הנה... תקראי פה...
R RtOoNmY New member 21/4/06 #21 תודה =] אבל שאלתי את נועם אם זה מה שאתם אמרתם [עוד לפני השרשור, פשוט זה מה שחשבתי...] והוא אמר שזה הרבה יותר מסובך מזה... אין לי מושגגג חח לא נורא! שיהיה לנו בכיף! -]
תודה =] אבל שאלתי את נועם אם זה מה שאתם אמרתם [עוד לפני השרשור, פשוט זה מה שחשבתי...] והוא אמר שזה הרבה יותר מסובך מזה... אין לי מושגגג חח לא נורא! שיהיה לנו בכיף! -]
N netapet2 New member 22/4/06 #27 היה מדהים... הלכתי באמצע ../images/Emo10.gif אבל עוד שבועיים+ אני אהיה שם לאימונים וזה ראשונים... חעחעחע נקווה שיהיה טוב ומעניין מה יהיה חח אולי יהיו תמונות
היה מדהים... הלכתי באמצע ../images/Emo10.gif אבל עוד שבועיים+ אני אהיה שם לאימונים וזה ראשונים... חעחעחע נקווה שיהיה טוב ומעניין מה יהיה חח אולי יהיו תמונות
S soosapir New member 21/4/06 #24 אולי אולי אני יבוא לראות עם יהיה לי איך.. (ואז אמא קונה (אולי) קונה לי צ'אפס אצל חנה..)
מ מקנידו וונוס New member 23/4/06 #28 שאלה בקשר לתוצאות של התחרות מישהו יודע לאיזה מקום הגיעו עומרי בן חקון ויהב ניסים מחוות אמיר? נראה לי שהם התחרו במקצה סגנון.
שאלה בקשר לתוצאות של התחרות מישהו יודע לאיזה מקום הגיעו עומרי בן חקון ויהב ניסים מחוות אמיר? נראה לי שהם התחרו במקצה סגנון.
• •°•סוסהוליסטית•°• New member 23/4/06 #29 XD ויי דברי איתי!! אע ומאיה אמרה לי שעומרי סיים מסלול, אבל אין לי מושג אם הוא לקח משו