פרק 12 או.סי :] פרק מצחיק! טיילור הזאת קרעה אותי מצחוק!
R RONNIII New member 26/5/06 #8 אחח,קייטלין יש למישהו תמונות שלה? היא מדהימה,היא כזאת מריסה איפהשהוא... אפילו שאני רואה בקצב של יס אני מרגישה שיהיה איתה משהו.. היא פשוט יפה!
אחח,קייטלין יש למישהו תמונות שלה? היא מדהימה,היא כזאת מריסה איפהשהוא... אפילו שאני רואה בקצב של יס אני מרגישה שיהיה איתה משהו.. היא פשוט יפה!
P Princess Can Rock New member 27/5/06 #24 גמאני חושבת שהכניסו בדמות חלק מההרגלים של הדמות של מריסה.. וכן,היא באמת מדהימה,ממש ילדה יפה
M m i c k e y 15 New member 26/5/06 #3 פרק יפה לאללה!! אהבתי איך שטיילור כל הזמן הציקה להם חחח עלק אחיותתת ואחותה של מריסה..מה זה יפה..זה כזה ברור שהיא דלוקה על ג'וניייי
פרק יפה לאללה!! אהבתי איך שטיילור כל הזמן הציקה להם חחח עלק אחיותתת ואחותה של מריסה..מה זה יפה..זה כזה ברור שהיא דלוקה על ג'וניייי
ט טוליייייייי New member 26/5/06 #4 פרק יפה... סוף סוף!! טיילור ממעצבנת.. אהבתי את הקטע בחדר של סת' שהם חושבים איך להפריד בינהם.. וקייטלין ממש מהמת.
פרק יפה... סוף סוף!! טיילור ממעצבנת.. אהבתי את הקטע בחדר של סת' שהם חושבים איך להפריד בינהם.. וקייטלין ממש מהמת.
S ShaniNale New member 27/5/06 #20 באמת שאני לא מבינה למה כולם כל כך מתלהבים מקייטלין... היא חמודה, ואני אוהבת את הדמות שלה (לבינתים, לא ראיתי מספיק כדי לומר בוודאות) והיא נראית די טוב.. אבל מהממת? לא יודעת, אני לא כל כך מתלהבת ממנה
באמת שאני לא מבינה למה כולם כל כך מתלהבים מקייטלין... היא חמודה, ואני אוהבת את הדמות שלה (לבינתים, לא ראיתי מספיק כדי לומר בוודאות) והיא נראית די טוב.. אבל מהממת? לא יודעת, אני לא כל כך מתלהבת ממנה