שאלון

Miss Menta

New member
ארוך D: ../images/Emo109.gif

כללי: מהו שמך? שרית. תאריך לידה: 21.11.93. מקום מגורים: נתניה. כמה אחים/אחיות? 2. צבע עיניים? ירוק חום. צבע שיער? חום. משקל: חח. גובה: 1.70. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? ניגנתי מעט מאוד על גיטרה, נגנתי 3 שנים על פסנתר, ועכשיו אני מנגנת שוב על פסנתר
על מה היית רוצה לנגן? גיטרה חשמלית. אתה אוהב לרקוד? כה. השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? עוד לא
יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? 7 לובים והליקס. התנסת בעבר בסמים? איזה? נופ. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא. פרטים אינטימיים: העדפה מינית: גברים. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? מערכת יחסים יציבה. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? אףאחד. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? נופ]: איזה מגמה היית בביה"ס? המ, אין עוד מגמות. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? שחקנית. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? אה.. לא נראהלי. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? כן. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מנקת רחובות
נחייה את הרגע? אהא ^^ מה מתנגן עכשיו? אשם - סינרגיה. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? מממ.. 2. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? אייסי, מדגישמוטיק, מסן. מה הספקת כבר לעשות היום? טקס, בייביסיטר. מה עוד תספיק לעשות היום? אלך לישון, אתקלח. ישנת טוב אתמול? לא ממש. כאב לי הראש. תישן טוב הלילה? מקווה מאוד כי אני עייפה בטירוף. כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד. עונה אהובה של השנה: חורף. צבע אהוב: כתום. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: למצוא אהבה, לגדל ילדים, קריירה.. נמ. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בבית. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? ב5 בצהריים. אכלת? לפני שעה וחצי. התנשקת? לפני חודשיים/שלוש. התאהבת? התאהבתי לפני שנה וחצי עד עכשיו. נשבר לך הלב? לפני שנה וחצי. צחקת? לפני שעה.. בכית? בצהריים. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? בבוקר. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לפני שעתיים. חיבקת מישהו/י? בצהריים. עישנת? אףפעם. שתית משקה אלכוהולי? שבוע שעבר, לגימה. השתכרת? אףפעם. שכבת עם מישהו/י? אףפעם. היית במועדון? לפני חודשיים. לבשת חצאית? בקיץ. קנית בגד? יום שלישי. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? נן זה היה. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? בבוקר נו. הקדישו לך שיר? לא זוכרת חח. XD שיפרו לך את המצברוח? היום בבוקר. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא. חשבת עליו? י'. התקשרת אליו? הדס. התקשר אלייך? אה.. גם הדס. פגע בך? י'. שימח אותך? אופיר. היום: באיזו שעה התעוררת? רבע ל7. מה/מי העיר אותך? אמא. מה היה הדבר הראשון שאמרת? אין לי כח. מה היה הדבר הראשון ששמעת "שרית את תאחרי לבצפר" מה היה השיר הראשון ששמעת? המ יומן מסע. מה אכלת? כלום. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שהטקס יילך כמו שצריך. מיקום כרגע: חדר. חג מעודף: פסח. ערוץ מועדף: כל מיני. מילה אהובה: זונה
להקה אהובה: הרבה. מידי. איזה כיתה את: ח'. בדיחה שגרמה לך לצחוק: איש אחד הלך הלך. הבנאדם הכי יפה שראית: ג'קו אייזנברג!ואריק ברמן!ורן דנקר! חתיכים! חתיכים! הפאדיחה הכי גדולה שלך: החזייה נפתחה לי>< הדבר הכי מטורף שעשית: עליתי על הסוכריה בלונהפארק, זה מטורף! הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: אה. שאני מאוהבת בו? D: את חושבת שאת יפה? בערך. את חושבת שאת צבועה? ממש לא. את חושבת שאת קנאית? יכולה להיות. את חושבת שאת קרצייה? קצת
את חושבת שאת עקשנית? כן. את אוהבת את עצמך? בערך XD בזבזנית או חסכנית? בזבזנית ברמותתת. בנאדם ש: שונא/ת: אףאחד. אוהב/ת: הרבה :) מתגעגע/ת אליו: סבא ז"ל, י'. חסר לך: כנ"ל. עושה לך טוב להיות איתו: חברים, וי'. הכי מצחיק: אה.. לילוש. ונושי! הכי דפוק: אה.. הכי מוזר: אה.. הכי כיף לדבר איתו: כולם. איפה היית רוצה לגור בארץ? סביון!!1 איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? אהבתי מאוד קטנטנות 6. ו5. יש לך פלאפון? כה. למי אתה מתקשר הכי הרבה? נושי ואמא. איזה צלצול יש לך? מכה אפורה. הקול הכי יפה ששמעת? של עדן ושל לילוש. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אריק ברמן. ושומר מסך? הרגיל של XP. את רוצה להיות זמרת? זאת אפשרות. את רוצה להיות שחקנית? כן מאוד. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא נראהלי. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? ברור. איפה את רוצה פירסינג? באף, ובצד של השפה. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? המ.. יש כ"כ הרבה דברים
מה החלום שלך? קריירה, משפחה.. איך חחגת את תחילת השנה? מה לחגוג? פאקינג בצפר. ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? תעודה טובה. ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: תעודה גרועה XD איזה סילבסטר הכי זכור לך? של השנה. איזה אדם `גילת מחדש` השנה? אהההההההההההההההההה.. לא יודעעעעעת. איזה אירוע היית מוחק מהשנה? הריב עם אופיר. למרות שהשלמנו ^^"

Miss Menta

New member
המשך. ../images/Emo109.gif

באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? לאיודעת. איזה אירוע עשה לך טוב השנה? כל מיני D: על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? כל מיני^^ מקום בו הכי נהנת? כנ"ל נו. אירוע שהכי השפיע עליך? לא יודעת. אירוע שאיכזב אותך? תעודה. כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? מיליון. האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כה. אם כן, כמה זמן? חודש. אחרכך הוא סיפר לי שהוא כן אוהב אותי. ניסיתם להתחיל איתו? נופ. הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? כן. התנשקתם איתו? לא. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא יודעת אם הוא אוהב אותי או לא. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? יש כמה. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? עזבו. אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? לא הבנתי. זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא. אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? מלא דברים. אקסים: כמה אקסים יש לכם? 5. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? כן. האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? לא קשה במיוחד.. לא נעימה במיוחד. האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן. מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? לא ממש.. אולי ידידים אבל לא כמו פעם. מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? מעגל לא סגור, שברון לב, רגשות, געגועים, זיכרונות..
האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? בהחלט. הודגש באמצעות מדגישומטיק

cohenet91

New member
וואו, זה ארוך! ../images/Emo2.gif

כללי: מהו שמך? ענת. תאריך לידה: 21/8/91. מקום מגורים: הנהגת ה-חוף
כמה אחים/אחיות? אחד. צבע עיניים? חום. צבע שיער? חום עם גוונים :) משקל: 42. גובה: 1.57. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא
על מה היית רוצה לנגן? גיטרה, חצוצרה. אתה אוהב לרקוד? כן. השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?
יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?
התנסת בעבר בסמים? איזה?
ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?
אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?
פרטים אינטימיים: העדפה מינית: סטרייטית למדיי
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? הממ.. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? none. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כן :) איזה מגמה היית בביה"ס? אני עכשיו בעיוני רגיל. מרחיבה שנה הבאה מחשבים-ספרדית. (שליע) מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? שחיינית אולימפית. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? הממ.. סמים. אני חושבת. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? מוזיקה!! איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זונה. נחייה את הרגע? בכיף
מה מתנגן עכשיו? madness- it must be love :) עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אחת בערך. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מוזיקה.. מה הספקת כבר לעשות היום? ללכת לבי"ס בשביל לקנות מיקודית בלשון, ללכת לקניון, ללכת למסיבת הפתעה לחברה, לחזור הביתה וללמוד קצת ללשון. ולהיות קצת על המחשב. אה וגם חברה באה אליי. מה עוד תספיק לעשות היום? ללמוד אולי עוד קצת ללשון. ישנת טוב אתמול? כן. תישן טוב הלילה? מקווה. כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? לי יש יחיד, ורוצה יותר גדולה. אבל אין מקום :/ עונה אהובה של השנה: כולן :) צבע אהוב: כחול
תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: יש כ"כ הרבה! התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: הממ.. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? פה. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום, לפני כמה שעות. אכלת? לפני שעה. התנשקת? אתמול
התאהבת? לפני.. חודש וחצי. נשבר לך הלב? שאלה קשה. צחקת? היום :) בכית? נכנס לי משהו לעין היום
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? או היום או אתמול. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום :) חיבקת מישהו/י? היום, במסיבה. או בעצם אמא אח"כ. לא זוכרת
עישנת? איכ. שתית משקה אלכוהולי? בליל הסדר. השתכרת? נוור. שכבת עם מישהו/י? נוור. היית במועדון? מזמן! לבשת חצאית? בפורים שעבר. קנית בגד? בחופש פסח. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? שאלתם כבר. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? תמיד, לא? הקדישו לך שיר? הממ.. שיפרו לך את המצברוח? אתמול. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אבא. חשבת עליו? ארז. התקשרת אליו? רותם. התקשר אלייך? רותם? פגע בך? הממ.. שימח אותך? כל מיני. היום: באיזו שעה התעוררת? התעוררתי די מוקדם וקמתי ב10 וחצי. מה/מי העיר אותך? אבא. מה היה הדבר הראשון שאמרת? מי זוכר?! מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אבא. מה היה השיר הראשון ששמעת? של פרל ג'אם בטח. מה אכלת? קוקומן צדפים- שליטע! איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לשון?
מיקום כרגע: חדר. חג מעודף: יום העצמאות/ל"ג בעומר/פסח
ערוץ מועדף: vh1. מילה אהובה: תכלס. להקה אהובה: משתנה. איזה כיתה את: י'. בדיחה שגרמה לך לצחוק: איש אחד הלך הלך הלך, פתאום בום- סנדה!!! הבנאדם הכי יפה שראית: אדריאנה לימה/אדי ודר. הפאדיחה הכי גדולה שלך: פלוץ באמצע סרט עם הכיתה. הדבר הכי מטורף שעשית: אני לא בנאדם כזה מטורף. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: אני לא בנאדם חסר טאקט
את חושבת שאת יפה? די. את חושבת שאת צבועה? לא. את חושבת שאת קנאית? לא. את חושבת שאת קרצייה? רק כשאני ממש רוצה. את חושבת שאת עקשנית? כנ"ל. את אוהבת את עצמך? אהא
בזבזנית או חסכנית? באמצע. בנאדם ש: שונא/ת: לאדעת. אוהב/ת: הרבה. מתגעגע/ת אליו: אין. חסר לך: הממ.. עושה לך טוב להיות איתו: הרבה.. הכי מצחיק: אני
הכי דפוק: שקד. הכי מוזר: תגדירו מוזר. הכי כיף לדבר איתו: רותם :) איפה היית רוצה לגור בארץ? איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? המומינים! יש לך פלאפון? כן. למי אתה מתקשר הכי הרבה? ל"ברוכים הבאים למרכז המידע והטעינה של אורנג' ביג טוק"
איזה צלצול יש לך? fire. אומר לכם משהו? אני רוצה להחליף צלצול. הקול הכי יפה ששמעת? הסולן של the verve? :) איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? שקיעה יפה כזאת. ושומר מסך? רגיל למדיי. את רוצה להיות זמרת? אין לי קול יפה, אז מה זה משנה. את רוצה להיות שחקנית? לא. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן, ודי לחזור על שאלות
איפה את רוצה פירסינג? איכ! אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? בהם*. טיול מסביב לעולם, תרומות, כאלה דברים. מה החלום שלך? צניחה חופשית. איך חגגת את תחילת השנה? חגגתי?
ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? השנה תכף נגמרת, לא? ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: - איזה סילבסטר הכי זכור לך? מילניום. איזה אדם `גילת מחדש` השנה? ארז. איזה אירוע היית מוחק מהשנה? אף אחד. באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? היו לא מעט. איזה אירוע עשה לך טוב השנה? היו. על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? - מקום בו הכי נהנת? מקס בריינר? :) אירוע שהכי השפיע עליך? אממ.. אירוע שאיכזב אותך? היה. כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? לא זכור לי משהו כזה. האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן. אם כן, כמה זמן? 8 חודשים! אעע!!! ניסיתם להתחיל איתו? הייתי בכיתה ו'. ולא. הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא. התנשקתם איתו? לא. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שהוא לא אהב אותי בחזרה. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? בושה. אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? תיאורטי מדיי. זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? כן. אם כן, אתם אוהבים אותו? נראה לי. והוא, אוהב אתכם? יתכן. כמה זמן אתם יחד? חודש. איך הכרתם? היינו ידידים. מה אתם הכי אוהבים בו? איכפתיות. מה גרם לכם לבחור דווקא בו? התאהבתי בו. אתם רבים? לא. ז"א, כמעט ולא. מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? מלילה אחד בגן כלשהו. האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? לא. אתם פוחדים לאבד אותו? לא. מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? לא הבנתי את השאלה עד הסוף. אקסים: none.

sukrazit

New member
גמני רוצה P:

כללי: מהו שמך? סיון תאריך לידה: 14.4.92 מקום מגורים: מודיעין כמה אחים/אחיות? אח ואחות צבע עיניים? חום ירוק או משו.. צבע שיער? חום בהיר משקל: עדיף שלא. גובה: 1.70 ומשו אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא על מה היית רוצה לנגן? גיטרה או תופים אתה אוהב לרקוד? כן השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? היה לי באוזן למעלה.. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא מעשנת פרטים אינטימיים: העדפה מינית: גברים XD כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? מערכת יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? אף אחד האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כן איזה מגמה היית בביה"ס? שנה הבאה.. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? שחקנית מפורסמת או להציל חיות בגרינפיס יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? לא קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?אמ..לא נראלי.. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? משו בעירום נחייה את הרגע? מה מתנגן עכשיו? שום דבר עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? לא מדברת איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? "תפוז מסקים" והעמוד הראשי של תפוז חח *מסרים מה הספקת כבר לעשות היום? לבקר אנשים בבצפר שלהם..ללמוד קצת XD וזהו.. מה עוד תספיק לעשות היום? לראות הטיטניק? ישנת טוב אתמול? כן תישן טוב הלילה? נראה לי.. כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד עונה אהובה של השנה: אביב צבע אהוב: תכלת וסגול תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: לא יודעת איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ארצות הברית או על איזה אי בודד מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום בצהריים אכלת? לפני רבע שעה התנשקת? אמ..יום שישי.. התאהבת? חחח אממ לפני כמה חודשים. נשבר לך הלב? לא זוכרת צחקת? היום בכית? לא זוכרת.. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אממ..XD לא זוכרת :O מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לכתוב זה גם נקרא?.. חיבקת מישהו/י? היום עישנת? לא. שתית משקה אלכוהולי? לא שותה השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? אף פעם היית במועדון? אף פעם לבשת חצאית? לפני חודש בערך קנית בגד? לפני שבועיים.. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא ממזמן אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לא מזמן הקדישו לך שיר? לא קרה שיפרו לך את המצברוח? היום? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אבא שלי חשבת עליו? חבר :) התקשרת אליו? חברה התקשר אלייך?חברה אחרת פגע בך? זאת שהתקשרה. שימח אותך? אמ..לא זוכרת היום: באיזו שעה התעוררת? שבע ורבע מה/מי העיר אותך? אבא שלי מה היה הדבר הראשון שאמרת? "מה השעה?" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "סיון..." מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת מה אכלת? בורקס. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אממ מה השעה.. מיקום כרגע: בחדר של אחשלי חג מעודף: פורים ערוץ מועדף: יס סטארים מילה אהובה: "אהבה" להקה אהובה: לינקין פארק,הביטלס. איזה כיתה את: ט' בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת.. הבנאדם הכי יפה שראית: וואו..אמ..מישהו? XD הפאדיחה הכי גדולה שלך: וואו לא זוכרת.. הדבר הכי מטורף שעשית: עגיל בלי שההורים שלי ידעו? הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא זוכרת XXD את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? כן את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה?כן את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: אמא שלי אוהב/ת: החברים מתגעגע/ת אליו: חבר חסר לך: חבר עושה לך טוב להיות איתו: חבר הכי מצחיק: אמ..לא יודעת.. הכי דפוק: חחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא יודעת.. הכי מוזר: חבר XD הכי כיף לדבר איתו: אמ..חברה.. איפה היית רוצה לגור בארץ? אילת איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? לא יודעת..הא.."נילס ואווזי הבר"..או "דובוני אכפתלי" יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמ..הורים.. איזה צלצול יש לך? של אבריל ואוונסנס הקול הכי יפה ששמעת? אמ..לאיודעת.. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של ווינדוס רגיל כזה.. ושומר מסך? אין את רוצה להיות זמרת? אמ למה לא?.. את רוצה להיות שחקנית? כן :) אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? באף אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה את כל הדברים שאני רוצהה מה החלום שלך? להציל חיות.. איך חחגת את תחילת השנה? לא חגגתי ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? סמינר XD ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: אמ..אין..הא כן..תעודה!!! איזה סילבסטר הכי זכור לך? אף אחד מהם לא היה חשוב לי. איזה אדם `גילת מחדש` השנה? חברה שלי איזה אירוע היית מוחק מהשנה? אמ..יש משו..לא משנה. באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? תחילת השנה איזה אירוע עשה לך טוב השנה? מצאתי חבר XD על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? ה-מ-ו-ן דברים. מקום בו הכי נהנת? אילת אירוע שהכי השפיע עליך? לא יודעת אירוע שאיכזב אותך? לא זוכרת כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? אף לא פעם האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? חודשיים? ניסיתם להתחיל איתו? כן טוב..בערך.. הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שהוא התרחק ממני מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? לא הייתה סיבה כזאת. אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? וואו הייתי מאוכזבתתת זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? כן אם כן, אתם אוהבים אותו? כן והוא, אוהב אתכם? כן אממ נראלי? XD כמה זמן אתם יחד? שבועיים וקצתת איך הכרתם? באיזה סמינר.. מה אתם הכי אוהבים בו? שהוא מצחיק. מה גרם לכם לבחור דווקא בו? שהוא מציוחד..הוא לא כמו כולם..הוא שונה.. אתם רבים? לא..בינתיים לא.. מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? ביומולדת שלי XD האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? לי היו מחשבות על זה אני לא יודעת מה איתו.. אתם פוחדים לאבד אותו? כן מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אממ לא יודעת.. אקסים: כמה אקסים יש לכם? 1 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? לא האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן..בערך.. מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? לא מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? כלום. האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? לא

happy flower

New member
כמה לענות חעחעעעעעע XD

כללי: מהו שמך? נטי תאריך לידה: 22.12 מקום מגורים: ראשון לציון כמה אחים/אחיות? 0 צבע עיניים? כחול צבע שיער? בלונדיני משקל: מאיפה לי?? גובה: 1.63 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה בקטנה אבל על מה היית רוצה לנגן? גיטרה חחחח אתה אוהב לרקוד? אני עושה את זה רוב הזמן D: השחטה עצמית: יש לך קעקועים? לעע יש לך פירסינג? לא התנסת בעבר בסמים? לא ניסית להתאבד פעם? לא אתה מעשן? לא פרטים אינטימיים: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? אממ... אני בת 13.... חחח האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? לא הייתי מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? אמממ... יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? אממ.. ספרדית.. חח קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? רכיבה על סוסים איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? אני צריכה להגיד?? נחייה את הרגע? כה.. מה מתנגן עכשיו? כלום.. אני בטראומת שיעמום :/ עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? לא הרבה איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? אייסיקיו מה הספקת כבר לעשות היום? ללכת לקניון, לאכול גלידה, לפגוש 2 ידידים בקניון, לסיים עבודת הגשה בבצפר, לצחוק שעה שלמה עם ידיד מה עוד תספיק לעשות היום? כלום.. בערך... לישון... :] ישנת טוב אתמול? מעולה! תישן טוב הלילה? אני מקווה כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית וקומותיים עונה אהובה של השנה: סתיו צבע אהוב: ירוק תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שקרים וחשים התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להיות מאושרת.... נדוש :/ איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? אממ.. לוס אנג'לס או מיאמי.. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני שעתיים אכלת? לפני שעה התנשקת? ב-6 ככה התאהבת? לפני הרבה הרבה זמן נשבר לך הלב? אף פעם צחקת? היום כל היום אבל ממש כל היום D: בכית? לא זוכרת האמת.. :| אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא זוכרת
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חברות - עוד היום או אתמול נדמה לי.. ידידים או בכלל בנים - לפני שנה................ חעחעחע חיבקת מישהו/י? היום עישנת? never שתית משקה אלכוהולי? לפני כמה חודשים השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? אף פעם היית במועדון? לפני חודש לבשת חצאית? אממ.. לפני חודש קנית בגד? לפני כמה ימים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לא זוכרתתת.... אבל אני לא אוהבת איי לאב יו אם אני לא באמת מתכוונת הקדישו לך שיר? אף פעם :[ שיפרו לך את המצברוח? לא זוכרת מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו? ילדה אחת התקשרת אליו? אמא התקשר אלייך? ארטיום [בן דוד] או ויקי [חברה] פגע בך? מישהו שימח אותך? מישהו/י לא זוכרת היום: באיזו שעה התעוררת?6:40 מה/מי העיר אותך? אימא :Q מה היה הדבר הראשון שאמרת? "עוד 5 דקות" וחזרתי לישון מה היה הדבר הראשון ששמעת? "נטי! קומי!" מה היה השיר הראשון ששמעת? לא יודעת מה שמו מה אכלת? פרוסה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? בצפר מיקום כרגע: בחדר חג מעודף: פורים ערוץ מועדף: יסבבה או ויוה להקה אהובה: אמינם איזה כיתה את: ז' בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת אותה הבנאדם הכי יפה שראית: לא זוכרתתתת יש הרבה יפים ;] הפאדיחה הכי גדולה שלך: אממ..... הדבר הכי מטורף שעשית: לא דעת חח הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא היה את חושבת שאת יפה? אממ.. אולי.. את חושבת שאת צבועה? ממש לא את חושבת שאת קנאית? חחחח קצת את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? מאוד את אוהבת את עצמך? כן :] בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: מישהי אוהב/ת: הרבה מתגעגע/ת אליו: סבתא :/ חסר לך: מישהו עושה לך טוב להיות איתו: סבתא הכי מצחיק: סבתא הכי דפוק: מישהי הכי מוזר: אממ.. הכי כיף לדבר איתו: אין הרבה איפה היית רוצה לגור בארץ? מלון איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? אע? יש לך פלאפון? ברור למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברות איזה צלצול יש לך? סתם רינגטון הקול הכי יפה ששמעת? לא דעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? קרע של פרפר ורוד יאפה אבל ושומר מסך? אין את רוצה להיות זמרת? אממ.. אין לי בעיה
את רוצה להיות שחקנית? מאוד.. אני שואפת לזה אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? כה אמרו לך פעם שאוהבים אותך? הרבה כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? בטח איפה את רוצה פירסינג? טבור אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? ביזבוז או מצלמה דיגיטלית על השאר אין לי כוח לענותתתתת
סוריי

../images/Emo204.gifעונה:]

כללי: מהו שמך?אילנה מקום מגורים:ישראל כמה אחים/אחיות?1 צבע עיניים?חום-ירוק צבע שיער?חום כהה גובה:172.5 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?ניגנתי על פסנתר על מה היית רוצה לנגן?ממ אתה אוהב לרקוד?כן,נחמד השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?עגיל בכל אוזן התנסת בעבר בסמים? איזה?לא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא פרטים אינטימיים: העדפה מינית:בנים? כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא איזה מגמה היית בביה"ס?אני עדיין:p במדעים מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?ממ..לא יודעת יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו?ממ קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?צילום נראלי:S איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?לא יודעת
נחייה את הרגע?לפעמים מה מתנגן עכשיו?כרגע כלום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?אני לא מחברת,אני עונה:S איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?מסן,אימיול,שיחות במסן:D..ועוד כמה אתרים מה הספקת כבר לעשות היום?ללמווווד:[ מה עוד תספיק לעשות היום?לישון בע"ה ישנת טוב אתמול?לא:|| כולה 4.5 שעות וקמתי בשש
תישן טוב הלילה?אני מקווה בע"ה כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?יחיד או חצי או זוגיתP: עונה אהובה של השנה:לא אכפת לי צבע אהוב:כחול בגווניו:p תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:צביעות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:ממ איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?ממ מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?יצאתי אחה"צ וחזרתי בשמונה אכלת?שמונה וקצת התאהבת? נשבר לך הלב?:( צחקת?היום אחה"צ
בכית?אתמול נראלי אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?היום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?^^ חיבקת מישהו/י?היוום עישנת?
לבשת חצאית?יום ראשון נראלי קנית בגד?^^ אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?היום אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?^^ הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח?היום יכולהיות מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אבא חשבת עליו? התקשרת אליו?עכשיו-חברה התקשר אלייך?חברה פגע בך?חברה לשעבר שימח אותך?חברה
היום: באיזו שעה התעוררת?שש מה/מי העיר אותך?שעון מעורר בפלא מה היה הדבר הראשון שאמרת?לא זוכרת
מה היה הדבר הראשון ששמעת?את השעון המעורר
מה היה השיר הראשון ששמעת?לא זוכרת..חח מה אכלת?מה אכלתי כל היום?:S איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?מתכונות ובגרויות במחשבים ומתמטיקה:( מיקום כרגע:חדר שלי חג מעודף:חנוכה וסוכות ערוץ מועדף:5,12,13,22 ביס מילה אהובה:לא יודעת
להקה אהובה:מארון 5 נראלי איזה כיתה את:י' בדיחה שגרמה לך לצחוק:עזבוו לא לגיל
הבנאדם הכי יפה שראית:
הפאדיחה הכי גדולה שלך:וואי יש כמה לצערי הדבר הכי מטורף שעשית:ממ הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:לא זוכרת XD את חושבת שאת יפה?אולי את חושבת שאת צבועה?לא את חושבת שאת קנאית?כן:$ את חושבת שאת קרצייה?לפעמים:/ את חושבת שאת עקשנית?לא את אוהבת את עצמך?לפעמים בזבזנית או חסכנית?חסכנית בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת:יש הרבה
מתגעגע/ת אליו:חברה
חסר לך:2 הסבתות וחברה עושה לך טוב להיות איתו:חברים,משפחה הכי מצחיק:חברה הכי דפוק:^^
הכי מוזר:^^ הכי כיף לדבר איתו:^^
איפה היית רוצה לגור בארץ?ממ לא יודעת איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת?משחק החיים
יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?חברה שלי איזה צלצול יש לך?לא זוכרת את השם
הקול הכי יפה ששמעת?חברה של אמא
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?תמונה ושומר מסך?מסך שחור עם 3 נקודות לבנות שזזות:S את רוצה להיות זמרת?לא את רוצה להיות שחקנית?אולי אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?כןןןןן אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן..חח כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?כן
איפה את רוצה פירסינג?לא רוצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?שאלה קשה
מה החלום שלך?אם אני אגיד אז הוא לא יתגשם:p איך חחגת את תחילת השנה?ללימודים-1.9 עשיתי יומהולדת..1.1-יצאתי עם חברים ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:?הצלחה
ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:בגרויות ומתכונות איזה סילבסטר הכי זכור לך?2000 ושנה שעברה איזה אדם `גילת מחדש` השנה?חברה איזה אירוע היית מוחק מהשנה?לצערי יש הרבה:/ באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה?יותר מדי איזה אירוע עשה לך טוב השנה?יש כמה דווקא:) על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה?הרבה:// מקום בו הכי נהנת?הנסיעה לת"א נראלי אירוע שהכי השפיע עליך?לא יודעת אירוע שאיכזב אותך?^^ כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`?הרבה האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?לא יודעת אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים?הייתי נוראנוראנוראנוראנורא מתבאסת

crazysapir

New member
עונה:)))

כללי: מהו שמך? ספיר תאריך לידה:18.11 מקום מגוריםרחובות: כמה אחים/אחיות?3 אחים גדולים צבע עיניים?חומות בהיר צבע שיער?חום משקל:לא יודעת גובה:גם לא יודעת כ"כ אלב אני משער155-56 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?לא על מה היית רוצה לנגן?גיטרה חשמלית (ותופים)( אתה אוהב לרקוד?מממ..לא כ"כ השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא.. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? היה לי באף... התנסת בעבר בסמים? איזה?לא תודה לאל לא רוצה להיכנס לזה ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?מממ..אמא שלי גילתה אז הפסקתי:(() פרטים אינטימיים: העדפה מינית: אני מעדיפה את המין השני כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?לא קימתי האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא איזה מגמה היית בביה"ס?אני נערה בגיל ה14 כמעט מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?שוב אני מערה בגיל ה14 כמעט>< יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו?או'יי דלגתי קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?מממ לא נראה לי איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?זונה נחייה את הרגע?בטח... מה מתנגן עכשיו? כל הדברים שאני שונא אצלך של הלהקה בולט פור מי וולנטיין עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?לא דברתי עכשיו לילה איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?יוטיוב עים השיר של הלהקה 30 דקות למארס מה הספקת כבר לעשות היום?ללמוד, להיו ת בטלוויזיה לדבר בטל' לצחוק להתארגן למסיבה ובסוף לא ללכת אליה לפספסף סיכוי לדיבור עם משהו שמאוד הייתי רוצה לדבר כרגע להיות במחשב לשמוע מוזיקה ולקפוץ מה עוד תספיק לעשות היום?שום דבר מיוחד חוץ מחשב אמ פי וטלווזיה אולי ישנת טוב אתמול?ממ כה תישן טוב הלילה?נקווה כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית עונה אהובה של השנה: אביב צבע אהוב:שחור ואדום תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:שקרנים התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:יש לי הרבה איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?בלוהדון או ארה"ב אבל ישראל טוב לי מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?היום בצהריים אכלת?לפי כמה שעות התנשקת?בצהריים לא נשיקה נשיקה התאהבת?גם עכשיו נשבר לך הלב?לפני כ-שנתיים נראה לי צחקת?לפני כהמ שעות שדברתי בטלפון בכית?היום בצהריים נראה לי אבל דמעות של צחוק:)) אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?אהיההההה ממזמן ...לפני כמה חודשים נראה לי מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?שילשום אם אני לא טועה חיבקת מישהו/י? לפניכ המ שעות עישנת?לפני כהמ חודשים שתית משקה אלכוהולי?לפני כמה חודשים השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון?לפני שנה וחצי בערך נראה לי לבשת חצאית?כרגע קנית בגד?לא זכור לי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?לפני חודש ומשו אולי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?לפני כ-2 לדעתי הקדישו לך שיר?לא זוכרת.. שיפרו לך את המצברוח?אני תמיד במצב רוח נראלי(בלי עין הרע) מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אבא חשבת עליו?עמית התקשרת אליו?ללידר נראה לי התקשר אלייך?נופר נראה לי... פגע בך? שימח אותך?חברוצ שלי היום: באיזו שעה התעוררת?6 25 בערך מה/מי העיר אותך?אמאא מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה אני רוצה היום לאכול לבית ספר אני חושבת מה היה הדבר הראשון ששמעת: ספיר קומייייייי . חח נראלי מה היה השיר הראשון ששמעת?לא זוכרת מה אכלת?הרבה הרבה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: במחשב ליד המטבח חג מעודף:כולם ערוץ מועדף: אמ טי וי מילה אהובה: ביל להקה אהובה:טוקיו הוטל איזה כיתה את: ח' 5 בדיחה שגרמה לך לצחוק: משו כזה זה הלך: זקנה אחת שאלה רופא איפה לירות כדי שהיא תתאבד ותמות. הרופא ענה לה: מתחת לחזה ..יום למוחרת היא ירתה בברךXDD לקח לי זמן לקלוט הבנאדם הכי יפה שראית:בילל 3 > הפאדיחה הכי גדולה שלך:התגלגלתי במדרגות בחזרה גנרלית הדבר הכי מטורף שעשית:לא זוכרת הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:לא זוכרת את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה?לא את חושבת שאת קנאית?קצת... את חושבת שאת קרצייה?לא...אבל אם זה קשוןר לביל... את חושבת שאת עקשנית?כה את אוהבת את עצמך?לא בטקע של סנוביות אני אוהבת את האישיות שלי:)) בזבזנית או חסכנית?לא זה ולא זה... בנאדם ש: שונא/ת:אפ'חד אוהב/ת:כולם מתגעגע/ת אליו: אח שלי בחו"ל חסר לך:בביל עושה לך טוב להיות איתו:עמית הכי מצחיק:טום הכי דפוק: הכי מוזר:ביל אבל הכוונה לפריק הכי כיף לדבר איתו:עמית איפה היית רוצה לגור בארץ? סביון חעחעח איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת?מזה בכלל נוסטלגית? יש לך פלאפון?יאפ..אנחנו בשנות האלפיםם כאילו חח סתם סתם ..כה יש לי למי אתה מתקשר הכי הרבה?נופר.. איזה צלצול יש לך?מעפן...אבא שלי הוציאמהפלא' שלי את ההתחברות לאינטרנט נמראה לי הקול הכי יפה ששמעת?של ביל(בלי עין הרע) איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?של טוקיו הוטל ושומר מסך? את רוצה להיות זמרת?בכיף את רוצה להיות שחקנית?בכיף אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?תלוי איזה אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כה כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? לא כ"כ רנארה לי איפה את רוצה פירסינג?בלשון, למעלה באוזון ,ובעוד מקום לא כ"כ ידוע באוזון באף שוב לעשות אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?לא ידועת מה החלום שלך? איך חחגת את תחילת השנה? ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: איזה סילבסטר הכי זכור לך? איזה אדם `גילת מחדש` השנה? איזה אירוע היית מוחק מהשנה? באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? איזה אירוע עשה לך טוב השנה? על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? מקום בו הכי נהנת? אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?

fluppster

New member
חלק א'

כללי: מהו שמך? חן תאריך לידה: 30.11.85 מקום מגורים: קיבוץ במרכז כמה אחים/אחיות? 2 ועוד 2 למחצה צבע עיניים? חום צבע שיער? חום-אדמוני משקל: יותר ממה שהייתי רוצה
גובה: 170 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא על מה היית רוצה לנגן? גיטרה ותופים אתה אוהב לרקוד? מאוד השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא התנסת בעבר בסמים? איזה?
ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא פרטים אינטימיים: העדפה מינית: כל מי שבא ברוך הבא!
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה, כמו שיש לי עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 1 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כן איזה מגמה היית בביה"ס? מחוננים מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? זמרת/שחקנית מפורסמת (זה נחשב קיצוני?) יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? לא קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? תקשורת, וזה באמת מה שאני הולכת ללמוד באונ'. יש עוד הרבה דברים שמעניינים אותי, אבל בצורה כללית יותר (פסיכולוגיה, קוסמולוגיה ועוד) איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? כל דבר שקשור לניקיון נחייה את הרגע? כן מה מתנגן עכשיו? כלום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 1 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? התוכנה של העבודה, ושולה מוקשים מה הספקת כבר לעשות היום? לעבוד מה עוד תספיק לעשות היום? להמשיך לעבוד, ללכת לחזרה לטקס יום הזיכרון בקיבוץ, ולצאת עם חברה טובה למועדון. ישנת טוב אתמול? ישנתי עמוק אבל לא מספיק זמן לטעמי. תישן טוב הלילה? מקווה כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית עונה אהובה של השנה: קיץ צבע אהוב: ורוד תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: סנוביזם התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: פשוט להיות מאושרת, ושכל האנשים החשובים לי יהיו מאושרים (ובריאים!!!) איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בקיבוץ שבו אני גרה, אבל בבית חדש וגדול. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום בבוקר (לפני כשלוש שעות) אכלת? לפני כשעתיים התנשקת? לפני כשעתיים וחצי התאהבת? כל הזמן
נשבר לך הלב? לפני כמה ימים, בגלל חברה "טובה" שלי צחקת? היום, כמעט כל הזמן בכית? לא זוכרת, בטח לפני שבוע או משהו כזה. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום בבוקר מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום בבוקר חיבקת מישהו/י? היום בבוקר עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? ביום שישי האחרון השתכרת? ביום שישי האחרון שכבת עם מישהו/י? בשלישי שעבר היית במועדון? בחמישי שעבר לבשת חצאית? בשבת האחרונה קנית בגד? בתחילת פסח אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום בבוקר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? היום בבוקר הקדישו לך שיר? לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח? אתמול מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? עכשיו אני עם אנשים בעבודה חשבת עליו? חבר שלי התקשרת אליו? החבר שלי התקשר אלייך? החברה הכי טובה שלי פגע בך? חברה טובה שלי (בעצם כבר לא כל כך טובה וגם כבר לא כל כך חברה) שימח אותך? אנשים בעבודה (הם מצחיקים אותי!
)

fluppster

New member
חלק ב'

היום: באיזו שעה התעוררת? חמישה לשבע מה/מי העיר אותך? השעון המעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? "היי גור" לחבר שלי בטלפון. מה היה הדבר הראשון ששמעת. "היי גור, בוקר טוב" מהחבר שלי בחזרה. מה היה השיר הראשון ששמעת? רק עכשיו שמתי גלגל"צ, היה שם משהו של כנסיית השכל. מה אכלת? סנדביץ' סלט ביצים עם חסה בעבודה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? הייתי קצת עצובה כי החבר שלי היה במצב רוח רע (הוא אחרי משמרת לילה, אז בהחלט אפשר להבין אותו) מיקום כרגע: בעבודה חג מעודף: פורים ערוץ מועדף: 3, 10, 8 מילה אהובה: אהבה להקה אהובה: בלאק אייד פיז איזה כיתה את: אני לא בבי"ס בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא עולה לי עכשיו משהו לראש הבנאדם הכי יפה שראית: ראיתי בטלוויזיה - לאנה לאנג ב"סמולוויל". הפאדיחה הכי גדולה שלך: כתבתי הרגע בשאלון אחר - לא יודעת אם זו הפאדיחה הכי גדולה, אבל מעדתי בערך מול כל הקיבוץ והם צחקו עליי. הדבר הכי מטורף שעשית: לא מספרת הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא זוכרת את חושבת שאת יפה? כן את חושבת שאת צבועה? מקווה שלא את חושבת שאת קנאית? קצת את חושבת שאת קרצייה? כן
את חושבת שאת עקשנית? תלוי עם מי, אבל אפשר להגיד שכן את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? משהו באמצע, יחסית אני חוסכת יפה בנאדם ש: שונא/ת: אף אחד אוהב/ת: החבר שלי מתגעגע/ת אליו: החבר שלי חסר לך: החבר שלי
עושה לך טוב להיות איתו: החבר שלי (טוב, אני כבר מתחילה לחזור על עצמי...) הכי מצחיק: בחור בעבודה הכי דפוק: החברה הכי טובה שלי הכי מוזר: כולם בעבודה שלי, בערך... הכי כיף לדבר איתו: החבר שלי איפה היית רוצה לגור בארץ? בקיבוץ שלי, למרות שלא הייתי מתנגדת לתקופה באילת איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? חברים נחשב לנוסטלגי?
פעם יותר אהבתי לראות תוכניות נוסטלגיות, היום קצת נמאס. יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לחבר שלי ולאימא שלי איזה צלצול יש לך? Gwen Stephanie - Wind It Up הקול הכי יפה ששמעת? יש הרבה קולות יפים, לא יודעת. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? לא זוכרת, נראה לי איזה נוף מאחד מהטיולים של החבר שלי. ושומר מסך? סתם, שחור. את רוצה להיות זמרת? כן את רוצה להיות שחקנית? כן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? כן אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? לרוב איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? נוסעת עם החבר לטיול ענקי בחו"ל, נותנת קצת להורים שלי, וחוסכת את השאר ללימודים ולחיים שאחריהם. מה החלום שלך? להיות אשת תקשורת מצליחה וגם אימא ל-3 ילדים. איך חחגת את תחילת השנה? זה היה ערב הזוי. נסכם את זה בכך שהתנשקתי עם החבר שלי באוטו בחצות, כשאחיו וידידה שלו מתחבקים מאחורה. אח"כ רקדנו ארבעתנו שעה ומשהו במסיבה שהיינו היחידים בה, וסיכמנו את הערב ב"נאפיס". דווקא היה מצוין! ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? טיסה לחו"ל עם החבר שלי ביולי, לא החלטנו עדיין לאן. ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: תחילת הלימודים באוק'. איזה סילבסטר הכי זכור לך? זה, האחרון. איזה אדם `גילת מחדש` השנה? את החברה הכי טובה שלי. איזה אירוע היית מוחק מהשנה? מריבה מעצבנת איתה. באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? האמת, לעתים די קרובות, כשאני נכנסת למשבר של התלבטות לגבי הלימודים. איזה אירוע עשה לך טוב השנה? יום ההולדת שלי ויום ההולדת של החבר שלי על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? קצת חבל לי שלא הצלחתי למצוא עבודות נורמליות עד שהגעתי לעבודה הזאת (לפני 7 חודשים), מה שהפריע לי לחסוך כסף, אבל שטויות. מקום בו הכי נהנת? אמסטרדם עם החבר שלי. אירוע שהכי השפיע עליך? הטיול באמסטרדם ביולי האחרון. אירוע שאיכזב אותך? שלא עברתי את המיונים לכוכב נולד....
כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? לא זכור לי שאמרתי האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? לא יודעת, כמה חודשים אולי ניסיתם להתחיל איתו? כן הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שלא רצה קשר מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אין אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? הייתי מתבאסת, אבל ככה זה בחיים זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? כן אם כן, אתם אוהבים אותו? כן והוא, אוהב אתכם? כן כמה זמן אתם יחד? 4 שנים בעוד חודש איך הכרתם? באתר הכרויות מה אתם הכי אוהבים בו? שהוא חכם, רגיש ומסור. מה גרם לכם לבחור דווקא בו? הוא הציע לי להיפגש, והסכמתי. בפגישה השניה כבר הבנתי שיש בו משהו ממש מיוחד, וששווה לתת לזה הזדמנות. מסתבר שצדקתי...
אתם רבים? לפעמים מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? הטיסה איתו לאמסטרדם, למשך שבוע ביולי האחרון. האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? לא אתם פוחדים לאבד אותו? כן מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? כל דבר שלא יגרום לי לוותר על עקרונותיי. ויתרתי על החלק של האקסים, כי אין לי ממילא...

../images/Emo42.gifעונה

לקוח מקומונת שאלונים לכל מקלדת כללי: מהו שמך? שי תאריך לידה: 9.12.91 מקום מגורים: אשדוד כמה אחים/אחיות? 1 צבע עיניים? חום צבע שיער? חום משקל: לא אומרת, שמנתי
גובה: 1.65 בערך אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? כן, על בס על מה היית רוצה לנגן? על תופים אתה אוהב לרקוד? לא השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? רגיל באוזניים התנסת בעבר בסמים? איזה? לא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא פרטים אינטימיים: העדפה מינית: בנים [?] כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? אף אחד האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כן
איזה מגמה היית בביה"ס? לא הייתי, שנה הבאה מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? אין איזה משהו מיוחד יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? כן קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? כן איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? כל עבודה שאין בה כבוד נחייה את הרגע? מה מתנגן עכשיו? I will be של אבריל עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 4 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? אייסי, מדייה פלייר, פורום אבריל לאבין מה הספקת כבר לעשות היום? לאכול, ללכת לבצפר, לעשות מבחן ולחזור
מה עוד תספיק לעשות היום? אולי אי אצא ישנת טוב אתמול? דיי טוב תישן טוב הלילה? אני מקווה כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד עונה אהובה של השנה: חורף 3> צבע אהוב: שחור, אדום, כחול תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: קנאים, חקיינם, שקרים, צבועים התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: רק אושר איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בבית שלי מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני שעה בערך אכלת? עכשיו התנשקת? בבוקר [אבא
] התאהבת? השנה נשבר לך הלב? אף פעם צחקת? אתמול בכית? לא זוכרת אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אתמול חיבקת מישהו/י? אתמול עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? בספח :p השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? אף פעם היית במועדון? אף פעם לבשת חצאית? מזמן קנית בגד? לא זוכרת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אתמול הקדישו לך שיר? בחופש פסח שיפרו לך את המצברוח? אתמול מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? רותם חשבת עליו? אמא התקשרת אליו? אמא התקשר אלייך? רותם פגע בך? ידיד שימח אותך? חבר היום: באיזו שעה התעוררת? 7 מה/מי העיר אותך? אבא מה היה הדבר הראשון שאמרת? "מה השעה?" מה היה הדבר הראשון ששמעת? " 7 עכשיו"
מה היה השיר הראשון ששמעת? You Had a Bad Day מה אכלת? הרבה דברים איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שאני רוצה לעבור את המבחן מיקום כרגע: מול המחשב חג מעודף: חנוכה
ערוץ מועדף: לא יודעת, 2 מילה אהובה: פאתט להקה אהובה: יש הרבה איזה כיתה את: ט' בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת הבנאדם הכי יפה שראית: אבריל
הפאדיחה הכי גדולה שלך: יש הרבה, אין לי כח הדבר הכי מטורף שעשית: לא זוכרת הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא זוכרת את חושבת שאת יפה? לא ממש את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לא את חושבת שאת קרצייה? לפעמים XD את חושבת שאת עקשנית? מאוד את אוהבת את עצמך? אני בסדר בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: אף אחד אוהב/ת: אותו
מתגעגע/ת אליו: כנ"ל חסר לך: שחר
עושה לך טוב להיות איתו:
הכי מצחיק: עוז, אושר ואימרול המסטול
הכי דפוק: כולם דפוקים [בוצרה טובה] הכי מוזר: יש הרבה הכי כיף לדבר איתו: הוא ושחר איפה היית רוצה לגור בארץ? באיזה חווה מבודדת איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? ארתור ודרדסים יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? שחר איזה צלצול יש לך? רגיל של הפלא הקול הכי יפה ששמעת? אבריל איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של אבריל ושומר מסך? תמונות שלה את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא נראה לי אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? אני רוצה סיידליפ :(((( אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה מלא מלא שוקולד
מה החלום שלך? להיות מאושרת איך חחגת את תחילת השנה? ראש השנה, אם המשפחה ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? לא יודעת ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: אין איזה סילבסטר הכי זכור לך? לא חוגגת איזה אדם `גילת מחדש` השנה? מיתר :) איזה אירוע היית מוחק מהשנה? לא יודעת באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? לא יודעת איזה אירוע עשה לך טוב השנה?
על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? הרבה דברים מקום בו הכי נהנת? בים אירוע שהכי השפיע עליך? לא יודעת אירוע שאיכזב אותך? לא זוכרת כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? לא הרבה, אני לא רוצה שהיא תגמר האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? לא אם כן, כמה זמן? - ניסיתם להתחיל איתו? - הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? - התנשקתם איתו? - האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? כן מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? כלום מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? לא הייתה אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? זה מבאס אבל ממשיכים בחיים זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? משו כזה אם כן, אתם אוהבים אותו? מאוד והוא, אוהב אתכם? כנראה ^^' כמה זמן אתם יחד? בערך מסוף החופש איך הכרתם? מהכיתה מה אתם הכי אוהבים בו? הוא הכי חמוד בעולם!! מה גרם לכם לבחור דווקא בו? הכל! אתם רבים? כן לפעמים מתווכחים מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? הרבה
האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? לפני שהיינו חברים אז כמעט אתם פוחדים לאבד אותו? לא מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? הרבה XD אקסים: כמה אקסים יש לכם? 2 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא :S האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? לא האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כן מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? כלום האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? לא

אמג. בננה.

כללי: מהו שמך? שי-לי תאריך לידה: 21.01.92 מקום מגורים: נהריה כמה אחים/אחיות? 2 אחים צבע עיניים?חום בהיר צבע שיער? חום כהה ובלונד משקל: 51 גובה:1.70 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא על מה היית רוצה לנגן? בס, חשמלית אתה אוהב לרקוד? לא השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא.. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? כן.. כמה שיוצא.. 4-5 סיגריות ליום פרטים אינטימיים: העדפה מינית: בנים עם נטייה קלה לבנות כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? משהו יציב עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס?קודם כול, אני עדיין בבצפר. ואומנות. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? פסיכולוגיה יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? אמ... מה הכוונה? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? צילום סטילס ברמה גבוהה איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? לדובב בסרט מצוייר על פינגויינים. ~.~ נחייה את הרגע? לגמריי מה מתנגן עכשיו? טיטוף... עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? עידו, מלו איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?מסנג'ר, וואלה מה הספקת כבר לעשות היום? לאכול, להכין אוכל, לריב עם אמא ולסדר את החדר מה עוד תספיק לעשות היום? ביד, ללכת לקן, לאכול, ללכת לאורן. ישנת טוב אתמול? כן תישן טוב הלילה? אולי. כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד עונה אהובה של השנה: חורף צבע אהוב: ירוק תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אי אמון התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: ללמוד לנגן על משהו כבר איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?ה"ה...>: מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?אתמול אכלת? לפני שעה ככה התנשקת?מזמן..>: התאהבת? X: נשבר לך הלב? הוא עדיין דיי שבור... \= צחקת? פני כמה דקות. בכית? כנ"ל אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? והתכוונתי לזה? או סתם? S: מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? הוו אמ.. לני הרבה זמן.. \= חיבקת מישהו/י? אתמול עישנת? אתמול שתית משקה אלכוהולי? יום שישי הקודם. השתכרת? יום שישי הקודם..XD שכבת עם מישהו/י? - היית במועדון?שונאת מועדונים לבשת חצאית? מזמן..X: קנית בגד? אמ...לפני שבוע... אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אממ...\= אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הרבה זמן..\= הקדישו לך שיר? הו ממ... לוזוכרת... שיפרו לך את המצברוח? הרבה זמן מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו? הוא.. \= התקשרת אליו? אמא התקשר אלייך? איציק פגע בך? הוא@%#$ (הוא אחר אבל..) שימח אותך? אפחד היום: באיזו שעה התעוררת? 8 מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? תמותי. מה היה הדבר הראשון ששמעת: קווווווומייייייייייייייי ישלךךךךךךךךךךך אוטובוססססססססססססס מה היה השיר הראשון ששמעת? TOKI HOTEL לא זוכרת איזה שיר מה אכלת? קפה, 3 עוגיות ופרנצ' טוסט איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? "אוהבת? לא אוהבת?" מיקום כרגע: ליד המחשב(?) חג מעודף: חנוכה ערוץ מועדף: MTV2 מילה אהובה: כפרות להקה אהובה: 3DG איזה כיתה את: ט בדיחה שגרמה לך לצחוק: שכחתי הבנאדם הכי יפה שראית: הוו... מ... יש הרבה.. הפאדיחה הכי גדולה שלך: לוזוכרת.. יש כ"כ הרבה... הדבר הכי מטורף שעשית: ברחתי מהבית? S: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:לא יודעת... את חושבת שאת יפה? כן את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? כן את חושבת שאת עקשנית? לא את אוהבת את עצמך? בערך בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: אמא אוהב/ת: - מתגעגע/ת אליו: אני מנחה שאליו... \= חסר לך: הוא... עושה לך טוב להיות איתו: הוא.. הכי מצחיק: הוא גם היה מצחיק הכי דפוק: דשה הכי מוזר: דשה הכי כיף לדבר איתו: הוא. נו סעמק. איפה היית רוצה לגור בארץ? באלת כבר. ה"ה איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? ארתור ודובוני אכפת לי. יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא יודעת. איזה צלצול יש לך? פוטורגף של נקיקלבאק. הקול הכי יפה ששמעת? שירי שרה. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ירוק כזה ותמונה ושומר מסך? אין את רוצה להיות זמרת? כן את רוצה להיות שחקנית? כן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אולי אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? בד"כ איפה את רוצה פירסינג? לשון, אף, טבור אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה בס, אקוסטית חשמלית ושוכרת מורה פרטי. מה החלום שלך? לעוף איך חחגת את תחילת השנה? אלכוהול, פארק, סקס. ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? לעבור יחידה ראשונה במת' ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: מוות. איזה סילבסטר הכי זכור לך?של השנה. איזה אדם `גילת מחדש` השנה? דשה איזה אירוע היית מוחק מהשנה? לא יודעת. באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? כשנפרדנו איזה אירוע עשה לך טוב השנה? היומולדת שלי על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה?כלום. מקום בו הכי נהנת?ת"א אירוע שהכי השפיע עליך? לא זוכרת אירוע שאיכזב אותך? לא יודעת כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? לא הרבה האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? לא הרבה ניסיתם להתחיל איתו? לא הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו?לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? בגידה, שקרים. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? הוא היה מכוער. אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? סעמק. זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו?- והוא, אוהב אתכם?- כמה זמן אתם יחד?- איך הכרתם?- מה אתם הכי אוהבים בו?- מה גרם לכם לבחור דווקא בו?- אתם רבים?- מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו?- האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם?- אתם פוחדים לאבד אותו?- מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם?- אקסים: כמה אקסים יש לכם? 2 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? קצת האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?כן האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? לא ממש מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כן מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? רגשות, געגועים ולב שבור. האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? כן

:)

לקוח מקומונת שאלונים לכל מקלדת כללי: מהו שמך? רתם תאריך לידה: 15/2 מקום מגורים: אזור השרון כמה אחים/אחיות? 2 אחיות צבע עיניים? חום צבע שיער? חום משקל: לא יודעת גובה: נראה לי 1.58 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? למדתי על גיטרה, תופים, קלידים, חליל על מה היית רוצה לנגן? על כולם, ברמה יותר גובהה אתה אוהב לרקוד? כן השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? כן, באוזניים יש לי די הרבה חורים.. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא פרטים אינטימיים: העדפה מינית: סטרייטית כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? נראה לי יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? אין לנו מגמות מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? נחייה את הרגע? מה מתנגן עכשיו? מנהרת הזמן- ברי סחרוף
עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 3 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? תיקייה, נגן מוזיקה מה הספקת כבר לעשות היום? בי"ס, להעביר צהרון מה עוד תספיק לעשות היום? להכין שי לחיילים ישנת טוב אתמול? נהדר תישן טוב הלילה? אמן כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי עונה אהובה של השנה: אביב צבע אהוב: כחול-סגול תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: טמטום, שלא מבינים התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? קיבוץ מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני כמה דק' אכלת? לפני רבע שעה התנשקת? מזמן התאהבת? מזמן נשבר לך הלב? מזמן צחקת? לפני חצי שעה בכית? לא זוכרת, כנראה מזמן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני כמה ימים מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? כנ"ל חיבקת מישהו/י? לפני כמה ימים עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? אף פעם השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? אף פעם היית במועדון? מזמן לבשת חצאית? לפני כמה ימים קנית בגד? לפני שבוע בערך אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? נו לפני כמה ימים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? יאללה הקדישו לך שיר? לפני חודשיים שיפרו לך את המצברוח? היום מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו? חברה התקשרת אליו? אמא.. התקשר אלייך? חברה פגע בך? ידיד שימח אותך? ילדה אחת שהיא פשוט סוכריה. היום: באיזו שעה התעוררת? 8 וחצי מה/מי העיר אותך? אמא, שעון מעורר, לחץ של לאחר לשיעור מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא זוכרת.... מה היה הדבר הראשון ששמעת? את השעון המעורר מה היה השיר הראשון ששמעת? "בוקר טוב"
מה אכלת? קפה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אם אני מאחרת או לא מיקום כרגע: סלון חג מעודף: שבועות ערוץ מועדף: ביפ, 3 מילה אהובה: להקה אהובה: איזה כיתה את: ט בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: ילד אחד מדהים הפאדיחה הכי גדולה שלך: הדבר הכי מטורף שעשית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה? נחמד.. את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לא את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? לא.. את אוהבת את עצמך? אין לי בעיה בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: אנה אוהב/ת: לימור מתגעגע/ת אליו: א חסר לך: ר עושה לך טוב להיות איתו:ר הכי מצחיק: דור הכי דפוק: דור.. הכי מוזר: נועה הכי כיף לדבר איתו: נגה איפה היית רוצה לגור בארץ? קיבוץ או כאן איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? המון... יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לחברה שלי איזה צלצול יש לך? שיר ג'אז כזה.. הקול הכי יפה ששמעת? לא יודעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? שדה ושומר מסך? שחור עם הסמל של ווינדוס.. את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? יכול להיות אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? הליקס אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? תורמת את הרוב מה החלום שלך? איך חחגת את תחילת השנה? סילבסטר? הייתי עם חברים.. ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? שיהיה טוב ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: איזה סילבסטר הכי זכור לך? לפני שנתיים איזה אדם `גילת מחדש` השנה? חברה איזה אירוע היית מוחק מהשנה? כל מיני... באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? בערך חודש אחרי שהיא התחילה איזה אירוע עשה לך טוב השנה? יופם הולדת על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? לא זכור לי משהו קריטי מקום בו הכי נהנת? לונה פארק :p אירוע שהכי השפיע עליך? טיול בי"ס אירוע שאיכזב אותך? כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? הרבה.. האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? חודשיים ניסיתם להתחיל איתו? כן הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? בערך התנשקתם איתו? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שהוא לא אהב חזרה מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?ביישנות אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? "חבל.." זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? שוב פעם, לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? 2 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? לא ממש מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? לא נראה לי.. מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? זכרונות ומעגל לא סגור האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? לא

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

כללי: מהו שמך? סתיו תאריך לידה: 21.10 מקום מגורים: בבית כמה אחים/אחיות? שתיים צבע עיניים? חום צבע שיער? שחור משקל: 44 ק"ג גובה: 1.66 מ' אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? תופים על מה היית רוצה לנגן? תופים אתה אוהב לרקוד? בערך השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא התנסת בעבר בסמים? איזה? לא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא פרטים אינטימיים: העדפה מינית: סטרייטית כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כן איזה מגמה היית בביה"ס? שנה הבאה גראפיקה מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? משהו כזה קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מורה נחייה את הרגע? כן! מה מתנגן עכשיו? otherside של RHCP עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? נועם איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר מה הספקת כבר לעשות היום? להיפגש עם נועם ולאכול פיצה. מה עוד תספיק לעשות היום? עבודה באזרחות (אני מקווה) ושיעורי בית. ישנת טוב אתמול? לא ממש תישן טוב הלילה? אני מקווה כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? הלוואי עלי וחצי עונה אהובה של השנה: אביב צבע אהוב: כולם תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: טמטום התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? כאן מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני שעה אכלת? הרגע התנשקת? אתמול התאהבת? כל הזמן נשבר לך הלב? לפני חצי שנה צחקת? היום, כל הזמן בכית? אתמול אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אתמול חיבקת מישהו/י? לפני שעה-תיים עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? לפני שנתיים שנים השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? תלוי מהי המשמעות.אם זה לשכב-לשכב אז אף פעם, ואם זה סתם לשכב אז אתמול. היית במועדון? לפני שנה לבשת חצאית? לפני שנה קנית בגד? לפני חודש אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אתמול הקדישו לך שיר? אף פעם שיפרו לך את המצברוח? היום, אתמול מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? נועם חשבת עליו? נועם התקשרת אליו? מייקי התקשר אלייך? נועם פגע בך? נועם שימח אותך? נועם היום: באיזו שעה התעוררת? 8 מה/מי העיר אותך? אני לא יודעת מה היה הדבר הראשון שאמרת? אני לא יודעת מה היה הדבר הראשון ששמעת? אני לא זוכרת מה היה השיר הראשון ששמעת? משהו באמפי בבוקר. לא יודעת. אה! Before I Fall To Pieces של לא יודעת מי מה אכלת? מה אכלתי היום? כריך עם ריבה, שתי פיצות, שוקולד איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? כמה אני אוהבת את מייקי. מיקום כרגע: חדרי חג מעודף: מה אכפת? ערוץ מועדף: יסטארז מילה אהובה: אין לי מושג להקה אהובה: אין אחת הכיהכי איזה כיתה את: ט' בדיחה שגרמה לך לצחוק: היו המון. הבנאדם הכי יפה שראית: מייקי, כמובן. ושיפסיק להכחיש! הפאדיחה הכי גדולה שלך: אמרתי כבר שלא הייתה. אני צוחקת מפאדיחות. או שזה היה בשאלון הקודם שמיליתי. הדבר הכי מטורף שעשית: אני לא בן דם שעושה מעשים מטורפים. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה? כן את חושבת שאת צבועה? כן את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? כן את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: מאז שהתחלתי לדבר עם חן ואמיר, אני שונאת רק את יהב. אוהב/ת: מייקי, נועם בתור ידיד נפש. מתגעגע/ת אליו: מייקי חסר לך: מייקי עושה לך טוב להיות איתו: נו באמת, זאת אותה תשובה! הכי מצחיק: נועם הכי דפוק: נועם, תום הכי מוזר: חן הכי כיף לדבר איתו: מייקי, נועם איפה היית רוצה לגור בארץ? כאן איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? הממ נשואים+ יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? מייקי איזה צלצול יש לך? משהו מהברירת מחדל הקול הכי יפה ששמעת? נוו באמת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של איך פגשתי את אמא ושומר מסך? אין את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן! תמיד! איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? הסיכויים שאמצא מאוד קלושים. מה החלום שלך? איך חחגת את תחילת השנה? הממ... ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? שאשפר את הציונים שלי ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: ירידה בציונים איזה סילבסטר הכי זכור לך? אף אחד מהם איזה אדם `גילת מחדש` השנה? מייקי, איזו שאלה! וחן כמובן. איזה אירוע היית מוחק מהשנה? לא יודעת באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? בזמן שאמיר נפרד ממני, אותם ריבים שלי ושל מייקי. איזה אירוע עשה לך טוב השנה? לא יודעת, הרבה. על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? לא יודעת מקום בו הכי נהנת? לא יודעת אירוע שהכי השפיע עליך? הפרידה, כמובן אירוע שאיכזב אותך? כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? קצת האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? חצי שנה, אפילו יותר. ניסיתם להתחיל איתו? כן הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? כן התנשקתם איתו? כן האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שהוא שיקר לי מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? לא הייתה אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? הייתי מרגישה פספוס, נו באמת. זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? כן אם כן, אתם אוהבים אותו? מאוד והוא, אוהב אתכם? מאוד כמה זמן אתם יחד? חמישה חודשים איך הכרתם? בשכבה כזה. מה אתם הכי אוהבים בו? את החיבוקים שלו, ואת הבעות הפנים שלו (ואת צורת המחשבה המצחיקה שלו) מה גרם לכם לבחור דווקא בו? "לחור". כאילו "בחרתי" להתאהב בו. אתם רבים? כמו כל זוג מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? כן אתם פוחדים לאבד אותו? מאוד מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? איזה שטותי. אקסים: כמה אקסים יש לכם? שניים-שלושה האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? לא ממש. מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? זכרונות. האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? לא. אבל הייתי רוצה לגרום לאקס להרגיש חופשי שהוא לידי.

נועוש3

New member
עונה ../images/Emo109.gif

כללי: מהו שמך? נועה תאריך לידה: 21.9 מקום מגורים: ת"א כמה אחים/אחיות? 0 =] צבע עיניים? חום צבע שיער? חום משקל: 58 גובה: 1.70 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? בטח
על גיטרה
על מה היית רוצה לנגן? על פסנתר אתה אוהב לרקוד? כן מאוד
השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? חלילה וחס יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? חחח לא התנסת בעבר בסמים? איזה? לאא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא פרטים אינטימיים: העדפה מינית: בנים
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה. חבל שאין לי כזאת. :-\ עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? חח עם אפחד האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא
איזה מגמה היית בביה"ס? אני בבי"ס... ואני בפסיכולוגיה סוציולוגיה :) מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? לכתוב ולהלחין לאמנים שאני נורא אוהבת
יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? אממ אני חושבת שכן קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? כן איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? רופאה. יש לי פוביות וחרדות לכל מה שקשור בזה.
נחייה את הרגע? ברור
מה מתנגן עכשיו? גלגלצ.. משהו לא מוכר. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? עם אפחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? גלגלצ...אני שומעת מהמחשב מה הספקת כבר לעשות היום? חברה שלי באה אליי, והלכתי לחברה אחרת לאפות איתה עוגה לחברה אחרת
מה עוד תספיק לעשות היום? לישון :) ישנת טוב אתמול? ממש לא... תישן טוב הלילה? אני מקווה שכן. כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יש לי מיטה וקצת... כאילו לא וחצי, אבל אני רוצה מיטה וחצי. עונה אהובה של השנה: סתיו
צבע אהוב: סגול וירוק תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להשלים עם עצמי ולהיות מאושרת איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בארה"ב
מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני כמה שעות אכלת? לפני כמה דקות (:) התנשקת? לפני כמה חודשים... התאהבת? לפני שנה בערך נשבר לך הלב? כל השנה האחרונה...
צחקת? היום בכית? לפני כמה שבועות אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום חיבקת מישהו/י? היום עישנת? לפני שנה שתית משקה אלכוהולי? לפני שנה וחצי בערך השתכרת? כנ"ל ^^ שכבת עם מישהו/י? חחח אפפעם. היית במועדון? לפני איזה שנה ומשהו לבשת חצאית? לפני שבוע נראה לי
קנית בגד? שבוע שעבר
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? מזמן... אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? מזמן... =\ הקדישו לך שיר? לא נראה לי שזה קרה אי פעם שיפרו לך את המצברוח? היום אני חושבת מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו? **** התקשרת אליו? דנה התקשר אלייך? דנה חח
פגע בך? הן... מפגרות שימח אותך? כלמיני אנשים :) היום: באיזו שעה התעוררת? 7 וחצי :S ארגג מה/מי העיר אותך? כאב בטן מזורגג. מה היה הדבר הראשון שאמרת? "כואב לי" מה היה הדבר הראשון ששמעת את אמא מה היה השיר הראשון ששמעת? HEAVEN מה אכלת? תה עם ביסקוויטים איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? "נורא כואב לי" מיקום כרגע: על הכסא בחדר
חג מעודף: חנוכהה
ערוץ מועדף: 12, 13, 5, 22 מילה אהובה: אופורייה להקה אהובה: משינה וסינרגיה
איזה כיתה את: י' בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת... הבנאדם הכי יפה שראית: צ'אד מייקל מורי
הפאדיחה הכי גדולה שלך: היו הרבה... הדבר הכי מטורף שעשית: לאדעת הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לאדעעתת את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? לפעמים :) את חושבת שאת עקשנית? ממש לא את אוהבת את עצמך? באופן כללי כן- תלוי במצברוח בזבזנית או חסכנית? חסכנית בנאדם ש: שונא/ת: אני לא אומרת שמות :) אוהב/ת: דנה, **** מתגעגע/ת אליו: **** חסר לך: ירמי עושה לך טוב להיות איתו: דנה הכי מצחיק: שירן
הכי דפוק: נועה
[לא אני כן?!] הכי מוזר: אני!!! הכי כיף לדבר איתו: דנהה איפה היית רוצה לגור בארץ? איפה שאני גרה זה סבבה...או באיזה קיבוץ
איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? קטנטנות
יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לאמא ולדנה איזה צלצול יש לך? TALK- COLDPLAY הקול הכי יפה ששמעת? קול...אממ יש כלמיני. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של ים
ושומר מסך? סתם.. התמונות שישבמחשב את רוצה להיות זמרת? חח לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? יש מצב אמרו לך פעם שאוהבים אותך? יש מצב כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן ברור איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה לעצמי בית חדש, תורמת קצת, ואת השאר חוסכת
מה החלום שלך? להיות מאושרת ולהצליח איך חחגת את תחילת השנה? אממ ראש השנה היה יום אחרי היומולדת שלי.. אז הכל היה באווירה של יומולדת
ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? למצוא אהבה S: ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: שאני לא אצליח בבגרויות איזה סילבסטר הכי זכור לך? של השנה... איזה אדם `גילת מחדש` השנה? אביה, ענבל איזה אירוע היית מוחק מהשנה? התקופה שהייתי דבוקה לילדות מסויימות באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? ממש לפני כמה חודשים איזה אירוע עשה לך טוב השנה? שהתנתקתי מכמה ילדות על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? על זה הייתי עם מישהו שלא הייתי צריכה להיות איתו מקום בו הכי נהנת? הקיבוץ
אירוע שהכי השפיע עליך? כשהייתי בקיבוץ אני חושבת... אירוע שאיכזב אותך? שראיתי איך חברה שלי נגררת כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? חח דיי הרבה האמת האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן בטח אם כן, כמה זמן? מעל לשנה ניסיתם להתחיל איתו? חחח בערך הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? כן האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? כן מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שהוא לא רצה להיות איתי באיזה שהוא סוג של קשר מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? שהייתי טיפשה [
] אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? בבאסה... חח =\ זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? -- והוא, אוהב אתכם? -- כמה זמן אתם יחד? -- איך הכרתם? -- מה אתם הכי אוהבים בו? -- מה גרם לכם לבחור דווקא בו? -- אתם רבים? -- מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? -- האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? -- אתם פוחדים לאבד אותו? -- מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? -- אקסים: כמה אקסים יש לכם? 1 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? לא האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כן מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? כלום.. האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? אממ לא

I L O V E MCR

New member
עונה- אחלה שאלון דר"א=]] אוי איך שלא כותבים

את זהה
לקוח מקומונת שאלונים לכל מקלדת כללי: מהו שמך? רווווני תאריך לידה: 8.12 מקום מגורים: אריי שם בצפון כמה אחים/אחיות? 1 צבע עיניים? חום צבע שיער? שחור
משקל: מי זוכרר? גובה:כנ"ל אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? ניגנתי פעם על פסנתר על מה היית רוצה לנגן?גיטרה חשמלית אתה אוהב לרקוד? קצתת השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? אממ עגילים באוזניים ובקרוב הליקסס=] התנסת בעבר בסמים? איזה? לאא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא פרטים אינטימיים: העדפה מינית: האאא? אני לא לאאסביתת!! כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? אני בכיתה ז' אני לא מחפשת עם מי להתחתן
עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? ---- בחיים חחח האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? אני לאא מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? קיצוניי?! אממ חשבתי להיום שוטרתת יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? לאא קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זונה נחייה את הרגע? יאפ מה מתנגן עכשיו? HOUSE OF WOLVES- מיי כימיקל רומנס איך לא [?~!?!] עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אפחדד אין לי כח אליהם איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מוזיקה ושולחת משו לחברה מה הספקת כבר לעשות היום? לישוןן ומלאא מה עוד תספיק לעשות היום? ללכת לחברה ישנת טוב אתמול? לאא תישן טוב הלילה? כהה כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? מיטה וצי עונה אהובה של השנה: חורףף
צבע אהוב: יש כמההה=] שחור אדום צהוב.. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: פמינסטיםם: S התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: אממ שלוםם?! חחחח איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? וושינגטון מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום לבצפרר=[ אכלת? עכשיוו מאמה מיהה התנשקת? אוו הוו התאהבת? מלא זמן נשבר לך הלב? לא! צחקת? קשה לזכורר...האא שהתחממתי קצת וצעקתי על מישי שהביאה לחברה שלי כאפה בכית? יומיים אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמולל שחברה הביאה לי פוסטר של מי כימיקל רומנסס
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? המממ אתמולל חחח חיבקת מישהו/י? היוםם את חברה שלי לפני חזרה מבצפר עישנת? לא לא לא לא שתית משקה אלכוהולי? רק שאח שלי הרעיל אותי עםוודקה חחחח השתכרת? לאאא שכבת עם מישהו/י? לאאאא היית במועדון? לאא לבשת חצאית? פורים חחח קנית בגד? אמממ לפני חודש ככה אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הייתה כבר שאלה זאת. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אהה אני תמיד מתכוונת הקדישו לך שיר? המממ שלושה חודשיםם שיפרו לך את המצברוח? זה לא קרה מזממן. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אח שלי חשבת עליו? חברהה התקשרת אליו? עוד חברה התקשר אלייך? ידיד פגע בך? ידיד שימח אותך? חברה עם מצברוחח חביב ביותר היום: באיזו שעה התעוררת? רבע לשבע מה/מי העיר אותך? שעון מה היה הדבר הראשון שאמרת? אני מתה מה היה הדבר הראשון ששמעת את השיר של הצילצול מעורר |מייכימיקלרומנס-TO THE END| מה היה השיר הראשון ששמעת?חחחח צירוף מקריםם חח מה אכלת? מלאא מסטיקים איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איך עוברים את היום המטופש הזה מיקום כרגע: חדר מחשב חג מעודף: חנוכה ערוץ מועדף: MTV? מילה אהובה: פאקק / BURY להקה אהובה: מיי כימיקל רומנסס
איזה כיתה את: ז' בדיחה שגרמה לך לצחוק: אוו אני אוהבת בדיחות לא קשורותת חחח הבנאדם הכי יפה שראית: לא ראיתיי אותו עדיין במציאות=[ הפאדיחה הכי גדולה שלך: לא זוכרת הדבר הכי מטורף שעשית: לכתוב 180 פעם מיי כימיקל רומנס באנגלית הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: "אשמתי שאני לא אוהבת אותך?" את חושבת שאת יפה? לאא את חושבת שאת צבועה? לאא את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה?לפעמים שזה קורה בכוונה את חושבת שאת עקשנית? לא ממש את אוהבת את עצמך? אממ לפעמיים בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: ידידד אחדד אוהב/ת: ג'רארדד=] מתגעגע/ת אליו: אחותייי=[ חסר לך? חברה שטסה ללונדוןן עושה לך טוב להיות איתו: חברהה שאני הכי אוהבת בעולם : הדסייי=]] הכי מצחיק: רןן כזהה חמודדד=]]פ ידידד חחחח הכי דפוק: שאלה מס' אחת! הכי מוזר: אני!!! הכי כיף לדבר איתו: אחותיי איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א היה דיי נחמד לגור שםם איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? חברים=] יש לך פלאפון? יאפפ למי אתה מתקשר הכי הרבה? אממ לחברותת מלאא איזה צלצול יש לך? TO THE END של מיי כימיקל רומנסס
הקול הכי יפה ששמעת? של ג'רארדדד=] איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אחדד חמודד של ג'רארדד חחחח עוד שניה מישו מוריד לי כאפהה ושומר מסך? גםם את רוצה להיות זמרת? אממ כה נראה לי את רוצה להיות שחקנית? גםם אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לאא ממש אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כה כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כהה תמיד איפה את רוצה פירסינג? סייד ליפ כמו של בוב&פראנק אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? נוסעת לראות את ג'רארדד ולחיות שםם=] מה החלום שלך? למות כנראה חחחח איך חחגת את תחילת השנה? עםם קצת חברים בבית שליי עם צילומים חחח ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? שהתעודה עבור בשלוםם חחח ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: להיות לבד איזה סילבסטר הכי זכור לך? אממ לפני שנה איזה אדם `גילת מחדש` השנה? אממ ידיד שהייתי בטוחה שהוא הכיי איכסהה והוא פשוט לא חחח איזה אירוע היית מוחק מהשנה? המוות שלוו=[ באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? למעלהה איזה אירוע עשה לך טוב השנה? היומולדתת מלאא מלאא בלונים=] על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? לא זוכרת מקום בו הכי נהנת? בקריון עם חברותת=] ולפעמים אפילו בדרך לבצפר עם האממפיי לבד=] אירוע שהכי השפיע עליך? ה*מוות* שלו אירוע שאיכזב אותך? נוו כמה פעמיםםם?! חחח למעלה כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? אממ כל שבוע כמעט /כל פעם שמקבלים מבחן האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כןן..נראה ליי אם כן, כמה זמן? קצתת ניסיתם להתחיל איתו? לא הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לאא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? לא הייה כזאת מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? לא קרה אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? נוראיי חחח זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? -- והוא, אוהב אתכם?-- כמה זמן אתם יחד?-- איך הכרתם?-- מה אתם הכי אוהבים בו?-- מה גרם לכם לבחור דווקא בו?-- אתם רבים?-- מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו?-- האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם?-- אתם פוחדים לאבד אותו?-- מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם?-- אקסים: כמה אקסים יש לכם?-- האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?-- האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?-- האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה?-- מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? אממ לא ממש מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור?-- האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?-- שאלוןן טטובב=]]

למעלה