שאלון

s a r a h13

New member
../images/Emo171.gifשאלון../images/Emo171.gif

או.קיי- אתם בטח חושבים שיכולת כתיבת השאלונים שלי היא עלובה באופן חסר קנה- אז אני אעשה עוד שאלון מקווה שנורמאלי... slipknot זה? חרא בסדר סבבה מעולים פינק פלויד או לד זפלין? הדלתות או queen?? אירוסמית או לד זפלין (מרוצים?!
) סתם קצר וחביב כי משעמם לי...

MusicA

New member
אהההה

סליפקנוט - בסדר פינק פלויד או זפלין - זפלין הDOORS או קווין - קשה לי קצת ארוסמית' או זפלין - זפלין (אולי כי אני לא מכיר כלכך טוב את ארוסמית')

SaintJohn

New member
הו, נחמד../images/Emo13.gif

סליפנוט - לא מכיר שירים שלהם פ"פ או זפלין - זפלין הדלתות או המלכה - אני באמת לא יכול להחליט, שניהם מדהימים! אירו או לד זפ - אירוסמית', אני לא מתלבט פה בכלל (מזכיר לי את הבאטל שהיה פה בין השירים של אירו ולד זפ
)

ofirush 14

New member
עונה...

slipknot זה? חרא
פינק פלויד או לד זפלין? כמובן שזפלין. הדלתות או queen?? כמובן שהדורז. אירוסמית או לד זפלין (מרוצים?!) כמובן שזפלין =)

jimorrison

New member
אני לא חושב שיכולת כיתבת

השאלונים שלך עלובה.. אלא התוכן..אני אישת שונא שמשווים כל הזמן בין להקות והכי מעצבן זה בין פ"פ ללד.. לא משהו אישי נגדך..אין לי כוח שתתחילי שוב לקלל

hodaya17

New member
../images/Emo45.gif

להשוות בין להקות זה שוועה ועוד בצורה של שאלון בכלל...

Eloola

New member
ובכן..

slipknot זה? בסדר. פינק פלויד או לד זפלין? קשה בהחלט, אבל לד זפלין. הדלתות או queen? הדלתות. אירוסמית או לד זפלין (מרוצים?!) לד זפלין. למרות שגם אירוסמית' אחלה.

נמנמ :)

slipknot זה? פוזה. פינק פלויד או לד זפלין?זפלין. הדלתות או queen? הדלתות |שליטה| אירוסמית' או לד זפלין? זפלין

SaintJohn

New member
חס וחסה!

אבל כבר התחלתי לחשוב לעצמי, "אולי נעשה את עמית אדומה...", אבל כנראה שזה לא יקרה בקרוב

SaintJohn

New member
לא, נו../images/Emo10.gif

כשבוכים אז לא מצליחים ללמוד כמו שצריך, והדמעות גם יהרסו לך את המחברת מתמטיקה

בטריה

New member
תורי:

סליפנוט סבבה לאללה, יש להם ריפים מגניבים בגיטרות יחד עם התופים שזה יוצא ממש מגניב. זפלין שולטים, לא אוהב את פינק פלויד (זכותי לא?) לא שומע לא דלתות ולא מלכה, אבל ממה שאני מכיר של שניהם אז הדורז יותר טובים, לפי דעתי קווין סתם חבורת הומואים. אירוסמית או זפלין? זפלין הכל זה "לפי דעתי" אז שאף אחד לא יתקוף אותי או משהו כזה

afon

New member
למה לא?

סליפ נוט- שמעתי כמה שירים שלהם ואני יכול לתאר את זה בתור מממ... חרא טהור. אבל אני לא ממש מכיר את הלהקה, מה שכן הם חלק מהז'אנר של ניו מטאל ככה שאי אפשר לצפות ליותר מדי מהם. אתה רואה "מוזיקה א" אני לא רק לא אוהב את אירוסמית' ואת גאנז, יש עוד הרבה בקטגוריה הזאת, וכולם שווים בפני החוק. פינק פלויד יותר מלד זפלין הדורס לוקחים את פרדי והעליזים לד זפלין עוברים בכמה סיבובים את אירוסמית' סתם קצר וחביב כי משעמם לי

AeroDar

New member
חייבת להציל את כבודם האבוד של קווין

slipknot זה?חרא אבל זה לא יפה לומר את זה בגלל שיש אנשים שאוהבים את זה וזה אומנות שאנשים יוצרים. זה כמו להגיד איכס על אוכל! חחח סתם פינק פלויד או לד זפלין? זפלין הדלתות או queen?? קוווווווויןןןן!!!!!!!!!!!! אירוסמית או לד זפלין?? מצטערת לא יכולה לענות

למעלה