שאלון

אני בכלל חולה סכרת, ולא אוכל מתוק....

אם יעשו סקר על איזה ביסלי אני אוהב במיוחד, אז אני אענה... דאנטה

ialstrn

New member
../images/Emo140.gifלעשות בשבילך סקר כזה?

מה אתה מעדיף: אפשרות א- מה עדיף ביסלי או במבה אפשרות ב- מה עדיף במבה שוש או במבה תלמה (יש כזה דבר?) אההם טוב עזוב אותך! לא הפסדתה כלום בשאלונים על המתוק מבטיחה! אני מבינה שאתה לא רוצה להתווכח איתי אה? טוב בכל מקרה אתה לא אוכל מתוק אז אני מקווה שלפחות מתוק לך בלב

יעל, לא הבנתי. מה הכוונה "להתווכח"?

אני מאוד אוהב להתווכח, אפילו הייתי בקבוצת ה-DEBATE של האונ', אבל פרשתי משם בשיא. הם לא ממש התמקדו בתורת הנאום והרטוריקה, כי אם על ההתנצחויות, על הווכחות לשמה. וזה לא כל כך כיף... אבל בכל מקרה, כמו שאמר ההוא מהקומדי סטור, "יאללה, זרוק נושא". על מה את מבקשת להתווכח? היות וברומא העתיקה שימש הפורום כמקום לוויכוחים פוליטיים, בין קבוצות שונות באוכלוסיה הרומית (האופטימאטים מול הפופולאריים למשל), אני לא חושב שזה רעיון כל כך טוב להתחיל וויכוח בין שנינו פה בפורום, כי אז אנו נשתלט על המקום, וממש לא נעים לי, כי אני רק אורח פה... דאנטה

ialstrn

New member
אורח פורח../images/Emo22.gif ,אם תמצא משהו ששווה להתווכח אליו

כולם יצטרפו
חוץ מזה אם אתה אורח אז מה אני? ואגב כל ויכוח טוב שיחיה את השיחות בפורם (מחוץ לקו העימות השביתתי) יתקבלו בברכה. נ.ב: לא הייתי רצינית בהתחלה אבל עכשיו נתתה לי חשק

אני לא אוהב להתווכח.

מה גם, שאני לא מתבטא כל כך טוב בכתיבה... אני עלול להיראות עילג וחסר כל קו מחשבתי אם אני אנסה להביא טיעונים בכתב... דאנטה

ialstrn

New member
אתה לא מתבטא טוב בכתיבה ../images/Emo35.gif

יש לך רגשי נחיתות? עזוב זה היה בצחוק בכל מקרה

PianoGirl20

New member
חח, את רוצה אולי להחליף אותי

בעבודה שלי בסקרים?.. הזכרת לי עכשיו את סוג השאלות שאנחנו חיביים לשאול..(רק שהסקרים שלנו הרבה יותר ארוכים ומעיקים..אבל הרבה, הרבה יותר..) וד"א, התפטרתי היום!..כן כן, מצאתי עבודה יותר נורמלית- הפעם זה בקולנוע..מעניין כמה זמן זה יחזיק מעמד..

ialstrn

New member
סליחה! סקר מדעי זה כבר סיפור אחר לגמרי!

קראתי את תוצאותיו בדקדקנות ואפילו עזרתי לך בהערות "מועילות " מאוד... אגב - זה באמת היה הנושא שהכי עורר בי גיחוך , ומחשבה על מצב הסטודנטים והחסה בשטחים

מיטללל

New member
כבר התנצלתי :)

אני לא יכולה להגיד לך שאני אגיב לשאלון בן 300 הודעות למה? אני פשוט לא מסוגלת לעשות כזה חשבון נפש עם עצמי ולענות על כ"כ הרבה שאלות
זו זכותי כמו שזכותם של שלומי, ירדנה, איציק ושרון (שמות בדויים
) אם בא להם. אני לא רוצה להגיד מה בעל רמה ומה לא :) לא חושבת שזה תפקידי אך כמו שאמרתי, זה פורום כל אחד מאתנו יכול לבחור מה לקרוא ולמה להגיב אני מניחה שברגע שלא יהיה ביקוש לשאלונים, אנשים לא יקחו בהם חלק וכך "התופעה" תיפסק. במידה ואתה מעוניין לפתוח דיון יותר "איכותי", אתה מוזמן, אני מבטיחה (להשתדל) להגיב
) אבל אתה צריך להבין שאתה לא יכול למנוע מאנשים אחרים להגיב לשאלונים. בסופו של דבר זה משעשע, זה נחמד, זה קליל, זה גורם להיכרות מעמיקה יותר וזה לא מזיק בעליל...

Lir האחת

New member
אתה מוזמן

לעשות חיפוש, ולראות שרוב השאלונים שהועלו בפורום, קיבלו המון תגובות. [לפני שאתה קובע עובדה לגבי מה אוהבים כאן "רוב" האנשים. ובלי שום קשר, אתה לא חייב להגיב. יותר מזה, אתה לא חייב כלל לפתוח את ההודעה. שלא יציק לך בעין

ChilD SouL

New member
../images/Emo124.gif תגידו - אתם שפויים../images/Emo35.gif

בחיי, מצאתם על מה לריב, על שאלון. מי שרוצה - שיענה. מי שלא רוצה - שלא יענה. על מה כל המהומה
לפעמים אני ממש תוהה אם זה פורום שהרוב בו סטודנטים או שמא זה פורום טרום גן חובה עם הגננת ליר. מספיק להיות ממורמרים מכל דברים כמו זקנים בני 100 שעברה עליהם משאית. ממש מעיק להיות פה [ותחסכו ממני את ההתחכמויות של "לכי מפה ועוד"...].

למעלה