שאלון!

Punkitty

New member
../images/Emo175.gifשאלון!

שם: גיל: שעה להתחלת השאלון: תיכון/צבא/יסודי/אחר: מגמה שנלמדה או נלמדת: מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? מה אתם אוהבים לעשות: אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? מה אמרו לכם? איזו מוסיקה אתם שומעים? מה גורם לכם לאושר? אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? מתנדבים במשהו? למה? בעד/נגד: עישון? סמים? סקס מתחת לגיל ל-18? הכרויות באינטרנט? דמוקרטיה? יזיזות? קשר פתוח? זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? אייפוד/דיסקמן? עיפרון/עט? שירה/ריקוד? בריאות/עושר? עושר/אושר? מכתב מהלב/ברכה קנויה? התנדבות/עבודה לכסף? אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? שאלות סתם..: השמיים הם הגבול? ציור מופשט עושה לכם את זה? מנהיג או פועל תחת מנהיגות? נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? ספורט מועדף? מתעסק בספורט כל שהוא? חוסך כסף או מבזבז? מה תעשה בכסף במידה וחסכת? חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? חברות היא לנצח? סלחן? רגיש? תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? ושאלות סטייל יאיר לפיד... מתי הפעם האחרונה שבכית? שגרמו לך לצחוק? שמישהו גרם לך אושר.... ושאלה אחרונה: מה השעה עכשיו? רוצו לענות

Punkitty

New member
../images/Emo62.gifעונה.

שם: תום [ואני בת גאד דמאט]. גיל: 13 וקצת. שעה להתחלת השאלון: 00:54 תיכון/צבא/יסודי/אחר: חטיבה מגמה שנלמדה או נלמדת: נלמדה- תאטרון. תלמד- תקשורת מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? אם המורה יודע איך להעביר את החומר, שיעורי הבית לא נחוצים. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים מה אתם אוהבים לעשות: לשמוע מוסיקה, לקרוא, לצייר, לרקוד, והתחביב המועדף עלי הוא לרבוץ מול הטלויזיה עם שקית במבה ופטל ולא לעשות כלום. [וואו, זה נשמע גברי] אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? הוא ינוצל בקרוב כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? אתם לא מצפים ממני לזכור 0_0 החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן מה אמרו לכם? שאני יפה? איזו מוסיקה אתם שומעים? רוק בעיקר, למרות שאני מוכנה לסבול את כל סוגי המוזיקה כל עוד זה לא מזרחי. מה גורם לכם לאושר? דברים קטנים, כמו בורקס בקפיטריה של ביה"ס, או עגילים חדשים. החוכמה היא לשים לב לדברים הקטנים האלה. נסו פעם. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר לזה, בהחלט. תגדירו מה זה בשבילכם להיות מאושר: להגשים דברים שאני רוצה או ארצה לעשות. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? ללמוד פסיכולוגיה מתנדבים במשהו? לא למה? האמת, יש לי את כל הזמן שבעולם אבל זה הדבר האחרון שבא לי לעשות. בעד/נגד: עישון? נגד סמים? נגד סקס מתחת לגיל ל-18? זה אינדיווידואלי כמובן לכל אחד. הכרויות באינטרנט? בעד דמוקרטיה? בעד יזיזות? בעד קשר פתוח? במידה, כלומר ללא מחנק. זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? תלוי במקרה אייפוד/דיסקמן? אייפוז עיפרון/עט? עיפרון שירה/ריקוד? ריקוד בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף? אם אפשר גם וגם- מבחינתי הכי טוב.
אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? הצבת גבולות שאלות סתם..: השמיים הם הגבול? לא, החלל הוא אין סופי וכמובן שיש את שכבות האטמוספירה ואת האוזון. וואו אני יכולה לחפור על זה עכשיו שעה היא לי על זה מבחן במדעים לא מזמן. ציור מופשט עושה לכם את זה? לא מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תלוי במצב ספורט מועדף? אני ממש אבל ממש לא הטיפוס של ספורט. מתעסק בספורט כל שהוא? לא חוסך כסף או מבזבז? מבזבזת, בעיקר. אבל אני משתדלת להרוויח את הכסף בעצמי. [בייביסיטר] מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אקנה לי אייפוד שיחליף את הMP3 הצולע שלי. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? בהחלט חברות היא לנצח? לא סלחן? כן רגיש? במידה תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: נחמד, טעון שיפור. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? להקה צבאית ושאלות סטייל יאיר לפיד... מתי הפעם האחרונה שבכית? לפני כמה ימים אני מניחה שגרמו לך לצחוק? היום שמישהו גרם לך אושר: היום ושאלה אחרונה: מה השעה עכשיו? 1:05 לילה טוב

Gal Nissan

New member
שלי

שם: גל גיל: 15 ו7 חודשים שעה להתחלת השאלון: 1.25 תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת: תאטרון,ביולוגיה וקולנוע מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? מיותרים ,ללא ספק. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים מה אתם אוהבים לעשות: בעיקר לנוח ולא לעשות כלום {זאת אחת הבעיות שלי} , לשיר,לשחק,לדגמן{!!},לרקוד,חדר כושר,היתעמלות קרקע,בעיקר לראות טלויזיה ואיך לא -מחשב{24 שעות ביממה} אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? אני נורא עצלנית, יש לי כ"כ הרבה הזדמנויות שאני לא מנצלת...אני טיפשה אני יודעת... כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? ואו הרבה החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן מה אמרו לכם? שאני יפה, טוב אמרו לי פעם שיש לי יופי אמריקאי חח , חבל שעוד לא מצאתי אותו חח איזו מוסיקה אתם שומעים? בעיקר אנגלית,לטינית , אמינם,אשר,50סנט,טאטו,שאקירה,ריקי מרטין,בלק אייד פיז,והרשימה עוד ארוכה.... עיברית בעיקר פופ ומזרחית{נטייה לדיכאון קל בלבד!}... מה גורם לכם לאושר? שדברים הולכים לי על הצד הטוב ביותר, להגשים חלומות, להצליח במשו שנורא רציתי, לקום בבוקר ולהיות יותר יפה מאתמול עושה לי יום מדהייםםם, ללכת לים עם חברים, להיות בדיכאון מדבר שלא הצליח לי ופתאום הוא כן מצליח לי-אוי איזה הרגשה כייפית זו.... אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר לזה, ללא ספק. תגדירו מה זה בשבילכם להיות מאושר: להצליח , לדעת לשאוף לטוב ביותר, לעשות משו עם החיים שלך ולא לשבת כל היום בבית {כמוני, בגלל זה אני מנסה לעבוד על זה בכול הכוח}. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? אוקיי אל תצחקו אבל אני סובלת מפיצול. להיות דחקנית {הוליווד גם אפשרות} , דוגמנית , זמרת , היסטוריונית , ארכאולוגית , שדרית קווים או מנחת ספורט בטלויזיה{סגנון מירי נבו}, אסטרונאוטית, חוקרת אוקיינוסים....צחקו צחקו אתם עוד תשמעו עליי... מתנדבים במשהו? לא למה? האמת, אין לי ראש לדברים כאלה.. בעד/נגד: עישון? בעד סמים? נגד סקס מתחת לגיל ל-18? אם זה בא מאהבה אני תמיד בעד. הכרויות באינטרנט? בעד דמוקרטיה? בעד יזיזות? נגד. גועל נפש. קשר פתוח? אני מאמינה שאי אפשר לקיים מערכת יחסים בעלת קשר פתוח, פשוט אין מצב. זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? תלוי במקרה אייפוד/דיסקמן? אייפוז עיפרון/עט? עיפרון שירה/ריקוד? ואי זה קשה באמת שאני אוהבת את שניהם. בריאות/עושר? זה נורא תלוי עושר/אושר? עושר מוביל לעושר ולהפך. מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף? עבודה לכסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? הצבת גבולות שאלות סתם..: השמיים הם הגבול? זה ביטוי שמעיד על כך שהכול אפשרי , תלוי ברצון שלך ואם הרצון עז אפשר לבצע כל דבר. אני מאמינה במשפט הזה בודאות. משפט מצוין. ציור מופשט עושה לכם את זה? לא מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? יגיד את המילה האחרונה, ללא ספק. ספורט מועדף? לביצוע- היתעמלות קרקע , ריצה, שחייה, ריקוד. לצפייה- כדורגל, צפרירים חולון אימפריה! מתעסק בספורט כל שהוא? היתעמלות קרקע בוינגייט. חוסך כסף או מבזבז? מבזבזת כמו מים כסף מאמא שלי, בלי חשבון. כסף שאני מרויחה פה ושם אמא שלי חוסכת לי שאני לא אבזבז גם אותו, חח. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אקנה אוטו!! טיסה לחו"ל!! חסר דברים??????חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? לא הבנתי את השאלה.. חברות היא לנצח? יש ויש , תלוי במידת החברות. סלחן?ממש לא, אמא שלי תמיד אומרת לי שזו התכונה הכי גרוע אצלי, שאני שומרת טינה.. רגיש? מאוד תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: טפו טפו טפו תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? חייל הים, להקה צבאית. ושאלות סטייל יאיר לפיד... מתי הפעם האחרונה שבכית? יום רביעי האחרון. שגרמו לך לצחוק? היום שראיתי בבית מולאן נפלתי מצחוק. שמישהו גרם לך אושר: ואי אני לא זוכרת, מניחה שבזמן האחרון.. ושאלה אחרונה: מה השעה עכשיו? 1:47 גוד נייט !! =]

../images/Emo6.gifעונהההה../images/Emo6.gif

שם: שרונה שטאובר
שעה להתחלת השאלון: 12:31
תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון
מגמה שנלמדה או נלמדת: אומנות
נלמדה..
מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית
לא צריך את זה
לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה
תחביבייייים
חח
מה אתם אוהבים לעשות: לרקוד, ים, בירכה, קניון, מסיבות, קניות, סרטים, חברים...
אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם
לפחות את הרוב..
כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם
אוווו הרבהה
חח
החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים
בטחחח
מה אמרו לכם
בשביל הפורום
שאני אלך לדגמן... ובכלל מחמאות...
איזו מוסיקה אתם שומעים
כריסטינה אגילרה המלכהההה
מה גורם לכם לאושר
אהבה, חברות, הצלחה
אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה
מעבר לזה
תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: אממ... שימחה
מה תרצו לעשות שתהיו גדולים
דוגמנית
מתנדבים במשהו
לא..
למה
בעד/נגד:
עישון
אממ.. ניראלי שנגד
סמים
נגד
סקס מתחת לגיל ל-18
בעד
חח מתי שרוצים
הכרויות באינטרנט
למה לא..
בעד
דמוקרטיה
בעד חח
יזיזות
אממ... לא יודעת..
קשר פתוח
בעד
זה או זה:
פלאפון/שיחה פנים מול פנים
שיחה פנים מול פנים
אייפוד/דיסקמן
אייפודדד
עיפרון/עט
עט
שירה/ריקוד
ר-י-ק-ו-ד
בריאות/עושר
בריאות
עושר/אושר
אושר
מכתב מהלב/ברכה קנויה
מכתב מה
התנדבות/עבודה לכסף
עבודה לכסף
אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות
ללא תנאים
שאלות סתם..:
השמיים הם הגבול
לא.. אין גבול..
ציור מופשט עושה לכם את זה
אממ.. לפמים כה
מנהיג או פועל תחת מנהיגות
מנהיג
נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה
אגיד את המילה האחרונה
ספורט מועדף
ריצה
מתעסק בספורט כל שהוא
בביצפר אם זה נחשב
חוסך כסף או מבזבז
מבזבז חיחי
מה תעשה בכסף במידה וחסכת
אממ... קניות והרבה
חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו
בטח
חברות היא לנצח
לא
סלחן
גם לא
רגיש
כן
תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: חברותית, תחרותית, עקשנית
תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית
אין לי מושג..
ושאלות סטייל יאיר לפיד...
חח
מתי הפעם האחרונה שבכית
חודש ככה..
כן משו כזה..
שגרמו לך לצחוק
אתמול
שמישהו גרם לך אושר....אתמול

../images/Emo221.gifממשיכה...../images/Emo221.gif

אין יותר מקום
שמישהו גרם לך אושר....אתמול
ושאלה אחרונה: מה השעה עכשיו
12:39 ולסיום אניניני
תמונה לא ברורה אבל חדשה

moranporati

New member
גם אני עונה..

שם:מורן גיל:16 שעה להתחלת השאלון:13:51 תיכון/צבא/יסודי/אחר:תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת:פסיכולוגיה מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית?איכככ לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? לימודים זה חשוב לעתיד..אבל אין על תחביבים מה אתם אוהבים לעשות: לרקוד! לקנות בגדים ולישון ולצאת למסיבות =) אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?כן כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? הרבה החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?כן מה אמרו לכם?שאני יפה..מיוחדת ושיש לי יופי נדיר איזו מוסיקה אתם שומעים? האוסים...ניו יורק האוס...היפ הופ מה גורם לכם לאושר? לרקוד..וליראות אנשים מאושרים אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? הרבה מעבר תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: אי אפשר לתאר את זה..זה פשוט תחושה של אושר מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? להיות דוגמנית מצליחה ורקדנית מתנדבים במשהו? מחוייבות אישית זה נחשב?? למה? כי אני חייבת בשביל לקבל תעודת בגרות..חחחח עישון?נגד סמים? נגד סקס מתחת לגיל ל-18? כל אחד והקצב שלו הכרויות באינטרנט? לא דמוקרטיה? כן יזיזות? מזה לא! קשר פתוח? לא לא לא! זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד?ריקוד בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מביא לעושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף? עבודה לכסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? הצבת גבולות שאלות סתם..: השמיים הם הגבול? כן ציור מופשט עושה לכם את זה? מזה ציור מופשט? =\ מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? יגיד את המילה האחרונה ספורט מועדף? ריצה מתעסק בספורט כל שהוא? כן חוסך כסף או מבזבז? מבזבזת מה תעשה בכסף במידה וחסכת? יקנה בגדים חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כןןןן חברות היא לנצח? לא ניראה לי סלחן? כן רגיש? לפעמים תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: מ=ע=ו=ל=ה תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? רוצה להיות מק"ית בנים ושאלות סטייל יאיר לפיד... מתי הפעם האחרונה שבכית? שבועיים שגרמו לך לצחוק? מקודם שמישהו גרם לך אושר.... ושאלה אחרונה: מה השעה עכשיו?13:59

Adar Azulay

New member
עונהההההההההה(:)

שם: אדר גיל: 14 וחצי שעה להתחלת השאלון: 14:07 תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת: תיאטרון.. מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? עוזר להבין יותר..זה טוב במובן מסויים. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? גם וגם:) מה אתם אוהבים לעשות: לשיר,לרקוד,לנגן,להצטלם,להופיע,לצאת,ים,קניות, וכו' :] אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? כן כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? הרבה:) החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? המון חח מה אמרו לכם? שאני הדבר הבא חחחח,שאני יפה..כל מיני איזו מוסיקה אתם שומעים? רוק,מטאל,פאנק,פופ..בעיקרון הכל חוץ ממזרחית ודיכאון. מה גורם לכם לאושר? להצליח בדברים שרציתי,להופיע,מוזיקה,אהבה,לראות אנשים שאני אוהבת שמחים ועוד מללללללא:) אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? בטח שמעבר לזה ! אהבה זה הכל תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: ואי..זה המון בשבילי מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? דוגמנית..זמרת/שחקנית..עורכת דין..מעצבת מתנדבים במשהו? לא אבל בקרוב כן למה? בעד/נגד: עישון? לא בעד ולא נגד סמים? נ ג ד סקס מתחת לגיל ל-18? אם זה מאהבה... הכרויות באינטרנט? לא יודעת דמוקרטיה? בעד יזיזות? בעד קשר פתוח? אמממ בעד לפעמים חחחחח זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? תלוי עם מי..בדרך כלל פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עיפרון ! שירה/ריקוד? יואו שאלה קשה בריאות/עושר? בריאות ! עושר/אושר? אושר ! מכתב מהלב/ברכה קנויה? מהלב.. התנדבות/עבודה לכסף? התנדבות אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? אמממ.. שאלות סתם..: השמיים הם הגבול? לא ציור מופשט עושה לכם את זה? לא מנהיג או פועל תחת מנהיגות? /= נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אגיד את המילה האחרונה ספורט מועדף? שחייה מתעסק בספורט כל שהוא? שחייה..אירובי חוסך כסף או מבזבז? גם וגם מה תעשה בכסף במידה וחסכת? עדיין לא יודעת חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כן חברות היא לנצח? כן סלחן? תלוי רגיש? מאוד תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: הכי סבבה שיש:) חחחח תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? אמממ,לא יודעת.. ושאלות סטייל יאיר לפיד... מתי הפעם האחרונה שבכית? אתמול שגרמו לך לצחוק? מקודם שמישהו גרם לך אושר.... ואי..היום ! ושאלה אחרונה: מה השעה עכשיו? 14:18

שלום...

שם:ילנה גיל:15 שעה להתחלת השאלון:0:36 תיכון/צבא/יסודי/אחר:תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת: פסיכולגיה>>>נלמדת מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? מיותר לאללה. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים
מה אתם אוהבים לעשות:לרקוד
, לבלות עם הבן אדם היקר לי מכל
אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? מדי פעם כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? לא ספרתי, יש כמה... החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן. מה אמרו לכם? שיש לי יופי קוריאני...
אני בסדר עם זה..... איזו מוסיקה אתם שומעים? משינה, עברי לידר, שחורה. מה גורם לכם לאושר? התחושה של הכאב בטן כשצוחקים
, להצליח במשהו שנורא ציפיתי לו, לקבל מתנות
. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? הרבה אהבה
, וכמובן מעבר לזה... תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: להיות קרובה לאנשים שאני אוהבת ולהרגיש תמיד תמיכה מהם. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? עיתונאית.. ואם יקבלו אותי לטייס בצה"ל אז אני מניחה שטייסת. מתנדבים במשהו? כרגע לא. למה?כי אין לי זמן. עובדת
בעד/נגד: עישון?נגד. לא לא לא ובשום אופן לא!!!! סמים?נגד. סקס מתחת לגיל ל-18? אם זה בא מאהבה אז כמובן שבעד. הכרויות באינטרנט? נגד דמוקרטיה? בעד. יזיזות? נגד. קשר פתוח? בעד. זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים.
אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עיפרון שירה/ריקוד?ריקוד בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר?אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מה
התנדבות/עבודה לכסף? עבודה אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? אהבה ללא תנאים. שאלות סתם..: השמיים הם הגבול? אין גבולות. ציור מופשט עושה לכם את זה?מממ תלוי אם זה גבר או אשה. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? אף אחד מהם.. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תלוי עם מי הוויכוח. ספורט מועדף?צלילה. מתעסק בספורט כל שהוא?ריקוד, נחשב? חוסך כסף או מבזבז? מבזבזת.. ומהר. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אלך לצלול עם דולפינים, או צניחה חופשית.
חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? לא. הכל חארטה!!!! רק חבר\ידיד מבני המין השני יכולים להחשב. חברות היא לנצח? יש ויש. סלחן? בוודאי. רגיש?מאוד. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: הידידה הטובה שבחבר'ה. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? קורס טייס!!!!! ושאלות סטייל יאיר לפיד... מתי הפעם האחרונה שבכית?לפני שעתיים... חחחח החבר שלי הבהיל אותי וזה פשוט יצא. שגרמו לך לצחוק?לפני שעתיים בערך... זה היה מיד אחרי שבכיתי..חחחחח פוסטמה. שמישהו גרם לך אושר.... עכשיו. אבא שלי הביא לי פנטה! ושאלה אחרונה: מה השעה עכשיו? 1:00

עונהההה

שם: שיר גיל:13 שעה להתחלת השאלון:10:55 תיכון/צבא/יסודי/אחר: חטיבה חחחחח מגמה שנלמדה או נלמדת: לא במגמה מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? הורסס תצהריים ומיותר מאודדד לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? בארור שתחביביםם מה אתם אוהבים לעשות: לצאת עם חבריםם לא משנה לאן אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? חלק כן וחלק לא כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? חחחחחחח אני לא סופרתת החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן מה אמרו לכם? לא נעים לי להגידדד
איזו מוסיקה אתם שומעים? כל מיני שירים באנגלית ובעברית מה גורם לכם לאושר? לראות את אגם בטלוויזיה לפגוש אותה לבלות עם חברים שאני מקבלת את מה שאני רוצה חחח אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר לזה תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: לקבל את מה שאני רוצה מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? דוגמנית שחקנית מתנדבים במשהו? אמ לאא למה? גם כי אין לי זמן ואיפה אני התנדב?? כאילו התנדבתי כמה פעמים אבל זה היה כאילו חד פעמי כזה בעד/נגד: עישון? נגד סמים?נגד סקס מתחת לגיל ל-18? מי שרוצה למה לא.? הכרויות באינטרנט? נגד דמוקרטיה? בעד יזיזות? מזה? קשר פתוח? בעד ונגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? שירה בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? אויי מרור שמכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף? תלוי במהה אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? גם וגם שאלות סתם..: השמיים הם הגבול? כן ציור מופשט עושה לכם את זה? ממש לאא חחחחחח מנהיג או פועל תחת מנהיגות? לאדעת נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? יגיד את המילה האחרונה תמיד ספורט מועדף? כדורסל מתעסק בספורט כל שהוא? כדורסל חוסך כסף או מבזבז? מבזבז מה תעשה בכסף במידה וחסכת? לדעתת יקנה מה שיבוא לי באותו זמן חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? חיה? לאא חברות היא לנצח? תלוי עם מי סלחן? לפעמים כן ולפעמים לא זה מאוד תלוי רגיש? גם לפעמים כן ולפעמים לא זה תלוי יותר במצב רוח שיש לי באותו זמן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: אני לא אוהבת להגדיררר
שיגידו אחריםםם!! תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? תיאטרון צה"ל ושאלות סטייל יאיר לפיד... מתי הפעם האחרונה שבכית? אאמממ לפני שבוע שגרמו לך לצחוק? אני צוחקת כל שניהה גם אם אני לבד בבית ואין מי שיחצחיק אותי חחחחחח אני צוחקת אפילו עכשיו שמישהו גרם לך אושר.... אתמול ושאלה אחרונה: מה השעה עכשיו? 11

למעלה