כי החיים יפים!

mishmash2

New member
../images/Emo175.gif כי החיים יפים!

שאלון זה או זה. כי מזמן מזמן לא היה ובא לי בטירוף! והשאלון:
אמא או אבא?
דולפין או שימפנזה?
חשבון או מדעים?
מחשב או מדפסת?
מי עדן או נבעיות?
שולה או רעיה? (למבינים שבינינו...
)
3 או 5?
יותר או פחות?
ירוק או ורוד?
סיגלית או ורד?
אני או עצמי?
שאלון או סקר?
הפורום השולט הזה או פורום אחר?
דף חלק או דף שורות?
מיקרופו9ן או מצלמה?
ישראכארד או מזומנים?
בודפסט או בודרום? (יש לי הודעה קופצת של כל מיני מדינות שאפשר לטוב אליהם במחיר מבצע
)
חלון או וילון? טוה יש עוד מלא אבך אני חייבת לעוף... יאללה ביי אנשים!!

היי עמתקה!!../images/Emo9.gif

והשאלון: אמא או אבא? שניהם!
דולפין או שימפנזה?שימפנזה!! חשבון או מדעים? חשבון! רק לא רעיההה מחשב או מדפסת? מחשב מי עדן או נבעיות? מי עדן שולה או רעיה? (למבינים שבינינו... ) חח.. שולה!
3 או 5? 5 יותר או פחות? יותר ירוק או ורוד? ורוד סיגלית או ורד? ורד.. אני או עצמי? עצמי
שאלון או סקר? שאלון הפורום השולט הזה או פורום אחר? הזה דף חלק או דף שורות? דף חלק! מיקרופו9ן או מצלמה? מצלמה ישראכארד או מזומנים? מזומנים בודפסט או בודרום? (יש לי הודעה קופצת של כל מיני מדינות שאפשר לטוב אליהם במחיר מבצע) אמ.. בודפסט?!
חלון או וילון? חלון! זהו.. בה ביי! שאלון שווה!

Swid666

New member
מעי

אמא או אבא? יש לי רק אימא אז... אימא דולפין או שימפנזה? שימפנזה חשבון או מדעים? ביולוגיה עם סרמל-A! מחשב או מדפסת? מחשב מי עדן או נבעיות? מה ההבדל? שולה או רעיה? (למבינים שבינינו... ) סרמל-A! 3 או 5? 3
יותר או פחות? באמצע ירוק או ורוד? ירוק סיגלית או ורד? ורד אני או עצמי? אנוכי! שאלון או סקר? שאלון הפורום השולט הזה או פורום אחר? כל הפורומים שלי
דף חלק או דף שורות? דף שורות מיקרופון או מצלמה? מצלמה ישראכארד או מזומנים? מזומנים בודפסט או בודרום? (יש לי הודעה קופצת של כל מיני מדינות שאפשר לטוב אליהם במחיר מבצע) פינלנד חלון או וילון? חלון

ססליה

New member
: )

אמא או אבא? אבא דולפין או שימפנזה? שימפנזה חשבון או מדעים? מדעים מחשב או מדפסת? מחשב מי עדן או נבעיות? נביעות שולה או רעיה? (למבינים שבינינו... ) 3 או 5? 4 :) יותר או פחות? פחות ירוק או ורוד? ירוק סיגלית או ורד? ורד אני או עצמי? עצמי שאלון או סקר? סקר הפורום השולט הזה או פורום אחר? פורום אחר דף חלק או דף שורות? דף שורות מיקרופו9ן או מצלמה? מצלמה ישראכארד או מזומנים? ישרכארד בודפסט או בודרום? (יש לי הודעה קופצת של כל מיני מדינות שאפשר לטוב אליהם במחיר מבצע )בודפסט חלון או וילון? חלון

עונה

אמא או אבא? איזה מין שאלה מפחידה זו? חח דולפין או שימפנזה? דולפין חשבון או מדעים? חשבון מחשב או מדפסת? מחשב מי עדן או נבעיות? מי עדן שולה או רעיה? (למבינים שבינינו... ) שולה =) 3 או 5? 5 יותר או פחות? יותררר ירוק או ורוד? ירוק סיגלית או ורד? ורד אני או עצמי? אנוכי שאלון או סקר? שאלון הפורום השולט הזה או פורום אחר? זה דף חלק או דף שורות? חלק מיקרופו9ן או מצלמה? מצלמה ישראכארד או מזומנים? מזומנים בודפסט או בודרום? (יש לי הודעה קופצת של כל מיני מדינות שאפשר לטוב אליהם במחיר מבצע ) בודפסט..כי את בודרום אני לא מכירה. חלון או וילון? חלון

סינטטית

New member
../images/Emo66.gif לה לה לה

אמא או אבא? שניהם דולפין או שימפנזה? דולפין חשבון או מדעים? מדעים? מחשב או מדפסת? מחשב מי עדן או נבעיות? מי עדן שולה או רעיה? (למבינים שבינינו... ) שולה? חח 3 או 5?3 יותר או פחות?יותר ירוק או ורוד?ירוק סיגלית או ורד?סיגלית אני או עצמי?אני שאלון או סקר?שאלון הפורום השולט הזה או פורום אחר? פורום סינרגיה שולט דף חלק או דף שורות?שורות מיקרופו9ן או מצלמה?מיקרופון ישראכארד או מזומנים?מזומנים בודפסט או בודרום? (יש לי הודעה קופצת של כל מיני מדינות שאפשר לטוב אליהם במחיר מבצע חחח לא יודעת ) חלון או וילון? חלון הודגש באמצעות מדגישומטיק

אעא...

והשאלון: אמא או אבא? שניים זה תמיד ביחד |: דולפין או שימפנזה? דולפין שמנמן ^_^ חשבון או מדעים? אנגלית |: ח מחשב או מדפסת? מחשב מי עדן או נבעיות? קוקה-קולה שולה או רעיה? (למבינים שבינינו... ) אמ... אני לא מהמבינים שבינייכם 3 או 5? 3. אחד ממספרי המזל שלי, יש. איזה כיף. יותר או פחות? המ. פחות. ירוק או ורוד? ורוד סיגלית או ורד? ורד שחור *_* זה כ"כ יפה אני או עצמי? אני. פחות אותיות P: שאלון או סקר? המ... שאלון יותר נחמד ^^ הפורום השולט הזה או פורום אחר? יש הרבה פורומים שולטים S: דף חלק או דף שורות? חלק. חלק זה תמיד נחמד. מיקרופון או מצלמה? מצלמה ישראכארד או מזומנים? מזומניישן בודפסט או בודרום? (יש לי הודעה קופצת של כל מיני מדינות שאפשר לטוב אליהם במחיר מבצע ) אה. טוב, מה הייתה השאלה לא הבנתי >: חלון או וילון? חלון. עם נוף מקסים בחוץ

MissNusha

New member
נמפ

והשאלון: אמא או אבא? אמא דולפין או שימפנזה? דולפין חשבון או מדעים? חשבון מחשב או מדפסת? מחשב מי עדן או נבעיות? מי עדן!!!! נביעות זה איכס שולה או רעיה? (למבינים שבינינו... ) אמ..=/ 3 או 5? 5 יותר או פחות? יותר ירוק או ורוד? ורוד סיגלית או ורד? סיגלית אני או עצמי? אני שאלון או סקר? שאלון הפורום השולט הזה או פורום אחר? זה דף חלק או דף שורות? שורות, בלי השורות אני כותבת כמו ילדה בכיתה א'. מיקרופו9ן או מצלמה? מצלמה ישראכארד או מזומנים? מזומנים בודפסט או בודרום? (יש לי הודעה קופצת של כל מיני מדינות שאפשר לטוב אליהם במחיר מבצע בודפשט ) חלון או וילון? חלון

coullette

New member
נו..........

אמא או אבא? אמא דולפין או שימפנזה? דולפין חשבון או מדעים? חשבון מחשב או מדפסת? מחשב מי עדן או נבעיות? מי עדן שולה או רעיה? (למבינים שבינינו... ) שולה 3 או 5? 5 יותר או פחות? יותר ירוק או ורוד? ורוד סיגלית או ורד? ורד אני או עצמי? אני שאלון או סקר? שאלון הפורום השולט הזה או פורום אחר? פורום גרין דיי דף חלק או דף שורות? שורות מיקרופו9ן או מצלמה? מצלמה ישראכארד או מזומנים? מזומנים בודפסט או בודרום? (יש לי הודעה קופצת של כל מיני מדינות שאפשר לטוב אליהם במחיר מבצע בודרום ) חלון או וילון? וילון

G i N g N i T

New member
ליליל../images/Emo54.gif

אמא או אבא? ממ.. תלוי מתי דולפין או שימפנזה? דולפין חשבון או מדעים? מדעים מחשב או מדפסת? מחשב מי עדן או נבעיות? מי עדן שולה או רעיה? (למבינים שבינינו... ) אה? 3 או 5? 3 יותר או פחות? יותר ירוק או ורוד? ירוק סיגלית או ורד? סיגלית אני או עצמי? אני שאלון או סקר? שאלון הפורום השולט הזה או פורום אחר? פורום אחר..
דף חלק או דף שורות? חלק מיקרופו9ן או מצלמה? מצלמה ישראכארד או מזומנים? מזומנים בודפסט או בודרום? (יש לי הודעה קופצת של כל מיני מדינות שאפשר לטוב אליהם במחיר מבצע |מריםגבה| ) חלון או וילון? חלון

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif

אמא או אבא? אמא דולפין או שימפנזה? דולפין חשבון או מדעים? ממ מדעים מחשב או מדפסת? מחשב מי עדן או נבעיות? מי עדן שיהיה P: שולה או רעיה? (למבינים שבינינו... ) לא מבינים :| 3 או 5? 3! יותר או פחות? תלוי במה :} ירוק או ורוד? ורוד אולי.. גם תלוי במה :} סיגלית או ורד? ממ ורד אני או עצמי? אני P: שאלון או סקר? שאלון הפורום השולט הזה או פורום אחר? זה דף חלק או דף שורות? שורות מיקרופון או מצלמה? מצלמה ישראכארד או מזומנים? בודפסט או בודרום? (יש לי הודעה קופצת של כל מיני מדינות שאפשר לטוב אליהם במחיר מבצע) עברית בבקשה חלון או וילון? וילון

OoOYardenOoO

New member
תשובות../images/Emo109.gif../images/Emo41.gif

אמא או אבא? שניהם
דולפין או שימפנזה? שניהם
חשבון או מדעים? חשבוןן מחשב או מדפסת? מחשב מי עדן או נבעיות? מי עדן שולה או רעיה? (למבינים שבינינו... ) שולה!! קל לעצבן אותה
3 או 5? 5! יותר או פחות? יותר ירוק או ורוד? ורוד סיגלית או ורד? סיגלית! אני או עצמי? אני שאלון או סקר? שאלון הפורום השולט הזה או פורום אחר? פורום השיר שלנווווו!! דף חלק או דף שורות? דף שורות.. מיקרופון או מצלמה? שניהם... ישראכארד או מזומנים? מזומניםם בודפסט או בודרום? (יש לי הודעה קופצת של כל מיני מדינות שאפשר לטוב אליהם במחיר מבצע)אממממ..בודפסט?! חלון או וילון? חלון..כי עכשיו קיץ ווילון יתן לי הרגשה חמה..:S ביי ביי מיתקייי!!

Ligeiro

New member
../images/Emo26.gif

אמא או אבא? אמא
דולפין או שימפנזה? דולפין
חשבון או מדעים? חשבון
מחשב או מדפסת? מחשב
מי עדן או נבעיות? מי עדן
שולה או רעיה? (למבינים שבינינו... ) שולה :| [ואני לא מבין]
3 או 5? 5
יותר או פחות? יותר
ירוק או ורוד? ירוק
סיגלית או ורד? סיגלית
אני או עצמי? אני
שאלון או סקר? שאלון
הפורום השולט הזה או פורום אחר? פורום אחר
דף חלק או דף שורות? שורות
מיקרופו9ן או מצלמה? מצלמה
ישראכארד או מזומנים? ישראכארד
בודפסט או בודרום? בודרום[?]
חלון או וילון? חלון

Danielle b3

New member
../images/Emo9.gif

אמא או אבא
גם וגם
דולפין או שימפנזה
דולפין
חשבון או מדעים
כרגע.. מדעים
מחשב או מדפסת
מחשב
מי עדן או נבעיות
לא יודעת
3 או 5
3
יותר או פחות
תלוי
ירוק או ורוד
ורוד
סיגלית או ורד
גם וגם
אני או עצמי
אני
שאלון או סקר
שאלון
הפורום השולט הזה או פורום אחר
דף חלק או דף שורות
שורות
מיקרופון או מצלמה
מצלמה
ישראכארד או מזומנים
קאש
בודפסט או בודרום
לא יודעת
חלון או וילון
שניהם

moshit1

New member
../images/Emo13.gif- חייכתי.

והשאלון: אמא או אבא? אמא דולפין או שימפנזה? דולפין חשבון או מדעים? מתמטיקה (?) מחשב או מדפסת? מחשב מי עדן או נבעיות? נביעות שולה או רעיה? (למבינים שבינינו... ) 3 או 5? אףחד יותר או פחות? יותר ירוק או ורוד? הצבעים השנואים עלי סיגלית או ורד? ורד אני או עצמי? עצמי שאלון או סקר? שאלון הפורום השולט הזה או פורום אחר? אחר דף חלק או דף שורות? שורות מיקרופו9ן או מצלמה? מלצמה ישראכארד או מזומנים? מזומנים בודפסט או בודרום? (יש לי הודעה קופצת של כל מיני מדינות שאפשר לטוב אליהם במחיר מבצע ) חלון או וילון? חלון

עונה !

והשאלון:
אמא או אבא? שניהם חח
דולפין או שימפנזה? מממ דולפין
חשבון או מדעים? מתמטיקה
מחשב או מדפסת? מחשב...
מי עדן או נבעיות? מי דען
שולה או רעיה? (למבינים שבינינו... ) מה ?
3 או 5? 3
יותר או פחות? יותר
ירוק או ורוד? ורוד
סיגלית או ורד? דיגלית
אני או עצמי? עצמי
שאלון או סקר? שאלון
הפורום השולט הזה או פורום אחר? אה ?
דף חלק או דף שורות? שורות
מיקרופו9ן או מצלמה? מלצמה
ישראכארד או מזומנים? מזומנים
בודפסט או בודרום? (יש לי הודעה קופצת של כל מיני מדינות שאפשר לטוב אליהם במחיר מבצע מה ?
חלון או וילון? ולילון

just almog

New member
בלה.

אמא או אבא?אבא. דולפין או שימפנזה?דולפין. חשבון או מדעים?מדעים. מחשב או מדפסת?מחשב. מי עדן או נבעיות?עדן. שולה או רעיה? שולה.(למבינים שבינינו... ) 3 או 5?3. יותר או פחות?פחות. ירוק או ורוד?ורוד. סיגלית או ורד?סיגלית.ץ אני או עצמי?אני. שאלון או סקר?שלון. הפורום השולט הזה או פורום אחר?אחר.[?] דף חלק או דף שורות?שורות. מיקרופו9ן או מצלמה?מצלמה. ישראכארד או מזומנים?ישראכרד. בודפסט או בודרום?בודרום.(יש לי הודעה קופצת של כל מיני מדינות שאפשר לטוב אליהם במחיר מבצע ) חלון או וילון?חלון. הודגש באמצעות מדגישומטיק
הודגש באמצעות מדגישומטיק
הודגש באמצעות מדגישומטיק
הודגש באמצעות מדגישומטיק
הודגש באמצעות מדגישומטיק
הודגש באמצעות מדגישומטיק
הודגש באמצעות מדגישומטיק
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Thade

New member
../images/Emo13.gif

אמא או אבא? אמא. דולפין או שימפנזה? שימפנזה. חשבון או מדעים? מדעים. מחשב או מדפסת? מחשב. מי עדן או נבעיות? מי עדן. שולה או רעיה? (למבינים שבינינו... )
3 או 5? 5 יותר או פחות? יותר. ירוק או ורוד? ירוק. סיגלית או ורד? ורד. אני או עצמי? אני. שאלון או סקר? שאלון. הפורום השולט הזה או פורום אחר? פורום אחר
דף חלק או דף שורות? דף חלק. מיקרופון או מצלמה? מצלמה. ישראכארד או מזומנים? מזומנים. בודפסט או בודרום? בודפסט. חלון או וילון? חלון.

Y0NaTaN

New member
../images/Emo27.gif

אמא או אבא? אמא דולפין או שימפנזה? דולפין חשבון או מדעים? חשבון מחשב או מדפסת? מחשב מי עדן או נבעיות? מי עדן שולה או רעיה? (למבינים שבינינו... ) wtf? 3 או 5? 5 יותר או פחות? יותר ירוק או ורוד? ירוק סיגלית או ורד? סיגלית אני או עצמי? אני שאלון או סקר? שאלון הפורום השולט הזה או פורום אחר? פורום אחר דף חלק או דף שורות? שורות מיקרופון או מצלמה? מצלמה ישראכארד או מזומנים? מזומנים בודפסט או בודרום? (יש לי הודעה קופצת של כל מיני מדינות שאפשר לטוס אליהם במחיר מבצע) בודפשט חלון או וילון? חלון

sha na na revol

New member
מיפ! ../images/Emo54.gif

אמא או אבא? לא שואלים כזה דבר! דולפין או שימפנזה? דעלפין חשבון או מדעים? מדעים!
מחשב או מדפסת? מחשב, כי אי אפשר מדפסת לבד. מי עדן או נבעיות? מי עדן שולה או רעיה? (למבינים שבינינו... ) שולה 3 או 5? תלוי למה יותר או פחות? יותר ירוק או ורוד? ורוד סיגלית או ורד? בערור שורד אני או עצמי? עצמי שאלון או סקר? שאלון הפורום השולט הזה או פורום אחר? קומונת נעם רותם! דף חלק או דף שורות? משבצות!
מיקרופו9ן או מצלמה? מייקרופון ישראכארד או מזומנים? קעש! בודפסט או בודרום? (יש לי הודעה קופצת של כל מיני מדינות שאפשר לטוב אליהם במחיר מבצע ) בעעעערוווווור שבודפסט! חלון או וילון? חלון, ראו השאלה על המחשב והמדפסת!

למעלה