תחרות בכנות

• פותח הנושא MorH
  • פורסם בתאריך

MorH

New member
../images/Emo174.gif תחרות בכנות

מי בא ? איזה מקצה? על מי ??
...

MorH

New member
../images/Emo174.gif

אני לאקוויטיישן על קרוקר עוד מישו יוצא לזה ?...

soosapir

New member
ככה לאה הסבירה לי:

"זה מקצה קפיצות שנשפט כמו דרסג' על יופי קצב טוב רכיבה נכונה וטובה בקיצור דרסג' עם מכשולים...."

Vintage Queen

New member
זה מקצה סגנון

שהקריטריונים לנצח הם כאילו קצב אחיד וסגנון רכיבה ושהסוס יילך כמו שצריך ורגוע וכו

SkAzi w

New member
אני .. :)

עם תומקי ל100 דרוג אליפות הארץ ורציתי ללכת גם לאקווישמן ( איך שלא כותבים אומרים את זה ) אבל ויתרתי הבנתי שלא ילך לי ... חחח

RtOoNmY

New member
אני

עם דייסלה למטר ולאקוויטיישן חח היום שאלתי את נועם מה זה ואם אני יכולה להשתתף אז הוא אמר לי לשבת יפה ומה יהיה יהיה כי אין לנו סוסים לזה ואנחנו לא לומדים את זה חח סתם בשביל החוויה... ואם כבר... אז... נצל"ש! מה זה לעזאזל אקוויטיישן? מה עושים שם? מה המטרה? לפי מה שופטים??? תודה מראש לעונים -]

MorH

New member
../images/Emo174.gif חחחח לא צריך סוסים בשביל זה

ולא צריך ללמוד את זה כי זה אמור ליהיות איך שאת רוכבת ולומדת לרכב בוחנים אותך על הרכיבה שלך ( דיוק בין במכשולים , קצב קבוע , רגל נכונה , ישיבה ובקיצור לרכב את המסלול ולא לחשוב רק איך לעבור אותו נקי ) ירון בוחן את זה סוף סוף מכניסים את המקצה הזה לארץ אולי זה יתחיל לשנות משו ...

JASONisTHEgod

New member
אני.... הייתי אמורה לעשות את

האקוויטיישן העונה.. אבל לא ממש עשו את זה.. ויש אליפות השבת.. אז לא.. אבל בהצליחה לכווולם!!! =]

האקוויטישן אמור להיות חלק מהלימוד

הבסיסי לקפיצות... גישות נכונות למכשול, קצב קבוע, ישיבה טובה, רגל נכונה בקאנטר, רכיבה בין מכשול ולמכשול, שליטה בסוס וכו'... העניין פה הוא לא רק לשבת יפה, אלא גם לרכב נכון וטוב... לדעתי, זה משהוא כל כך בסיסי שכל אחד אמור "ללמוד" את זה... ובלי זה בכלל אין רכיבה בסיסית נכונה...

H a d a S D

New member
הסתכלתי בהזמנה לכנות

ולא רשום שם שום דבר על המקצה הזה? איזה גובה הוא?

למעלה