שאלון

deePink

New member
בוף.

slipknot זה? מעולים, מושלמים, מדהימים!!! אמממ תזכירו לי מי הם?! *איקון של חרא* פינק פלויד או לד זפלין? אפ אפ אפ עד כאן... פינק פלויד זה פינק פלויד! הדלתות או queen?? לא יכולה לענות על זה! עם פרדי וחבריו המוכשרים יש לי היסטוריה ארוכה מגיל חצי שנה... אפילו פחות... בדלתות אני פשוט מאוהבת... לא יודעת- לא עונה! אירוסמית או לד זפלין ? זאת שאלה זאת? ל-ד ז-פ-ל-י-ן. =(( חוזרת לחרוש על מ"ת- בעעעע אני לא מצליחה לשבת וללמוד יותר מתרגיל בכל חצי שעה ויש לסיים 304 כל יום במשך 3 ימים... אני בחיים לא אצליח... ילדים קטנים ממני השכילו ואף פעם על תבריזו ממבחנים שכבתיים במ"ת או במשך זמן מה (חודשיים וחצי) מהשיעורים... אה וגם לא לקרוא למורה מפגרת- הן לא אוהבות את זה... מאיפה אני אמורה לדעת אה?!

hodaya17

New member
304???

מה את בסדר?! ואל תלחצי תמיד יש מועד ב (אני ניגשת עכשיו סתם בשביל להיכשל ולשפר במועד ב)... למה לתרגל כ"כ הרבה?! עושים תתרגילים של הכיתה וזהו...במקרה ויש לך מחברת...

afon

New member
בונא מה את מתבכיינת?

קדימה ללמוד... זה לא שיש לך בגרות מחר... אהמ אהמ

deePink

New member
וואי המון המון המון

בהצלחה.
ולכל שאר האנשים שעושים... עדיין לא התחלתי ללמוד! כן כן כזאת אני עד לדקה האחרונה אני לא אזיז את עצמי...

Seventh Sojourn

New member
עונה

סליפנוט לא רק שזה חרא,זה שילשול זפלין הדלתות אין בכלל מקום להשוואה בין זפלין לאירוסמית' אבל זו רק דעתי

נורמאלי בהחלט.

למרות שגם הקודם היה בסדר. סליפנוט זה חרא. אגב, זה אלה שיש להם 11 חברים בלהקה או משהו? והתפקיד של אחד מהם הוא סה"כ לעשות פוזות על הבמה? אם כן, זה מצחיק :]. פינק פלויד או לד זפלין? לא נראה לי כ"כ הגיוני להשוות בין שתי להקות עם סגנון שונה, אבל בכל זאת, פינק פלויד. הדלתות או קווין? ברור שהדלתות. אני אישית לא כ"כ סובלת את קווין, בדר"כ. אירוסמית' או לד זפלין? לד זפלין. למרות שגם אירוסמית' טובים, אבל הרבה פחות.

בטריה

New member
כן, סליפנוט הם 11 או 9 לא זוכר.

2 גיטריסטים, בסיסט, מתופף, זמר, פרקשוניסט, קלידן, דיג'יי וטמבל שסתם קופץ על הבמה.. 9

בטריה

New member
אז ככה:

יש מתופף - הוא מנגן על מערכת תופים משום מה ויש פרקשיוניסט - שהוא מנגן על כל מיני כלי הקשה אחרים כגון דרבוקות, דג'מבות (כמו במעגל מתופפים) וכו'... לפעמים פרקשיוניסטים מנגנים עם הידיים ולפעמים עם מקלות... אבל בעיקרון המטרה שלהם בניגוד למתופף (שמטרתו היא לתת קצב לשיר) היא להוסיף כל מיני אלמנטים.. הבנת?

הבנתי :)

תודה
אגב, דרבוקות זה לא טיפ טיפה מתוחכם מדיי בשביל מטאל? ובפרט בשביל ניו מטאל? נשמע קצת הזוי. בכלל, המילה "אלמנטים" וניו מטאל מתקשרות? מפתיע. :)

afon

New member
מה זאת אומרת מתוחכם בשביל מטאל?

ניו מטאל לרוב זו אכן מוזיקה לא ממש מגוונת ומשעממת. לעומת זאת במטאל אפשר למצוא להקות שבתחכום, במורכבות, בירידה לפרטים, בשימוש בכלים עברו כל להקה פרוגרסיב שתרצה.

*שתרצי :)

כן,אתה צודק.. התכוונתי יותר לניו מטאל. אני ממש בספק אם בשימוש בכלים הם עברו כל להקת פרוג אחרת.. אבל אני מניחה שאם אתה אומר אתה יודע. כי אני לא. :)

A L1

New member
הנה...

slipknot זה? חרא פינק פלויד או לד זפלין? לד זפלין הדלתות או queen?? הדלתות חחח.. עלק לד זפלין ואירוסמית'
ברור שלד זפלין הרבה יותר טובים אין מה להשוות בכלל מול היצור המפחיד הזה מאירוסמית'.

SaintJohn

New member
|מפשיל שרוולים|

אני די חושב שמיצינו את כל מה שקשור לויכוחים והשוואות די ילדותיים בין אירוסמית' ללד זפלין. כל אחד פה מעריך את שתי הלהקות באופן שונה, וכך זה צריך להיות, כי אחרת היה לנו מאוד משעמם פה. אבל יחד עם זאת, אני חושב שאנחנו מספיק בוגרים כדי לא להתחיל שוב דיון שהפך לויכוח פחות או יותר חסר תועלת, במיוחד כשבדיוק סיימנו אחד שכזה כאן, אחד כזה שבכוונה לא נכנסתי אליו מלכתחילה. כל אחד יכול ומוזמן לתת את דעתו על מה שהוא רוצה, אבל באמת שאפשר לעשות את זה בדיון נורמלי עם גבולות ברורים, בלי להוריד את רמת הדיון ורמת הפורום המכובד לגובה שלא ראוי לו. תמיד נחמד לדעת את מי אנחנו מעדיפים - את אירוסמית' או את לד זפלין, אבל בחיאת - אפשר לעשות את זה בטעם טוב.

Hangman Jury 87

New member
../images/Emo45.gif

למרות שאני אוהב את אירוסמית' בדיוק כמוך זה לא מרגיז אותי לראות אנשים שכותבים דברים כאלה, במיוחד שהם לא מכירים את הלהקה, (אני אומר את זה בתור אחד שמכיר את זפלין והם גם טובים אבל אני יותר בכיוון של אירו'). פעם לפעמים זה היה מרגיז אותי נורא לראות תגובות כאלה, אבל היום זה ממש לא מרגיז אותי, כל אחד ומה שהוא אוהב... וזה שהיא צחקה בסקר... שתיצחק חחחח כמו שנאמר באמת אפשר לעשות את זה בטעם יותר טוב בלי השוואות ילדותיים וכל זה...

למעלה