../images/Emo80.gif
כללי.. - מה המצבע האהוב עלייך? שחור - מה הצבע השנוא עלייך? לא יודעת - מה צבע הקירות בחדר שלך? מין קרם כזה.. לא בחרתי.. - מה צבע השיער שלך? חום - מה צבע העיניים שלך? חום - מה צבע התיק שלך? שני אלה שאני משתמשת בהם בדר"כ, אפור וכחול. - מה הצבע ששולט בארון שלך? לא יודעת - באיזה צבע אתה מעדיף את התפוח שלך? ירוק ורוד - אוהבים את הצבע? לא ממש - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ורוד"? מסטיק בזוקה :X - אתה אוהב מסטיק בזוקה? כן..D-: - עד איזה גיל שיחקת בברביות? ארבע
- מה החפץ הורוד הכי קרוב אלייך? מסגרת של תמונה, ורוד דהוי כזה.. - מתי פעם אחרונה לבשת משהו ורוד? לא זוכרת
- תן חרוז למילה ורוד.. עוד - מה אתה חושב על אנשים שורוד הוא הצבע האהוב עליהם? מה זה משנה מה הצבע האהוב על אנשים? .__. שחור - אוהבים את הצבע? כן, מאוד :} - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "שחור"? חולצה :| - מתי פעם אחרונה לבשת משהו שחור? עכשיו, מכנסיים - תן חרוז למילה שחור... מרור XD - מה אתה חושב על אנשים ששחור הוא הצבע האהוב עליהם? הם סבבה
. - למה תמיד השלט של ה-TV שחור? שלי כסוף
- מה החפץ השחור הכי קרוב אלייך? פריטי לבוש נחשב? המכנסיים שלי ומעיל עור - תחתונים שחורות באמת מסמלות רצון לסקס? *בודקת באיזה צבע התחתונים שלי*. המ, לא. - איך זה שאין מאכל שחור? יש דברים שרופים למיניהם D: . ירוק - אוהבים את הצבע? כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ירוק"? גראס ><" - מתי פעם אחרונה לבשת משהו ירוק? עכשיו, חולצה :X - תן חרוז למילה ירוק... גרוק [היצור הזה מהמומינים, נו]. - מה אתה חושב על אנשים שירוק הוא הצבע האהוב עליהם? - מה החפץ הירוק הכי קרוב אלייך? הפקק של הבקבוק קרם לשיער. - אוהב מלפפונים? ומלפפונים חמוצים? כן, מאוד =] - למה אין ארטיק ירוק? יש, לא?.. מנטה.. - תפוח [ירוק, כמובן] או אגס? אגס אדום - אוהבים את הצבע? כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "אדום"? מרקר
- מתי פעם אחרונה לבשת משהו אדום? לא זוכרת - תן חרוז למילה אדום... גרדום - מה אתה חושב על אנשים שאדום הוא הצבע האהוב עליהם? - מה החפץ האדום הכי קרוב אלייך? עיפרון ענק כזה - תות או דובדבן? תות - למה אדום זה צבע "העט של המורה"? לא יודעת, ממתי זה ככה? O.ס - גמבה או עגבנייה? עגבנייה, גמבה זה מגעיל. צהוב - אוהבים את הצבע? כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "צהוב"? מכבי ת"א
- מתי פעם אחרונה לבשת משהו צהוב? לא זוכרת - תן חרוז למילה צהוב... ערוב - מה אתה חושב על אנשים שצהוב הוא הצבע האהוב עליהם? - מה החפץ הצהוב הכי קרוב אלייך? שמיכה ס.ס; - בננות עושות לך את זה? לא >>" - למה כל הסמיילים צהובים? מאיפה לי ><" - בלונדיניות באמת נהנות יותר? לא XD. - גבינה או חמאה? גבינת שמנת
כחול - אוהבים את הצבע? כן :} - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כחול"? ><" - מתי פעם אחרונה לבשת משהו כחול? לא זוכרת. - תן חרוז למילה כחול... אגרול - מה אתה חושב על אנשים שכחול הוא הצבע האהוב עליהם? - מה החפץ הכחול הכי קרוב אלייך?קופסת קרטון של נורה
- ענבים הם סגולים.. למה ארטיק ענבים הוא כחול? כי ארטיק ענבים לא -באמת- עשוי מענבים. - חשבת פעם על פסים בצבע כחול בשיער? כן, אבל צריך חימצון מתחת לזה :/ בסוף עשיתי סגול, יצא ממש יפה
- למה השמיים כחולים? לא רוצה לדעת. סגול - אוהבים את הצבע? כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "סגול"? השיער שלי ^^ - מתי פעם אחרונה לבשת משהו סגול? לא זוכרת - תן חרוז למילה סגול... עגול - מה אתה חושב על אנשים שסגול הוא הצבע האהוב עליהם? - מה החפץ הסגול הכי קרוב אלייך? אין לי פה חפצים סגולים, אה. - מי הגאון שהחליט לקרוא ללהקה "סגול עמוק"? דווקא שם טוב.. נשמע יותר טוב באנגלית. - אתם מעדיפים סגול כהה או בהיר? כהה כתום - אוהבים את הצבע? כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כתום"? תפוז - מתי פעם אחרונה לבשת משהו כתום? מזמן. - תן חרוז למילה כתום... אדום - מה אתה חושב על אנשים שכתום הוא הצבע האהוב עליהם? - מה החפץ הכתום הכי קרוב אלייך? קופסה של עטים - נכון שגזר זה סקסי? לא, איכ ]: - אוהבים? רק מבושל