שאלון

AeroTom

New member
ok -

slipknot זה? Not my cup of tea... פינק פלויד או לד זפלין? Led Zeppelin הדלתות או queen?? The Doors אירוסמית או לד זפלין? מחוייב ל-אירוסמית' .

s a r a h13

New member
../images/Emo13.gifעונה../images/Emo108.gif

slipknot זה? קקה, זבל, חרא, שיט שילשול *אייקון של שילשול* פינק פלויד או לד זפלין? קשה..קשה..*אייקון של לובה* אממ נראה לי זפלין. הדלתות או queen?? קווין- הדלתות-קווין-הדלתות- לא יודעתתתת אירוסמית או לד זפלין (מרוצים?!) נמנמנמ-- כמו שהזכרתי קודם אני לא מכירה את אירוסמית טוב כל כך...

Hangman Jury 87

New member
למרות שאני לא ממש מפה

slipknot זה? בסדר
פינק פלויד או לד זפלין? זפלין הדלתות או queen?? הדלתות אירוסמית או לד זפלין (מרוצים?!) בלי התלבטות- אירוסמית'

Mitzy Morrison

New member
תשובותיי..

1. לא אוהבת ניו מטאל וגם לא פוזות עודפות. 2. אי אפשר להשוות... לפינק פלויד יש צליל מדהים משלהם ואני מכירה אותם ממזמן, אבל ללד גם לא חסר גאונות.. לא משווה! 3. ברור שהדורז! להקתי האהובה! 4. לד זפלין.

Mitzy Morrison

New member
הממ...

האמת שהצטרפתי לפני איזה חודש אבל זו ההודעה השנייה שאני כותבת אז.. חיחהחו תודה בכולופן!

ZolgaR

New member
שלי

SLIPKNOT - לדעתי טובים, אחת הלהקות שאני הכי אוהב. אולי הם שילשול אבל יש גם שילשולים יפים... צריך לאהוב ניו מטאל כדי לאהוב אותם. אני חייב להודות שמכל הדיסקוגרפיה שלהם שיש לי, הצלחתי להוציא משהו כמו 15 שירים יפים, שזה יחסית מעט ללהקה. אבל השירים שבחרתי די טובים. כל שונאי הSLIPKNOT, לא לקפוץ עלי חח
PINK FLOYD vs. ZEPPELIN - תאמת לא אוהב את שניהם, אבל אם חייבים לבחור אז זפלין, יש להם שירים יותר יפים מפינק פלויד (לדעתי כמובן).
DOORS vs. QUEEN - בלי לחשוב פעמיים... QUEEN, כמעט כל שיר ששמעתי שלהם אהבתי, אחת הלהקות הטובות שקיימות.
AEROSMITH vs. ZEPPELIN - אירוסמית'... לא יודע למה...

בטריה

New member
אתה לא אוהב את זפלין

אבל אתה כותב ונכנס לפורום שלהם? אוי, אנשים מוזרים.

למעלה