דיון

• פותח הנושא MorH
  • פורסם בתאריך
זה לא מדויק

וזה לא נכון. כי דמבי בעצמו אמר להארי שהוא צריך להתמודד לבד מול וולדי. ולכן אין סיבה הגיונית שדמבי ימות בגלל שהארי צריך להתמודד לבד. אדרבה! עכשיו הארי צריך יותר מתמיד את העזרה של דמבי כדי שיפנה לו את הדרך להגיע מול וולדי.

אני, באופן אישי..../images/Emo210.gif

בכלל לא האמנתי לכל מה שהוא אמר בפרק השני. זה נראה לי כמו סתם תירוצים שהוא שינן קודם לכן.. והפרק הזה חשוב גם אם סנייפ רע- ככה היינו מבינים יותר (כי התדמית שלו בחמישי היא שהוא מהטובים, לדוגמא- המסדר) ולמדנו על הנדר הכובל. אחרת- יופי, אז הוא הבטיח לו שככה וככה, הוא עדיין לא חייב לקיים..

רונילי92

New member
דווקא הוא

כן חייב לקיים- אם הוא לא היה מקיים אז הוא היה מת לא?? זה מה שרון אמר במטבח עשהם קילפו בחג המולד את הכרובי ניצנים...

אבל אלמלא הפרק הזה../images/Emo210.gif

לא היינו יודעים מה זה נדר כובל, מה זה קשור ומה ההשלכות שלו...

meital f

New member
אולי כדי שנחשוב כל הספר שהוא רע

ובסוף נגלה שהוא טוב ושזאת תוכנית של דמבלדור וסנייפ משותפת

2 Mיכל

New member
לדעתי, כמו שחנה כתבה,../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

רולינג רצתה שנבין שסנייפ יכול להיות מרגל לטובת שני הצדדים באותה מידה ושלא נהיה בטוחים מדי שהוא נאמן לדמבלדור או בוגד בו. גם התירוץ העלוב של למה דמבלדור סומך על סנייפ וגם הרצח בסוף, אמורים לגרום לנו להיות בטוחים שסנייפ רע וזהו. זה גורם לנו לשקול גם את האפשרות השניה (בה אני מאמינה כמובן
).

LiRs Lullaby

New member
אני מסכימה חלקית

אני חושבת שהתירוץ העלוב שדמבלדור נתן להארי בקשר ללמה הוא סומך על סנייפ היא בדיוק הסיבה שגורמת לי לחשוב שיש משהו מעבר לזה. במשך כל השנה הארי אמר לו שמאלפוי מתכנן משהו רע ודמבלדור ידע את זה אבל אמר להארי להפסיק להאשים אותו. אין מצב שדמבלדור טועה. רולינג ענתה למישהו ששאל אותה אחרי הספר השלישי, שנראה שסנייפ נמצא בדרך לגאולה, והיא הייתה קצת המומה שהוא שאל אותה לגבי זה. אמרה לו לחכות לספר השביעי.... אני צריכה לחפש את המאמר הזה............

LiRs Lullaby

New member
או, הנה הקטע:

There’s an important kind of redemptive pattern to Snape JKR: He, um, there’s so much I wish I could say to you, and I can’t because it would ruin. I promise you, whoever asked that question, can I just say to you that I’m slightly stunned that you’ve said that and you’ll find out why I’m so stunned if you read Book 7. That’s all I’m going to say. זה לקוח מתוך http://www.quick-quote-quill.org/articles/1999/1099-connectiontransc.html אני משוכנעת שהיא התכוונה שהוא "יחזור בתשובה"..... אם לא, חבל.

למעלה