מיפגש

דלמטית

New member
חוויה נוסטלגית

מירי כדורי צבע ועד לחופה פפפפפ דרך ארוכה.. חולצות > S + L (נחש מי מאיתנו ילבש איזו מידה...
אחד משחק, השנייה משקיפה. אוכל, בחיאת אמאשלתפוז אם קונים בורקסים, קנו לי אחד אחד אחדדדד שמנמון וחמוד של פטריות.

Pink LizarD

New member
יש מישהו/מישהי שמגיע/ה מאזור-

רה"ע-שהם ?! נפרסתי על שטח גדול מידי? :O

g i l l i

New member
לשמחתכם - באה

חולצות - אחת M ואחת L ןלגבי ההפעלות - משתתפת!

levona

New member
רגעעעעעעעעעע

נעלי עקב לא באים בחשבון? זובי! מותק, אני מתקלחת גם עם נעלי עקב מידה... יצ'מידה יצ'מידה....לא יודעת, מה נראה לך שאני? גדול, תביא גדול, שיהיה נוח. יש בגזרת וי? (V)? יש עם דנטלים? מלמלות? יש משובץ אבנים? :) יה כמה זמן שלא ראיתי ...........

S m Il E

New member
מגיע

איל במקום מדיום , שיהיה L ( שכחתי שגדלתי קצת ) .. ולגבע המשחקים , נגיע לגשר.... מממ זהו :)

levona

New member
ביטול../images/Emo4.gif

עקב עבודה שנכנסה לי דחוף בהול מחכה עוד למפגש בשעה הגיונית (כמו מאוחר בלילה נגיד) ח :)) ובבמקום כזה.... ממ.... של ילדים גדולים, מה יריות צבע עכשיו? אגב, לא קשור... אפשר קצת עידוד בבית הזה? אני משתתפת בשתי קטגוריות האחת כסולו השנייה עם להקה

S m Il E

New member
../images/Emo4.gif למע ?

קולולולולולולולווישששששששששששששששששששששששששששששש סחטין על הריקוד , עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד עידוד

למעלה