנשיקה ראשונה: מסיבה אהבה ממבט ראשון(יודע שזה נדוש) כן או לא: לא כל כך..מקסימום חרמנות ממבט ראשון קשר יציב או לא: יציב, אבל לא רגיל..משהו מטורף וקיצוני... חתונה או לחיות ביחד: נגיע לגשר נחצה אותו קולנוע או ים: ים מסעדה או גלידה: מסעדה -- האם התאהבתם: כן האם התאכזבתם: כן האם אתם נמצאים בקשר, אם כן כמה שנים: לא :( האם חשבתם להתחתן בגלל אהבה: לא... האם חשבתם להתאבד בגלל אהבה: לא..אבל רציתי למות חח האם אתם מאמינים שתתאהבו יותר מפעם אחת: הכי כן תכונה שאתם מחפשים בבן הזוג(בהרחבה): שיהיה לו גדול.. סתם.. שהוא ישגע אותי, שאני לא אבין מה הוא רוצה אבל אדע שהוא אוהב אותי, אבל שלא יראה לי יותר מדי..רק שאני ממש יהיה זקוק לזה - עוד קצת עליכם - תמיד יהיה עליכם: תיק גב וקופסאת סיגריות תמיד אני שוכח: איפה הנחתי את הקופסא שלי אף פעם אין לי כח ל: לעשות כלים וללכת למכון כושר אני מתמחה ב: לנתח מצבים משהו קטן שלא יודעים עלי: הרבה דברים עוד אחד: כנ''ל בושם? אם כן איזה: רושאס, איסמאקי פאלפון? אם כן איזה: נוקיה - ככה אני רוצה את בן\בת זוגי: - שיער חלק \ מתולתל: חלק אישיות מוחצנת או סולידית: שמרוב שהוא סולידי ומסקרן הוא יהיה הכי מוחצן בארץ התנהגות ספונטנית או מחושבת: ספונטנית..כי אני מחושב מדי שידע לדבר במבטא: גברי ומתמרח כזה שיהיה חמוד \ ביץ': ביט'צ שיהיה נחמד לאנשים \ לא רואה אף אחד ממטר: נחמד לאנשים ושלא יראה אותי ממטר... - על השאלון - סתם מעצבן \ נחמד להעביר ת'זמן: גם וגם נדוש \ מרענן דווקא: גם וגם קיצר, לעשות עוד אחד או לפרוש לדמקה: דמקההההה

הייהיי

סתם כזה - שם: נופר גיל: 17 וקצת ! מאיפה: מהמרכז ככה תגדיר את המראה החיצוני שלך בכמה שורות: מה ככה תגדיר את האישיות שלך בכמה שורות: אחלה - כן או לא? - סיגריות: כן שתיה: לא אוקי נרגילה: כן משקפיי שמש: לא עלי צמידים\שרשראות: כן פו הדב על הפלפון: חח כן לצבוע את השיער: כן להתאפר (כל אחד בהתאם למינו): חח לא טלויזיה: מה רדיו: כן ספרים: מה - קצת עליכם - צבע אהוב: שחור ולבן סגנון מוזיקה מועדף: הכל מקום בילוי מועדף: פאבים מישהו שעושה לכם טוב: דבורה? משהו \ (מקום) שעושה לכם טוב: החדר שלי מה אתם אוהבים לראות בטלויזיה, אם רואים: לא רואה סרט שאהבתם: שמש נצחית סדרה שאהבתם: ישנן בנות! שיר שלא תשכחו לעולם: Motion picture soundtrack הרגשה שמזכירה לכם את פעם: מה - משפט שלא כדאי להגיד לכם כשאתם... - עצבניים: 'מה את עצבנית' עצובים: 'מה את עצובה' מבואסים: 'מה את מבואסת' שמחים: 'מה את שמחה' בשוונג למשהו מסוים: 'מה את בשוונג' כשהחמצתם משהו: 'מה את מחמיצה/ כשהפסדתם משהו שחיכיתם לו: מיצינו - נוסטלגיה ראש בראש - (למי שראה...) המומינים או קלימרו: מומינים בינבה או פרפר נחמד: בינבה פיטר פן או המומינים: מומינים בנני ובנוני או גברת פלפלת: בנני ובנוני בבאי או המחסן של כאילו: בבאי! נילס הולגרסון או הלב (מרקו): איכ על מרקו, נילס המופע של לולו או טזמניה: המופע של לולו אנימניאקס או פינקי והמח: לא אהבתי את שניהם הבוצנים או הביגבגים: ביגבגים הזרבובים או אוטובוס הקסמים: אוטובוס הקסמים דלפי או המעופפים הנועזים: דלפי דרדסים או מר בלופר: דרדסים משפחת קדמוני או משפחת סימפסונס: סימפסונס! ספיידר מן או בטמן: איכס סנדוקאן או פנג הלבן: איכס צבי הנינג'ה או פאוור רינג'רס: איכס! מוסטי או הלו ספנסר: איכס שוקו טלעד או בוקר של כיף עם דליק: ברור ששוקו טלעד - וקצת על אהבה - משפט שימיס אתכם: אני אוהב אותך? משפט שיגרום לכם לקום וללכת: כנל, במקרים אחרים לעולם לא תתפשרו על: אמון מה יהיה הגבול שלכם: בגידה מקום לפגישה ראשונה: קניונים! מקום לנשיקה ראשונה: גנים ציבוריים אהבה ממבט ראשון(יודע שזה נדוש) כן או לא: לא קשר יציב או לא: לא יודעת חתונה או לחיות ביחד: לחיות ביחד קולנוע או ים: ים מסעדה או גלידה: גלידה, אני נוראית במסעדות -- האם התאהבתם: יכוליות האם התאכזבתם: כן האם אתם נמצאים בקשר, אם כן כמה שנים: כרגע לא האם חשבתם להתחתן בגלל אהבה: כן האם חשבתם להתאבד בגלל אהבה: כן האם אתם מאמינים שתתאהבו יותר מפעם אחת: אני מקווה תכונה שאתם מחפשים בבן הזוג(בהרחבה): חוש הומור - עוד קצת עליכם - תמיד יהיה עליכם: כסף תמיד אני שוכח: לא יודעת אף פעם אין לי כח ל: לזוז אני מתמחה ב: כל מיני משהו קטן שלא יודעים עלי: לא עוד אחד: לא בושם? אם כן איזה: סאמר פאלפון? אם כן איזה: נוקיה 6288 הכוסון - ככה אני רוצה את בן\בת זוגי: - שיער חלק \ מתולתל: חלק אישיות מוחצנת או סולידית: חצי חצי התנהגות ספונטנית או מחושבת: חצי חצי שידע לדבר במבטא: לא שיהיה חמוד \ ביץ': חצי חצי שיהיה נחמד לאנשים \ לא רואה אף אחד ממטר: חצי חצי נו - על השאלון - סתם מעצבן \ נחמד להעביר ת'זמן: נחמד נדוש \ מרענן דווקא: נדוש קיצר, לעשות עוד אחד או לפרוש לדמקה: תעשה עוד אחד

0Phobia

New member
למה ככה - ככה למה

- סתם כזה - שם: פליפידי פלופידי פלופ גיל: 16 מאיפה: ירושלים הרים סביב לה ככה תגדיר את המראה החיצוני שלך בכמה שורות: סביר, לא משאיר רושם עמוק מדי, בגדים בצבעים מזעזעים. ככה תגדיר את האישיות שלך בכמה שורות: אל תכירו אותי. לטובתכם. - כן או לא? - סיגריות: לא. שתיה: לא. נרגילה: לא. משקפיי שמש: אומרים שזה ממש מסוכן לעיניים, אבל לא. צמידים\שרשראות: כע. פו הדב על הפלפון: כע. לצבוע את השיער: לא בטוחה. יש בזה משהו מבאס. להתאפר (כל אחד בהתאם למינו): לא יותר מדי. ברצינות. טלויזיה: כן. רדיו: מעצבן אותי נורא בלי שום סיבה. ספרים: כמובן. - קצת עליכם - צבע אהוב: אדום, סגול, תכלת, ירוק, צהוב, כתום, ורוד, שחור, אפור... סגנון מוזיקה מועדף: מה ששמעתי במקרה ונשמע טוב. מקום בילוי מועדף: בואו נאמר שאני טיפוס ביתי... אני אוהבת לא לצאת מהבית. מישהו שעושה לכם טוב: מישהי מהכיתה שלי, שמדברת בדרך כלל המון שטויות, אבל כל מה שהיא אומרת זה *ממש* מצחיק. משהו \ (מקום) שעושה לכם טוב: עזריאלי. כל כך. מה אתם אוהבים לראות בטלויזיה, אם רואים: פרנדס, סיינפלד, סאות'פארק, קומדיות טיפשיות. סרט שאהבתם: שודדי הקאריביים. גאווה או לא, ג'ק ספארו(&$)%#*$%@#& סדרה שאהבתם: מלקולם באמצע. שיר שלא תשכחו לעולם: אני חולם על נעמי, כנראה. הרגשה שמזכירה לכם את פעם: לא יודעת... - משפט שלא כדאי להגיד לכם כשאתם... - עצבניים: "מה אמרת? לא הקשבתי" עצובים: שום דבר. בכלל. מבואסים: ... שמחים: לתת לי רעיונות לדברים מטופשים. בשוונג למשהו מסוים: "עזבי, אין לי כוח" כשהחמצתם משהו: כלום. כשהפסדתם משהו שחיכיתם לו: ... - נוסטלגיה ראש בראש - (למי שראה...) המומינים או קלימרו: המומינים. בינבה או פרפר נחמד: פרפר נחמד /m\ פיטר פן או המומינים: ... בנני ובנוני או גברת פלפלת: פלפלת. בבאי או המחסן של כאילו: כאילו. נילס הולגרסון או הלב (מרקו): נילס. אוגי ^^ המופע של לולו או טזמניה: לולו. כל כך. אנימניאקס או פינקי והמח: נארף! הבוצנים או הביגבגים: בוצנים? מה זה? הזרבובים או אוטובוס הקסמים: לא יודעת... דלפי או המעופפים הנועזים: המעופפים הנועזים. דלפי סתם אומו. דרדסים או מר בלופר: בלופר. משפחת קדמוני או משפחת סימפסונס: סימפסונס. ספיידר מן או בטמן: אף אחד מהם לא משהו. סנדוקאן או פנג הלבן: כנ"ל צבי הנינג'ה או פאוור רינג'רס: צבי הנינג'ה. מוסטי או הלו ספנסר: לא מכירה. גאיה גד וגילי או לאן נעלמה כרמן דאן דיאגו: כרמן סאן דיאגו. ערוץ 6 או ערוץ 11: לא, זה קשה מדי. שוקו טלעד או בוקר של כיף עם דליק: לא זכור לי שראיתי את זה. - וקצת על אהבה - משפט שימיס אתכם: ווא, לא יודעת. משפט שיגרום לכם לקום וללכת: הרבה דברים, קצת קשה לי לבחור אחד. לעולם לא תתפשרו על: אני בכללי לא מתפשרת כמעט. אלא אם כן זה משהו שלא ממש אכפת לי ממנו. מה יהיה הגבול שלכם: לא יודעת... לא יצא לי לבדוק את זה יותר מדי. מקום לפגישה ראשונה: רוב המקומות בגשם. מקום לנשיקה ראשונה: כנ"ל. אהבה ממבט ראשון(יודע שזה נדוש) כן או לא: לגמרי. קשר יציב או לא: מה זתומרת? חתונה או לחיות ביחד: לא חושבת שאף אחד מהם. רגע, מה אני צריכה לענות על זה, אני בת 16 פור קרייסט סייק! קולנוע או ים: בים אין מזגן, בקולנוע אין מדוזות. ים. כי לא יוצא לי הרבה. מסעדה או גלידה: גלידה. -- האם התאהבתם: יאפ. האם התאכזבתם: לא ממש. זתומרת, אם מהתחלה ברור שזה יהיה מאכזב, אז זה כבר לא מאכזב. האם אתם נמצאים בקשר, אם כן כמה שנים: כרגע לא. האם חשבתם להתחתן בגלל אהבה: 16... האם חשבתם להתאבד בגלל אהבה: לא. האם אתם מאמינים שתתאהבו יותר מפעם אחת: כבר יצא לי להתאהב יותר מפעם אחת, אז כן. תכונה שאתם מחפשים בבן הזוג(בהרחבה): חוש הומור. ומסתבר שגם טיפשות. - עוד קצת עליכם - תמיד יהיה עליכם: מחברת לכתוב את המשפטים המפגרים של כולם. תמיד אני שוכח: כל דבר חשוב. אף פעם אין לי כח ל:התקלח. אני מתמחה ב:לצטט אנשים. משהו קטן שלא יודעים עלי: אני למעשה גבר בן 46. טוב, משהו אחר... יש לי אחלה חוש כיוון, אפילו אם לא נראה ככה. חבל שאנשים לא יודעים את זה, כי זה היה חוסך לנו המון פעמים של ללכת לאיבוד בגלל שאף אחד לא הקשיב לי כשאמרתי שצריך ללכת שמאלה. עוד אחד: אני לא מאמינה, אני יודעת שהכל יסתדר. איכשהו. בושם? אם כן איזה: לא. פאלפון? אם כן איזה: נוקיה כחול כזה, עם סדק ענקי במסך ופאנל שבור. - ככה אני רוצה את בן\בת זוגי: - שיער חלק \ מתולתל: לא באמת משנה. אישיות מוחצנת או סולידית: מוחצנת. נראה לי. לא יודעת. התנהגות ספונטנית או מחושבת: לא יותר מדי ספונטנית. לא ספונטנית עד כדי "היי, נכון אמרנו שנלך היום ל-וואטאבר-? אז לא בא לי, אז במקום זה אני הולכת לאלף תנינים בטבריה". שידע לדבר במבטא: לא אכפת לי איזה, רק עם האופציה להחליף אתת המבטא מתישהו. שיהיה חמוד \ ביץ': שתהיה ביץ' לשם שינוי. נמאס לי מאנשים טובים. שיהיה נחמד לאנשים \ לא רואה אף אחד ממטר: אם היא ביץ', היא לא רואה אף אחד ממטר, אני צודקת? - על השאלון - סתם מעצבן \ נחמד להעביר ת'זמן: אין לי מה לעשות. נדוש \ מרענן דווקא: אין בהרבה שאלונים שאלות על סדרות ילדים. קיצר, לעשות עוד אחד או לפרוש לדמקה: מה יעזור לי עוד אחד?

i love gay boys

New member
../images/Emo120.gif יאללה. לפני השינה.

סתם כזה - שם: הדס. גיל: 17.9. מאיפה: בת חפר. ככה תגדיר את המראה החיצוני שלך בכמה שורות: שיער קצר, חום כהה, עיניים כחולות-ירוקות-אפורות, עגיל בגבה, אינדסטריאל וטראגוס.. ציצים גדולים
. נמ. וזהו. נראלי. ככה תגדיר את האישיות שלך בכמה שורות: זה כבר אתם תחליטו. - כן או לא? - סיגריות:
. שתיה:
. נרגילה:
. משקפיי שמש:
. צמידים\שרשראות:
. פו הדב על הפלפון:
. לצבוע את השיער:
. להתאפר (כל אחד בהתאם למינו):
. טלויזיה:
. רדיו:
. ספרים:
. - קצת עליכם - צבע אהוב: לאדעת. שחור ואדום? השתנתי מאז. סגנון מוזיקה מועדף: בעיקר רוק... ומה שביניהם. מקום בילוי מועדף: איפשהו בת"א. מישהו שעושה לכם טוב: עדי, אחיינשלי ואחותי... וכמה מאנשי הפורום. משהו \ (מקום) שעושה לכם טוב: דיזי.. מה אתם אוהבים לראות בטלויזיה, אם רואים: איזהו שהיא טלנובלה.. או האוס. סרט שאהבתם: מישהו לרוץ איתו, המספריים של אדוארד.. לא חסר. סדרה שאהבתם: חיים שלי, בובה פראית, מה בנים רוצים.. ולא חסר. שיר שלא תשכחו לעולם: :S הרגשה שמזכירה לכם את פעם: :S - משפט שלא כדאי להגיד לכם כשאתם... - עצבניים: וואי. לא חסר לי דברים. עצובים: לאדעת. מבואסים: כנ"ל. שמחים: דברים שידכאו אותי. בשוונג למשהו מסוים: לא לשנות את השוונג הזה! כשהחמצתם משהו: לעודד? כשהפסדתם משהו שחיכיתם לו: אנערף. אתם חברים, אתם אמורים לדעת. - נוסטלגיה ראש בראש - (למי שראה...) המומינים או קלימרו: קלימרו! בינבה או פרפר נחמד: בימבה.. פיטר פן או המומינים: פיטר פן!!!!!111 בנני ובנוני או גברת פלפלת: גברת פלפלת! בבאי או המחסן של כאילו: המחסן של כאילו! נילס הולגרסון או הלב (מרקו): וואי. אמ. שניהם! המופע של לולו או טזמניה: טזמניה. אנימניאקס או פינקי והמח: אנימניאקס. הבוצנים או הביגבגים: מה זה הבוצנים? הזרבובים או אוטובוס הקסמים: הזרבובים, נראלי. דלפי או המעופפים הנועזים: המעופפים הנועזים!!!!!!!!!1111 [מה זה דלפי?!] דרדסים או מר בלופר: דרדסים!!!!!!11111 משפחת קדמוני או משפחת סימפסונס: שניהם! ספיידר מן או בטמן: איכס. אפחד. אמ. בעצם, ספיידרמן. סנדוקאן או פנג הלבן: פנג הלבן! צבי הנינג'ה או פאוור רינג'רס: פאק. שניהם. מוסטי או הלו ספנסר: מי אלה?! גאיה גד וגילי או לאן נעלמה כרמן דאן דיאגו: לא מכירה. ערוץ 6 או ערוץ 11: 6. שוקו טלעד או בוקר של כיף עם דליק: שוקו טלעד. - וקצת על אהבה - משפט שימיס אתכם: לאדעת. משפט שיגרום לכם לקום וללכת: נו. חלאס. זה התפקיד שלכם. לעולם לא תתפשרו על: אמ. לאדעת... יופי ועוד כמה דברים. בעצם, על יופי אני מתפשרת :S. מה יהיה הגבול שלכם: השד יודע מה. מקום לפגישה ראשונה: >< מקום לנשיקה ראשונה: איף. כוסאמק. מה אני בגן!? אהבה ממבט ראשון(יודע שזה נדוש) כן או לא: לאדעת. קשר יציב או לא: אני לא הבנאדם הנכון לשאול. חתונה או לחיות ביחד: כרגע אני לא בעד חתונה. קולנוע או ים: קולנוע. מסעדה או גלידה: מסעדה. -- האם התאהבתם:
;[ האם התאכזבתם:
. האם אתם נמצאים בקשר, אם כן כמה שנים: נמצאים בסוג של קשר, שנים? כולה חודשיים. האם חשבתם להתחתן בגלל אהבה: פעם, מזמן. האם חשבתם להתאבד בגלל אהבה: לא שזכור לי. האם אתם מאמינים שתתאהבו יותר מפעם אחת:
. תכונה שאתם מחפשים בבן הזוג(בהרחבה): אין לי כוח. אני עייפה מידי. - עוד קצת עליכם - תמיד יהיה עליכם: פלאפון, סיגריות, ארנק. תמיד אני שוכח: אני כמעט ולא שוכחת. אף פעם אין לי כח ל: הליכה D: אני מתמחה ב: גרפיקה? לאדעתD: משהו קטן שלא יודעים עלי: אובססיבית. ידעתם עלי? עוד אחד: ההורים שלי גרושים מאז שאני בת 5 וחצי. בושם? אם כן איזה: וואי. דוצ'ה גוונה או משהו כזה, בודי שופ, הוגו.. פאלפון? אם כן איזה: סמסונג. - ככה אני רוצה את בן\בת זוגי: - שיער חלק \ מתולתל: חלק. אישיות מוחצנת או סולידית: :S התנהגות ספונטנית או מחושבת: גם וגם. שידע לדבר במבטא: ארגנטינאי/בריטי. שיהיה חמוד \ ביץ': חמוד. שיהיה נחמד לאנשים \ לא רואה אף אחד ממטר: נחמד לחברים שלי. - על השאלון - סתם מעצבן \ נחמד להעביר ת'זמן: נחמד [= נדוש \ מרענן דווקא: מרענן. קיצר, לעשות עוד אחד או לפרוש לדמקה: החלטה שלך [=

talya האחת

New member
היי.... זוכרים אותי?

שם: טליה גיל: 17 מאיפה: מושב שריגים ככה תגדיר את המראה החיצוני שלך בכמה שורות: תלתלים כהים, עיניים ירוקות, נמוכה... רגילה{?} ככה תגדיר את האישיות שלך בכמה שורות: אוהבת לצחוק, לשיר לרקוד ולעשות שמיייח... - כן או לא? - סיגריות:כן שתיה:כן נרגילה:לא משקפיי שמש:כן צמידים\שרשראות:לא פו הדב על הפלפון:ממ.. לצבוע את השיער:לאא להתאפר (כל אחד בהתאם למינו): תלוי טלויזיה:כן רדיו:כן ספרים:כן - קצת עליכם - צבע אהוב:ירוק סגנון מוזיקה מועדף: ג'אז.. סיקסטיז מקום בילוי מועדף: תימורים {פאב} מישהו שעושה לכם טוב: שולצ משהו \ (מקום) שעושה לכם טוב: הבית מה אתם אוהבים לראות בטלויזיה, אם רואים: סרטים לפני השינה סרט שאהבתם: מילים ולחן סדרה שאהבתם: חברים שיר שלא תשכחו לעולם: לבן בחלום שחור הרגשה שמזכירה לכם את פעם: הופעות - משפט שלא כדאי להגיד לכם כשאתם... - עצבניים: טוב, די.. תרגעי! עצובים: לא נורא, יעבור מבואסים: צאי מזה שמחים: תקשיבי אין אוטו.. בשוונג למשהו מסוים: תקשיבי אין אוטו כשהחמצתם משהו: פעם הבאה כשהפסדתם משהו שחיכיתם לו: לא נורא פעם אחרת - נוסטלגיה ראש בראש - (למי שראה...) המומינים או קלימרו: המומינים בינבה או פרפר נחמד: פרפר נחמד פיטר פן או המומינים: פיטר פן בנני ובנוני או גברת פלפלת:גברת פלפלת בבאי או המחסן של כאילו: המחסן של כאילו נילס הולגרסון או הלב (מרקו): הלבב המופע של לולו או טזמניה: טזמניה אנימניאקס או פינקי והמח: פינקי והמח הבוצנים או הביגבגים:הביגבנים הזרבובים או אוטובוס הקסמים: הזרבובים דלפי או המעופפים הנועזים: דלפי דרדסים או מר בלופר: דרדסים משפחת קדמוני או משפחת סימפסונס: סימפסונס ספיידר מן או בטמן: ספיידרמן סנדוקאן או פנג הלבן: פנג הלבן צבי הנינג'ה או פאוור רינג'רס: צבי הנינג'ה מוסטי או הלו ספנסר: מה? גאיה גד וגילי או לאן נעלמה כרמן דאן דיאגו: גאיה גד וגילי ערוץ 6 או ערוץ 11: 6 שוקו טלעד או בוקר של כיף עם דליק: שוקו טלעד - וקצת על אהבה - משפט שימיס אתכם: סתמי ת'פה אני אוהב\ת אותך משפט שיגרום לכם לקום וללכת: אז מה את אומרת? זורמים? לעולם לא תתפשרו על: כפיות לצד שלי מה יהיה הגבול שלכם: אין מקום לפגישה ראשונה: ים מקום לנשיקה ראשונה: באוטו אהבה ממבט ראשון(יודע שזה נדוש) כן או לא: כן קשר יציב או לא: כרגע לא בכללי כןן חתונה או לחיות ביחד: לחיות יחד קולנוע או ים: ים מסעדה או גלידה: מסעדה -- האם התאהבתם: כן האם התאכזבתם:כן האם אתם נמצאים בקשר, אם כן כמה שנים: ואם זה חודש? סתם, לא האם חשבתם להתחתן בגלל אהבה: עוד לא.. האם חשבתם להתאבד בגלל אהבה: לא האם אתם מאמינים שתתאהבו יותר מפעם אחת: כן תכונה שאתם מחפשים בבן הזוג(בהרחבה): כושר ביטוי - עוד קצת עליכם - תמיד יהיה עליכם: סיגריות פלאפון וטמפונים תמיד אני שוכח: טישו, כדורים לאלרגיות אף פעם אין לי כח ל: לקרוא לצערי הרב אני מתמחה ב: שינה משהו קטן שלא יודעים עלי: מכורה לקולה עוד אחד: וגם לפיצה בושם? אם כן איזה: היפנוטיק פויזן, לייט בלו פאלפון? אם כן איזה: נוקיה וטליט - ככה אני רוצה את בן\בת זוגי: - שיער חלק \ מתולתל: חלק אישיות מוחצנת או סולידית: סולידית.. בעצם תלוי התנהגות ספונטנית או מחושבת: ספונטנית שידע לדבר במבטא: ארגנטינאי או כלום שיהיה חמוד \ ביץ': חמוד שיהיה נחמד לאנשים \ לא רואה אף אחד ממטר:נחמד - על השאלון - סתם מעצבן \ נחמד להעביר ת'זמן: נחמד נחמד נדוש \ מרענן דווקא: מרענן קיצר, לעשות עוד אחד או לפרוש לדמקה: עוד

XspiritX

New member
עונה

שם: פאיז גיל: 16 ויום :D מאיפה: חיפה ככה תגדיר את המראה החיצוני שלך בכמה שורות: תלוי במצב הרוח שלי :p ... ככה תגדיר את האישיות שלך בכמה שורות: חזק :p - כן או לא? - סיגריות: איכס לא שתיה: כן נרגילה: פעם ב משקפיי שמש: יאפ צמידים\שרשראות: דה בטח :p פו הדב על הפלפון: לא לצבוע את השיער: לא להתאפר (כל אחד בהתאם למינו): לא טלויזיה: טוב כן ... תמיד אני נרדם מולו :p רדיו: כן ספרים: לא - קצת עליכם - צבע אהוב: ירוק בולטט סגנון מוזיקה מועדף: ROCKKKKK מקום בילוי מועדף: כול מיני מישהו שעושה לכם טוב: פאדי כפרה משהו \ (מקום) שעושה לכם טוב: המ... מה אתם אוהבים לראות בטלויזיה, אם רואים: כוכב נולד סרט שאהבתם: נמ.. עדייפ שלא אענה כי תמיד אני נרדם כשרואה סרט סדרה שאהבתם: סדרות ויוה אבל שכחתי מה קוראים להן :p חח שיר שלא תשכחו לעולם:לא יודע הרגשה שמזכירה לכם את פעם: אהבה?! - משפט שלא כדאי להגיד לכם כשאתם... - עצבניים:מה קרה לך ?! עצובים: למה אתה נראה כך ?! מבואסים: מה עובר עליך ?! שמחים: שונא אותך בשוונג למשהו מסוים:?! כשהחמצתם משהו: כשהפסדתם משהו שחיכיתם לו: לא רציתי... - נוסטלגיה ראש בראש - (למי שראה...) המומינים או קלימרו: בינבה או פרפר נחמד: פיטר פן או המומינים: בנני ובנוני או גברת פלפלת: בבאי או המחסן של כאילו: נילס הולגרסון או הלב (מרקו): המופע של לולו או טזמניה: אנימניאקס או פינקי והמח: הבוצנים או הביגבגים: הזרבובים או אוטובוס הקסמים: דלפי או המעופפים הנועזים: דרדסים או מר בלופר: משפחת קדמוני או משפחת סימפסונס: ספיידר מן או בטמן: סנדוקאן או פנג הלבן: צבי הנינג'ה או פאוור רינג'רס: מוסטי או הלו ספנסר: גאיה גד וגילי או לאן נעלמה כרמן דאן דיאגו: ערוץ 6 או ערוץ 11: שוקו טלעד או בוקר של כיף עם דליק: - וקצת על אהבה - משפט שימיס אתכם: אוהב אותך :p משפט שיגרום לכם לקום וללכת:מחכה לך באוטו אצלכם... אני על הדלת... לעולם לא תתפשרו על: המ... מה יהיה הגבול שלכם: בגידה מקום לפגישה ראשונה: אצלנו בבית בחניון חחח מקום לנשיקה ראשונה: ח לא יודע... נכנסו למקום שאף פעם נכנסתי אליו מקום מפחיד איפה כול המאפיות :p אהבה ממבט ראשון(יודע שזה נדוש) כן או לא:כן קשר יציב או לא: קשר חתונה או לחיות ביחד: :O? קולנוע או ים: ים מסעדה או גלידה: מסעדה -- האם התאהבתם: כן האם התאכזבתם:כן האם אתם נמצאים בקשר, אם כן כמה שנים: לפםני שבועים נפרדנו :p האם חשבתם להתחתן בגלל אהבה: כן האם חשבתם להתאבד בגלל אהבה: כן האם אתם מאמינים שתתאהבו יותר מפעם אחת: אהבה אמתית ממש אמתית לא ... רק פעם אחת... תכונה שאתם מחפשים בבן הזוג(בהרחבה): גברי :p - עוד קצת עליכם - תמיד יהיה עליכם: בגדים :p תמיד אני שוכח: :O?! לשים בושם :p אף פעם אין לי כח ל: להתקלח :p אני מתמחה ב: משהו קטן שלא יודעים עלי: מניאק :p עוד אחד: ערס בושם? אם כן איזה: ישלי איזה 20 בקבוקים ... לא יודע מה קוראים להם:p חח פאלפון? אם כן איזה: יש לי 8 ... וההכי דפוק הוא תמיד איתי SAMSUNG - ככה אני רוצה את בן\בת זוגי: - שיער חלק \ מתולתל: חלק... אישיות מוחצנת או סולידית: התנהגות ספונטנית או מחושבת: ספונאנית שידע לדבר במבטא: יא שיהיה חמוד \ ביץ': חמוד שיהיה נחמד לאנשים \ לא רואה אף אחד ממטר: נחמד לאנשים - על השאלון - סתם מעצבן \ נחמד להעביר ת'זמן: להעביר תזמן נדוש \ מרענן דווקא: הא? קיצר, לעשות עוד אחד או לפרוש לדמקה: הוש

livemylife

New member
יאללה

- סתם כזה - שם: מתן גיל: עוד שבועיים 18 מאיפה: ירושלים ככה תגדיר את המראה החיצוני שלך בכמה שורות: אממ סבבה כזה ככה תגדיר את האישיות שלך בכמה שורות: אממ סבבה כזה - כן או לא? - סיגריות: לא שתיה: כן נרגילה: כן משקפיי שמש: כן כו כו צמידים\שרשראות: צמידים פו הדב על הפלפון: לא לצבוע את השיער: כן להתאפר (כל אחד בהתאם למינו): לא טלויזיה: כן רדיו: כן ספרים: כן - קצת עליכם - צבע אהוב: ירוק סגנון מוזיקה מועדף: רוק נראה לי מקום בילוי מועדף: איפה שיש שתייה...סתם סתם אממ לא אכפת לי העיקר שיהיה מצחיק מישהו שעושה לכם טוב: הרבה משהו \ (מקום) שעושה לכם טוב: הים מה אתם אוהבים לראות בטלויזיה, אם רואים: לא רואה כל כך אבל נהגתי לראות האלופה או חברים שזה נחמד סרט שאהבתם: שודדי הקאריבים סדרה שאהבתם: גיבורים שיר שלא תשכחו לעולם: אמממ לא יודע, הרבה הרגשה שמזכירה לכם את פעם: שמחה - משפט שלא כדאי להגיד לכם כשאתם... - עצבניים: תחזיר לי תכסף :p עצובים: החיים שלך בזבל מבואסים: כנ"ל שמחים: כנ"ל בשוונג למשהו מסוים: אתה במלא לא תצליח כשהחמצתם משהו: חה חה אכלת אותה כשהפסדתם משהו שחיכיתם לו: חה חה אכלת אותה - נוסטלגיה ראש בראש - (למי שראה...) המומינים או קלימרו: המומינים בינבה או פרפר נחמד: בינבה פיטר פן או המומינים: המומינים אין על הסדרה הזאתי בנני ובנוני או גברת פלפלת: אוו דפקה אהבתי את גברת פלפלת, שמעתי גירסה שהיא מכורה להרואין בבאי או המחסן של כאילו: לא ראיתי לא זה ולא זה נילס הולגרסון או הלב (מרקו): הלב...עצוב שחמוריקו מת המופע של לולו או טזמניה: טזמניה אנימניאקס או פינקי והמח: פינקי והמוח אוו זאת סדרה בת זונה הבוצנים או הביגבגים: לא ראיתי את שתייהם הזרבובים או אוטובוס הקסמים: ראיתי רק אוטובוס הקסמים וואי מאיפה אתה זוכר את כל הסדרות האלה?? דלפי או המעופפים הנועזים: דלפי דרדסים או מר בלופר: דרדסים משפחת קדמוני או משפחת סימפסונס: סימפסונס!! ספיידר מן או בטמן: ספיידר מן בטמן סתם דפוק סנדוקאן או פנג הלבן: פנג הלבן צבי הנינג'ה או פאוור רינג'רס: או או התלבטות, לא יכול לענות מוסטי או הלו ספנסר: לא מכיר גאיה גד וגילי או לאן נעלמה כרמן דאן דיאגו: אהה?? ערוץ 6 או ערוץ 11: 6 שוקו טלעד או בוקר של כיף עם דליק: לא ראיתי - וקצת על אהבה - משפט שימיס אתכם: חחחח יש הרבה משפט שיגרום לכם לקום וללכת: לא יודע, משהו שיעצבן אותי ממש לעולם לא תתפשרו על: לשכב סתם ככה מה יהיה הגבול שלכם: תלוי בבן אדם מקום לפגישה ראשונה: תמיד יש מחשבות קיציות וזה, יש כל מיני מקומות מקום לנשיקה ראשונה: אוו גם כל מיני מחשבות אהבה ממבט ראשון(יודע שזה נדוש) כן או לא:לא קשר יציב או לא:יציב יציב חתונה או לחיות ביחד: אין לי בעיה עם לחיות ביחד או להתחתן קולנוע או ים: ים מסעדה או גלידה: תלוי ביום -- האם התאהבתם: כן האם התאכזבתם: כן האם אתם נמצאים בקשר, אם כן כמה שנים: לא האם חשבתם להתחתן בגלל אהבה: למה לא? האם חשבתם להתאבד בגלל אהבה: לא האם אתם מאמינים שתתאהבו יותר מפעם אחת: כן תכונה שאתם מחפשים בבן הזוג(בהרחבה): אמממ אין משהו מיוחד בעיקר שאני ארגיש הכי נוח והכי טוב איתו - עוד קצת עליכם - תמיד יהיה עליכם: פלאפון תמיד אני שוכח: המון דברים אף פעם אין לי כח ל: לעבוד אני מתמחה ב: לא יודע משהו קטן שלא יודעים עלי:אממ לא יודע עוד אחד: כמה בושם? אם כן איזה: לא ממש אבל יש אחד לא זוכר תשם שאני שם פעם בשנה פאלפון? אם כן איזה: כן, סוני אריקסון 800 i - ככה אני רוצה את בן\בת זוגי: - שיער חלק \ מתולתל: לא חשוב אישיות מוחצנת או סולידית: יותר סולידית התנהגות ספונטנית או מחושבת: שתייהם שידע לדבר במבטא: חחח מה זה לא אכפת לי שיהיה חמוד \ ביץ': חמוד שיהיה נחמד לאנשים \ לא רואה אף אחד ממטר: נחמד - על השאלון - סתם מעצבן \ נחמד להעביר ת'זמן: נחמד להעביר תזמן נדוש \ מרענן דווקא: אמממ די מחדש האמת, שאלות שלא ראיתי מקודם קיצר, לעשות עוד אחד או לפרוש לדמקה: חחחחחח תעשה לפעמים זה נחמד

Mr Squirrel

New member
שד4גכנעטמיןץ.ף,

- סתם כזה - שם: הממ סנאי גיל:15 מאיפה: כן יבנה ככה תגדיר את המראה החיצוני שלך בכמה שורות: אוי ואבוי S: ככה תגדיר את האישיות שלך בכמה שורות: סקס סמים ובטהובן P: - כן או לא? - סיגריות: לא שתיה: כן אבל לדעת מתי להפסיק P: נרגילה: לא משקפיי שמש: כן צמידים\שרשראות: כן פו הדב על הפלפון: לא לצבוע את השיער: כן להתאפר (כל אחד בהתאם למינו): לא טלויזיה: לא רדיו: כן ספרים: כןןןןןן - קצת עליכם - צבע אהוב: ירוק, ובקטנה אפשר להגיד גם כתום וסגול.. P: סגנון מוזיקה מועדף: קלאסי, אחרי זה רוק מקום בילוי מועדף: מיטה. מישהו שעושה לכם טוב: בטהובן. משהו \ (מקום) שעושה לכם טוב: הממ כל מקום שאפשר להנות בו מה אתם אוהבים לראות בטלויזיה, אם רואים: חברים, וקצת תכניות שרואים בערוץ 2 אחרי החדשות P: סרט שאהבתם: שיער, מופע הקולנוע של רוקי סדרה שאהבתם: חברים 3> שיר שלא תשכחו לעולם: לטס דו דה טיים וארפ אגיןןןןןןןן הרגשה שמזכירה לכם את פעם: לחזור הביתה בחורף כשהשמיים בהירים. - משפט שלא כדאי להגיד לכם כשאתם... - עצבניים: " אם לא אמרים לאכול חיות, אז למה הן עשויות מבשר?" עצובים: כל דבר. שמחים: "שקטטטטטט" בשוונג למשהו מסוים: "אבל אין זמןןןןןןןן" כשהחמצתם משהו: "לאנורא, בטח לא הפסדת הרבה" כשהפסדתם משהו שחיכיתם לו: "יהיו עוד כאלה" - נוסטלגיה ראש בראש - (למי שראה...) המומינים או קלימרו: המומינים, דהההההה בינבה או פרפר נחמד: בינבההה (זה לא בימבה? O: ) פיטר פן או המומינים: המומינים P: בנני ובנוני או גברת פלפלת: פלפלת כוסית 3> בבאי או המחסן של כאילו: בבאי נילס הולגרסון או הלב (מרקו): נילס המופע של לולו או טזמניה: לולו אנימניאקס או פינקי והמח: פינקי והמח הבוצנים או הביגבגים: אינלי מושג מי אלה :S הזרבובים או אוטובוס הקסמים: גברת פריזל? לחגור חגורות! דלפי או המעופפים הנועזים: דלפי דרדסים או מר בלופר: מר בלופר משפחת קדמוני או משפחת סימפסונס: סימפסונס ספיידר מן או בטמן: ספיידרמן P: סנדוקאן או פנג הלבן: לא מכיר ;( צבי הנינג'ה או פאוור רינג'רס: צבי הנינג'ה מוסטי או הלו ספנסר: לא מכיר 1;( גאיה גד וגילי או לאן נעלמה כרמן דאן דיאגו: גרמן סנדיאגו XD ערוץ 6 או ערוץ 11: 11. שוקו טלעד או בוקר של כיף עם דליק: שוקו נראהלי O: - וקצת על אהבה - משפט שימיס אתכם: ואו.. לאדע משפט שיגרום לכם לקום וללכת: כל משפט גזעני קיצוני לעולם לא תתפשרו על: איכות? P: מה יהיה הגבול שלכם: עד שזה מתחיל לכאוב. פיסית XD מקום לפגישה ראשונה: הממ ים? ים זה מקום להכל. P: מקום לנשיקה ראשונה: ים. אהבה ממבט ראשון(יודע שזה נדוש) כן או לא: לאדע קשר יציב או לא: יציב, להמ לא? חתונה או לחיות ביחד: חתונה! למה לוותר על הקלות מס? XD קולנוע או ים: ים מסעדה או גלידה: גלידה -- האם התאהבתם:לא האם התאכזבתם: כן האם אתם נמצאים בקשר, אם כן כמה שנים: לא האם חשבתם להתחתן בגלל אהבה: לא האם חשבתם להתאבד בגלל אהבה: המממ לא האם אתם מאמינים שתתאהבו יותר מפעם אחת: לאדע תכונה שאתם מחפשים בבן הזוג(בהרחבה): הומור וכימיה טובה מספיקים לי. P: - עוד קצת עליכם - תמיד יהיה עליכם: פלאפון? >< תמיד אני שוכח: עבודות לבצפר XD אף פעם אין לי כח ל: לקום XD אני מתמחה ב: שומדבר משהו קטן שלא יודעים עלי: אני יפה. (חחח סתם XDD) עוד אחד: נו יודעים עליי הכל P: בושם? אם כן איזה: לא אוהב בשמים.... פלאפון: המממ משהו שאפשר לדבר בו? - ככה אני רוצה את בן\בת זוגי: - שיער חלק \ מתולתל: לא אכפת אישיות מוחצנת או סולידית: מוחצנת, עדיף התנהגות ספונטנית או מחושבת: המממ איך שבאלו שידע לדבר במבטא: הודי/רומני/צרפתי שיהיה חמוד \ ביץ': חמודדד ברור שיהיה נחמד לאנשים \ לא רואה אף אחד ממטר: שיהיה נחמד :( - על השאלון - סתם מעצבן \ נחמד להעביר ת'זמן: באמצע נדוש \ מרענן דווקא: באמצע קיצר, לעשות עוד אחד או לפרוש לדמקה: המממ עוד אחד,אם זה עושה לך טוב

למעלה