מיפגש

syrus

New member
../images/Emo171.gifמיפגש../images/Emo171.gif

המיפגש שלנו מתקרב ובא... בשבוע הבא: יום רביעי, 22.7.09 בשעה 19:30 באדרנלין בשטח, ז'בוטינסקי 85 הרצליה. אז מה מתוכנן לנו שם
יום גיבוש לשומרים והשוטרים של הצ'אט והבלוגTV
זו לא הפעם הראשונה שאנחנו עושים מיפגשים מצומצמים (ושווים!!) מהסוג הזה, כך שמיותר לציין כמה הפעילות חשובה עבור הגיבוש של הצוות.
באים להנות, לדבר (וגם לאכול ולשתות כמובן), להכיר את הפרצופים החדשים ולהזכר בישנים והמוכרים, וכמובן גם פעילות ספורטיבית:
משחקי פיתוח צוות - משחקי משימות קבוצתיות. המשחקים מורכבים ממשימות הבנויות על חשיבה קבוצתית ועבודת צוות. הפעילות הינה משעשעת מאוד ומומלצת לגיבוש.
תחרות ירי ספורטיבי - תחרות משלבת ירי תחרותי קבוצתי במספר משימות מגוונות הירי מתבצע על מטרות בעזרת רובה צבע,הפעילות חווייתית במיוחד , ומשעשעת מאוד. אורך הפעילות: כשעתיים וחצי.
בנוסף, יחולקו החולצות של הצ'אט והבלוגTV (זוכרים שאז הכנו?), ומאחר והכמות ספורה ומדוייקת, כל מי שמגיע, שיכתוב לי פה את המידה שהוא צריך: S, M, L, XL, XXL, XXXL (לפי התגובה לחולצות אני אדע מי מגיע ומי לא! שימו לב, מי שלא יכתוב, לא תהיה לו חולצה - אני בא עם כמות מדוייקת), וכמובן לציין האם הוא משתתף במשחקים או סתם בא לבלות איתנו זמן איכות
במיפגש יהיה כיבוד קל ושתיה (כשר)
המיפגש על חשבון תפוז
לא ניתן להגיע עם בני זוג. לאישורים מיוחדים יש לפנות אלי. מצפה לראות את כולכם
, איל

GoldenEyes

Well-known member
מגיעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

המידה XXL לא יודע אם אשתתף או שרק ארכל עם גבירה ואחזר אחרי השווים חעחעחעחעחע

אגיע....

ואשתתף במשימות, רק שאני לא יודעת מתי אגיע... ואיך.... מידת חולצה? M תודה :)

bar35111

New member
../images/Emo26.gif אגיע בעזה"ש עם לבנה....

לגבי החולצה .. תביא הכי קטן אתן לילד ...

איתן פז

New member
ני מגיע!

ואשחק. תביא לי L. ותכין שאשמור לסילי טריפל אקס
. זהירות חבריה איי אמ אין! סיו גייז!

Chefonline

New member
מממ אני *אולי* אגיע

אני יודע שאתה שונא ת'תשובה הזו... אבל זה תלוי בהפלגה שאני יוצא אליה עם הבסיס... אם אחזור לפני אגיע! בכל מקרה אני חושב שאני מידה M

למעלה