שאלון - צבעים.

עונה

כללי.. - מה המצבע האהוב עלייך? יש כמה כחול אדום צהוב - מה הצבע השנוא עלייך? ירוק - מה צבע הקירות בחדר שלך? ורוד - מה צבע השיער שלך? שחור - מה צבע העיניים שלך? שחור - מה צבע התיק שלך? שחור - מה הצבע ששולט בארון שלך? אדום - באיזה צבע אתה מעדיף את התפוח שלך? אדום ורוד - אוהבים את הצבע? לא כל כך - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ורוד"? פאקצות - אתה אוהב מסטיק בזוקה? כן - עד איזה גיל שיחקת בברביות? 6 - מה החפץ הורוד הכי קרוב אלייך? הקירות בחדר שלי - מתי פעם אחרונה לבשת משהו ורוד? אממ יום שלישי - תן חרוז למילה ורוד.. אממ אין לי - מה אתה חושב על אנשים שורוד הוא הצבע האהוב עליהם? אין לי משהו נגדם םשוט לא יודעת זה די צבע של פאקצות.. שחור - אוהבים את הצבע? כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "שחור"? רוקיסטים - מתי פעם אחרונה לבשת משהו שחור? אתמול - תן חרוז למילה שחור... שחור אפור - מה אתה חושב על אנשים ששחור הוא הצבע האהוב עליהם? שיהיה להם בכיף.. - למה תמיד השלט של ה-TV שחור? מאיפה לי - מה החפץ השחור הכי קרוב אלייך? השיער שלי - תחתונים שחורות באמת מסמלות רצון לסקס? לא - איך זה שאין מאכל שחור? דווקא יש סוכריות גומי בצבע שחור למה סתם ללכלךךך ירוק - אוהבים את הצבע? לאא - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ירוק"? מכבי חיפה - מתי פעם אחרונה לבשת משהו ירוק? אממ לפני 1 וחצי בערך.. - תן חרוז למילה ירוק... אין לי - מה אתה חושב על אנשים שירוק הוא הצבע האהוב עליהם? גם שיהיה להם בכיף.. - מה החפץ הירוק הכי קרוב אלייך? אין לי - אוהב מלפפונים? ומלפפונים חמוצים? כן - למה אין ארטיק ירוק? ככה - תפוח [ירוק, כמובן] או אגס? תפוח אדום - אוהבים את הצבע? כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "אדום"? אודם - מתי פעם אחרונה לבשת משהו אדום? אתמול - תן חרוז למילה אדום... אדום כתום - מה אתה חושב על אנשים שאדום הוא הצבע האהוב עליהם? מה אני יכולה לגיד שיהיה להם בכיף.. - מה החפץ האדום הכי קרוב אלייך? אממ לא יודעת - תות או דובדבן? תות - למה אדום זה צבע "העט של המורה"? דווקא אצלנו העט שלה שחור או כחולל - גמבה או עגבנייה? עגבנייה צהוב - אוהבים את הצבע? מואדד - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "צהוב"? בלונדינים - מתי פעם אחרונה לבשת משהו צהוב? שלשום - תן חרוז למילה צהוב... אני לא משוררת אין לי - מה אתה חושב על אנשים שצהוב הוא הצבע האהוב עליהם? תהנו - מה החפץ הצהוב הכי קרוב אלייך? יש הרבהה - בננות עושות לך את זה? לא - למה כל הסמיילים צהובים? מאיפה לי - בלונדיניות באמת נהנות יותר? לא - גבינה או חמאה? גבינה כחול - אוהבים את הצבע? כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כחול"? ים - מתי פעם אחרונה לבשת משהו כחול? היום - תן חרוז למילה כחול... אין לי - מה אתה חושב על אנשים שכחול הוא הצבע האהוב עליהם? תהנו - מה החפץ הכחול הכי קרוב אלייך? יש הרבהה - ענבים הם סגולים.. למה ארטיק ענבים הוא כחול? אין צבע מאכל סגול - חשבת פעם על פסים בצבע כחול בשיער? כן הכי ששווהה - למה השמיים כחולים? כי הים כחול סגול - אוהבים את הצבע? כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "סגול"? אממ ענבים - מתי פעם אחרונה לבשת משהו סגול? קיץ שעבר - תן חרוז למילה סגול... אין לי - מה אתה חושב על אנשים שסגול הוא הצבע האהוב עליהם? מהב אני יכולה לחשוב עליהם? - מה החפץ הסגול הכי קרוב אלייך? אממ אין - מי הגאון שהחליט לקרוא ללהקה "סגול עמוק"? גאון שחושב שהוא גאון - אתם מעדיפים סגול כהה או בהיר? כהה כתום - אוהבים את הצבע? לא - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כתום"? התנתקות(מזה קשור?.) - מתי פעם אחרונה לבשת משהו כתום? עכשיו - תן חרוז למילה כתום... אדום - מה אתה חושב על אנשים שכתום הוא הצבע האהוב עליהם? שיהנו - מה החפץ הכתום הכי קרוב אלייך? החצאית שילי - נכון שגזר זה סקסי? כן - אוהבים ? כן

noa elisha

New member
עונהה...

כללי.. - מה המצבע האהוב עלייך? ורוד וחום - מה הצבע השנוא עלייך? צהוב וירוק זוהר - מה צבע הקירות בחדר שלך? סגול - מה צבע השיער שלך? חום - מה צבע העיניים שלך? חום - מה צבע התיק שלך? ורוד - מה הצבע ששולט בארון שלך? ורוד שחור וחום - באיזה צבע אתה מעדיף את התפוח שלך? ירוק ורוד - אוהבים את הצבע? בארורר - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ורוד"? בגדים - אתה אוהב מסטיק בזוקה? בארור!! - עד איזה גיל שיחקת בברביות? כיתה א,ב...משו כזה... - מה החפץ הורוד הכי קרוב אלייך? המכנסיים שעל השולחן שלי... - מתי פעם אחרונה לבשת משהו ורוד? היום בבוקר - תן חרוז למילה ורוד.. סבתא... חח אין לי כוח לחשובב - מה אתה חושב על אנשים שורוד הוא הצבע האהוב עליהם? שולטיםם =] שחור - אוהבים את הצבע? כןן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "שחור"? חושך - מתי פעם אחרונה לבשת משהו שחור? עכשיו - תן חרוז למילה שחור... סבא - מה אתה חושב על אנשים ששחור הוא הצבע האהוב עליהם? מאגניבים... - למה תמיד השלט של ה-TV שחור? שחור?! שלי כחול... - מה החפץ השחור הכי קרוב אלייך? החצאית שלי - תחתונים שחורות באמת מסמלות רצון לסקס? ללא...=\ - איך זה שאין מאכל שחור? יש... ירוק - אוהבים את הצבע? בהיר נחמד...זוהרר בעעע =\ - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ירוק"? רמזור - מתי פעם אחרונה לבשת משהו ירוק? לא נראה לי שזה קרה פעם... - תן חרוז למילה ירוק... ביתת...חח - מה אתה חושב על אנשים שירוק הוא הצבע האהוב עליהם? תהנו לכםם...=] - מה החפץ הירוק הכי קרוב אלייך? עטט... - אוהב מלפפונים? ומלפפונים חמוצים? מלפפונים רגילים נחמד...אבל על מלפפונים חמוצים אני ש=ר=ו=פ=ה=!=! - למה אין ארטיק ירוק? ישש... - תפוח [ירוק, כמובן] או אגס? שניהם אדום - אוהבים את הצבע? נחמד... - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "אדום"? דם - מתי פעם אחרונה לבשת משהו אדום? אממ...לא יודעת... - תן חרוז למילה אדום... מיטה...עזבו אני מסתולה... - מה אתה חושב על אנשים שאדום הוא הצבע האהוב עליהם? לא חושבת כלום... - מה החפץ האדום הכי קרוב אלייך? מכתס של הוט... - תות או דובדבן? דובדבן - למה אדום זה צבע "העט של המורה"? זה לא... - גמבה או עגבנייה? כלום... צהוב - אוהבים את הצבע? לאא... - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "צהוב"? חולצה של משמרותת (יש לי סיוטים מכיתה ו'...) - מתי פעם אחרונה לבשת משהו צהוב? בכיתה ו', במשמרות - תן חרוז למילה צהוב... - מה אתה חושב על אנשים שצהוב הוא הצבע האהוב עליהם? כלום - מה החפץ הצהוב הכי קרוב אלייך? עפרון - בננות עושות לך את זה? ממש לאא - למה כל הסמיילים צהובים? כי בא להם - בלונדיניות באמת נהנות יותר? לא יודעת ולא אכפת לי... - גבינה או חמאה? גבינה כחול - אוהבים את הצבע? נחמדד... - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כחול"? דגך ישראל - מתי פעם אחרונה לבשת משהו כחול? עכשיו - תן חרוז למילה כחול... - מה אתה חושב על אנשים שכחול הוא הצבע האהוב עליהם? כלוםם - מה החפץ הכחול הכי קרוב אלייך? החולצה שלי - ענבים הם סגולים.. למה ארטיק ענבים הוא כחול? לא אכפת לי... - חשבת פעם על פסים בצבע כחול בשיער? לא... - למה השמיים כחולים? לא אכפת לי למהה!! סגול - אוהבים את הצבע? כןן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "סגול"? סרט - מתי פעם אחרונה לבשת משהו סגול? אתמול - תן חרוז למילה סגול... - מה אתה חושב על אנשים שסגול הוא הצבע האהוב עליהם? חכמים... - מה החפץ הסגול הכי קרוב אלייך? הטישו - מי הגאון שהחליט לקרוא ללהקה "סגול עמוק"? אבא שלי...חח מאיפה לי?! - אתם מעדיפים סגול כהה או בהיר? כהה כתום - אוהבים את הצבע? נחמדד - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כתום"? תפוז - מתי פעם אחרונה לבשת משהו כתום? לפני 4 שנים בג' שבט...חח לא זוכרת... - תן חרוז למילה כתום... - מה אתה חושב על אנשים שכתום הוא הצבע האהוב עליהם? - מה החפץ הכתום הכי קרוב אלייך? הכדורסל שלי... - נכון שגזר זה סקסי? לא... - אוהבים |כדורסל|? כןן אני בנבחרתת =]

qtgirl

New member
צבעיםםםםםםםםםםם

כללי.. - מה הצבע האהוב עלייך? כחול - מה הצבע השנוא עלייך? לבן - מה צבע הקירות בחדר שלך? כתום - מה צבע השיער שלך? חום בהיר - מה צבע העיניים שלך? שחור - מה צבע התיק שלך? שחור - מה הצבע ששולט בארון שלך? שחור, אדום, חום, ורוד, כחול... - באיזה צבע אתה מעדיף את התפוח שלך? ירוק ורוד - אוהבים את הצבע? כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ורוד"? פקאצות - אתה אוהב מסטיק בזוקה? כה - עד איזה גיל שיחקת בברביות? 9? - מה החפץ הורוד הכי קרוב אלייך? יש לי כאן שפתון ורוד לידי... - מתי פעם אחרונה לבשת משהו ורוד? - תן חרוז למילה ורוד.. מממ אתמול שלשום? - מה אתה חושב על אנשים שורוד הוא הצבע האהוב עליהם? שיהיה להם בכיף שחור - אוהבים את הצבע? כה - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "שחור"? ממ חושך - מתי פעם אחרונה לבשת משהו שחור? אתמול שלשום? - תן חרוז למילה שחור... בחור - מה אתה חושב על אנשים ששחור הוא הצבע האהוב עליהם? פריקים - למה תמיד השלט של ה-TV שחור? לא לפעמים הוא כחול... - מה החפץ השחור הכי קרוב אלייך? החוטים של החשמל - תחתונים שחורות באמת מסמלות רצון לסקס? לא - איך זה שאין מאכל שחור? על שוקולד שמעת? ירוק - אוהבים את הצבע? כה - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ירוק"? ממממ.. גראס? - מתי פעם אחרונה לבשת משהו ירוק? מזמן - תן חרוז למילה ירוק... מקוק - מה אתה חושב על אנשים שירוק הוא הצבע האהוב עליהם? כלום? - מה החפץ הירוק הכי קרוב אלייך? קרם לשיער של נטורל פורמולה - אוהב מלפפונים? כן ומלפפונים חמוצים? לא - למה אין ארטיק ירוק? יש דווקא - תפוח [ירוק, כמובן] או אגס? תפוח אדום - אוהבים את הצבע? כה - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "אדום"? חולצה אדומה - מתי פעם אחרונה לבשת משהו אדום? אתמול שלשום יש לי הרבה אדום - תן חרוז למילה אדום... כתום - מה אתה חושב על אנשים שאדום הוא הצבע האהוב עליהם? סבבה - מה החפץ האדום הכי קרוב אלייך? לק אדום - תות או דובדבן? תות - למה אדום זה צבע "העט של המורה"? כי מורות רעות - גמבה או עגבנייה? גמבה צהוב - אוהבים את הצבע? כה בערך - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "צהוב"? צבע החדר של חברה שלי - מתי פעם אחרונה לבשת משהו צהוב? מזמן אם בכלל - תן חרוז למילה צהוב... זהוב - מה אתה חושב על אנשים שצהוב הוא הצבע האהוב עליהם? כלום - מה החפץ הצהוב הכי קרוב אלייך? קופסה צהובה - בננות עושות לך את זה? לא - למה כל הסמיילים צהובים? כי זה מושך תשומת לב - בלונדיניות באמת נהנות יותר? לא - גבינה או חמאה? גבינה כחול - אוהבים את הצבע? כה - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כחול"? ים - מתי פעם אחרונה לבשת משהו כחול? אתמול שלשום? - תן חרוז למילה כחול... מכחול - מה אתה חושב על אנשים שכחול הוא הצבע האהוב עליהם? כלום - מה החפץ הכחול הכי קרוב אלייך? חוט כחול - ענבים הם סגולים.. למה ארטיק ענבים הוא כחול? ענבים הם ירוקים ואין לי מושג - חשבת פעם על פסים בצבע כחול בשיער? לא - למה השמיים כחולים? ככה סגול - אוהבים את הצבע? כה - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "סגול"? נערף - מתי פעם אחרונה לבשת משהו סגול? מזמן - תן חרוז למילה סגול... גול - מה אתה חושב על אנשים שסגול הוא הצבע האהוב עליהם? כלום - מה החפץ הסגול הכי קרוב אלייך? מפצל שקעים סגול - מי הגאון שהחליט לקרוא ללהקה "סגול עמוק"? לא יודעת אבל יש להם שירים טובים - אתם מעדיפים סגול כהה או בהיר? כהה כתום - אוהבים את הצבע? כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כתום"? החדר שלי - מתי פעם אחרונה לבשת משהו כתום? לפני כמה ימים - תן חרוז למילה כתום... תום - מה אתה חושב על אנשים שכתום הוא הצבע האהוב עליהם? סבבה=] - מה החפץ הכתום הכי קרוב אלייך? ארנק כתום - נכון שגזר זה סקסי? לא - אוהבים ? בערך כן.. אני יודעת שיצא צולע.. אבל אני אשתפר. [נקווה]

פיי על כמה שאלונים אני עונה היום!

כללי.. - מה המצבע האהוב עלייך?שחור - מה הצבע השנוא עלייך?ורוד - מה צבע הקירות בחדר שלך?לבן - מה צבע השיער שלך?חום - מה צבע העיניים שלך?ירוק - מה צבע התיק שלך?שחור לבן - מה הצבע ששולט בארון שלך?שחור - באיזה צבע אתה מעדיף את התפוח שלך?אדום אדום ורוד - אוהבים את הצבע?לא - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ורוד"?פאקצות - אתה אוהב מסטיק בזוקה?כן - עד איזה גיל שיחקת בברביות? לא אהבתי ...ואז בכיתה ז' אהבתי עד כיתה ח' - מה החפץ הורוד הכי קרוב אלייך?מראה - מתי פעם אחרונה לבשת משהו ורוד?לא זוכרת - תן חרוז למילה ורוד.. גוד - מה אתה חושב על אנשים שורוד הוא הצבע האהוב עליהם?פאקצותתתתתתתתת שחור - אוהבים את הצבע?מאוד - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "שחור"?פריקיים=\ - מתי פעם אחרונה לבשת משהו שחור?היום - תן חרוז למילה שחור... בור\חור - מה אתה חושב על אנשים ששחור הוא הצבע האהוב עליהם?שוויםםםםםם - למה תמיד השלט של ה-TV שחור?כי שחור זה שולט - מה החפץ השחור הכי קרוב אלייך?מקלדת - תחתונים שחורות באמת מסמלות רצון לסקס? אממ לא יודעת! - איך זה שאין מאכל שחור?וואי שאלה טובה..אבל פלפל זה שחור! ירוק - אוהבים את הצבע?ככה - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ירוק"?מלפפון - מתי פעם אחרונה לבשת משהו ירוק?ממזמןןןןןןן - תן חרוז למילה ירוק... צחוק - מה אתה חושב על אנשים שירוק הוא הצבע האהוב עליהם?שהם צפרדעים - מה החפץ הירוק הכי קרוב אלייך?ספר ערבית - אוהב מלפפונים? ומלפפונים חמוצים?לא - למה אין ארטיק ירוק? יש!! בטח שיש! - תפוח [ירוק, כמובן] או אגס? אגס אדום - אוהבים את הצבע?לא - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "אדום"?דם - מתי פעם אחרונה לבשת משהו אדום?אמממ לא זוכרת - תן חרוז למילה אדום... כתום - מה אתה חושב על אנשים שאדום הוא הצבע האהוב עליהם?אוהדים הפועל! - מה החפץ האדום הכי קרוב אלייך?טוש - תות או דובדבן?לא יודעת - למה אדום זה צבע "העט של המורה"? חח ככה זה - גמבה או עגבנייה?שומדבר צהוב - אוהבים את הצבע?ככה - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "צהוב"?שמש - מתי פעם אחרונה לבשת משהו צהוב?שנה שעברה נראלי חח - תן חרוז למילה צהוב... - מה אתה חושב על אנשים שצהוב הוא הצבע האהוב עליהם?שהם צהובים! - מה החפץ הצהוב הכי קרוב אלייך?מחברת - בננות עושות לך את זה? לא - למה כל הסמיילים צהובים? ככה - בלונדיניות באמת נהנות יותר?לאאאאאאאאאאאאאא - גבינה או חמאה?גבינה כחול - אוהבים את הצבע?כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כחול"?שמיים - מתי פעם אחרונה לבשת משהו כחול?לא זוכרת - תן חרוז למילה כחול... גדול - מה אתה חושב על אנשים שכחול הוא הצבע האהוב עליהם?נחמדים - מה החפץ הכחול הכי קרוב אלייך?מים - ענבים הם סגולים.. למה ארטיק ענבים הוא כחול?הוא לא כחול! הוא סגול - חשבת פעם על פסים בצבע כחול בשיער?כן חח - למה השמיים כחולים?ככה סגול - אוהבים את הצבע?כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "סגול"?שזיף - מתי פעם אחרונה לבשת משהו סגול?לפני שבוע ככה - תן חרוז למילה סגול... גדול - מה אתה חושב על אנשים שסגול הוא הצבע האהוב עליהם?שהם שזיפים! - מה החפץ הסגול הכי קרוב אלייך?תמונה - מי הגאון שהחליט לקרוא ללהקה "סגול עמוק"? מה - אתם מעדיפים סגול כהה או בהיר?בהיר כתום - אוהבים את הצבע?לא - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כתום"?תפוז - מתי פעם אחרונה לבשת משהו כתום?אף פעם נראלי חח - תן חרוז למילה כתום... אדום - מה אתה חושב על אנשים שכתום הוא הצבע האהוב עליהם? - מה החפץ הכתום הכי קרוב אלייך?עניבה של הצופים שלי - נכון שגזר זה סקסי? לאאאאאאאאאא - אוהבים ?לאאאאאאאאאאאאאאאא כן.. אני יודעת שיצא צולע.. אבל אני אשתפר. [נקווה]

קלף חזק

New member
תשובות

שאלון מעולה
מה הצבע האהוב עלייך? טורקיז - מה הצבע השנוא עלייך? כתום - מה צבע הקירות בחדר שלך? לבן - מה צבע השיער שלך? שחור - מה צבע העיניים שלך? חום בהיר - מה צבע התיק שלך? שחור - מה הצבע ששולט בארון שלך? שחור - באיזה צבע אתה מעדיף את התפוח שלך? ירוק ורוד - אוהבים את הצבע? לא - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ורוד"? מסטיק - אתה אוהב מסטיק בזוקה? לא - עד איזה גיל שיחקת בברביות? 0 - מה החפץ הורוד הכי קרוב אלייך? אין כזה - מתי פעם אחרונה לבשת משהו ורוד? אף פעם - תן חרוז למילה ורוד.. עין-חרוד - מה אתה חושב על אנשים שורוד הוא הצבע האהוב עליהם? כל אחד והטעם שלו שחור - אוהבים את הצבע? כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "שחור"? המגדת שלי - מתי פעם אחרונה לבשת משהו שחור? שלשום - תן חרוז למילה שחור... - מאור - מה אתה חושב על אנשים ששחור הוא הצבע האהוב עליהם? טעם לא רע - למה תמיד השלט של ה-TV שחור? כדי שיהיה קשה למצוא אותו בחושך - מה החפץ השחור הכי קרוב אלייך? השלט של הטלויזיה פה לידי - תחתונים שחורות באמת מסמלות רצון לסקס? תלוי מי לובש/ת אותם - איך זה שאין מאכל שחור? יש שהוא נשרף או שמטגנים חביתה עם ההנחיות של שפעת העופות ירוק - אוהבים את הצבע? מאוד - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ירוק"? דשא - מתי פעם אחרונה לבשת משהו ירוק? מזמן - תן חרוז למילה ירוק... רחוק - מה אתה חושב על אנשים שירוק הוא הצבע האהוב עליהם? אנשים רגועים - מה החפץ הירוק הכי קרוב אלייך? דשא - אוהב מלפפונים? ומלפפונים חמוצים? לא מת על זה אבל אכיל - למה אין ארטיק ירוק? דווקא יש או לפחות היה לפני 10 שנים - תפוח [ירוק, כמובן] או אגס? תפוח אדום - אוהבים את הצבע? לא - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "אדום"? בנות - מתי פעם אחרונה לבשת משהו אדום? לא שזכור לי - תן חרוז למילה אדום... חום - מה אתה חושב על אנשים שאדום הוא הצבע האהוב עליהם? מלאי מרץ ואנרגיה - מה החפץ האדום הכי קרוב אלייך? השלט של הוט - תות או דובדבן? תות - למה אדום זה צבע "העט של המורה"? כי זה צבע מעולה לעשות איתו איקסים - גמבה או עגבנייה? גמבה צהוב - אוהבים את הצבע? לא - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "צהוב"? חמניות - מתי פעם אחרונה לבשת משהו צהוב? כיתה ו' שחייבו אותנו ללבוש את זה - תן חרוז למילה צהוב... זהוב - מה אתה חושב על אנשים שצהוב הוא הצבע האהוב עליהם? אם זה הטעם שלהם,שיהיה - מה החפץ הצהוב הכי קרוב אלייך? אין - בננות עושות לך את זה? לא,אבל בנות כן - למה כל הסמיילים צהובים? לא יודע - בלונדיניות באמת נהנות יותר? לא - גבינה או חמאה? גבינה כחול - אוהבים את הצבע? כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כחול"? ים - מתי פעם אחרונה לבשת משהו כחול? היום - תן חרוז למילה כחול... חול - מה אתה חושב על אנשים שכחול הוא הצבע האהוב עליהם? אנשים טובים - מה החפץ הכחול הכי קרוב אלייך? שורת המשימות בחלונות - ענבים הם סגולים.. למה ארטיק ענבים הוא כחול? פשוט כי הם קפאו בפריזר,הדם לא זרם מספיק והם נעשו כחולים - חשבת פעם על פסים בצבע כחול בשיער? לא - למה השמיים כחולים? זה רק אפקט שנראה לנו ככה וקשור לגרגירי האבק באוויר (עובדה מדעית) סגול - אוהבים את הצבע? לא - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "סגול"? פרחים - מתי פעם אחרונה לבשת משהו סגול? לא לאחרונה - תן חרוז למילה סגול... עגול - מה אתה חושב על אנשים שסגול הוא הצבע האהוב עליהם? צבע הקשור למיסטיקה,אז אולי הם בכיוון - מה החפץ הסגול הכי קרוב אלייך? אין כזה - מי הגאון שהחליט לקרוא ללהקה "סגול עמוק"? אין לי מושג - אתם מעדיפים סגול כהה או בהיר? סגול כהה כתום - אוהבים את הצבע? לא - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כתום"? אלה שמחו על ההתנתקות - מתי פעם אחרונה לבשת משהו כתום? לא לאחרונה - תן חרוז למילה כתום... מקום - מה אתה חושב על אנשים שכתום הוא הצבע האהוב עליהם? שאפתנים,בעלי אנרגיות חזקות,נקמנות - מה החפץ הכתום הכי קרוב אלייך? אין כזה - נכון שגזר זה סקסי? לא - אוהבים כדורסל? מאוד

../images/Emo80.gif

כללי.. - מה המצבע האהוב עלייך? שחור - מה הצבע השנוא עלייך? לא יודעת - מה צבע הקירות בחדר שלך? מין קרם כזה.. לא בחרתי.. - מה צבע השיער שלך? חום - מה צבע העיניים שלך? חום - מה צבע התיק שלך? שני אלה שאני משתמשת בהם בדר"כ, אפור וכחול. - מה הצבע ששולט בארון שלך? לא יודעת - באיזה צבע אתה מעדיף את התפוח שלך? ירוק ורוד - אוהבים את הצבע? לא ממש - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ורוד"? מסטיק בזוקה :X - אתה אוהב מסטיק בזוקה? כן..D-: - עד איזה גיל שיחקת בברביות? ארבע
- מה החפץ הורוד הכי קרוב אלייך? מסגרת של תמונה, ורוד דהוי כזה.. - מתי פעם אחרונה לבשת משהו ורוד? לא זוכרת
- תן חרוז למילה ורוד.. עוד - מה אתה חושב על אנשים שורוד הוא הצבע האהוב עליהם? מה זה משנה מה הצבע האהוב על אנשים? .__. שחור - אוהבים את הצבע? כן, מאוד :} - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "שחור"? חולצה :| - מתי פעם אחרונה לבשת משהו שחור? עכשיו, מכנסיים - תן חרוז למילה שחור... מרור XD - מה אתה חושב על אנשים ששחור הוא הצבע האהוב עליהם? הם סבבה
. - למה תמיד השלט של ה-TV שחור? שלי כסוף
- מה החפץ השחור הכי קרוב אלייך? פריטי לבוש נחשב? המכנסיים שלי ומעיל עור - תחתונים שחורות באמת מסמלות רצון לסקס? *בודקת באיזה צבע התחתונים שלי*. המ, לא. - איך זה שאין מאכל שחור? יש דברים שרופים למיניהם D: . ירוק - אוהבים את הצבע? כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ירוק"? גראס ><" - מתי פעם אחרונה לבשת משהו ירוק? עכשיו, חולצה :X - תן חרוז למילה ירוק... גרוק [היצור הזה מהמומינים, נו]. - מה אתה חושב על אנשים שירוק הוא הצבע האהוב עליהם? - מה החפץ הירוק הכי קרוב אלייך? הפקק של הבקבוק קרם לשיער. - אוהב מלפפונים? ומלפפונים חמוצים? כן, מאוד =] - למה אין ארטיק ירוק? יש, לא?.. מנטה.. - תפוח [ירוק, כמובן] או אגס? אגס אדום - אוהבים את הצבע? כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "אדום"? מרקר
- מתי פעם אחרונה לבשת משהו אדום? לא זוכרת - תן חרוז למילה אדום... גרדום - מה אתה חושב על אנשים שאדום הוא הצבע האהוב עליהם? - מה החפץ האדום הכי קרוב אלייך? עיפרון ענק כזה - תות או דובדבן? תות - למה אדום זה צבע "העט של המורה"? לא יודעת, ממתי זה ככה? O.ס - גמבה או עגבנייה? עגבנייה, גמבה זה מגעיל. צהוב - אוהבים את הצבע? כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "צהוב"? מכבי ת"א
- מתי פעם אחרונה לבשת משהו צהוב? לא זוכרת - תן חרוז למילה צהוב... ערוב - מה אתה חושב על אנשים שצהוב הוא הצבע האהוב עליהם? - מה החפץ הצהוב הכי קרוב אלייך? שמיכה ס.ס; - בננות עושות לך את זה? לא >>" - למה כל הסמיילים צהובים? מאיפה לי ><" - בלונדיניות באמת נהנות יותר? לא XD. - גבינה או חמאה? גבינת שמנת
כחול - אוהבים את הצבע? כן :} - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כחול"? ><" - מתי פעם אחרונה לבשת משהו כחול? לא זוכרת. - תן חרוז למילה כחול... אגרול - מה אתה חושב על אנשים שכחול הוא הצבע האהוב עליהם? - מה החפץ הכחול הכי קרוב אלייך?קופסת קרטון של נורה
- ענבים הם סגולים.. למה ארטיק ענבים הוא כחול? כי ארטיק ענבים לא -באמת- עשוי מענבים. - חשבת פעם על פסים בצבע כחול בשיער? כן, אבל צריך חימצון מתחת לזה :/ בסוף עשיתי סגול, יצא ממש יפה
- למה השמיים כחולים? לא רוצה לדעת. סגול - אוהבים את הצבע? כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "סגול"? השיער שלי ^^ - מתי פעם אחרונה לבשת משהו סגול? לא זוכרת - תן חרוז למילה סגול... עגול - מה אתה חושב על אנשים שסגול הוא הצבע האהוב עליהם? - מה החפץ הסגול הכי קרוב אלייך? אין לי פה חפצים סגולים, אה. - מי הגאון שהחליט לקרוא ללהקה "סגול עמוק"? דווקא שם טוב.. נשמע יותר טוב באנגלית. - אתם מעדיפים סגול כהה או בהיר? כהה כתום - אוהבים את הצבע? כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כתום"? תפוז - מתי פעם אחרונה לבשת משהו כתום? מזמן. - תן חרוז למילה כתום... אדום - מה אתה חושב על אנשים שכתום הוא הצבע האהוב עליהם? - מה החפץ הכתום הכי קרוב אלייך? קופסה של עטים - נכון שגזר זה סקסי? לא, איכ ]: - אוהבים? רק מבושל

למעלה