AmiTutiT14

New member
מישהו העיז לפתוח פה על מכבי סוף סוף

איזה שחקן NBA אחד. משחק באיזו קבוצה לא משהו, סן אנטוניו. בנו אודריך או משהו כזה.

חוויות ממפגש הצ'ט :)

בהתחלה היינו אני, תיכוניסט, נועם וחיים. אח"כ עדי קפץ אלינו ליקור, והמציא תירוץ למה הוא לא הספיק לענות נכון על השאלה של אתמול
חיים החליט לעזוב באמצע ואמר לנו לילה טוב. השארנו את תיכוניסט (אופיר) ונועם בכללי של החדר ואז שיחקתי שש בש עם עדי. טוב איך נגיד את זה, היה משחק נחמד, שקול, פחות או יותר לי היה יתרון ברוב המשחק רק שבסוף.......... טוב טוב אני אספר את האמת. הוא קרע אותי
אבל אבל, בסוף הוא החליט לנטוש ולעזוב באמצע המשחק כך שבטבלה של תפוז זה נחשב ניצחון טכני לי
ואז הגיע ההפתעה: משה נכנס לצ'ט וצילם את עצמו עם מצלמת האינטרנט, וובקאם וכל זה... והעלה תמונה שלו. כך שראינו אותו ואת החדר שלו בזמן הצ'יטוט. בקיצור היה מגניב. נצטרך לקבוע עוד מפגש כזה עם כולם. תציעו מתי..

שiש

New member
המממ... נשמע נחמד...

תודה באמת שהחלטתם להתחיל את כל האקשן בפורום הזה בדיוק כשאני הכי לחוצה בזמן
בהצלחה לי במבחן הכי גדול וגועלי אי פעם.

שiש

New member
איזה מצחיקים אתם..

לא יודעת עד כמה אתם מודעים לזה, אבל אני לא חושבת שאתם *באמת* שונאים מתמטיקה, או מקצוע כלשהו. האחראי היחידי לכך שתלמיד שונא מקצוע מסוים הוא המורה של אותו מקצוע. הם פשוט משניאים את הלימודים. אתן לכם דוגמה - פעם, לפני שנים רבות, כשהייתי צעירה ויפה, היתה לי מורה גרועה למתמטיקה שנתנה לי 5 בתעודה. (ה-5 היחידי שלי אוור. הכלבה...) במחצית הבאה החלטתי לעשות מעשה, ועברתי לקבוצה אחרת, מורה אחרת. (לא הקבצה אחרת. אותה רמה.) וראו זה פלא - פתאום מתמטיקה הפכה לכיף. קיבלתי 10 בתעודה. (ה-10 היחיד שלי באותה מחצית, כמה אירוני). אפילו בבגרות בסוף הוצאתי 100, ולא כי "לפתע פתאום" נהייתי חכמה. המורים למתמטיקה בארץ זו בושה. עובדה שכמעט אף תלמיד לא מגיע לבגרות בלי לעבור אצל מורה פרטי. אל תתנו לזה לתסכל אותכם, זה אפילו לא כזה נורא. אני בטוחה שתצליחו. (אני נשמעת כמו איזו פרסומת ללחמן, לא? מצטערת... תראו מה קורה כשאני צריכה לחרוש. אתם עוד תתחננו שאשתוק.)

AmiTutiT14

New member
אני שונאת אותה כל כך!!

היא ברשימת המבוקשים שלי המורה הכלבה
החברה שלה בעצמה באה ללמד אותי שיעורים פרטיים, המורה הכלבה ידעה כמה שהתאמצתי (היא קיבלה דיווח מהחברה שלה, שאגב, אחלה מורה שבעולם), היא גם ראתה את הציון שלי, שקפץ מ30 ומשהו ל71, ועדיין שוב דבר לא הניע אותה מלתת לי 4. תודה רבה, אני אזכור לה את זה. וואי אם זה היה פורום קללות...

למעלה