זאת התעודה הכי מוזרה שקיבלתי בחיים שלי. היא סבבה וזה, עם כמה מאיות, אבל מתמטיקה הזונה נתנה לי מספיק. אני שונאת מורות למטמטיקה. אבל לא אכפת לי, העיקר שיותר לא צריך ללכת לאורט מינקוף הכלא הזה.
מורות למתמטיקה + מתמטיקה = גהנום מתמטיקה זה הכי מגעיל שיש. מקווה להישאר ב- 4 יחידות מתמטיקה שנה הבאה. עמית, איזה מקצוע את מגבירה שנה הבאה? המלצה: תיאטרון
בבויאר לוקחים מגמה ומקצוע בחירה. אז אני אקח מגמת מדעי החברה, ומהבחירה תיאטרון. בנוסף אני אקח גם לימודי משפטים באונ', זה 5 יחידות ושמעתי שזה ממש כיף. למען האמת בבויאר מתחילים עם המגמות בי"א. מעניין, למה המלצת לי על תיאטרון?
לקחתי ספרות ונהניתי מכל רגע. במיוחד שכולם חרשו לבגרויות, ואני הסתובבתי לי בקניונים, הגעתי לבגרות, חינטרשתי כמו שרק אני יודעת, והוצאתי 100. למה לא... אפילו עכשיו באוני' אני לוקחת לעצמי כל מיני קורסי העשרה שלא קשורים לתחום שלי, כמו קולנוע, אמנות, ספרות... פשוט נפלא.
יש להם את התואר הכי שווה שיכול להיות. אבל הבנתי שזה לא מתאים לכולם, אלא רק לבעלי יכולת התמדה ולימוד עצמי. גם לך יש עכשיו תקופת מבחנים לחוצה? אם כן, אז שיהיה הרבה בהצלחה!!
זה בהחלט לא מתאים לכולם, אבל עלי זה תפור. המציאו אותה בשבילי. בניגוד לאנשים אחרים, אני צריכה יכולת התמדה בלשבת בשיעור בלי להבריז. כך ש... באמת הכי שווה בעולם. בהצלחה גם לך!!