שאלון

נו ליר.....

הכל ברוח טובה.. אני מתנצלת מקרב לך אם תלונותי פגעותי ברגשותיו של מפרסם השאלון ו/או באחד מאנשי הפורום. קיי?

ialstrn

New member
אבל זה לא מצחיק ככה!

וחוץ מזה שזה לא דיון אנפורמטיבי ...

../images/Emo192.gifלא יודעת מה לשים בכותרת../images/Emo204.gif

שם: מירית כינוי נוכחי: ? כל הכינויים שהיו לך בחיים: מין: בכיף גיל:20 מיקום: הנגב המערבי זהות מינית: סטרייטית...
צבע אהוב: סגול, שחור כל מיני השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: מתי הקאתם בפעם האחרונה? מזמן כשהייתי קטנה היה נעים?לא המילה האהובה עליכם: מילה אחת שמאפיינת אתכם: מה מרגש אתכם? רגישים?נראה לי שכן האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? חח לא.. חומרנית מידי כנראה אין בעד מה או יש בעד מה? מה? אתם יודעים מה אתם רוצים? סקס? מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? בגן אתם לא יכולים בלעדיי: שוקו יטבתה השם הכי מוזר ששמעתם: תחנת משטרה.. באמת יש לידה שקוראים לה ככה. ואכזבה. המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו:חצילים. לא סתם, כל הג'וקים למינהם טובים בלימודים: נראה לי שכן כי מחזקים ממני בכיתה אוהבים לאכול: כן אבל רק אוכל מגניב לא אוכל משעמם שמנים\רזים: נחשו
מה התחביב שלכם: לקרוא.. איטנרנט ממ כל מיני מילה אהובה בת 4 אותיות: זיון
אוהבים שאלונים:לא יודעת יש לכם חיה בבית: כן , הכלבה פטל D: היא בת 3 והיא חמודה D: האם הייתם מאוהבים פעם: כן מאמינים באהבה ממבט ראשון: לא זה סתם הידלקות אתם חושבים שאתם נריאים טוב: לא ממש אולי רק בפנים. האם פעם התחילו איתכם: מממממממממממ לא האם הייתם בטלויזיה: כן פגשתם סלבריטאי: כן [טל מוסרי! D::::::::] האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: נראה לי שלא אבל גם ככה אין לי מושג מאמינים באלוהים: לא יודעת. כנראה שהוא רוצה למחוק את כל האנושות מעל פני האדמה ולהתחיל מחדש. מאמינים בקסם: לא מאמינים במזל: ממ נראה לי שכן. עדיין לא נפגעתי מרקטת קסאם [או כמו שהכתב בערוץ 2 אמר: "קסטה"] מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): זהו הכוח, האנרגיה הזכרית והאנרגיה הנקבית, לא טוב ורע.. תבדקו מאמינים בגן עדן וגיהנום: גהינום זה פה. מאמינים בסנטה קלאוס: פחחח זה מה זה שטויות יש לך חבר: לא יש לך חברים הומאים לסביות: לא מי החבר הכי קרוב שלכם: ממ... הדס D: מי החבר שיודע עליכם הכי הרבה: יש לכם סודות: כן מי החבר הכי חתיך שלכם: כמה חברים אתם חושבים שיש לי לעזאל!? החבר הכי חכם: הכי יוזם: האם אתם מעשנים: איכס לא על סמים: לא בתולים: כן התנשקתם צרפתית: לא תכונה רעה שלכם: מממממ לראות את חצי הכוס הריקה תכונה טובה: יש פירסינג: באוזניים ואני רוצה בגבה קעקוע: הלווווווואיייייי חושבים שאתם מעניינים או משעממים: אין לי מושג אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: שעמום טוטאלי ים או בריכה: לא זה ולא זה. עונה מועדפת בשנה: סתיו, חורף טיול בארץ או בחו"ל: גם וגם טלפון או פלאפון: פלאפון ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את השאלון הזה: כי אני לא מצליחה להרדם ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו:אלחץ על "שלח"? =] המשך

המשך../images/Emo26.gif

בא לכם למות? אם כן, למה? לא יודעת. כאילו בא לי אבל.. לאיודעת החיים הם לא בדיוק מה שרציתי שיהיו... לא אומר שהיו לי ציפיות כלשהן מהחיים, מתאכזבים בכל מקרה. אתם מפחדים מהמוות? לא יודעת. אתם משקרים? כשצריך. בני כמה הייתם רוצים להיות? מה זה השאלה הזו? יש לכם מוטו אישי? אם כן, מהו? לא נראה לי כבר דברים שמעצבנים אתכם: זלזול, הממשלה, [וגם שניהם ביחד] שמתעלמים ממני, שמדברים שטויות, פקאצות, פרחות, ערסים, אימואים אתם הכי טובים ב: לזיין תשכל מה עדיף, מסנג'ר או ICQ? מסנג'ר מה דעתכם על הארץ שלכם? הארץ שלנו יפה אבל מזוהמת תתארו את מקום החלומות שלכם: לא בא לי עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? שששששש לא מגלה רוצים לחזור לילדות? כןןןןןןן כןכןןן החיים קשים? אם כן, למה? קשים, ככה זה צריך להיות מאמינים בחוצונים? (חייזרים) לא ראיתם פעם שדים או רוחות? לא מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? בית פרטי, למרות שבשניהם השכנים הם מטרד בילתי נסבל. מהו מספר המזל שלכם? 8 מה האוואי שלכם ב ICQ? מה שהתוכנה כותבת. מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע? אין, כי רואים את זה בכתב קירילי. על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן \ ICQ, ולמה דווקא הוא? אוף אנליין או אופ כשאני לא בבית.. לפעמים אוואי להקה אהובה? ממ פפרזD: זמר אהוב? פרושאנטה. אם אפשר לכנותו "זמר". שיר אהוב? יש המון מוזיקה אהובה? רוק, פאנק, מטאל, גות' ושיר הפתיחה של הלו קיטי D:::::::: עם מי דיברתם לאחרונה? עם כפירע ח_ח על איזה ערוץ הטלוויזיה שלכם עכשיו, בהנחה שהיא דולקת?היא כבוייה. והיא נשארה בשדרות. היכן הייתם לאחרונה?שדרות, ב"ש, בית, חדר. מהם הסמיילים שאתה הכי אוהבים? מה זה השאלה האפלייתית הזו? מה הכי טוב, סקרים או שאלונים?מאיפה לי לדעת? XD האדם הכי... שנוא: אולמרט חחחח אהוב: הכי הכי? לא יודעת. חסר טקט: מעצבן: רגיש: אוהב אותך: לא יודעת שונא אותך: אמא. היא סתם מעצבנת. למדן: שקרן: אלעד יצחקי. פטפטן: אם היית.. חיה, מה היית? ציפור חפץ, מה היית? קונדום
מאכל, מה היית?
ספר לימוד, מה היית? תורת הבניה / ציפר D::::::: מפורסם, איזה היית? אף אחד מכונית, איזה היית? פרארי D: סמלי מקלדת: אהוב? $ @ ^^ לא כל כך אהוב? ! הכי יפה? מה זה סמל יפה? הכי מכוער? אימו הכי חמוד? D: הכי מצחיק? 'י'י'י'י'י'י'י'י'י'י'י'י'י'י'י'י'י' הצרוף הכי יפה? ^^ !!!!!!!!!! והכי מכוער?{} והכי מצחיק? מה מצחיק באייקון מקלדת!? והכי מתאים? מתאים למה? אל תשאלו שאלות סתם. אתה מזדהה עם אייקון כלשהו? כן הם מעבירים בי תחושה של צמרמורת כאילו הם יודעים מה הולך לקרות אם לא אבחר בהם! האיקון לחיה הכי יפה?מה?! והכי לא? האם אתה.. יפה? לא חמוד? לא חביב? כן נדבק? אעע לא מפטפט? ממ לא מעצבן? לא מתווכח?אע? מאוהב?כה. אולי לא יודעת חושב על העתיד? ממ ועל העבר?הרבה ועל ההוה?
זמנים.. הזיכרון הראשון שלך: מהילדות. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? קצת
האם נהגת לאכול דברים מוזרים? אכלתי חול בגן. המקצוע האחרון שנכשלת בו: פיזיקה האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) בתוך העיר שאני גרה בה עברנו 3 פעמים. אני שוכרת בשדרות זה נחשב? איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? עשוקה
השיר האחרון ששרת: אני לא שרה.... הדבר האחרון שצחקת בגללו: השאלות על האייקונים של המקלדת הפעם האחרונה שבכית: אתמול האדם האחרון שראית: אחותי. ואת פטל D: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: טוויסט הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: גומייה לשער עם הדפס דודבנים D::::::::::: השיר האחרון ששממעת: Bless the Child (Edit) של נייטוויש הדיסק האחרון שקנית: לא זוכרת הפעם האחרונה שעזרת לאמא: יום שישי הדבר הכי מטורף שעשית: ???? הווה שיער נוכחי: שחור צבוע לאדום וכבר רואים שורשים וזה לא יפה
בגדים נוכחיים: סתם איזה מכנס וחולצה. תמונת דסקטופ נוכחית: פראה ואלדה מצ'ווביטס D: חבר\ה? אין!!!!! אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: מנתח פלסטי
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן האם אתה עייף? ממש קצת האם אתה רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק? מה זה משנה? ממה הכי נמאס לך? מהחיים הדפוקים שלי. את מי היית רוצה להרוג? את המפגרים שיורים עלינו קאסמים הכי פחות מהנה? מחזור? XD עתיד חושב הרבה על העתיד? לא מפחד ממנו? ממ כן רוצה לגור במקום אחר? כן העתיד הממש רחוק [ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש רחוק? לא יותר פשוט לכתוב את זה העתיד הרחוק?] מה הקריירה שלך הולכת להיות? מנקה. אני הולכת להכשל כי אני 0 איפה אתה הולך לגור? בקראוון כמה ילדים אתה רוצה? תלוי ממי. 2-3. באיזה סוג של מכונית תנהג? סתם סובארו אנערף. זה סתם מזהם את האוויר ועולה פול כסף. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? D: זה סוד D:

למעלה