3.12

mbsgf

New member
פרק חביב.. רק לא אהבתי את..

הסוף שלו.. קייטלין פשוט נכנסה לים ואז זהו נגמר.. ציפיתי שימשך משהו מעבר לזה באותו הפרק..

ליאוריש

New member
מהפרק הזה מתחיל יותר אקשן

למרות שאני מאוד אוהב את העונה אבל באמת מפה מתחיל יותר אקשן וזה ממשיך בערך מסוף הפרק...

ליאוריש

New member
פרק באמת טוב! סת וסאמר הרגו אותי

מצחוק "יבלות באיבר המין" חחח פרק טוב שמח לראות קצת אקשן עם קייטלין וכו

loli kiss

New member
פרק מדליקק [=

קייטלין ממש יפההה [= פשוט מהממת..היא כ"כ דומה למריסה ושתיהן דומות לג'ולי קופר.. נחמד שהיא נכנסה לסידרה..קצת אקשן לא יזיק..העיקר שהיא לא תתעסק עם ריאן למרות שהיא לא נראת לי בכיוון שלו..היא יותר בכיוון של ג'וני וזה דווקא טוב..ככה אולי מריסה תתרחק ממנו [=

m i c k e y 15

New member
כן הכי שמתי לב לזה שהן דומות באוטו

שהיא נסעה עם ג'וני..היא נראתה כל כך כמו מריסה חח

ShaniNale

New member
אני מסכימה איתך שהן לא עד כדי כך

דומות.. אבל להגיד שקייטלין יותר יפה ממריסה? לאאאאאאאא! מריסה הרבה אבל הרבה יותר יפה.. זאת דעתי לפחות

Ben LeVi 232

New member
אחלה פרק...

הם שברו לשמחתי את השני פרקים האחרונים שלא היו ברמה הרגילה. יותר מדי אופרת סבון זה היה נראה. אבל הפרק הזה הביא רענון, עם קייטלין וכל הקטע של ניל-ורוניקה

Ofek The Diva

New member
שונאת את קייטליון.. רק צרות נראה לי

שהיא תביא.. ג'וני- אךך כמה שהוא יפהה

../images/Emo173.gif3.12../images/Emo173.gif

אחותה של מריסה, קייטלין, חוזרת לעיר במפתיע, וג`ולי נאלצת לספר לה את האמת. ניל מתחיל לצאת עם ורוניקה, וג`ולי מגלה שיש לה רגשות כלפיו.
מועדי השידור הנוספים של הפרק במהלך סוף השבוע: חמישי: 21:30 01:15 שישי: 13:25 19:10 22:55 שבת: 13:50 כל מה שקשור לפרק לשרשר בבקשה אך ורק לכאן,צפייה מהנה

נצל"ש ../images/Emo58.gif 223,224 לוסט.

בלוסט בפרק האחרון היה את כיילב מאו.סי ואיזה אחד רצה לצאת לתחרות סירות שכיילב המציא ועל הסירה שלו כתוב newport beach

למעלה