שאלון

ialstrn

New member
אני מבינה שתה ממליץ על האתר בחום..

חוץ מזה תראה מה עשיתה -כולם רואים עכשיו את הקליפים שלך ובגללך הפורם שומם ! חוץ מזה אני מקווה שלא ניסיתה לרמוז לי כלום ב2 קליפים האחרונים

RichardSmith

New member
זה לא האתר...

זה התוכן שיש בו.
שאני ארמוז? אם הייתי רוצה להגיד משהו, הייתי קם ואומר!

RichardSmith

New member
אם הייתי קם פיזית ואומר...

אני מאמין שלא היית שומעת... אלא אם את מצוטטת לדירה?... אני לא אוהב משחקים... לא רומז. אם את מעוניינת לדבר על דברים בסגנון של שני הקליפים האחרונים, את מוזמנת לקומונה שלי.

ialstrn

New member
בצחוק בצחוק! ../images/Emo2.gif

הצצתי כבר פעם לקומונה שלך.. (בצורה פסיבית ביותר )

ialstrn

New member
נו טנקס...

נכנסתי מסקרנות גרידה. בכללי אני מבזבזת גם כאן יותר מידי שעות ..

RichardSmith

New member
כן, שברי את ליבי! ../images/Emo10.gif

את מוזמנת להכנס, להגיד שלום, אולי תמצאי את המקום ההוא נחמד... (אנשים חדשים זה תמיד טוב, במיוחד שהן בחורות...) זה לא בזבוז זמן, זאת הנאה.

ialstrn

New member
מקווה שזה לא גילה לי את הסוף של ארגון -עוד

לא ראיתי אותו וחברה שלי הפסיכית מתה לראות את זה כשזה יגיע לDVD

RichardSmith

New member
שר הטבעות,

פשוט יש סדרת ספרים וסרט על אראגון שזה קצת שונה ולא קשור לדיון.
בכל מקרה, אני מקווה שתהנו מהסרט, בהחלט חוויה. (אף על פי ש"סתמי" יחסית לסרטים אחרים...)

ialstrn

New member
זה חברה שלי לא אני , אני אפילו את טרילוגיית

שר הטבעות ראיתי רק את הראשון והשני... לא משהו. לגבי הספרים - לא מספיק סבלנית לטולקין למרות שקראתי קצת.

RichardSmith

New member
מכיוון שאנחנו דוגלים בעברית נכונה בשרשור...

"אף על פי ש..." או כל ווריאציה אחרת, אין כזו חיה "למרות ש..." בעברית.
טולקין על המדף שלי, מחכה שאקרא אותו... נתקעתי בקטע על טום המעצבן... בסרט חתכו את כל החלק הזה... איך אפשר לראות את השניים הראשונים ולא להשלים את הסדרה? אף על פי שעדיין לא ראיתי את קיל ביל 2. לא משהו? אף על פי שאישית לא אהבתי, לא זורם וכו', אי אפשר להגיד לא משהו... הוא יצר עולם מרשים... זאת דעתי כמובן.

ialstrn

New member
אנחנו לא מעונינים בעברית תקנית :

אלה MG מעונינת והיא לא פה כרגע ,אז אפשר להשתולל!! הדימיון שלה אולי מרשים אבל אני מחםפשת בספר את הכישרון כתיבה. עם כישרון טוב אפשר לכתוב גם שטויות ושזה יהיה מרתק. וחוץ מזה - לא קראתי את שר הטבעות ולא ניסיתי כי כמו שאמרתה הכתיבה לא זרמה ... אני דווקא אוהבת פנטזיות וכד' . ככה שאני מעריכה אותה (הרבה יוצרים השתמשו בזה כהשראה) אבל לא משהו בשבלי.

למעלה