שבועות

Apoca1ypse

New member
ברור, אבל לאחרונה שמעתי יותר את זה

The Leper Affinity צריך להיות הטראק הכי טוב שלהם, כל כך מרגישים שסטיבן ווילסון נגע באלבום הזה פרט לקולות הרגע והגיטרות שהוא הוסיף- אי אפשר שלא לזהות את הקטעים השקטים והשירה ההרמונית ברקע גם ב GoP לרגע חשבתי שאני מקשיב לפורקיופיין שוב

אני לא הכי...

בקטע של סטיבן ווילסון ככה שלגבי זה אני לא יכולה להסכים איתך לגמרי... אבל אין ספק שלפר אפיניטי הוא אחד המדהימים.

Oukami Kun

New member
Death whispered a lulaby ../images/Emo99.gif

אני יכול לשמוע את השיר הזה בלופים אינסופיים. (אבל אני אוהב רק את דליברנס, הכבדים שלהם עושים לי רע
)

אני אוהבת את המילה מיוזרים ^^

שם: מיש גיל: 15 מאיפה בארץ? נתניה /m\ 5 להקות אהובות: מיוז [דאאא], MCR, רדיוהאד, בלינק 182 ופלסיבו. 5 אלבומים אהובים: אוריג'ין אוף סימטרי, טרי צ'ירס פור סוויט רוונג', דוד רנץ', מדס ובלאק הולס. מה אתם שומעים ברגע זה? איי וואנה בי סדייטד של ראמונס ^^ חתמתם על העצומה? אז לא! פירסמתם את העצומה? כל בלוג בישראבלוג שמקושר למיוז או MCR בכל דרך אפשרים מכיל לפחות תגובה אחת שלי ^^ ...איפה? ישראבלוג.בבלוגים אחרים ובשלי. מה התכניות שלכם לשבועות? אממממ טבע, בית, קונסרבטוריון. מה לדעתכם כדאי לשנות/להוסיף לפורום כדי שיהיה מוצלח ומגניב יותר? אין מה להוסיף D:

חג שמח! ../images/Emo13.gif

שם: לוטם גיל: 17 מאיפה בארץ? ב"ש 5 להקות אהובות: מיוז, דרים ת'יאטר, אירוסמית', רד הוט צ'ילי פפרז, הדג נחש. 5 אלבומים אהובים: מיוז- אוריג'ין אוף סימטרי, מטאליקה- S&M, אירוסמית'- ניין לייבס, רוני ג'יימס דיו- הולי דייבר, רד הוט צ'ילי פפרז- קליפורניקיישן... (זה בשליפה, יש מצב שאני אתחרט אח"כ חח) מה אתם שומעים ברגע זה? sting & the police- roxanne חתמתם על העצומה? בוודאי =] פירסמתם את העצומה? בוודאי =] ...איפה? באוואי של האייסי, הודעות לחברים שאוהבים מיוז. וגם לכאלה שלא. מה התכניות שלכם לשבועות? לחרוש לתנ"ך!... כיף!... NOT... מה לדעתכם כדאי לשנות/להוסיף לפורום כדי שיהיה מוצלח ומגניב יותר? עוד כל מיני משחקים וכאלה, ומצעדים. למרות שהפורום אדיר איך שהוא =]

tigw

New member
אם כבר אז כבר

שם: סתיו גיל:17 מאיפה בארץ? איזור השרון הפורה 5 להקות אהובות: פלסיבו, מיוז, ברייט אייז, קווין, 5 אלבומים אהובים: שואוביז, אוריג'ין אוף סימטרי Plans- Death cab for cutie I'm wide awake it's morning- Bright eyes Radiohead-OK computer מ אתם שומעים ברגע זה? The Shins- Australia חתמתם על העצומה? כן פירסמתם את העצומה? אממ, אה, אממ לא. ...איפה? מה התכניות שלכם לשבועות? לישון מה לדעתכם כדאי לשנות/להוסיף לפורום כדי שיהיה מוצלח ומגניב יותר? אמ..הוא מושלם.

Runt

New member
we all want something to shout for

שם: איזדרכת מלפפון גיל: 17 ו-21 ימים מאיפה בארץ? באר שבע 5 להקות אהובות: נכון לעכשיו; מיוז, ארקטיק מאנקיז, פטריק וולף [נו הוא לא להקה], BRMC וגרין דיי 5 אלבומים אהובים: קרפלנק של גרין דיי, שואוביז של מיוז, wind in the wires של פטריק, השניים של המאנקיז. בעקרון יש עוד מלא, זה תמיד לפי תקופות. מה אתם שומעים ברגע זה? Aberdeen City - Brighton חתמתם על העצומה? ברור פירסמתם את העצומה? ברור איפה? מקומות ראנדומליים ופחות ראנדומליים, כאלה ואחרים
מה התכניות שלכם לשבועות? לא לחטוף ביצים מה לדעתכם כדאי לשנות/להוסיף לפורום כדי שיהיה מוצלח ומגניב יותר? האמת שאין לי רעיונות. דיונים נוספים תמיד יתקבלו בברכה, רק שנראה שכבר דיסקסנו על הכל ולא נשאר דבר נוסף... חג שמח לכל ה- fellow MuseWhores !

הופה... שאלה

יש מצב שאת חושפת בפניי באופן סודי ביותר (במסר) מאיזה מקיף את בב"ש?
יש סיכויים שנכיר אחת ת'שנייה.

C A R I S M A

New member
../images/Emo98.gif הפי שבועות

שם:אולגה גיל:15 ו9 חודשים מאיפה בארץ?ר"ג 5 להקות אהובות:מיוז, ארקטיק מאנקיז, רייג'..., בלר ורדיוהד ועוד.. חח 5 אלבומים אהובים:כל האלבומים של מיוז, הישן את ארקטיק, אוקיי קומפיוטר, הפסקול של רקוואים לחלום. אין לי כוח:| מה אתם שומעים ברגע זה?Marylin Manson - I Don't Like the Drugs חח חתמתם על העצומה?יס פירסמתם את העצומה?יס ...איפה?מסנ, אייסי,פורום אחד בתפוז, פורומים בהייד פארק, בלוגים בישרא. D : מה התכניות שלכם לשבועות?כלום. היום אני הולכת לראות את השודדים הקאריביים.. איי ג'ק ספארו וויל טרנר
מה לדעתכם כדאי לשנות/להוסיף לפורום כדי שיהיה מוצלח ומגניב יותר?כלום, לירון את אחלה! הפורום ממש טוב כמו שהוא לדעתי

פיפי זה לא טעים ../images/Emo31.gif (או כותרת מקורית אחרת)

שם: מייט גיל: 17 ביוני. מאיפה בארץ? דרום 5 להקות אהובות: נכון לעכשיו- מיוז, ארקטיק מאנקיז, אואזיס, אינפקטד מאשרום, פו פייטרז. 5 אלבומים אהובים: ארבעת האלבומים של מיוז ושני האלבומים של המאנקיז (זה לא 6.) מה אתם שומעים ברגע זה? I Want You (Elvis Costello cover)- Fiona Apple חתמתם על העצומה? כן פירסמתם את העצומה? כן ...איפה? אצל כל החברים :) מה התכניות שלכם לשבועות? חזרתי לפני שעתיים וחצי מטיול בצפון עם המשפחה, היה מגניב. מה לדעתכם כדאי לשנות/להוסיף לפורום כדי שיהיה מוצלח ומגניב יותר? אין לי רעיונות אבל גם אין לי תלונות כך שזה בסדר
חג שמח לכולם (או לפחות מה שנשאר ממנו
)

Glusiking

New member
תתחשבו, זאת פעם ראשונה שאני עושה שאלון כזה...

שם: יוגב גיל: 17 ו.... ו.... 4 חודשים... מאיפה בארץ? אזור הדרום... טוב, נו, באר שבע.. :) 5 להקות אהובות (את זה אני אוהב...) מיוז, דרים ת'יאטר, אאודיוסלייב, רייג', פורקיופיין... אני מרשה לעצמי להכניס עוד, למרות שמותר רק 5 - אינפקטד, רייג' אגיינסט דה משין, קווינס אוף דה סטון אייג'.. 5 אלבומים אהובים Porcupine Tree - Fear Of A Blank Planet, Muse - Black Holes And Revelations, Dream Theater - Scenes From A Memory, אהוד בנאי - ענה לי והדג נחש - המכונה של הגרוב.. מה אתם שומעים ברגע זה יהודית רביץ - שבתות וחגים (זה מה שהיה ברדיו...) חתמתם על העצומה? בטח!!! פירסמתם את העצומה? כן!!! איפה? באוואי באייסיקיו, במסנג'ר, ובעל פה :) מה התכניות שלכם לשבועות? ללמוד המון ביולוגיה, היסטוריה, לשמוע שוב את החדש של פורקיופיין, ואחרי כל זה גם להנות.. מה לדעתכם כדאי לשנות/להוסיף לפורום כדי שיהיה מוצלח ומגניב יותר? שיהיו עוד כאלה שאלונים :)

Rotem fa

New member
חג שמח!!

שם: רותם גיל: 17 מאיפה בארץ? כפר סבא 5 להקות אהובות: רד הוט צ'ילי פפרס, מיי כימקל רומנס, מיוז [דה!], אבריל נחשבת להקה? חח אממ ועכשיו אני ממש מתחילה לאהוב את דה קילרס 5 אלבומים אהובים: אין לי כוח לחשוב על זה, האלבום זהב של קווין מה אתם שומעים ברגע זה? כלום חתמתם על העצומה? ברור פירסמתם את העצומה? כן ...איפה? בבלוג שלי ושלחתי לאנשים מה התכניות שלכם לשבועות? ללמוד למתכונת בתנך מה לדעתכם כדאי לשנות/להוסיף לפורום כדי שיהיה מוצלח ומגניב יותר? הוא בסדר גמור אחלה פורום

למעלה