שאלון - צבעים.

polbblop

New member
../images/Emo175.gifשאלון - צבעים.

כללי..
- מה המצבע האהוב עלייך? - מה הצבע השנוא עלייך? - מה צבע הקירות בחדר שלך? - מה צבע השיער שלך? - מה צבע העיניים שלך? - מה צבע התיק שלך? - מה הצבע ששולט בארון שלך? - באיזה צבע אתה מעדיף את התפוח שלך?
ורוד
- אוהבים את הצבע? - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ורוד"? - אתה אוהב מסטיק בזוקה? - עד איזה גיל שיחקת בברביות?
- מה החפץ הורוד הכי קרוב אלייך? - מתי פעם אחרונה לבשת משהו ורוד? - תן חרוז למילה ורוד..
- מה אתה חושב על אנשים שורוד הוא הצבע האהוב עליהם?
שחור
- אוהבים את הצבע? - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "שחור"? - מתי פעם אחרונה לבשת משהו שחור? - תן חרוז למילה שחור...
- מה אתה חושב על אנשים ששחור הוא הצבע האהוב עליהם? - למה תמיד השלט של ה-TV שחור? - מה החפץ השחור הכי קרוב אלייך? - תחתונים שחורות באמת מסמלות רצון לסקס?
- איך זה שאין מאכל שחור?
ירוק
- אוהבים את הצבע? - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ירוק"? - מתי פעם אחרונה לבשת משהו ירוק? - תן חרוז למילה ירוק...
- מה אתה חושב על אנשים שירוק הוא הצבע האהוב עליהם? - מה החפץ הירוק הכי קרוב אלייך? - אוהב מלפפונים? ומלפפונים חמוצים? - למה אין ארטיק ירוק?
- תפוח [ירוק, כמובן] או אגס?
אדום
- אוהבים את הצבע? - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "אדום"? - מתי פעם אחרונה לבשת משהו אדום? - תן חרוז למילה אדום...
- מה אתה חושב על אנשים שאדום הוא הצבע האהוב עליהם? - מה החפץ האדום הכי קרוב אלייך? - תות או דובדבן? - למה אדום זה צבע "העט של המורה"?
- גמבה או עגבנייה?
צהוב
- אוהבים את הצבע? - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "צהוב"? - מתי פעם אחרונה לבשת משהו צהוב? - תן חרוז למילה צהוב...
- מה אתה חושב על אנשים שצהוב הוא הצבע האהוב עליהם? - מה החפץ הצהוב הכי קרוב אלייך? - בננות עושות לך את זה?
- למה כל הסמיילים צהובים?
- בלונדיניות באמת נהנות יותר? - גבינה או חמאה?
כחול
- אוהבים את הצבע? - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כחול"? - מתי פעם אחרונה לבשת משהו כחול? - תן חרוז למילה כחול...
- מה אתה חושב על אנשים שכחול הוא הצבע האהוב עליהם? - מה החפץ הכחול הכי קרוב אלייך? - ענבים הם סגולים.. למה ארטיק ענבים הוא כחול?
- חשבת פעם על פסים בצבע כחול בשיער? - למה השמיים כחולים?
סגול
- אוהבים את הצבע? - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "סגול"? - מתי פעם אחרונה לבשת משהו סגול? - תן חרוז למילה סגול...
- מה אתה חושב על אנשים שסגול הוא הצבע האהוב עליהם? - מה החפץ הסגול הכי קרוב אלייך? - מי הגאון שהחליט לקרוא ללהקה "סגול עמוק"?
- אתם מעדיפים סגול כהה או בהיר?
כתום
- אוהבים את הצבע? - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כתום"? - מתי פעם אחרונה לבשת משהו כתום? - תן חרוז למילה כתום...
- מה אתה חושב על אנשים שכתום הוא הצבע האהוב עליהם? - מה החפץ הכתום הכי קרוב אלייך? - נכון שגזר זה סקסי?
- אוהבים
? כן.. אני יודעת שיצא צולע.. אבל אני אשתפר.
[נקווה]

kate162

New member
../images/Emo3.gif

כללי.. - מה המצבע האהוב עלייך? ירוק - מה הצבע השנוא עלייך? כתום - מה צבע הקירות בחדר שלך? לבן - מה צבע השיער שלך? חום - מה צבע העיניים שלך?חום - מה צבע התיק שלך? כחול - מה הצבע ששולט בארון שלך? תכלת ושחור - באיזה צבע אתה מעדיף את התפוח שלך? צהוב ורוד - אוהבים את הצבע? הוא בסדר - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ורוד"? פאקצה - אתה אוהב מסטיק בזוקה? כן - עד איזה גיל שיחקת בברביות? 7 - מה החפץ הורוד הכי קרוב אלייך? חולצה של אחותי - מתי פעם אחרונה לבשת משהו ורוד? שנה שעברה - תן חרוז למילה ורוד.. קיפוד - מה אתה חושב על אנשים שורוד הוא הצבע האהוב עליהם? פאקצות שחור - אוהבים את הצבע? כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "שחור"? חושך - מתי פעם אחרונה לבשת משהו שחור? היום - תן חרוז למילה שחור... בכור - מה אתה חושב על אנשים ששחור הוא הצבע האהוב עליהם? פריקים
- למה תמיד השלט של ה-TV שחור? לא יודעת שלי דווקא אפור - מה החפץ השחור הכי קרוב אלייך? אוזניות - תחתונים שחורות באמת מסמלות רצון לסקס? לא - איך זה שאין מאכל שחור? שאלה טובה ירוק - אוהבים את הצבע? כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ירוק"? דשא - מתי פעם אחרונה לבשת משהו ירוק? היום - תן חרוז למילה ירוק... צחוק - מה אתה חושב על אנשים שירוק הוא הצבע האהוב עליהם? כלום - מה החפץ הירוק הכי קרוב אלייך? החולצה שלי - אוהב מלפפונים? ומלפפונים חמוצים? לא - למה אין ארטיק ירוק? יש, בטעם תפוח - תפוח [ירוק, כמובן] או אגס? אגס אדום - אוהבים את הצבע? לא ממש - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "אדום"? אהבה - מתי פעם אחרונה לבשת משהו אדום? מזמן - תן חרוז למילה אדום... - מה אתה חושב על אנשים שאדום הוא הצבע האהוב עליהם? כלום - מה החפץ האדום הכי קרוב אלייך? דבק מגע - תות או דובדבן? שניהם - למה אדום זה צבע "העט של המורה"? חחח לא יודעת - גמבה או עגבנייה? גמבה צהוב - אוהבים את הצבע? לא - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "צהוב"? שמש חום קיץ....בעעע - מתי פעם אחרונה לבשת משהו צהוב? ממש מזמן - תן חרוז למילה צהוב... דוב - מה אתה חושב על אנשים שצהוב הוא הצבע האהוב עליהם? מוזרים
- מה החפץ הצהוב הכי קרוב אלייך? מברג - בננות עושות לך את זה? לא - למה כל הסמיילים צהובים? שאלה טובה - בלונדיניות באמת נהנות יותר? לא - גבינה או חמאה? גבינה כחול - אוהבים את הצבע? כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כחול"? שמיים - מתי פעם אחרונה לבשת משהו כחול? היום - תן חרוז למילה כחול... מכחול - מה אתה חושב על אנשים שכחול הוא הצבע האהוב עליהם? רגילים כאלה - מה החפץ הכחול הכי קרוב אלייך? חתיכת נייר - ענבים הם סגולים.. למה ארטיק ענבים הוא כחול? כי זה צבע יותר יפה - חשבת פעם על פסים בצבע כחול בשיער? כן, ניסיתי אבל יצא לי ירוק מוזר חחחח - למה השמיים כחולים? ככה סגול - אוהבים את הצבע? תלויי איזה - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "סגול"? חייזרים - מתי פעם אחרונה לבשת משהו סגול? לפני כמה שנים - תן חרוז למילה סגול... - מה אתה חושב על אנשים שסגול הוא הצבע האהוב עליהם? מיסטיים\פאקצות - מה החפץ הסגול הכי קרוב אלייך? קופסא ישנה של גלידה - מי הגאון שהחליט לקרוא ללהקה "סגול עמוק"? זה שם יפה - אתם מעדיפים סגול כהה או בהיר? בהיר כתום - אוהבים את הצבע? לא - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כתום"? שמש קיץ חום פאקצות בחילה
- מתי פעם אחרונה לבשת משהו כתום? לפני כמה שנים - תן חרוז למילה כתום... - מה אתה חושב על אנשים שכתום הוא הצבע האהוב עליהם? פאקצות....אוהבי שמש חולניים
- מה החפץ הכתום הכי קרוב אלייך? עפרון - נכון שגזר זה סקסי? חחחחח לא - אוהבים
? לא

ady18

Well-known member
תשובות

כללי.. - מה המצבע האהוב עלייך?כחול לבן - מה הצבע השנוא עלייך?ירוק ושחור - מה צבע הקירות בחדר שלך?שמנת - מה צבע השיער שלך?חום - מה צבע העיניים שלך?חום - מה צבע התיק שלך?יש לי כמה אחד כחול ואחד כתום - מה הצבע ששולט בארון שלך?צבעוני - באיזה צבע אתה מעדיף את התפוח שלך?אממ נראה לי צהוב ורוד - אוהבים את הצבע?כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ורוד"?אממ צבע אופטמי - אתה אוהב מסטיק בזוקה?לא - עד איזה גיל שיחקת בברביות? משהו כמו 10 - מה החפץ הורוד הכי קרוב אלייך?נר - מתי פעם אחרונה לבשת משהו ורוד?אממ לפני כמה ימים בטח - תן חרוז למילה ורוד.. - מה אתה חושב על אנשים שורוד הוא הצבע האהוב עליהם?אחלה שחור - אוהבים את הצבע?לא - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "שחור"?מוות רע - מתי פעם אחרונה לבשת משהו שחור?בקושי - תן חרוז למילה שחור... - מה אתה חושב על אנשים ששחור הוא הצבע האהוב עליהם?קצת דכאוני - למה תמיד השלט של ה-TV שחור?לא יודעת - מה החפץ השחור הכי קרוב אלייך?קלטת ווידאו - תחתונים שחורות באמת מסמלות רצון לסקס? לא יודעת - איך זה שאין מאכל שחור?חח ירוק - אוהבים את הצבע?לא - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ירוק"?סתם צבע - מתי פעם אחרונה לבשת משהו ירוק?לא לובשת - תן חרוז למילה ירוק... - מה אתה חושב על אנשים שירוק הוא הצבע האהוב עליהם?שיהיה להם לבריאות - מה החפץ הירוק הכי קרוב אלייך?אין - אוהב מלפפונים? ומלפפונים חמוצים?כן - למה אין ארטיק ירוק? - תפוח [ירוק, כמובן] או אגס?אגס אדום - אוהבים את הצבע?כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "אדום"?דם - מתי פעם אחרונה לבשת משהו אדום?היום בבוקר - תן חרוז למילה אדום... - מה אתה חושב על אנשים שאדום הוא הצבע האהוב עליהם?נחמד צבע יפה - מה החפץ האדום הכי קרוב אלייך?מילים של דיסק - תות או דובדבן?תות - למה אדום זה צבע "העט של המורה"? חח - גמבה או עגבנייה?עגבניה צהוב - אוהבים את הצבע?קצת - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "צהוב"?אממ בננה חח - מתי פעם אחרונה לבשת משהו צהוב?לא זוכרת חח - תן חרוז למילה צהוב... - מה אתה חושב על אנשים שצהוב הוא הצבע האהוב עליהם?זוהרים חח - מה החפץ הצהוב הכי קרוב אלייך?כוכב - בננות עושות לך את זה? כן - למה כל הסמיילים צהובים?כי זה יפה - בלונדיניות באמת נהנות יותר? - גבינה או חמאה?חמאה כחול - אוהבים את הצבע?כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כחול"?ים אופטימות ועוד דברים - מתי פעם אחרונה לבשת משהו כחול?היום גינס - תן חרוז למילה כחול... - מה אתה חושב על אנשים שכחול הוא הצבע האהוב עליהם?טעם יש לכם - מה החפץ הכחול הכי קרוב אלייך?עט - ענבים הם סגולים.. למה ארטיק ענבים הוא כחול? כי יש בו צבעי מאכל - חשבת פעם על פסים בצבע כחול בשיער?לא - למה השמיים כחולים?כי ככה סגול - אוהבים את הצבע?קצת - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "סגול"?לא יודעת - מתי פעם אחרונה לבשת משהו סגול?מזמן - תן חרוז למילה סגול... - מה אתה חושב על אנשים שסגול הוא הצבע האהוב עליהם?לא יודעת - מה החפץ הסגול הכי קרוב אלייך?אין - מי הגאון שהחליט לקרוא ללהקה "סגול עמוק"? - אתם מעדיפים סגול כהה או בהיר? כתום - אוהבים את הצבע?כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כתום"?יפה - מתי פעם אחרונה לבשת משהו כתום?אממ בשבוע שעבר - תן חרוז למילה כתום... - מה אתה חושב על אנשים שכתום הוא הצבע האהוב עליהם?טעם טוב - מה החפץ הכתום הכי קרוב אלייך?נר - נכון שגזר זה סקסי? לא - אוהבים ? כן.. אני יודעת שיצא צולע.. אבל אני אשתפר. [נקווה]

sweet shir

New member
עונה..:)

כללי.. - מה המצבע האהוב עלייך? סגול, כתום, שחור ותכלת. - מה הצבע השנוא עלייך? אהה.. טורקיז כהה. - מה צבע הקירות בחדר שלך? בז' ועל קיר אחד ורוד אפרסק. - מה צבע השיער שלך? חום - מה צבע העיניים שלך? חום..
- מה צבע התיק שלך? אדום, כחול, לבן וכסף [אולסטאר!
]. - מה הצבע ששולט בארון שלך? כל מיני..:-\ - באיזה צבע אתה מעדיף את התפוח שלך? ירוק ורוד - אוהבים את הצבע? לא שונאת.. - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ורוד"? פקאצה - אתה אוהב מסטיק בזוקה? כה - עד איזה גיל שיחקת בברביות? כיתה ג' בערך.. - מה החפץ הורוד הכי קרוב אלייך? מטריה.. - מתי פעם אחרונה לבשת משהו ורוד? לפני כמה ימים. - תן חרוז למילה ורוד: מרוד - מה אתה חושב על אנשים שורוד הוא הצבע האהוב עליהם? שיופי להם.. שחור - אוהבים את הצבע? יאפ! - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "שחור"? המחשב שלי [הוא מוי שקסי!] - מתי פעם אחרונה לבשת משהו שחור? אה.. אתמול [תחתונים..חחחח
] - תן חרוז למילה שחור- פחור! חחח - מה אתה חושב על אנשים ששחור הוא הצבע האהוב עליהם? שיופי להם.. - למה תמיד השלט של ה-TV שחור? שלי דווקא כחול! האהא אכלת אותה! - מה החפץ השחור הכי קרוב אלייך? המקלדת - תחתונים שחורות באמת מסמלות רצון לסקס? לא.. אבל הן מוי שקסיות..חיחי - איך זה שאין מאכל שחור? יש..אה.. פלפל שחור! ירוק - אוהבים את הצבע? לא שונאת.. - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ירוק"? בקבוק - מתי פעם אחרונה לבשת משהו ירוק? לפני כמה ימים [תחתונים] - תן חרוז למילה ירוק... חרוק - מה אתה חושב על אנשים שירוק הוא הצבע האהוב עליהם? שיופי להם - מה החפץ הירוק הכי קרוב אלייך? בקבוק בירה מאלטי..[: - אוהב מלפפונים? כה.. -ומלפפונים חמוצים? לא ממש - למה אין ארטיק ירוק? יש! הרמזור! - תפוח [ירוק, כמובן] או אגס? אגס אדום - אוהבים את הצבע? הוא חמוד.. - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "אדום"? תפוח - מתי פעם אחרונה לבשת משהו אדום? עכשיו..[חולצה! אהה עכשיו זה לא תחתונים!] - תן חרוז למילה אדום- קמום..חחח - מה אתה חושב על אנשים שאדום הוא הצבע האהוב עליהם? שנהדר ונפלא להם! - מה החפץ האדום הכי קרוב אלייך? החולצה שלי.. - תות או דובדבן? תות - למה אדום זה צבע "העט של המורה"? זה לא רק.. גמלי יש עט אדום, וגם לחברות שלי.. ולמורה שלי בכלל יש עט ירוק, שחור וכחול. - גמבה או עגבנייה? עגבנייה. צהוב - אוהבים את הצבע? לא שונאת.. - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "צהוב"? בננה - מתי פעם אחרונה לבשת משהו צהוב? לא זוכרת.. - תן חרוז למילה צהוב- כרבוב - מה אתה חושב על אנשים שצהוב הוא הצבע האהוב עליהם? שסבבה בים להם.. - מה החפץ הצהוב הכי קרוב אלייך? ספר - בננות עושות לך את זה? כה..
חחח - למה כל הסמיילים צהובים? כי זה אמור להיות תפוז.. אז למה זה לא כתום?! - בלונדיניות באמת נהנות יותר? יכול להיות.. - גבינה או חמאה? חמאה.. למרות שזה משמין.. כחול - אוהבים את הצבע? כה - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כחול"? שמיים - מתי פעם אחרונה לבשת משהו כחול? עכשיו ]ג'ינס] - תן חרוז למילה כחול... - מה אתה חושב על אנשים שכחול הוא הצבע האהוב עליהם? שמזיז לי את התחת! מה אכפת לי מה הצבע האהוב על מישהו? - מה החפץ הכחול הכי קרוב אלייך? שלט - ענבים הם סגולים.. למה ארטיק ענבים הוא כחול? כדי שתשאל - חשבת פעם על פסים בצבע כחול בשיער? כן.... זה יפה..
- למה השמיים כחולים? ככה סגול - אוהבים את הצבע? כן!!
- מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "סגול"? ענבים - מתי פעם אחרונה לבשת משהו סגול? אתמול - תן חרוז למילה סגול... כחול - מה אתה חושב על אנשים שסגול הוא הצבע האהוב עליהם? שהם נפלאים ושיש להם טעם נפלא! - מה החפץ הסגול הכי קרוב אלייך? פוף. - מי הגאון שהחליט לקרוא ללהקה "סגול עמוק"? גאון אחד..? - אתם מעדיפים סגול כהה או בהיר? בהיר כתום - אוהבים את הצבע? כן! - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כתום"? תפוז - מתי פעם אחרונה לבשת משהו כתום? מי יודע? - תן חרוז למילה כתום- פטום - מה אתה חושב על אנשים שכתום הוא הצבע האהוב עליהם? שהם כמוני.. - מה החפץ הכתום הכי קרוב אלייך? כרטיס ברכה.. - נכון שגזר זה סקסי? לא.. - אוהבים ?

R o t e m 1 5

New member
../images/Emo80.gifעונה../images/Emo9.gif

כללי.. - מה המצבע האהוב עלייך? סגול - מה הצבע השנוא עלייך? חום - מה צבע הקירות בחדר שלך? סגול וצהוב - מה צבע השיער שלך? חום - מה צבע העיניים שלך? חום - מה צבע התיק שלך? בורדו - מה הצבע ששולט בארון שלך? אני שולטת לא הארון
- באיזה צבע אתה מעדיף את התפוח שלך? אדום XD ורוד - אוהבים את הצבע? כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ורוד"? פקצה
- אתה אוהב מסטיק בזוקה? כן - עד איזה גיל שיחקת בברביות? אממ 10
- מה החפץ הורוד הכי קרוב אלייך? השעון שלי - מתי פעם אחרונה לבשת משהו ורוד? לא לובשת - תן חרוז למילה ורוד.. אמממ - מה אתה חושב על אנשים שורוד הוא הצבע האהוב עליהם? אני לא חושבת עליהם
שחור - אוהבים את הצבע?כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "שחור"? חברה שלי
- מתי פעם אחרונה לבשת משהו שחור?עכשיו - תן חרוז למילה שחור... נו אני לא טובה בחרוזים
- מה אתה חושב על אנשים ששחור הוא הצבע האהוב עליהם? אין לי בעיה איתם
- למה תמיד השלט של ה-TV שחור? כי ככה - מה החפץ השחור הכי קרוב אלייך? המקלדת - תחתונים שחורות באמת מסמלות רצון לסקס? לא - איך זה שאין מאכל שחור? איך זה באמת? ירוק - אוהבים את הצבע? לא - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ירוק"? צמחייה - מתי פעם אחרונה לבשת משהו ירוק? אין לי בגדים ירוקים - תן חרוז למילה ירוק... עמוק
שיהיה
- מה אתה חושב על אנשים שירוק הוא הצבע האהוב עליהם? שוב, אין לי בעיה עם האנשים האלו
- מה החפץ הירוק הכי קרוב אלייך? האור של המחשב
- אוהב מלפפונים? ומלפפונים חמוצים? כן, לא. - למה אין ארטיק ירוק? דווקא יש
- תפוח [ירוק, כמובן] או אגס? תפוח אדום - אוהבים את הצבע? כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "אדום"? לא חושבת
- מתי פעם אחרונה לבשת משהו אדום? אתמול - תן חרוז למילה אדום... אמממממממממממממממ - מה אתה חושב על אנשים שאדום הוא הצבע האהוב עליהם? כבר אמרתי
- מה החפץ האדום הכי קרוב אלייך?אין - תות או דובדבן? תות - למה אדום זה צבע "העט של המורה"? כי ככה - גמבה או עגבנייה?עגבנייה צהוב - אוהבים את הצבע? לא - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "צהוב"? דיי כבר אני לא חושבת
- מתי פעם אחרונה לבשת משהו צהוב? אין לי בגדים צהובים - תן חרוז למילה צהוב...
- מה אתה חושב על אנשים שצהוב הוא הצבע האהוב עליהם?
- מה החפץ הצהוב הכי קרוב אלייך? האייקונים של תפוז
- בננות עושות לך את זה? לא
- למה כל הסמיילים צהובים? כי ככה - בלונדיניות באמת נהנות יותר? לא - גבינה או חמאה? לא זה ולא זה כחול - אוהבים את הצבע? בערך - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כחול"?שמיים - מתי פעם אחרונה לבשת משהו כחול? ג'ינס נחשב?
- תן חרוז למילה כחול... עגול - מה אתה חושב על אנשים שכחול הוא הצבע האהוב עליהם?
- מה החפץ הכחול הכי קרוב אלייך? אין - ענבים הם סגולים.. למה ארטיק ענבים הוא כחול? כי זה לא עשוי מענבים
- חשבת פעם על פסים בצבע כחול בשיער? לא - למה השמיים כחולים? כי ככה סגול - אוהבים את הצבע? מאודדדדדדדדד - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "סגול"? לא חושבת
- מתי פעם אחרונה לבשת משהו סגול? מחר
- תן חרוז למילה סגול... גם עגול
- מה אתה חושב על אנשים שסגול הוא הצבע האהוב עליהם? שיש להם טעם מעולה!! - מה החפץ הסגול הכי קרוב אלייך? אין - מי הגאון שהחליט לקרוא ללהקה "סגול עמוק"? אני
- אתם מעדיפים סגול כהה או בהיר? בהיר כתום - אוהבים את הצבע?כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כתום"?
- מתי פעם אחרונה לבשת משהו כתום? אין לי בגדים כתומים - תן חרוז למילה כתום...
- מה אתה חושב על אנשים שכתום הוא הצבע האהוב עליהם?
- מה החפץ הכתום הכי קרוב אלייך? הדבר הזה שיש מתחת לעכבר
- נכון שגזר זה סקסי? לא
- אוהבים ? לא

קרני44

New member
../images/Emo109.gif עונהה

ורוד
- אוהבים את הצבע? בערךך - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ורוד"? מסטיק - אתה אוהב מסטיק בזוקה? כן - עד איזה גיל שיחקת בברביות? 4 - מה החפץ הורוד הכי קרוב אלייך? שמלה של הריקוד שלי - מתי פעם אחרונה לבשת משהו ורוד? עכשיו - תן חרוז למילה ורוד.. חרוד (עמק) - מה אתה חושב על אנשים שורוד הוא הצבע האהוב עליהם? שיהיה להם בכיףף
שחור
- אוהבים את הצבע? בערךך - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "שחור"? דכאוןן - מתי פעם אחרונה לבשת משהו שחור? היום בביצפר - תן חרוז למילה שחור... לא יודעתת - מה אתה חושב על אנשים ששחור הוא הצבע האהוב עליהם? שהם רוקיסטיםם - למה תמיד השלט של ה-TV שחור? תשאלי את מה שעיצב את השלט - מה החפץ השחור הכי קרוב אלייך? טלפון - תחתונים שחורות באמת מסמלות רצון לסקס? את שואלת את הבנאדם הלא נכון - איך זה שאין מאכל שחור? הגעינים של האבטיח!
ירוק
- אוהבים את הצבע? מאודדדדדדד - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ירוק"? החדר שלי - מתי פעם אחרונה לבשת משהו ירוק? היום בביצפר - תן חרוז למילה ירוק... רוקק - מה אתה חושב על אנשים שירוק הוא הצבע האהוב עליהם? שהם כמוני - מה החפץ הירוק הכי קרוב אלייך? החדר שלי - אוהב מלפפונים? ומלפפונים חמוצים? מלפפונים כן, חמוצים לא - למה אין ארטיק ירוק? בטח שיש!! ארטיק מלוןן - תפוח [ירוק, כמובן] או אגס? תפוח ירוק
אדום
- אוהבים את הצבע? בערךך - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "אדום"? דם - מתי פעם אחרונה לבשת משהו אדום? לא יודעתת - תן חרוז למילה אדום... דום - מה אתה חושב על אנשים שאדום הוא הצבע האהוב עליהם? שיהיה להם בכיףף - מה החפץ האדום הכי קרוב אלייך? ספר - תות או דובדבן? תות - למה אדום זה צבע "העט של המורה"? כי זה בולט - גמבה או עגבנייה? עגבנייה
צהוב
- אוהבים את הצבע? לא - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "צהוב"? שמש - מתי פעם אחרונה לבשת משהו צהוב?המון זמןן - תן חרוז למילה צהוב... לא יודעת - מה אתה חושב על אנשים שצהוב הוא הצבע האהוב עליהם? מאגניב להם. - מה החפץ הצהוב הכי קרוב אלייך? מחזיק מפתחות - בננות עושות לך את זה? לאא - למה כל הסמיילים צהובים? לא יודעת - בלונדיניות באמת נהנות יותר? תשאלי אותן - גבינה או חמאה? גבינה
כחול|דויוד|
- אוהבים את הצבע? בערך - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כחול"? שמים - מתי פעם אחרונה לבשת משהו כחול?היום לבשתי ג'ינס - תן חרוז למילה כחול... חול - מה אתה חושב על אנשים שכחול הוא הצבע האהוב עליהם? שאני מזדהה איתם [?] - מה החפץ הכחול הכי קרוב אלייך? קלסר - ענבים הם סגולים.. למה ארטיק ענבים הוא כחול? לא יודעתת - חשבת פעם על פסים בצבע כחול בשיער? לא - למה השמיים כחולים? כי ככה
סגול
- אוהבים את הצבע? לא - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "סגול"? זוועה - מתי פעם אחרונה לבשת משהו סגול? המון, המון, המון זמן - תן חרוז למילה סגול... גוללל - מה אתה חושב על אנשים שסגול הוא הצבע האהוב עליהם? שופטים בנאדם לפי אופי - מה החפץ הסגול הכי קרוב אלייך? קופסא - מי הגאון שהחליט לקרוא ללהקה "סגול עמוק"? הוא לא גאון, ירוק עמוק יותר מאגניב - אתם מעדיפים סגול כהה או בהיר? לא זה ולא זהה
כתום
- אוהבים את הצבע? בערךך - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כתום"? התנתקות - מתי פעם אחרונה לבשת משהו כתום? אתמול - תן חרוז למילה כתום... אטום (כמו פצצת אטום) - מה אתה חושב על אנשים שכתום הוא הצבע האהוב עליהם? שזה אחלה צבעע - מה החפץ הכתום הכי קרוב אלייך? טוש - נכון שגזר זה סקסי? לא - אוהבים ? לא

ester6

New member
../images/Emo34.gif

כללי..
- מה הצבע האהוב עלייך
- מה הצבע השנוא עלייך
- מה צבע הקירות בחדר שלך
שמנת.. - מה צבע השיער שלך
בלונדיני
- מה צבע העיניים שלך
ירוקות.. - מה צבע התיק שלך
כחול-תכלת.. - מה הצבע ששולט בארון שלך
בעיקרון יש את כל הצבעים אבל יש הרבה כחול-תכלת.. - באיזה צבע אתה מעדיף את התפוח שלך
אני לא סובלת תפוחים.. וממש לא אכפת לי באיזה צבע הם...
ורוד
- אוהבים את הצבע
צבע נחמד.. אבל אני לא מתה עליו.. - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ורוד"
פאקצה.. - אתה אוהב מסטיק בזוקה
לא.. אני אוהבת מסטיקים בכללי אבל לא סובלת מסטיק בזוקה.. - עד איזה גיל שיחקת בברביות
10 בערך.. נראה לי.. - מה החפץ הורוד הכי קרוב אלייך
סוודר.. - מתי פעם אחרונה לבשת משהו ורוד
לא יודעת.. לא מזמן.. - תן חרוז למילה ורוד..
אני לא משו בחרוזים..
- מה אתה חושב על אנשים שורוד הוא הצבע האהוב עליהם
רוב הפקצות אוהבות ורוד.. אבל לא כל מי שאוהבת ורוד היא פקצה.. שיהיה להם בכיף.. כל אחד והצבע שלו..
שחור
- אוהבים את הצבע
לא ממש..
- מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "שחור"
מוות, משו עצוב, דיכאוני..
- מתי פעם אחרונה לבשת משהו שחור
עכשיו.. אני לובשת ולצה שחורה וג'ינס בהיר.. אני ממש אוהבת את הצבע בכללי אבל אין לי בעיה ללהושד בגדים שחורים.. - תן חרוז למילה שחור...
אני לא משו בחרוזים..
- מה אתה חושב על אנשים ששחור הוא הצבע האהוב עליהם
דיכאוניים
- למה תמיד השלט של ה-TV שחור
לא תמיד.. לי יש שלט של ה-Yes בצבע עפור-כסף... - מה החפץ השחור הכי קרוב אלייך
העכבר של המחשב.. אני נוגעת בו עכשיו.. - תחתונים שחורות באמת מסמלות רצון לסקס
אולי.. תלוי למי...
- איך זה שאין מאכל שחור
איך זה באמת
ירוק
- אוהבים את הצבע
די.. - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ירוק"
קינאה..
- מתי פעם אחרונה לבשת משהו ירוק
לא זוכרת.. מזמן.. - תן חרוז למילה ירוק...
אני לא משו בחרוזים..
- מה אתה חושב על אנשים שירוק הוא הצבע האהוב עליהם
אחלה.. שיהנו.. - מה החפץ הירוק הכי קרוב אלייך
דיסקים.. יש לידי דיסקים ריקים לצריבה בצבע ירוק..
- אוהב מלפפונים
לא... ומלפפונים חמוצים
גם לא.. אני לא סובלת פירות ו/או ירקות.. - למה אין ארטיק ירוק
למה אתם שואלים אותי???????!
- תפוח [ירוק, כמובן] או אגס
אף אחד מהם.. לא אמרתי שאני לא סובלת פירות ו/או ירקות??!!
אדום
- אוהבים את הצבע
כן.. צבע יפה..
- מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "אדום"
לב.. אהבה...
ומצד שני- דם, מוות..
- מתי פעם אחרונה לבשת משהו אדום
אתמול.. - תן חרוז למילה אדום...
אני לא משו בחרוזים..
- מה אתה חושב על אנשים שאדום הוא הצבע האהוב עליהם
שיהנו.. צבע ממש נחמד.. - מה החפץ האדום הכי קרוב אלייך
קטשופ..
אני אוכלת עכשיו נקניקיות.. - תות או דובדבן
דובדבן.. אני לא אוהבת תות.. - למה אדום זה צבע "העט של המורה"
שאלה טובה..
- גמבה או עגבנייה
אני לא סובלת את שניהם..
צהוב
- אוהבים את הצבע
לא ממש.. - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "צהוב"
שמש..
- מתי פעם אחרונה לבשת משהו צהוב
לא נראה לי שלבשתי משו צהוב בזמן האחרון.. לא שזכור לי... - תן חרוז למילה צהוב...
אני לא משו בחרוזים..
- מה אתה חושב על אנשים שצהוב הוא הצבע האהוב עליהם
טעם קצת מוזר.. אבל שיהנו.. על טעם וריח אין מה להתוכח.. אני במצב רוח חפרני היום..
- מה החפץ הצהוב הכי קרוב אלייך
מנורה על התיקרה..
- בננות עושות לך את זה
לא..
ות מגעילות אותי..
- למה כל הסמיילים צהובים
למה באמת??
- בלונדיניות באמת נהנות יותר
אה
- גבינה או חמאה
כחול
- אוהבים את הצבע
מאוד.. זה הצבע שאני הכי אוהבת.. - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כחול"
ים!! שמיים!! צבע מדהים!! - מתי פעם אחרונה לבשת משהו כחול
אני לובשת עכשיו ג'ינס בהיר.. - תן חרוז למילה כחו

sof72

New member
|טיפה|

כללי.. - מה הצבע האהוב עלייך? כחול - מה הצבע השנוא עלייך? ב'ז - מה צבע הקירות בחדר שלך? לבן - מה צבע השיער שלך? חום - מה צבע העיניים שלך? ירוק - מה צבע התיק שלך? יש לי מלא: ורוד, לבן, שחור, חום ועוד כל מיני - מה הצבע ששולט בארון שלך? תכלת - באיזה צבע אתה מעדיף את התפוח שלך? ירוק ורוד - אוהבים את הצבע? כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ורוד"? בת - אתה אוהב מסטיק בזוקה? - עד איזה גיל שיחקת בברביות? אממ לא זוכרת - מה החפץ הורוד הכי קרוב אלייך? מה שאני לובשת כרגע בורוד - מתי פעם אחרונה לבשת משהו ורוד? חח השניה - תן חרוז למילה ורוד.. - מה אתה חושב על אנשים שורוד הוא הצבע האהוב עליהם? שיהנו להם שחור - אוהבים את הצבע? אולי - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "שחור"? בגד - מתי פעם אחרונה לבשת משהו שחור? אממ היום כשיצאתי, קפוצ'ון שחור - תן חרוז למילה שחור... זכור - מה אתה חושב על אנשים ששחור הוא הצבע האהוב עליהם? אממ בסדר אבל רק שלא יהיה טוטאלי - למה תמיד השלט של ה-TV שחור? הוא לא - מה החפץ השחור הכי קרוב אלייך? כבל - תחתונים שחורות באמת מסמלות רצון לסקס? ככה אומרים, לא? - איך זה שאין מאכל שחור? כי זה לא כיף לאכול שחור, צריך צבעים מעניינים (באמת אין מאכל שחור?) ירוק - אוהבים את הצבע? לא כל כך - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ירוק"? צבע שצובעים - מתי פעם אחרונה לבשת משהו ירוק? אממ לפני כמה ימים,ירוק תפוח - תן חרוז למילה ירוק... למה לא הצבבעים נגמרים בחולם? ב-או O - מה אתה חושב על אנשים שירוק הוא הצבע האהוב עליהם? שיהנו להם - מה החפץ הירוק הכי קרוב אלייך? הדפס על החולצה - אוהב מלפפונים? ומלפפונים חמוצים? כן כן - למה אין ארטיק ירוק? יש - תפוח [ירוק, כמובן] או אגס? פתוח אדום - אוהבים את הצבע? כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "אדום"? ליפסיק - מתי פעם אחרונה לבשת משהו אדום? דיי מזמן, אולי לפני חודשיים - תן חרוז למילה אדום... - מה אתה חושב על אנשים שאדום הוא הצבע האהוב עליהם? שהם אוהבים לבלוט - מה החפץ האדום הכי קרוב אלייך? טוש ארטליינ - תות או דובדבן? חח שתיהם יאמי מאוד - למה אדום זה צבע "העט של המורה"? כדי שהוא יוכל לבלוט ולהגדיש על הצבעים השחור כחול של כולם - גמבה או עגבנייה? עגבניה צהוב - אוהבים את הצבע? נחמד - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "צהוב"? אור - מתי פעם אחרונה לבשת משהו צהוב? צעיף צהוב של מכבי ת"א במשחק לפני שבוע - תן חרוז למילה צהוב... אני דיי גרועה בחוזים לא עולה לי כלום - מה אתה חושב על אנשים שצהוב הוא הצבע האהוב עליהם? שיהנו להם - מה החפץ הצהוב הכי קרוב אלייך? כוס - בננות עושות לך את זה? לא - למה כל הסמיילים צהובים? באמת למה? אולי כי זה הצבע הכי קרוב לצבע עור, שיראה אמיתי יותר - בלונדיניות באמת נהנות יותר? פחחח - גבינה או חמאה? חמאה אבל זה לא צהוב כחול - אוהבים את הצבע? מאוד - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כחול"? רוגע - מתי פעם אחרונה לבשת משהו כחול? היום ג'ינס כחול - תן חרוז למילה כחול... מחול - מה אתה חושב על אנשים שכחול הוא הצבע האהוב עליהם? שאני יהנה לי וגם הם :p - מה החפץ הכחול הכי קרוב אלייך? המודם - ענבים הם סגולים.. למה ארטיק ענבים הוא כחול? שאלות יפות יש לך, תעשי מחקר - חשבת פעם על פסים בצבע כחול בשיער? בטח - למה השמיים כחולים? אניאוהבת את השמיים סגול - אוהבים את הצבע? מאוד - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "סגול"? אממ צבע יפה - מתי פעם אחרונה לבשת משהו סגול? דיי מזמן, 3 חודשים אולי - תן חרוז למילה סגול... חרגול חח - מה אתה חושב על אנשים שסגול הוא הצבע האהוב עליהם? שיהנו להם - מה החפץ הסגול הכי קרוב אלייך? גולף בארון - מי הגאון שהחליט לקרוא ללהקה "סגול עמוק"? אין לי מושג - אתם מעדיפים סגול כהה או בהיר? גם וגם, תלוי למה.. כתום - אוהבים את הצבע? נחמד - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כתום"? תפוז - מתי פעם אחרונה לבשת משהו כתום? אני לא לובשת כתום - תן חרוז למילה כתום... חרטום - מה אתה חושב על אנשים שכתום הוא הצבע האהוב עליהם? שיהנו להם - מה החפץ הכתום הכי קרוב אלייך? הדפס על חולצה - נכון שגזר זה סקסי? חח אולי - אוהבים ? גזר? לא כל כך דווקא נחמד השאלון

sof72

New member
לקחו לי את הטיפה :(

התכוונתי לומר למה כל הצבעים נגמרים בחולם ב- או O ?? ולא; למה לא הצבעים בלה בלה

../images/Emo181.gifגמאני עונה../images/Emo3.gif

כללי..
- מה המצבע האהוב עלייך? אדום וכתום
- מה הצבע השנוא עלייך? אין - מה צבע הקירות בחדר שלך? לבן=] - מה צבע השיער שלך? שחור
- מה צבע העיניים שלך? חומות כהות
- מה צבע התיק שלך? כחול - מה הצבע ששולט בארון שלך? ירוק וכחול
- באיזה צבע אתה מעדיף את התפוח שלך? אדום
ורוד
- אוהבים את הצבע? הוא נחמד
- מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ורוד"? פאקצה
אבל לא כל מי שאוהבת ורוד היא פאקצה.. בכלל לא.. זה סתם אסוטיאציות
- אתה אוהב מסטיק בזוקה? כן=] - עד איזה גיל שיחקת בברביות? כיתה ג'
- מה החפץ הורוד הכי קרוב אלייך? השבלול שאחותי פסלה
- מתי פעם אחרונה לבשת משהו ורוד? היום
- תן חרוז למילה ורוד.. ורוד- מאוד
- מה אתה חושב על אנשים שורוד הוא הצבע האהוב עליהם? שהם אנשים רגילים:]
שחור
- אוהבים את הצבע? אממ..כה=] - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "שחור"? פריקים
אבל כמו למעלה, כל מי שאוהב שחור הוא לא חייב להיות פריק לדעתי.. זאת רק אסוטיאציה
- מתי פעם אחרונה לבשת משהו שחור? היום
- תן חרוז למילה שחור... שחור- בור
XD - מה אתה חושב על אנשים ששחור הוא הצבע האהוב עליהם? הם אנשים רגילים
- למה תמיד השלט של ה-TV שחור? לא תמיד!
- מה החפץ השחור הכי קרוב אלייך? הרמקולים =] - תחתונים שחורות באמת מסמלות רצון לסקס? לא
או שכן
אין לי מושג
- איך זה שאין מאכל שחור? וואלה נכון!=0
ירוק
- אוהבים את הצבע? כן=] - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ירוק"? צפרדע
- מתי פעם אחרונה לבשת משהו ירוק? היום! הגרביים שלי מה.....
- תן חרוז למילה ירוק... ירוק- מתוק
- מה אתה חושב על אנשים שירוק הוא הצבע האהוב עליהם? שהם אוהבים צבע יפה
- מה החפץ הירוק הכי קרוב אלייך? המילון כיס של עברית-ספרדית
- אוהב מלפפונים? ומלפפונים חמוצים? יאמיייי
את שני סוגיי המפלפפונים=] - למה אין ארטיק ירוק? רמזור=] - תפוח [ירוק, כמובן] או אגס? אגססס
יש לי חולשה לאגסים
אדום
- אוהבים את הצבע? כן
- מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "אדום"? עצור
- מתי פעם אחרונה לבשת משהו אדום? אין לי מושג
- תן חרוז למילה אדום... אדום- גרדום
- מה אתה חושב על אנשים שאדום הוא הצבע האהוב עליהם? שהם אנשים מאגניבים!
- מה החפץ האדום הכי קרוב אלייך? היומן למורה של אמא
- תות או דובדבן? תות=] - למה אדום זה צבע "העט של המורה"? לאדעת
- גמבה או עגבנייה? עגבנייהה
צהוב
- אוהבים את הצבע? בערך.. - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "צהוב"? יאמי?!
- מתי פעם אחרונה לבשת משהו צהוב? אין לי מושג
נראלי אתמול.. תחתונים צהובים
מה אתם רוצים, אמא קנתה
- תן חרוז למילה צהוב... צהוב- לאהוב
- מה אתה חושב על אנשים שצהוב הוא הצבע האהוב עליהם? כלום - מה החפץ הצהוב הכי קרוב אלייך? שקית של משו
- בננות עושות לך את זה? יאמי
- למה כל הסמיילים צהובים? כי.. כי..
- בלונדיניות באמת נהנות יותר? במה?
- גבינה או חמאה? גבינה=]
כחול
- אוהבים את הצבע? כןן=] - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כחול"? דגל
- מתי פעם אחרונה לבשת משהו כחול? נראלי שהיום
- תן חרוז למילה כחול... כחול- מכחול
- מה אתה חושב על אנשים שכחול הוא הצבע האהוב עליהם? כלום - מה החפץ הכחול הכי קרוב אלייך? הלוח שנה - ענבים הם סגולים.. למה ארטיק ענבים הוא כחול? לאדעת... - חשבת פעם על פסים בצבע כחול בשיער? יאק
- למה השמיים כחולים?
סגול
- אוהבים את הצבע? כן=] - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "סגול"? ענבים
- מתי פעם אחרונה לבשת משהו סגול? לאזוכרת - תן חרוז למילה סגול... סגול- גדול
- מה אתה חושב על אנשים שסגול הוא הצבע האהוב עליהם? כלוםםםם
- מה החפץ הסגול הכי קרוב אלייך? הכובע של מאמא=] - מי הגאון שהחליט לקרוא ללהקה "סגול עמוק"? ? - אתם מעדיפים סגול כהה או בהיר? סגול בהיר
כתום
- אוהבים את הצבע? מאודד=] - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כתום"? אורנג'
- מתי פעם אחרונה לבשת משהו כתום? לאזוכרת
- תן חרוז למילה כתום... כתום- חלום?
- מה אתה חושב על אנשים שכתום הוא הצבע האהוב עליהם? שהם שווים
- מה החפץ הכתום הכי קרוב אלייך? הכריות
- נכון שגזר זה סקסי? כןן..
סתם לא..
זה סה"כ ירק מגעיל
- אוהבים
? כןן=]

.

כללי.. - מה המצבע האהוב עלייך? לבן כחול תכלת וסגול - מה הצבע השנוא עלייך? אין - מה צבע הקירות בחדר שלך? כתום - מה צבע השיער שלך? חום - מה צבע העיניים שלך? ירוק - מה צבע התיק שלך? שחור ואפור - מה הצבע ששולט בארון שלך? אין - באיזה צבע אתה מעדיף את התפוח שלך? ירוק ורוד - אוהבים את הצבע? הוא חמוד מאוד - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ורוד"? חולצה אולי - אתה אוהב מסטיק בזוקה? מאוד - עד איזה גיל שיחקת בברביות? 4 - מה החפץ הורוד הכי קרוב אלייך? הקופסה של הבושם - מתי פעם אחרונה לבשת משהו ורוד? שבוע שעבר בערך - תן חרוז למילה ורוד.. ודוד (AND UNCLE) ככה רושמים? חח - מה אתה חושב על אנשים שורוד הוא הצבע האהוב עליהם? שום דבר שחור - אוהבים את הצבע? אממ... בשביל בגדים - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "שחור"? מוות - מתי פעם אחרונה לבשת משהו שחור? אתמול - תן חרוז למילה שחור... בחור.. יענו בתוך חור - מה אתה חושב על אנשים ששחור הוא הצבע האהוב עליהם? קצת מפחידים אותי - למה תמיד השלט של ה-TV שחור? לא נכון אצלי הוא כחול - מה החפץ השחור הכי קרוב אלייך? כיסא - תחתונים שחורות באמת מסמלות רצון לסקס? לא - איך זה שאין מאכל שחור? יש משקה.. קולה ירוק - אוהבים את הצבע? אממ.. בסדר - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ירוק"? דשא - מתי פעם אחרונה לבשת משהו ירוק? שנה שעברה אולי - תן חרוז למילה ירוק... קיבלתי שוק - מה אתה חושב על אנשים שירוק הוא הצבע האהוב עליהם? שום דבר - מה החפץ הירוק הכי קרוב אלייך? קופסת אלוורה - אוהב מלפפונים? ומלפפונים חמוצים? מלפפון רגיל- 8-(!!!!! מלפפון חמוץ-
- למה אין ארטיק ירוק? יש ברמזור - תפוח [ירוק, כמובן] או אגס? תפוחח אדום - אוהבים את הצבע? אממ בסדר - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "אדום"? דם - מתי פעם אחרונה לבשת משהו אדום? מתישהו שבוע שעבר - תן חרוז למילה אדום... חלום?.. - מה אתה חושב על אנשים שאדום הוא הצבע האהוב עליהם? כלום - מה החפץ האדום הכי קרוב אלייך? גרביים - תות או דובדבן? תותתתתתת - למה אדום זה צבע "העט של המורה"? הא? - גמבה או עגבנייה? עגבנייההה צהוב - אוהבים את הצבע? לא ממש.. בסדר - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "צהוב"? שמש - מתי פעם אחרונה לבשת משהו צהוב? לא זוכרת די מזמן - תן חרוז למילה צהוב... טוב - מה אתה חושב על אנשים שצהוב הוא הצבע האהוב עליהם? כלום - מה החפץ הצהוב הכי קרוב אלייך? מנורה - בננות עושות לך את זה? לאאאאא בע - למה כל הסמיילים צהובים? לאאא הנה זה-
ירוקק - בלונדיניות באמת נהנות יותר? שטויות - גבינה או חמאה? גבינהה כחול - אוהבים את הצבע? מאודדדדדדד - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כחול"? יש שני דברים.. ים
וסקס חח - מתי פעם אחרונה לבשת משהו כחול? עכשיו - תן חרוז למילה כחול... טחול - מה אתה חושב על אנשים שכחול הוא הצבע האהוב עליהם? מה אני כבר יכולה לחשוב על עצמי - מה החפץ הכחול הכי קרוב אלייך? הבגדים שעליי - ענבים הם סגולים.. למה ארטיק ענבים הוא כחול? אין לי מושג.. וענבים הם ירוקים - חשבת פעם על פסים בצבע כחול בשיער? בע לא - למה השמיים כחולים? לאדעת סגול - אוהבים את הצבע? אהאאאאא - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "סגול"? אממ זה הצבע של הקרם לשיער שלי חח - מתי פעם אחרונה לבשת משהו סגול? לאדעת - תן חרוז למילה סגול... יכול - מה אתה חושב על אנשים שסגול הוא הצבע האהוב עליהם? עוד פעם אני... - מה החפץ הסגול הכי קרוב אלייך? הקרם לשיער - מי הגאון שהחליט לקרוא ללהקה "סגול עמוק"? אין לי מושג - אתם מעדיפים סגול כהה או בהיר? סגול עמוק חח (לא את הלהקהה) כתום - אוהבים את הצבע? הוא אחלה - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כתום"? על מישהו חח - מתי פעם אחרונה לבשת משהו כתום? לא זוכרת - תן חרוז למילה כתום... יתום (לא עלינו) - מה אתה חושב על אנשים שכתום הוא הצבע האהוב עליהם? שום דבר מיוחד - מה החפץ הכתום הכי קרוב אלייך? כרית - נכון שגזר זה סקסי? ברור זה נראה כמו *מצונזר* - אוהבים ? נופ

dana re3

New member
עונה

כללי.. - מה המצבע האהוב עלייך?כחול סגול ,ורוד פוקסיה - מה הצבע השנוא עלייך?כתום
- מה צבע הקירות בחדר שלך?לבן - מה צבע השיער שלך?בלונדיני שטני - מה צבע העיניים שלך?כחול - מה צבע התיק שלך?ורוד פוקסיה - מה הצבע ששולט בארון שלך?שחור, אדום וורוד פוקסיה - באיזה צבע אתה מעדיף את התפוח שלך?ירוק ורוד - אוהבים את הצבע?אמממ בהיר לא רק פוקסיה חחח - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ורוד"?פאקצה חחח - אתה אוהב מסטיק בזוקה?כן - עד איזה גיל שיחקת בברביות? 6 אולי 7 - מה החפץ הורוד הכי קרוב אלייך?הילקוט שלי
- מתי פעם אחרונה לבשת משהו ורוד?אמממ אתמול בלילה אבל פוקסיה!!! - תן חרוז למילה ורוד.. אני עייפה מדי חחח - מה אתה חושב על אנשים שורוד הוא הצבע האהוב עליהם? לא יודעת תלוי איזה אם זה ורוד בהיר אז פאקצות חחח שחור - אוהבים את הצבע?כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "שחור"?כלום - מתי פעם אחרונה לבשת משהו שחור?אמממ עכשיו? חחחח - תן חרוז למילה שחור... עייפה מדי - מה אתה חושב על אנשים ששחור הוא הצבע האהוב עליהם?יופי להם.. - למה תמיד השלט של ה-TV שחור? - מה החפץ השחור הכי קרוב אלייך?הלק בציפורניים חח סתם אמממ קוקויות - תחתונים שחורות באמת מסמלות רצון לסקס? לא מה הקשר? - איך זה שאין מאכל שחור?באמת איך זה? ירוק - אוהבים את הצבע?לא ממש - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ירוק"?אממ חרקים חחח - מתי פעם אחרונה לבשת משהו ירוק?לפני הרבה זמן - תן חרוז למילה ירוק... עייפה!! - מה אתה חושב על אנשים שירוק הוא הצבע האהוב עליהם?שיהיה להם בכיף - מה החפץ הירוק הכי קרוב אלייך?אין - אוהב מלפפונים? ומלפפונים חמוצים?כן - למה אין ארטיק ירוק? למה? - תפוח [ירוק, כמובן] או אגס?תפוח אדום - אוהבים את הצבע?כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "אדום"?
חחחח - מתי פעם אחרונה לבשת משהו אדום?היום - תן חרוז למילה אדום... כתום חחח סתם.. - מה אתה חושב על אנשים שאדום הוא הצבע האהוב עליהם?מאגניביםםם חחחח - מה החפץ האדום הכי קרוב אלייך?תיק שלי.... (לא ילקוט) - תות או דובדבן?אף אחד
- למה אדום זה צבע "העט של המורה"?לא כחול? - גמבה או עגבנייה?עגבנייה צהוב - אוהבים את הצבע?לא כל כך - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "צהוב"?
- מתי פעם אחרונה לבשת משהו צהוב?לפני הרבה זמן - תן חרוז למילה צהוב... עייפהה..... - מה אתה חושב על אנשים שצהוב הוא הצבע האהוב עליהם?יופי להם - מה החפץ הצהוב הכי קרוב אלייך?עיפרון - בננות עושות לך את זה? לא - למה כל הסמיילים צהובים? לא יודעת - בלונדיניות באמת נהנות יותר?לא - גבינה או חמאה?גבינה כחול - אוהבים את הצבע?כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כחול"? שמיים - מתי פעם אחרונה לבשת משהו כחול?אמממ תחתונים עכשיו - תן חרוז למילה כחול... תחול חחח סתם - מה אתה חושב על אנשים שכחול הוא הצבע האהוב עליהם?מקסימים חחח - מה החפץ הכחול הכי קרוב אלייך?טוש - ענבים הם סגולים.. למה ארטיק ענבים הוא כחול? יש גם ארטיק ענבים סגול ו.. לא וידעת - חשבת פעם על פסים בצבע כחול בשיער?לא - למה השמיים כחולים?למה? סגול - אוהבים את הצבע?כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "סגול"?חציל חחח סתם - מתי פעם אחרונה לבשת משהו סגול?לא יודעת - תן חרוז למילה סגול... - מה אתה חושב על אנשים שסגול הוא הצבע האהוב עליהם?מתוקים חחח - מה החפץ הסגול הכי קרוב אלייך?אין - מי הגאון שהחליט לקרוא ללהקה "סגול עמוק"? - אתם מעדיפים סגול כהה או בהיר? כהה כתום - אוהבים את הצבע?לא - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כתום"?התנתקות - מתי פעם אחרונה לבשת משהו כתום?אתמול תחתונים - תן חרוז למילה כתום... - מה אתה חושב על אנשים שכתום הוא הצבע האהוב עליהם?מוזרים חחח - מה החפץ הכתום הכי קרוב אלייך?אין - נכון שגזר זה סקלסי? לא - אוהבים ?לא כן.. אני יודעת שיצא צולע.. אבל אני אשתפר. [נקווה]

../images/Emo203.gifמשעמם לי אז באתי לכאן../images/Emo3.gif

כללי.. - מה המצבע האהוב עלייך? גווני כחול
ושחור
- מה הצבע השנוא עלייך? ורוד
- מה צבע הקירות בחדר שלך? תכלת
- מה צבע השיער שלך? חום
- מה צבע העיניים שלך? חום
- מה צבע התיק שלך? כחול
- מה הצבע ששולט בארון שלך? צבעוני
- באיזה צבע אתה מעדיף את התפוח שלך? אדום
ורוד
- אוהבים את הצבע? לא - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ורוד"? ילדות..
- אתה אוהב מסטיק בזוקה? לא
- עד איזה גיל שיחקת בברביות? עד גיל 7 - מה החפץ הורוד הכי קרוב אלייך? הנעליים שלי - מתי פעם אחרונה לבשת משהו ורוד? אתמול.. את הנעליים שלי הורודות.. - תן חרוז למילה ורוד.. אין לי.. - מה אתה חושב על אנשים שורוד הוא הצבע האהוב עליהם? או שהם פאקצות או שהם לא פאקצות והם סתם אוהבים ורוד.. שחור
- אוהבים את הצבע? כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "שחור"? לילה
- מתי פעם אחרונה לבשת משהו שחור? אתמול.. - תן חרוז למילה שחור... אפור - מה אתה חושב על אנשים ששחור הוא הצבע האהוב עליהם? כלום.. רוב האנשים אוהבים שחור.. - למה תמיד השלט של ה-TV שחור? השלט שלי לא שחור.. השלט שלי בצבע כסף
- מה החפץ השחור הכי קרוב אלייך? המקלדת.. - תחתונים שחורות באמת מסמלות רצון לסקס? לא יודעת - איך זה שאין מאכל שחור? יש.. את הסוכריות גומי האלה.. ירוק
- אוהבים את הצבע? כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ירוק"? עלים.. - מתי פעם אחרונה לבשת משהו ירוק? עכשיו.. החולצה שלי ירוקה.. - תן חרוז למילה ירוק... מתוק - מה אתה חושב על אנשים שירוק הוא הצבע האהוב עליהם? כלום.. - מה החפץ הירוק הכי קרוב אלייך? מגבת.. - אוהב מלפפונים? ומלפפונים חמוצים? לא.. - למה אין ארטיק ירוק? לא יודעת - תפוח [ירוק, כמובן] או אגס? תפוח.. אדום
- אוהבים את הצבע? לא.. אולי קצת.. לא יודעת.. - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "אדום"? אוטו - מתי פעם אחרונה לבשת משהו אדום? לא זוכרת.. - תן חרוז למילה אדום... מקום - מה אתה חושב על אנשים שאדום הוא הצבע האהוב עליהם? כלום.. - מה החפץ האדום הכי קרוב אלייך? קופסא של צ'יפס.. - תות או דובדבן? תות!
- למה אדום זה צבע "העט של המורה"? מה? - גמבה או עגבנייה? גמבה
צהוב
- אוהבים את הצבע? לא - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "צהוב"? ספונג' בוב - מתי פעם אחרונה לבשת משהו צהוב? בטח בגיל 8
- תן חרוז למילה צהוב... לאהוב? - מה אתה חושב על אנשים שצהוב הוא הצבע האהוב עליהם? כלום.. - מה החפץ הצהוב הכי קרוב אלייך? דף.. - בננות עושות לך את זה? איכסה! אני שונאת בננות
- למה כל הסמיילים צהובים? לא יודעת.. - בלונדיניות באמת נהנות יותר? אם הם אוהבות את הצבע שיער שלהם אז כן.. - גבינה או חמאה? תלוי איזה גבינה
כחול
- אוהבים את הצבע? מאוד!!!!!! - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כחול"? ים שמיים.. - מתי פעם אחרונה לבשת משהו כחול? אתמול.. ג'ינס.. - תן חרוז למילה כחול... מכחול
- מה אתה חושב על אנשים שכחול הוא הצבע האהוב עליהם? כלום.. - מה החפץ הכחול הכי קרוב אלייך? התיק שלי.. - ענבים הם סגולים.. למה ארטיק ענבים הוא כחול? לא יודעת.. - חשבת פעם על פסים בצבע כחול בשיער? כן.. אני לא ממש אוהבת את זה.. - למה השמיים כחולים? כי ככה הכי יפה סגול
- אוהבים את הצבע? ככה ככה.. לא ממש.. - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "סגול"? לא יודעת.. - מתי פעם אחרונה לבשת משהו סגול? ממזמן.. - תן חרוז למילה סגול... כחול - מה אתה חושב על אנשים שסגול הוא הצבע האהוב עליהם? כלום.. - מה החפץ הסגול הכי קרוב אלייך? כדור
- מי הגאון שהחליט לקרוא ללהקה "סגול עמוק"? אני לא מכירה את הלהקה.. - אתם מעדיפים סגול כהה או בהיר? בהיר.. כתום
- אוהבים את הצבע? ככה ככה.. - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כתום"? תפוז
- מתי פעם אחרונה לבשת משהו כתום? ממזמן.. לא ניראה לי שיש לי בכלל משהו כתום.. - תן חרוז למילה כתום... אדום - מה אתה חושב על אנשים שכתום הוא הצבע האהוב עליהם? כלום.. - מה החפץ הכתום הכי קרוב אלייך? עיפרון כתום.. - נכון שגזר זה סקסי? לא יודעת.. - אוהבים
? לא..|סלינק|

עונה

כללי.. - מה המצבע האהוב עלייך?ורוד - מה הצבע השנוא עלייך?צהוב חרדל וכתום - מה צבע הקירות בחדר שלך?ורוד , לבן , תכלת וסגול - מה צבע השיער שלך?בלונדיני - מה צבע העיניים שלך?אפור - תכלת - מה צבע התיק שלך?תכלת - מה הצבע ששולט בארון שלך?ורוד - באיזה צבע אתה מעדיף את התפוח שלך?צהוב ורוד - אוהבים את הצבע?כהההההההההה - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ורוד"?חמוד .. - אתה אוהב מסטיק בזוקה?כה - עד איזה גיל שיחקת בברביות? עד כיתה א' או ב' - מה החפץ הורוד הכי קרוב אלייך?הבובה הראשונה שלי זה כלב עם ראש ורוד - מתי פעם אחרונה לבשת משהו ורוד?עכשיו - תן חרוז למילה ורוד.. אין לי - מה אתה חושב על אנשים שורוד הוא הצבע האהוב עליהם?שום דבר שחור - אוהבים את הצבע?כה - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "שחור"?סקסי - מתי פעם אחרונה לבשת משהו שחור?שלשום - תן חרוז למילה שחור... גם אין לי נו ... - מה אתה חושב על אנשים ששחור הוא הצבע האהוב עליהם?גוטים ... חח זה נדרש - למה תמיד השלט של ה-TV שחור?לא יודעת - מה החפץ השחור הכי קרוב אלייך?המחשב שלי - תחתונים שחורות באמת מסמלות רצון לסקס? לא חושבת - איך זה שאין מאכל שחור?לא יודעת ... אבל יש קולה
ירוק - אוהבים את הצבע?כה - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ירוק"?שבט החורש .. - מתי פעם אחרונה לבשת משהו ירוק?לא זוכרת - תן חרוז למילה ירוק... אני לא טובה בחרוזים ... - מה אתה חושב על אנשים שירוק הוא הצבע האהוב עליהם?כלום -- סתם אנשים - מה החפץ הירוק הכי קרוב אלייך?נר יפה כזה רוק גדול שקיבלתי פעם - אוהב מלפפונים? ומלפפונים חמוצים?כה - למה אין ארטיק ירוק? יש -- ארטיק מנטה ... הוא מגעיל לדעתי אבל יש כזה דבר - תפוח [ירוק, כמובן] או אגס?אגס אדום - אוהבים את הצבע?כה - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "אדום"?דם - מתי פעם אחרונה לבשת משהו אדום?עכשיו - תן חרוז למילה אדום... האןןןןןןןןןןןןןןןן לא טובה בחרוזים !!!!! - מה אתה חושב על אנשים שאדום הוא הצבע האהוב עליהם?שהם אנשים שאוהבים אדום --- כלום נו - מה החפץ האדום הכי קרוב אלייך?הפלאפון שלי - תות או דובדבן?דובדבן - למה אדום זה צבע "העט של המורה"? לא יודעת ... - גמבה או עגבנייה?שנייהם צהוב - אוהבים את הצבע?לא - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "צהוב"?שיער -- צהוב יפה רק בשיער - מתי פעם אחרונה לבשת משהו צהוב?אף פעם אני לא לובשת צהוב - תן חרוז למילה צהוב... - מה אתה חושב על אנשים שצהוב הוא הצבע האהוב עליהם?כלום נו - מה החפץ הצהוב הכי קרוב אלייך?השער שלי ... חחח
- בננות עושות לך את זה? כה - חחחח - למה כל הסמיילים צהובים? כי רק ככה הם סקסים !!! נו מה אני יודעת ? - בלונדיניות באמת נהנות יותר?לא יודעת אני רק בת 13 ! - גבינה או חמאה?גבינה כחול - אוהבים את הצבע?כה - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כחול"?דיכאון - מתי פעם אחרונה לבשת משהו כחול?לא זוכרת - תן חרוז למילה כחול... - מה אתה חושב על אנשים שכחול הוא הצבע האהוב עליהם?כלום - מה החפץ הכחול הכי קרוב אלייך?המיטה שלי
- ענבים הם סגולים.. למה ארטיק ענבים הוא כחול? באמת למה? אבל יש גם ארטיק ענבים סגול !!! - חשבת פעם על פסים בצבע כחול בשיער?אהה יש לי חברה שעשתה קצבות כחולים ... - למה השמיים כחולים?כי ככ מתחשק להם ! מה אני יודעת ??? סגול - אוהבים את הצבע?כה - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "סגול"?חברה אחרת שלי שעשתה קצוות סגולים - מתי פעם אחרונה לבשת משהו סגול?אתמול - תן חרוז למילה סגול... - מה אתה חושב על אנשים שסגול הוא הצבע האהוב עליהם?כלום - מה החפץ הסגול הכי קרוב אלייך?אין לי כזה - מי הגאון שהחליט לקרוא ללהקה "סגול עמוק"?אין לי שמץ - אתם מעדיפים סגול כהה או בהיר?בהיר כתום - אוהבים את הצבע?לא - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כתום"?מתנחילם - מתי פעם אחרונה לבשת משהו כתום?בחיים לא !!! מה אני מתנחלת ? שנאת כתום !!! - תן חרוז למילה כתום... - מה אתה חושב על אנשים שכתום הוא הצבע האהוב עליהם?מתנחילם או נגד ההתנתקות - מה החפץ הכתום הכי קרוב אלייך?אין חי אני שונאת כתום - נכון שגזר זה סקסי? לא - אוהבים ?רק בנים חמודים שמשחקים כדור סל

No NiCk15

New member
../images/Emo110.gifעונה../images/Emo3.gif

כללי.. - מה המצבע האהוב עלייך?וורוד,סגול כתום ותכלת - מה הצבע השנוא עלייך?חום וירוק זית - מה צבע הקירות בחדר שלך?לבן - מה צבע השיער שלך?חום כהה - מה צבע העיניים שלך?תכלת - מה צבע התיק שלך?כחול כהה - מה הצבע ששולט בארון שלך?לבן - באיזה צבע אתה מעדיף את התפוח שלך?צהוב^^ ורוד - אוהבים את הצבע?כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ורוד"?פקאצותXD - אתה אוהב מסטיק בזוקה?כן - עד איזה גיל שיחקת בברביות?ג' נראה ליXD - מה החפץ הורוד הכי קרוב אלייך?כרית
- מתי פעם אחרונה לבשת משהו ורוד?אתמול - תן חרוז למילה ורוד.. חרודXD - מה אתה חושב על אנשים שורוד הוא הצבע האהוב עליהם?אממ כלום.. שחור - אוהבים את הצבע?לא ממש - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "שחור"?מוות=X - מתי פעם אחרונה לבשת משהו שחור?היום - תן חרוז למילה שחור... רמזורXDD - מה אתה חושב על אנשים ששחור הוא הצבע האהוב עליהם?פריקים?XD - למה תמיד השלט של ה-TV שחור?מאיפה לי - מה החפץ השחור הכי קרוב אלייך?השלט של הטלוויזיה - תחתונים שחורות באמת מסמלות רצון לסקס?לאP: - איך זה שאין מאכל שחור?יש.. ממתק כזה שחור ודביקXD ירוק - אוהבים את הצבע?לא ממש - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ירוק"?דשא - מתי פעם אחרונה לבשת משהו ירוק?מזמן - תן חרוז למילה ירוק... אין לי - מה אתה חושב על אנשים שירוק הוא הצבע האהוב עליהם?כלום - מה החפץ הירוק הכי קרוב אלייך?המצעים שעל המיטה - אוהב מלפפונים? ומלפפונים חמוצים?רק חמוצים
- למה אין ארטיק ירוק?דווקא יש
- תפוח [ירוק, כמובן] או אגס?אפחד מהם
אדום - אוהבים את הצבע?כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "אדום"?דם:S - מתי פעם אחרונה לבשת משהו אדום?אממ שלשום נראה לי - תן חרוז למילה אדום... סדום
- מה אתה חושב על אנשים שאדום הוא הצבע האהוב עליהם?כלום - מה החפץ האדום הכי קרוב אלייך?נר
- תות או דובדבן?תות - למה אדום זה צבע "העט של המורה"?מאיפה לי
- גמבה או עגבנייה?עגבנייה
צהוב - אוהבים את הצבע?כן
- מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "צהוב"?בננה - מתי פעם אחרונה לבשת משהו צהוב?אממ מזמן - תן חרוז למילה צהוב... קרובXP - מה אתה חושב על אנשים שצהוב הוא הצבע האהוב עליהם?כלום - מה החפץ הצהוב הכי קרוב אלייך?חולצה
- בננות עושות לך את זה?לאXDDD - למה כל הסמיילים צהובים?כיכיכי.. ככה עדי אמר=X - בלונדיניות באמת נהנות יותר?אולי
- גבינה או חמאה?גבינה כחול - אוהבים את הצבע?כןןן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כחול"?ים
- מתי פעם אחרונה לבשת משהו כחול?היום - תן חרוז למילה כחול... סגולXD - מה אתה חושב על אנשים שכחול הוא הצבע האהוב עליהם?כלום - מה החפץ הכחול הכי קרוב אלייך?נייר - ענבים הם סגולים.. למה ארטיק ענבים הוא כחול?הוא לא כחול
- חשבת פעם על פסים בצבע כחול בשיער?לאXג - למה השמיים כחולים?ככה
סגול - אוהבים את הצבע?כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "סגול"?אממ כלוםXD - מתי פעם אחרונה לבשת משהו סגול?הוו ממש ממש ממש מזמןןןן - תן חרוז למילה סגול... כחולXDDDDDD - מה אתה חושב על אנשים שסגול הוא הצבע האהוב עליהם?כלום נוXD מי אמר שאני חושבת בכלל
- מה החפץ הסגול הכי קרוב אלייך?איןXD - מי הגאון שהחליט לקרוא ללהקה "סגול עמוק"?מאיפה ליXD - אתם מעדיפים סגול כהה או בהיר?בהיר
כתום - אוהבים את הצבע?כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כתום"?תפוז - מתי פעם אחרונה לבשת משהו כתום?מזמן - תן חרוז למילה כתום... קונדוםXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD - מה אתה חושב על אנשים שכתום הוא הצבע האהוב עליהם?כלוםP: - מה החפץ הכתום הכי קרוב אלייך?אין כזהXP - נכון שגזר זה סקסי?לאXD - אוהבים ?אוהבים מה? את עדי? ברורXDDDDDDDDDDD

הכו2שת

New member
:)

כללי.. - מה המבע האהוב עלייך? אדום - מה הצבע השנוא עלייך? ורוד - מה צבע הקירות בחדר שלך? לבן - מה צבע השיער שלך? בלונד למוות! - מה צבע העיניים שלך? ירוק - מה צבע התיק שלך? צבעוני חח - מה הצבע ששולט בארון שלך? אדום - באיזה צבע אתה מעדיף את התפוח שלך? אדום/ירוק ורוד - אוהבים את הצבע? לאאאא - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ורוד"? חולצה של מאמז' לגבר - אתה אוהב מסטיק בזוקה? לא ממש - עד איזה גיל שיחקת בברביות? לא'דעת - מה החפץ הורוד הכי קרוב אלייך? איןןןןן חח בעע - מתי פעם אחרונה לבשת משהו ורוד? =\ - תן חרוז למילה ורוד.. למרוד - מה אתה חושב על אנשים שורוד הוא הצבע האהוב עליהם? פרחות/פקאצות שחור - אוהבים את הצבע? לא ממש - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "שחור"? מוות - מתי פעם אחרונה לבשת משהו שחור? שלשום - תן חרוז למילה שחור... חמור - מה אתה חושב על אנשים ששחור הוא הצבע האהוב עליהם? כלום - למה תמיד השלט של ה-TV שחור? מאיפה לי?! - מה החפץ השחור הכי קרוב אלייך? נרתיק של מצלמה דיגיטלית חח - תחתונים שחורות באמת מסמלות רצון לסקס? לא יודעת.. - איך זה שאין מאכל שחור? מה אני אלוהים? ירוק - אוהבים את הצבע? חמוד.. - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ירוק"? דשא - מתי פעם אחרונה לבשת משהו ירוק? היום - תן חרוז למילה ירוק... לשרוק - מה אתה חושב על אנשים שירוק הוא הצבע האהוב עליהם? צמחוניים? חח סתם - מה החפץ הירוק הכי קרוב אלייך? צמיד - אוהב מלפפונים? ומלפפונים חמוצים? דא (ליברמן חח) - למה אין ארטיק ירוק? יש דווקא.. חח - תפוח [ירוק, כמובן] או אגס? תפוח אדום - אוהבים את הצבע? כן!!! - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "אדום"? אהבה - מתי פעם אחרונה לבשת משהו אדום? היום - תן חרוז למילה אדום... לנשום - מה אתה חושב על אנשים שאדום הוא הצבע האהוב עליהם? כלום - מה החפץ האדום הכי קרוב אלייך? יש הרבה.. - תות או דובדבן? תות - למה אדום זה צבע "העט של המורה"? כי הוא בולט?.. - גמבה או עגבנייה? בע.. צהוב - אוהבים את הצבע? בערך.. - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "צהוב"? שמש - מתי פעם אחרונה לבשת משהו צהוב? לא יודעת - תן חרוז למילה צהוב... לאהוב - מה אתה חושב על אנשים שצהוב הוא הצבע האהוב עליהם? כלום.. - מה החפץ הצהוב הכי קרוב אלייך? ליפסטיק - בננות עושות לך את זה? לא חח - למה כל הסמיילים צהובים? לא יודעת! תאשימו מישו אחר [= - בלונדיניות באמת נהנות יותר? אני בלונדינית אמממ חחח - גבינה או חמאה? ?! כחול - אוהבים את הצבע? לא ממש - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כחול"? שמיים - מתי פעם אחרונה לבשת משהו כחול? מממ לפניי כמה ימים - תן חרוז למילה כחול... לאכול - מה אתה חושב על אנשים שכחול הוא הצבע האהוב עליהם? כלום - מה החפץ הכחול הכי קרוב אלייך? מסך של מחשב? [= - ענבים הם סגולים.. למה ארטיק ענבים הוא כחול? ארטיק ענבים אצלי דווקא סגול חמודים.. - חשבת פעם על פסים בצבע כחול בשיער? לא.. סגול כן - למה השמיים כחולים? שאלו את אלוהים.... סגול - אוהבים את הצבע? כן בערך.. - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "סגול"? פרחים - מתי פעם אחרונה לבשת משהו סגול? לפניי כמה ימים... - תן חרוז למילה סגול... חרגול חח - מה אתה חושב על אנשים שסגול הוא הצבע האהוב עליהם? כלום - מה החפץ הסגול הכי קרוב אלייך? ממ צמיד - מי הגאון שהחליט לקרוא ללהקה "סגול עמוק"? יש להקה כזו? - אתם מעדיפים סגול כהה או בהיר? בהיר כתום - אוהבים את הצבע? לללא - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כתום"? התנתקות - מתי פעם אחרונה לבשת משהו כתום? =\ - תן חרוז למילה כתום... לסתום - מה אתה חושב על אנשים שכתום הוא הצבע האהוב עליהם? מתנחלים? חח - מה החפץ הכתום הכי קרוב אלייך? בע - נכון שגזר זה סקסי? לא - אוהבים ? לא

Conviction

New member
ממש משעמם לי.

כללי.. - מה הצבע האהוב עלייך? טורקיז. - מה הצבע השנוא עלייך? נראה לי שחום.. - מה צבע הקירות בחדר שלך? צהוב בהיר מאוד, וירוק בהיר גם כן. - מה צבע השיער שלך? חום. - מה צבע העיניים שלך? חום. - מה צבע התיק שלך? כחול. - מה הצבע ששולט בארון שלך? שחור. - באיזה צבע אתה מעדיף את התפוח שלך? ירוק. ורוד - אוהבים את הצבע? לא ממש. - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ורוד"? ילדים. - אתה אוהב מסטיק בזוקה? כן!
- עד איזה גיל שיחקת בברביות? לא זוכרת.. - מה החפץ הורוד הכי קרוב אלייך? מגבת מטבח.
- מתי פעם אחרונה לבשת משהו ורוד? שבועיים אולי. [חברה שלי הכריחה אותי ללבוש ורוד. :X] - תן חרוז למילה ורוד.. מאוד.
- מה אתה חושב על אנשים שורוד הוא הצבע האהוב עליהם? ילדותיים? שחור - אוהבים את הצבע? כן! - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "שחור"? בגדים. - מתי פעם אחרונה לבשת משהו שחור? ברגע זה.
- תן חרוז למילה שחור... גיבור. - מה אתה חושב על אנשים ששחור הוא הצבע האהוב עליהם? שיש להם טעם טוב.
- למה תמיד השלט של ה-TV שחור? לא נכון! לי יש שלט אפור. הא! - מה החפץ השחור הכי קרוב אלייך? המחשב. - תחתונים שחורות באמת מסמלות רצון לסקס? לא.
- איך זה שאין מאכל שחור? יש דווקא. ליקריץ. :] ירוק - אוהבים את הצבע? כן. - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ירוק"? דשא. - מתי פעם אחרונה לבשת משהו ירוק? חודש אולי. - תן חרוז למילה ירוק... שוק. - מה אתה חושב על אנשים שירוק הוא הצבע האהוב עליהם? לא חושבת עליהם משהו מיוחד. - מה החפץ הירוק הכי קרוב אלייך? כוס שתייה. - אוהב מלפפונים? ומלפפונים חמוצים? מלפפונים
, מלפפונים חמוצים
! - למה אין ארטיק ירוק? יש! ארטיק מנטה. את לא מתמצאת במאכלים.
- תפוח [ירוק, כמובן] או אגס? תפוח ירוק. אדום - אוהבים את הצבע? כן. - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "אדום"? אש. - מתי פעם אחרונה לבשת משהו אדום? שלשום. - תן חרוז למילה אדום... מקום. - מה אתה חושב על אנשים שאדום הוא הצבע האהוב עליהם? אנשים שאוהבים תשומת לב. - מה החפץ האדום הכי קרוב אלייך? אלבום של בון ג'ובי. - תות או דובדבן? תות!
- למה אדום זה צבע "העט של המורה"? כי מורות הן השטן. [אדום=אש=גיהנום=שטן. יצירתי.
] - גמבה או עגבנייה? עגבנייה. צהוב - אוהבים את הצבע? בערך. - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "צהוב"? שמש. - מתי פעם אחרונה לבשת משהו צהוב? שנה שעברה. - תן חרוז למילה צהוב... קרוב. - מה אתה חושב על אנשים שצהוב הוא הצבע האהוב עליהם? כלום. - מה החפץ הצהוב הכי קרוב אלייך? עיפרון. - בננות עושות לך את זה? לא!! - למה כל הסמיילים צהובים? כי זה דומה לצבע גוף?.. - בלונדיניות באמת נהנות יותר? לא. - גבינה או חמאה? חמאה. כחול - אוהבים את הצבע? כן! - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כחול"? מאגניב.
- מתי פעם אחרונה לבשת משהו כחול? אתמול. - תן חרוז למילה כחול... מכחול.
- מה אתה חושב על אנשים שכחול הוא הצבע האהוב עליהם? כלום.. - מה החפץ הכחול הכי קרוב אלייך? עט. - ענבים הם סגולים.. למה ארטיק ענבים הוא כחול? ארטיק ענבים הוא סגול. כמו שאמרתי, את לא מעודכנת.
- חשבת פעם על פסים בצבע כחול בשיער? האמת שכן.
- למה השמיים כחולים? כדי שיהיה לך מה לשאול. סגול - אוהבים את הצבע? לא. - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "סגול"? עבר. [כי פעם ממש אהבתי סגול..] - מתי פעם אחרונה לבשת משהו סגול? לפני שנים.
- תן חרוז למילה סגול... כחול. - מה אתה חושב על אנשים שסגול הוא הצבע האהוב עליהם? כלום נו. - מה החפץ הסגול הכי קרוב אלייך? אין. - מי הגאון שהחליט לקרוא ללהקה "סגול עמוק"? אני.
- אתם מעדיפים סגול כהה או בהיר? בהיר. כתום - אוהבים את הצבע? כן. - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כתום"? אור. - מתי פעם אחרונה לבשת משהו כתום? לפני כמה חודשים. - תן חרוז למילה כתום... מקום. - מה אתה חושב על אנשים שכתום הוא הצבע האהוב עליהם? לא חושבת. - מה החפץ הכתום הכי קרוב אלייך? כלום. - נכון שגזר זה סקסי? לא! - אוהבים כדורסל? כן. האמת שזה הספורט היחיד שאני מחבבת.

תשובות =]

כללי.. - מה המצבע האהוב עלייך? שחור - מה הצבע השנוא עלייך? ורוד - מה צבע הקירות בחדר שלך? סגול - מה צבע השיער שלך? חום - מה צבע העיניים שלך? חום - מה צבע התיק שלך? כחול שחור - מה הצבע ששולט בארון שלך? שחור וכחול - באיזה צבע אתה מעדיף את התפוח שלך? אדום ורוד - אוהבים את הצבע? לא ממש - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ורוד"? פקאצות - אתה אוהב מסטיק בזוקה? לפעמים זה טעים - עד איזה גיל שיחקת בברביות? אממממ לא זוכרת - מה החפץ הורוד הכי קרוב אלייך? אין לי חפץ ורוד שקרוב אליי - מתי פעם אחרונה לבשת משהו ורוד? לפני מאה שנה - תן חרוז למילה ורוד.. נמרוד - מה אתה חושב על אנשים שורוד הוא הצבע האהוב עליהם? שישנו דעתם שחור - אוהבים את הצבע? יאפ!! - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "שחור"? צבע יפה!! - מתי פעם אחרונה לבשת משהו שחור? לפני יומיים - תן חרוז למילה שחור... חור - מה אתה חושב על אנשים ששחור הוא הצבע האהוב עליהם? מסכימה איתם לחלוטין!! - למה תמיד השלט של ה-TV שחור? מאיפה לי - מה החפץ השחור הכי קרוב אלייך? הטלפון שלי - תחתונים שחורות באמת מסמלות רצון לסקס? לא בכלל לא - איך זה שאין מאכל שחור? יש! חציל! ירוק - אוהבים את הצבע? ככה ככה לפעמים - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ירוק"? טבע - מתי פעם אחרונה לבשת משהו ירוק? לא זוכרת - תן חרוז למילה ירוק... רוק - מה אתה חושב על אנשים שירוק הוא הצבע האהוב עליהם? אוקיי שיהנו - מה החפץ הירוק הכי קרוב אלייך? הדיסק של POD החדש - אוהב מלפפונים? ומלפפונים חמוצים? כן וכן - למה אין ארטיק ירוק? יש! ארטיק אבטיח! - תפוח [ירוק, כמובן] או אגס? תפוח אדום - אוהבים את הצבע? כן אפשר לומר - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "אדום"? רומנטיקה ודם... תלוי באיזה זמן אומרים לי - מתי פעם אחרונה לבשת משהו אדום? ממזמן ממזמן - תן חרוז למילה אדום... דום - מה אתה חושב על אנשים שאדום הוא הצבע האהוב עליהם? סבבה להם - מה החפץ האדום הכי קרוב אלייך? אין לי חפץ אדום שקרוב אליי - תות או דובדבן? לא זה ולא זה - למה אדום זה צבע "העט של המורה"? הוחלט - גמבה או עגבנייה? עגבנייה צהוב - אוהבים את הצבע? לא ממש - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "צהוב"? ביצה - מתי פעם אחרונה לבשת משהו צהוב? ממזמן ממזמן - תן חרוז למילה צהוב... זהוב - מה אתה חושב על אנשים שצהוב הוא הצבע האהוב עליהם? אוקיי סבבה להם - מה החפץ הצהוב הכי קרוב אלייך? אין חפץ צהוב שקרוב אליי - בננות עושות לך את זה? לא - למה כל הסמיילים צהובים? הוחלט - בלונדיניות באמת נהנות יותר? לא - גבינה או חמאה? גבינה כחול - אוהבים את הצבע? כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כחול"? ים - מתי פעם אחרונה לבשת משהו כחול? נראה לי השבוע - תן חרוז למילה כחול... חול - מה אתה חושב על אנשים שכחול הוא הצבע האהוב עליהם? מבינה למה - מה החפץ הכחול הכי קרוב אלייך? דיסקמן - ענבים הם סגולים.. למה ארטיק ענבים הוא כחול? ככה - חשבת פעם על פסים בצבע כחול בשיער? כן - למה השמיים כחולים? הם לא כחולים, זה רק נראה ככה סגול - אוהבים את הצבע? כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "סגול"? גוטיקה - מתי פעם אחרונה לבשת משהו סגול? יום רביעי - תן חרוז למילה סגול... מרגול - מה אתה חושב על אנשים שסגול הוא הצבע האהוב עליהם? אפשר להבין למה - מה החפץ הסגול הכי קרוב אלייך? אין חפץ סגול שקרוב אליי - מי הגאון שהחליט לקרוא ללהקה "סגול עמוק"? לא יודעת (הלהקה היא דיפ פרפל... נכון?) - אתם מעדיפים סגול כהה או בהיר? כהה כתום - אוהבים את הצבע? לא ממש - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כתום"? מתנחלים - מתי פעם אחרונה לבשת משהו כתום? לפני הרבה זמן - תן חרוז למילה כתום... יתום - מה אתה חושב על אנשים שכתום הוא הצבע האהוב עליהם? הם בטח מתנחלים - מה החפץ הכתום הכי קרוב אלייך? אין חפץ כתום שקרוב אליי - נכון שגזר זה סקסי? לא - אוהבים כדורסל ? כן

shanchan

New member
עונה |אגב אני חדשה פה, שני בת 16|

P: כללי.. - מה הצבע האהוב עלייך? אין ספציפי, אני פשוט שונאת צהוב, ורוד וחום... - מה הצבע השנוא עלייך? חחח צהוב, ורוד וחום. - מה צבע הקירות בחדר שלך? שלושה לבנים, אחד ירוק בהיר. - מה צבע השיער שלך? חום. אני רוצה לצבוע לירוק אבל לא מרשים לי. - מה צבע העיניים שלך? ירוק- חום מתחלף שכזה. - מה צבע התיק שלך? תכלת עם חום-אפור... - מה הצבע ששולט בארון שלך? שחור ואדום. - באיזה צבע אתה מעדיף את התפוח שלך? ואוו אני אוהבת תפוחים מכל הסוגים. אבל בעיקרון יותר בטוח ירוק, ככה זה בטוח טעים. ורוד - אוהבים את הצבע? לא - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ורוד"? ברבי - אתה אוהב מסטיק בזוקה? מחבבת - עד איזה גיל שיחקת בברביות? אין לי מושג ירוק... - מה החפץ הורוד הכי קרוב אלייך? חה אין לי שום חפץ ורוד קרוב... :/ - מתי פעם אחרונה לבשת משהו ורוד? בפורים - תן חרוז למילה ורוד.. מעיין חרוד? צולע :/ - מה אתה חושב על אנשים שורוד הוא הצבע האהוב עליהם? שהם פקצות/ פקצות בהכחשה. שחור - אוהבים את הצבע? יאפ - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "שחור"? קשוח ואפל - מתי פעם אחרונה לבשת משהו שחור? אתמול - תן חרוז למילה שחור... חור? שוב צולע :/ - מה אתה חושב על אנשים ששחור הוא הצבע האהוב עליהם? הם פריקים/ וואנבי פריקים. - למה תמיד השלט של ה-TV שחור? ככה רואים את הצבעים של הכפתורים הצבעונים. סתם, אה... לא יודעת :/ - מה החפץ השחור הכי קרוב אלייך? קוקיות שחורות, לק שחור, עגיל שחור... - תחתונים שחורות באמת מסמלות רצון לסקס? לא נראה לי. - איך זה שאין מאכל שחור? שחור מסמל מוות, באמת הייתם רוצים לאכול מוות? חוצמזה, ככה יצא. עובדה שיש משקה שחור. ירוק - אוהבים את הצבע? בהחלט - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ירוק"? דשא וגם צפרדע. - מתי פעם אחרונה לבשת משהו ירוק? לא יודעת, אבל אם לק ירוק נחשב אז עכשיו. - תן חרוז למילה ירוק... חוק - מה אתה חושב על אנשים שירוק הוא הצבע האהוב עליהם? סבבה להם - מה החפץ הירוק הכי קרוב אלייך? הציפורניים שלי D: - אוהב מלפפונים? ומלפפונים חמוצים? שניהם. אבל חמוצים רק במלח, לא בחומץ. - למה אין ארטיק ירוק? יש- רמזור. - תפוח [ירוק, כמובן] או אגס? תפוח אדום - אוהבים את הצבע? יאפ - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "אדום"? סוכריה על מקל. - מתי פעם אחרונה לבשת משהו אדום? שלשום נדמה לי... - תן חרוז למילה אדום... כתום? שוב עלוב נוו :/ - מה אתה חושב על אנשים שאדום הוא הצבע האהוב עליהם? סבבה להם - מה החפץ האדום הכי קרוב אלייך?מחברת הסטוריה - תות או דובדבן? תות - למה אדום זה צבע "העט של המורה"? כדי להבליט את הטעויות כדי לעצבן את התלמידים. - גמבה או עגבנייה? שניהם מגעילים... צהוב - אוהבים את הצבע? לא - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "צהוב"? שמש וגם שנאה. - מתי פעם אחרונה לבשת משהו צהוב? ואוו אין לי מושג ירוק. לא נראה לישב3 שנים האחרונות... - תן חרוז למילה צהוב... רחוב - מה אתה חושב על אנשים שצהוב הוא הצבע האהוב עליהם? הם מוזרים :/ - מה החפץ הצהוב הכי קרוב אלייך? עיפרון - בננות עושות לך את זה? לא - למה כל הסמיילים צהובים? ככה יצא - בלונדיניות באמת נהנות יותר? תשאלו אותן :) - גבינה או חמאה? גבינה כחול - אוהבים את הצבע? יאפ - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כחול"? סקס :/ - מתי פעם אחרונה לבשת משהו כחול? עכשיו - תן חרוז למילה כחול... מכחול - מה אתה חושב על אנשים שכחול הוא הצבע האהוב עליהם? סבבה אגוזים להם - מה החפץ הכחול הכי קרוב אלייך? החולצה שלי - ענבים הם סגולים.. למה ארטיק ענבים הוא כחול? חהה שאלה טובה גם אני חשבתי על זה. לא יודעת... - חשבת פעם על פסים בצבע כחול בשיער? חשבתי על כחול בכל השיער אבל לא מרשים לי. - למה השמיים כחולים? ככה יצא P: למה לשאול שאלות קשות...? סגול - אוהבים את הצבע? יאפ - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "סגול"? ענבים? - מתי פעם אחרונה לבשת משהו סגול? לא נראה לי שלבשתי פעם... אין לי שום חולצה/ מכנסיים סגולים. - תן חרוז למילה סגול... גדול, עגול... - מה אתה חושב על אנשים שסגול הוא הצבע האהוב עליהם? הם תקועים בילדות - מה החפץ הסגול הכי קרוב אלייך? מחברת אנגלית - מי הגאון שהחליט לקרוא ללהקה "סגול עמוק"? אם הייתי מכירה אותם אולי הייתי יכולה לענות... - אתם מעדיפים סגול כהה או בהיר? בהיר, כי סטבילו סגול בהיר יותר יפה :) כתום - אוהבים את הצבע? יאפ - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כתום"? תפוז - מתי פעם אחרונה לבשת משהו כתום? אה נראה לי שאתמול, גרבים כתומים :) - תן חרוז למילה כתום... אדום P: - מה אתה חושב על אנשים שכתום הוא הצבע האהוב עליהם? סבבה להם, הם קצת מוזרים אבל שיהיה להם בכיף... - מה החפץ הכתום הכי קרוב אלייך? הפלאפון שלי - נכון שגזר זה סקסי? לגמרי! - אוהבים |כדורסל|? מחבבת

למעלה