שבועות

CitizenErased

New member
../images/Emo172.gifשבועות../images/Emo171.gif

שם: גיל: מאיפה בארץ? 5 להקות אהובות: 5 אלבומים אהובים: מה אתם שומעים ברגע זה? חתמתם על העצומה? פירסמתם את העצומה? ...איפה? מה התכניות שלכם לשבועות? מה לדעתכם כדאי לשנות/להוסיף לפורום כדי שיהיה מוצלח ומגניב יותר?
חג שמח מיוזרים! לירון

CitizenErased

New member
ושכחתי לציין שמאט לבש לבן בשביל האירוע

שיו לעבוד ב5:55 בבוקר זה מצחיק

Jimmy Kane

New member
..

שם: אייל גיל: 15 מאיפה בארץ? באזור חיפה 5 להקות אהובות: לרגע זה..מיוז,רדיוהד,קולד וור קידס,קולדפליי וברייט אייז 5 אלבומים אהובים: לרגע זה.. OOS, OK COMPUTER,A Rush of Blood to the Headg,Lifted or The \Story Is in the Soil, Keep Your Ear to the Ground מה אתם שומעים ברגע זה? שום דבר עכשיו אבל מקודם שמעתי Lover I Don't Have to Love חתמתם על העצומה? לא..סתם כן פירסמתם את העצומה? כן ...איפה? בכל מיני פורומים כאלה בעיקר שעוסקים באנימות,משחקים וכל זה..וגם חברים שלי חתמו והעבירו לרשימות אנשי קשר מה התכניות שלכם לשבועות? לישון אצל חבר מה לדעתכם כדאי לשנות/להוסיף לפורום כדי שיהיה מוצלח ומגניב יותר? שכולנו נעבור לפורום החדש כי תפוז סתם מעפן ואני רק פה בשביל מיוז

חג שמח ^^

שם: נלי גיל: 17 מאיפה בארץ? ר"ג-ת"א 5 להקות אהובות: מממ תנחשו, dream theater, GnR, the beatles ו...arctic monkeys 5 אלבומים אהובים: scenes from a memory, כל הדיסקים של מיוז, abbey road, הסאונדטראק של הבלוז ברודרז, שיקגו, אולי זה יוני. אני יודעת שזה לא חמש, אבל..למי אכפת? מה אתם שומעים ברגע זה? ACDC- Back in black חתמתם על העצומה? דה?!? פירסמתם את העצומה? ברור!! ...איפה? פורום ה"פ, פורום הטירה, פורום פאנפיקים, פורום יוני בלוך, בבלוג שלי ובבית ספרי הצנוע. מה התכניות שלכם לשבועות? לפשוט על ג'ק קובה, לאזור כוחות לקראת הבגרות במתמטיכיף, לאכול מוצרי חלב אני מניחה... מה לדעתכם כדאי לשנות/להוסיף לפורום כדי שיהיה מוצלח ומגניב יותר? הוא מוצלח ומגניב ביותר!! אין לי כרגע רעיונות..

Sweet berries

New member
Muser!

שם: ברי גיל: 13 ו13 ימים חה. מאיפה בארץ? פרדסיה. 5 להקות אהובות: מיוז, סיסטם, יוני בלוך, לד זפלין, ברי סחרוף.. 5 אלבומים אהובים: מיוז-שואוביז, מיוז-הלובלו, מיוז-אבסולושן, מיוז-אוריג'ין אוף סימטרי, יוני בלוך-הרגלים רעים, יאללה בקרוב. מה אתם שומעים ברגע זה? ד'ה סטרוקס- הארט אין א קייג' חתמתם על העצומה? יאפ פירסמתם את העצומה? יאפ ...איפה? בבית ספר ובפורומים מה התכניות שלכם לשבועות? סרטים. מה לדעתכם כדאי לשנות/להוסיף לפורום כדי שיהיה מוצלח ומגניב יותר? אין לי הצעות, מצטערת, הוא מגניב מספיק בשבלי. חג שמח.

אני מתה שיצא כבר "הרגלים רעים"

זה הולך להיות מעולה!!!! אני כל כך אוהבת את "נוף אחר" ובכלל- הייתי בהופעת טרום בכורה של "הרגלים רעים" והדיסק הזה הולך להיות כל כך טוב
בכלל, יוני בלוך =

Sweet berries

New member
הו, את מדברת עם גרופית של יוני מגיל 8.

יוני אדיר, והאלבום החדש עשוי להיות מעניין ואדיר כמו שיוני יודע- אני עדיין מעדיפה את השירים שפחות מוכרים, הנידחים האלה, כמו נכנעים, וכד'. אבל כל שיר של יוני הוא פשוט נס. ההופעות חדשות פחות כיפיות. הייתי אמורה להיות בהופעה האחרונה אבל הייתי חולה אז נשארתי בבית. אבל כפי ששמעתי הוא לא חשף שירים שלא הושמעו בהופעות האחרונות כך שזה לא היה מחדש הרבה בכל מקרה. ההופעות של פעם היו משהו אחר. הן היו פשוט א ד י ר ו ת, עוצמתיות, היו הרבה אנשים.. בלתי נשכחות כאלה. אני מקווה שזה יחזור, אחרי שהאלבום ייצא, עם כל החשיפה הזו שיוני קיבל..

טוב... אממ

גמני מעריצה שלו כבר כמה שנים אבל אצלי זה יוצא מגיל 14, 15 בערך... חחחח בכל מקרה- חבר הכי טוב שלי מכיר אותו די טוב (יוני אפילו הגיב לו בדפיוצר...! חחח) ונוצרה סיטואציה שיוני שמע אותי שרה והוא ניגש אליי אח"כ ואמר לי שאני שרה יפה =] וזהו, הייתי חייבת לזרוק את זה איכשהו פנימה.. חחח מעבר לזה, המוזיקה שלו מדהימה והוא פשוט מלך ואני חולה עליך

Musedol

New member
חג שמח, אעלק.

מכריחים אותי ללכת מחר לארוחת חג משפחתית ברמת ישי. מה הקשר שלי למשפחה שלי, כוסאומומומומומומווווו. שם: דור גיל: 16, חודשיים ושבוע ו4 ימים מאיפה בארץ? מרכז, שוהם 5 להקות אהובות: מיוז, פורקיופיין טרי, אינקובס, לא להקה-זמרת-רג'ינה ספקטור ואני חושבת ש... סאם41. 5 אלבומים אהובים: sum41-all killer no filler, muse- absolution, incubus- morning view, regina spektor- begin to hope, porcupine tree- in absentia & deadwing מה אתם שומעים ברגע זה? porcupine tree- deadwing חתמתם על העצומה? דה פירסמתם את העצומה? דה ...איפה? בפורומים בתפוז מה התכניות שלכם לשבועות? התאבדות מה לדעתכם כדאי לשנות/להוסיף לפורום כדי שיהיה מוצלח ומגניב יותר? אין תגובה

Djerry

New member
חג שבועות שמח!

שם: דגנית גיל: 17 וחצי מאיפה בארץ? קריות 5 להקות אהובות: muse, silverchair, bright eyes, evanescence, foo fighters 5 אלבומים אהובים: כל האלבומים של מיוז וחוץ מזה אני לא יכולה לבחור מה אתם שומעים ברגע זה? את אמא פותחת את התנור חתמתם על העצומה? יאפ פירסמתם את העצומה? יאפ ...איפה? ביצפר, ישראבלוג, הייד פארק (עד שהמערכת שם מחקה לי אותם...) אימיילים מה התכניות שלכם לשבועות? ללמוד למגן בכימיה FUN מה לדעתכם כדאי לשנות/להוסיף לפורום כדי שיהיה מוצלח ומגניב יותר?

InnocenceLost

New member
חחחג שמח :)

שם: אריאלה גיל: 16 וחצי מאיפה בארץ? נשר (צמודלחיפה) 5 להקות אהובות: ממיוז, רדיוהד, אורפנד לנד, סיסטם אוף א דאון, בלאקפילד 5 אלבומים אהובים: של הלהקות למעלה מה אתם שומעים ברגע זה? אביתר בנאי חתמתם על העצומה? יאפ פירסמתם את העצומה? יאפ ...איפה? מסנג'ר/איסיקיו/אימייל מה התכניות שלכם לשבועות? הרבההה, להיפגש עם חברים בעיקר מה לדעתכם כדאי לשנות/להוסיף לפורום כדי שיהיה מוצלח ומגניב יותר? לא צריך לשנות כלום :)

Ori California

New member
Happy Weeks Holiday

שם:אורי מרקוביץ' גיל:17 עוד שבועיים:) מאיפה בארץ?שוהם 5 להקות אהובות:רד הוט,מיוז,מיקה,פול אווט בוי,אביב גפן 5 אלבומים אהובים:Blood sugar sex magik של רד הוט,אוריג'ין של מיוז,וואן הוט מינט של רד הוט,אינפנטי היי של פול אווט בוי,וזה של מיקה חח מה אתם שומעים ברגע זה?Muscle museum - שואווביז אלבום ענק
חתמתם על העצומה?מס' 31 אני חושב פירסמתם את העצומה?כעD: ...איפה?מסנג'ר,חברים... מה התכניות שלכם לשבועות?הופעה בערב להקות של שוהם!(דור בואי!) מה לדעתכם כדאי לשנות/להוסיף לפורום כדי שיהיה מוצלח ומגניב יותר?אמממ..את מיוז

Musedol

New member
אני אבוא, אני אבוא

גם חבר'ה מהשכבה שלי מופיעים, אז אני מחוייבת.. count me in.

L A D Y B U G 2

New member
אני, אני, אני!!!

שם: אורטל. גיל: 20. מאיפה בארץ? ירוחם. להקות אהובות:MUSE, Incubus, Hoobastank, Evanescence, Foo fighters 5 אלבומים אהובים: muse- absolution, muse- OOS, Incubus- Make yourself, Incubus S.C.I.E.N.C.E, Lostprophet- start something מה אתם שומעים ברגע זה? כלום. חתמתם על העצומה? שאלה מיותרת!!! פירסמתם את העצומה?... איפה? פורום אינקובאס, "במות חדשות" של חברים, בבסיס, במיילים, בדויאנטארט... מה התכניות שלכם לשבועות? להתנוון בבית... מה לדעתכם כדאי לשנות/להוסיף לפורום כדי שיהיה מוצלח ומגניב יותר? הוא כבר כזה... אני לא ממש עוקבת אחרי הכל בגלל שאני לא נמצאת... חג שמח כולם!!!

Oukami Kun

New member
בא לי גם

שם: נדב גיל: 16 עוד 6 ימים מאיפה בארץ? דרום לבנון 5 להקות אהובות: מיוז, הביטלס, קווין, גאנז, דיויד בואי, ארקטיק מאנקיז (נו, הייתי חייב שישה ._.) 5 אלבומים אהובים: החדש של ארקטיק, שואוביז, אנפלאגד של נירונה, סרג'נט פפר של הביטלס וריבולבר של הביטלס. מה אתם שומעים ברגע זה? Who The Fuck Are Arctic Monkeys חתמתם על העצומה? יאפ פירסמתם את העצומה? נופ.. ...איפה?- מה התכניות שלכם לשבועות? סתם שטויות במושב, ללמוד לערבית ומתמטיקה... מה לדעתכם כדאי לשנות/להוסיף לפורום כדי שיהיה מוצלח ומגניב יותר? אמ... לא יודע

Apoca1ypse

New member
שיהיה חג טעים

שם: מתן גיל: 16 מאיפה בארץ? מוצקין 5 להקות אהובות: דרים ת'יאטר, פורקיופיין, מיוז, אינפקטד משרום ולאחרונה די דבוק לאופת'... 5 אלבומים אהובים: Deliverance (Opeth), Awake (DT), classical Mushroom (IM) Origin of Symmetry, Deadwing -porcupinetree מה אתם שומעים ברגע זה? Opeth Master's Apprentices חתמתם על העצומה? אכן פירסמתם את העצומה? כן ...איפה? חצי מהפורומים של תפוז, eventful.com, מסן ואייסיקיו וערוצי IRC מה התכניות שלכם לשבועות? אוכל..אממ, לא יודע. יש משהו לעשן? ;| מה לדעתכם כדאי לשנות/להוסיף לפורום כדי שיהיה מוצלח ומגניב יותר? לירון עשתה כבר הכל, אני מניח

Musedol

New member
תרד מאופת'

הם קקי של דבר וגם אתה אוטוטו בן 17, אז די לרשום 16 יא צעיר!

למעלה