קראתי הרבה ספרים , טחנתי משמרות לעשות קצת כסף , שיחקתי לא מעט עם הכלב שלי(טוב זה באמת משעמום) ,וזכיתי להכיר אנשים מגניבים מהפורום הזה ממש(השמות נשמרים במערכת)
שם: הדס כינוי נוכחי:|סדגש לולהפלוזה?| כל הכינויים שהיו לך בחיים: אע מין: נקבה גיל: 24 מיקום: כרגע? זכרון יעקב זהות מינית: סטרייט צבע אהוב: אין אחד השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: הדס מתי הקאתם בפעם האחרונה? לא זוכרת היה נעים? לא המילה האהובה עליכם: יש מלא מילה אחת שמאפיינת אתכם: טירוף מה מרגש אתכם? דברים קטנים רגישים? כן האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? משתדלת אין בעד מה או יש בעד מה? אין אתם יודעים מה אתם רוצים? לא בהכל מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? כיתה ב' אתם לא יכולים בלעדיי: נועם, מוזיקה השם הכי מוזר ששמעתם: נשמה טהורה שירדה לעולם ביום שבת בין השמשות (הבת של קרליבך) המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: לא חסר טובים בלימודים: משתדלת אוהבים לאכול: פיצה! שמנים\רזים: משהו באמצע מה התחביב שלכם: לישון מילה אהובה בת 4 אותיות: נועם אוהבים שאלונים: כן! יש לכם חיה בבית: לא האם הייתם מאוהבים פעם: כן מאמינים באהבה ממבט ראשון: לא אתם חושבים שאתם נריאים טוב: לפעמים האם פעם התחילו איתכם: כן האם הייתם בטלויזיה: לא פגשתם סלבריטאי: כן האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: חלקם מאמינים באלוקים: כן מאמינים בקסם: לא מאמינים במזל: יותר בכוונה מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): בערך מאמינים בגן עדן וגיהנום: בערך מאמינים בסנטה קלאוס: WTF? אהה... יש לך חבר: כן יש לך חברים הומאים לסביות: כן מי החבר הכי קרוב שלכם: נועם? מי החבר שיודע עליכם הכי הרבה: נועם יש לכם סודות: כן מי החבר הכי חתיך שלכם: אני לא עושה אפליות! החבר הכי חכם: גם פה לא הכי יוזם: לא יודעת האם אתם מעשנים: לא על סמים: לא בתולים: לא התנשקתם צרפתית: כן תכונה רעה שלכם: עצלנות תכונה טובה: אע יש פירסינג: לא קעקוע: לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים: תלוי למי אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: השינה הגדולה ים או בריכה: ים עונה מועדפת בשנה: קיץ! טיול בארץ או בחו"ל: כשאהיה בחו"ל אוכל להחליט טלפון או פלאפון: נייד ולסיום שתי שאלות..למה אתם עושים את האשלון הזה: כדי להתחמק מעבודה ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: אחזור לעבוד, אני מניחה בא לכם למות? אם כן, למה? חס ושלום אתם מפחדים מהמוות? כן אתם משקרים? כן בן כמה הייתם רוצים ליהיות? קטנים. יש לכם מוטו אישי? אם כן, מהו? לא ממש דברים שמעצבנים אתכם: טיפשות אתם הכי טובים ב: שינה מה עדיף, מסנג'ר או ICQ? מסנג'ר מה דעתכם על הארץ שלכם? יפה ומסובכת תתארו את מקום החלומות שלכם: זכרון יעקב! עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? לא יודעת רוצים לחזור לילדות? כן החיים קשים? אם כן, למה? לא מתלוננת מאמינים בחוצונים? (חייזרים) לא יודעת ראיתם פעם שדים או רוחות? לא מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? קרקע מהו מספר המזל שלכם? אין מה האוואי שלכם ב ICQ? מי משתמש בזה בכלל מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע? אני לא זוכרת על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן \ ICQ, ולמה דווקא הוא? אופליין, כי אין לי זמן להקה אהובה? רד הוט זמר אהוב? ג'ף באקלי שיר אהוב? יש מיליון מוזיקה אהובה? אמ, רוק? עם מי דיברתם לאחרונה? נועם על איזה ערוץ הטלוויזיה שלכם עכשיו, בהנחה שהיא דולקת? כבויה היכן הייתם לאחרונה? רעננה ובאר שבע מהם הסמיילים שאתה הכי אוהבים?
מה הכי טוב, סקרים או שאלונים? שאלונים האדם הכי... שנוא: המנהל שלי מבית הספר אהוב: יש המון, תודה חסר תקט: אני לא אגיד פה, זה יהיה חוסר טקט מעצבן: גם רגיש: אני אוהב אותך: נועם, אני מניחה שונא אותך: מקווה שאף אחד למדן: אע שקרן: אע? פטפטן: אני אם היית..חיה מה היית? אע חפץ מה היית? פטיפון! מאכל מה היית? פיצה? ספר לימוד מה היית? משהו בקולנוע מפורסם איזה היית? נינט! סתם. לא יודעת. מכונית איזה היית? חיפושית סיקסטיז עם פרחים סמלי מקלדת: אהוב?לא כל כך אהוב?הכי יפה?הכי מכוער?הכי חמוד?הכי מצחיק?הצרוף הכי יפה?והכי מכוער?והכי מצחיק?והכי מתאים?אתה מזדהה עם אייקון כלשהו?
האיקון לחיה הכי יפה?והכי לא?האם אתה.. יפה? לפעמים חמוד? גם חביב? גם נדבק? גם מפטפט? המון מעצבן? לפעמים מתווכח? כן מאוהב? כן חושב על העתיד? כן ועל העבר? כן ועל ההוה? כן זמנים..הזיכרון הראשון שלך: דוד שלי עושה חיקויים מרחוב סומסום האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? לפעמים האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לחם עם ביסקוויטים וארטיק טבול במי בריכה המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה, מן הסתם האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) מלא. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? כיף
השיר האחרון ששרת: לא זוכרת הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא זוכרת הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת האדם האחרון שראית: נועם הדבר האחרון שאמרת: "בוא לשמש!" הדבר האחרון שאכלת: לחמניות
הדבר האחרון ששתית: נס קפה הדבר האחרון שקנית: כרטיס נסיעה באוטובוס? השיר האחרון ששממעת: משהו בטלוויזיה הדיסק האחרון שקנית: קרן אן, אחד הראשונים שלה הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני שבועיים אולי הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת הווה שיער נוכחי: ארוך, חום, מתולתל בגדים נוכחיים: גופייה ושרוואל תמונת דסקטופ נוכחית: של נועם ושלי (ממפגש הפורום הזה) חבר\ה? יש אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: נועם, ומשום מה הוא מתעכב האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן האם אתה עייף? קצת האם אתה רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק? הרבה אנשים ממה הכי נמאס לך? לא יודעת את מי היית רוצה להרוג? אף אחד הכי פחות מהנה? עבודה עתיד חושב הרבה על העתיד? כן מפחד ממנו? כן רוצה לגור במקום אחר? מהבית? כן העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? לא יודעת איפה אתה הולך לגור? תל אביב, אני מקווה כמה ילדים אתה רוצה?
באיזה סוג של מכונית תנהג? אם אני אנהג בכלל איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? במקום טוב. הודגש באמצעות מדגישומטיק