כי החיים יפים!

מתוקה777

New member
ע נ י ת י

והשאלון: אמא או אבא? אמא דולפין או שימפנזה?דולפין חשבון או מדעים?מדעים מחשב או מדפסת?מחשב מי עדן או נבעיות?נביעות שולה או רעיה? (למבינים שבינינו... ) אני רק חדשה תסבירו לי! 3 או 5? 5 יותר או פחות? יותר ירוק או ורוד?ורוד סיגלית או ורד?ורד אני או עצמי?אני שאלון או סקר?שאלון הפורום השולט הזה או פורום אחר?פורום אחר דף חלק או דף שורות?חלק מיקרופו9ן או מצלמה?מצלמה ישראכארד או מזומנים?מזומנים (קאאאצי'נג) בודפסט או בודרום? (יש לי הודעה קופצת של כל מיני מדינות שאפשר לטוב אליהם במחיר מבצע) בודפסט חלון או וילון?חלון

D o o S h a

New member
../images/Emo181.gif עוניתת

כבר איזה 4, 5, ימים שלא הייתי פה!! כיף לחזורררר אמא או אבא? שניהם דולפין או שימפנזה? דולפיןן חשבון או מדעים? אוךך... אף אחד מחשב או מדפסת? מחשב מי עדן או נבעיות? טעם בדיוק אותו דברררר שולה או רעיה? (למבינים שבינינו... ) חחח... רעיה- תישרפי, שולה- למדתי עם רחל... 3 או 5? 5 יותר או פחות? יותר
ירוק או ורוד? כחול... סיגלית או ורד? סיגליות אני או עצמי? אנוכי שאלון או סקר? שאלון
הפורום השולט הזה או פורום אחר? מממ... זה וגם השני דף חלק או דף שורות? שורות... מה לעשות שבלעדיהם יוצא כתב עקום
מיקרופו9ן או מצלמה? מצלמה ישראכארד או מזומנים? מזומנים
בודפסט או בודרום? (יש לי הודעה קופצת של כל מיני מדינות שאפשר לטוב אליהם במחיר מבצע) חעחעחע... מזה בודרום? חלון או וילון? בלי חלון אין וילוו!

nni8

New member
אוו נייס

והשאלון: אמא או אבא?גם וגם דולפין או שימפנזה?דולפין חשבון או מדעים?מדעים מחשב או מדפסת?מחשב מי עדן או נבעיות?מי עדן שולה או רעיה? (למבינים שבינינו... ) 3 או 5?5 יותר או פחות?תלוי מה חחח ירוק או ורוד?ירוק סיגלית או ורד?ורד אני או עצמי?אני שאלון או סקר?שאלון הפורום השולט הזה או פורום אחר?זה?!ממ.. דף חלק או דף שורות?שורות מיקרופו9ן או מצלמה?מצלמה ישראכארד או מזומנים?אממ... בודפסט או בודרום? (יש לי הודעה קופצת של כל מיני מדינות שאפשר לטוב אליהם במחיר מבצע בודפשט ) חלון או וילון?חלון

la nana 2004

New member
עונהההה

אמא או אבא? שניהם דולפין או שימפנזה? דולפין חשבון או מדעים? מדעים מחשב או מדפסת? מחשב מי עדן או נבעיות? מי עדן שולה או רעיה? (למבינים שבינינו... ) 3 או 5? 3 יותר או פחות? יותר ירוק או ורוד? ורוד סיגלית או ורד? ורד אני או עצמי? אני שאלון או סקר? שאלון הפורום השולט הזה או פורום אחר? הפורום הזה דף חלק או דף שורות? דף שורות מיקרופו9ן או מצלמה? מיקרופון ישראכארד או מזומנים? מזומנים בודפסט או בודרום? (יש לי הודעה קופצת של כל מיני מדינות שאפשר לטוב אליהם במחיר מבצע ) בודפסט חלון או וילון? וילון

../images/Emo27.gif

אמא או אבא? לכל אחד יש את המגרעות שלו דולפין או שימפנזה? דולפין חשבון או מדעים? מדעים מחשב או מדפסת? מחשב מי עדן או נבעיות? יש הבדל? שולה או רעיה? (למבינים שבינינו... )- אני לא מהמבינים שביניכם אז לויודע 3 או 5? 3 יותר או פחות? יותר ירוק או ורוד? ירוק סיגלית או ורד? כן אני או עצמי? אני שאלון או סקר? שאלון הפורום השולט הזה או פורום אחר? קומונה דף חלק או דף שורות? שורות מיקרופו9ן או מצלמה? לא משנה לי ישראכארד או מזומנים? מזומן בודפסט או בודרום? (יש לי הודעה קופצת של כל מיני מדינות שאפשר לטוב אליהם במחיר מבצע)- בודפסט חלון או וילון?בלי החלון לוילון אין טעם אז ברור שחלון

בלבוש1

New member
גמאניייייי! (לא ענבל)

בת דודה של "בלבוש1" (ענבל): והשאלון: אמא או אבא? התכוונצתם דאדי או מאמי!? :) דולפין או שימפנזה? דולפין.... שיפנזה כבר יש.. (ענבל) חשבון או מדעים? מדעים..
מחשב או מדפסת? מדפסת..נתקעת פחות
מי עדן או נבעיות? נביעות לגוף ולנשמה
שולה או רעיה? (למבינים שבינינו... ) לפי השמות אף אחת. 3 או 5? 4!!
יותר או פחות? יותר, והרבה...
ירוק או ורוד? ורוד. (ורוד הוא שמי השני..) סיגלית או ורד? ורד. אני או עצמי? אני עצמי ואנוכי
שאלון או סקר? ש-א-ל-ו-ן! :) הפורום השולט הזה או פורום אחר? פורום אחר.. (חחח... סתם רציתי שתתעצבנו) דף חלק או דף שורות? דף חלק! יותר כיף לצייר
מיקרופו9ן או מצלמה? מצלמה אבל אני יוצאת נוראית שם
ישראכארד או מזומנים? מזומניםםם!!!
בודפסט או בודרום? (יש לי הודעה קופצת של כל מיני מדינות שאפשר לטוב אליהם במחיר מבצע ) בודפשטט!!! אין לי מושג איפה זה בודרום! חלון או וילון? וילון...(אין לי מה להגיד בקשר לזה.. מוזר! ) ענבלי לאב יווו את כ"כ חמודה! :

../images/Emo80.gif עונה למיתקיי!

אמא או אבא?שניהם! דולפין או שימפנזה?דולפין חשבון או מדעים?מדעים מחשב או מדפסת?מחשב מי עדן או נבעיות?מי עדן שולה או רעיה? (למבינים שבינינו... )אממ... שולה 3 או 5?5 יותר או פחות?יותר ירוק או ורוד?ורוד סיגלית או ורד?סיגליות אני או עצמי?אני שאלון או סקר?שאלון הפורום השולט הזה או פורום אחר?הזה דף חלק או דף שורות?שורות מיקרופו9ן או מצלמה?מצלמה ישראכארד או מזומנים?ישראכארד בודפסט או בודרום? (יש לי הודעה קופצת של כל מיני מדינות שאפשר לטוב אליהם במחיר מבצע) אממ.. מאיפה לי.. חלון או וילון?חח חלון..

למעלה