נגמר!!!!!!!!!

../images/Emo175.gifנגמר!!!!!!!!!

ישששששש אנשים אין יותר היסטוריה --לפחות למשך השנה הזאת!!!!!חחחח תראו את ככה אין יותר בית שני אימפריאליזם הרצל ןכל הנאחס הזה!!!!!! נו אנשים אז ספרו חוויות איל היה לכם?----שאלת היום!!!!!!!! הקיצר שמעתי שאין יותר מיקודים אם אתם יודעים משהו בקשר לזה תחזירו תשובה אם זה נכוןץ טוב אז הםורום הזה על דוסון קריק אז נדבר על דוסון : אנשים אמה לא לסבית??? כי חשבתי בתחילת העונה שהיא לסבית בגלל שהיא רצתה לתת לזוג את הדירה במקום לג'ק ופייסי ! דרך רגב איזה חמוד אדי עם החיוךךך הזה אבל אל תדאגו אני לא בוגדת בג'ושוע ג'קסון חס וחלילה ץ הידעתם?---שג'ושוע ג'קסון שיחק בסרט עם אחת מהשחקניות של צעירים לנצח ושם של הדמות היה "ברוק מקווין"! נץב איזה חמוד הציור של המטקה! חח ביי לכם עד להודעה הבאה!!בייייייי

כיף לכם....../images/Emo105.gif

אני מסיימת עם היסטוריה רק ביום חמישי,אבל מה שטוב בזה שאני מסיימת עם היסטוריה לנצח!!!!! והבגרות בהיסטוריה גם מייסמת לי את השנה...שזה נחמד ביותר!
אמה לא לסבית! היא העדיפה לתת את הדירה לזוג לסביות כי היא לא רצתה שיהיה לה איזה רומן עם הבחור שיגור איתה,וגם כי היא לא רצתה לגור עם בנים (איך היא יכלה בהתחלה לא לרצות לגור עם פייסוש
אני לא מבינה...
) ואדי באמת חמוד,אבל אין כמו ג'ושי!
(סתם,כי בא לי לשים תמונה...
)

../images/Emo41.gifאהבתי ........

אהבתי את התמונה ששמת של פייסי המתוק ואת צודקת אין כמו פייסי!!!!!!!! פ--י--ס--י--י ל--ש---ל---ט---ו---ן

אריקה 3

New member
יאאא טלוש ../images/Emo85.gif

מאיפה התמונה השווה הזאת של הבןאדם הכי סקסי בעולם?מאיפה מאיפה מאיפההההההההה?

האמת? לא זוכרת...../images/Emo13.gif../images/Emo105.gif

זה מהסרט "לון סטאר סטייט אוף מינד"
והנה עוד אחת דומה...

למעלה