Miss Menta
New member
ארוך D: ../images/Emo109.gif
כללי: מהו שמך? שרית. תאריך לידה: 21.11.93. מקום מגורים: נתניה. כמה אחים/אחיות? 2. צבע עיניים? ירוק חום. צבע שיער? חום. משקל: חח. גובה: 1.70. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? ניגנתי מעט מאוד על גיטרה, נגנתי 3 שנים על פסנתר, ועכשיו אני מנגנת שוב על פסנתר
על מה היית רוצה לנגן? גיטרה חשמלית. אתה אוהב לרקוד? כה. השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? עוד לא
יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? 7 לובים והליקס. התנסת בעבר בסמים? איזה? נופ. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא. פרטים אינטימיים: העדפה מינית: גברים. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? מערכת יחסים יציבה. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? אףאחד. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? נופ]: איזה מגמה היית בביה"ס? המ, אין עוד מגמות. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? שחקנית. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? אה.. לא נראהלי. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? כן. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מנקת רחובות
נחייה את הרגע? אהא ^^ מה מתנגן עכשיו? אשם - סינרגיה. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? מממ.. 2. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? אייסי, מדגישמוטיק, מסן. מה הספקת כבר לעשות היום? טקס, בייביסיטר. מה עוד תספיק לעשות היום? אלך לישון, אתקלח. ישנת טוב אתמול? לא ממש. כאב לי הראש. תישן טוב הלילה? מקווה מאוד כי אני עייפה בטירוף. כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד. עונה אהובה של השנה: חורף. צבע אהוב: כתום. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: למצוא אהבה, לגדל ילדים, קריירה.. נמ. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בבית. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? ב5 בצהריים. אכלת? לפני שעה וחצי. התנשקת? לפני חודשיים/שלוש. התאהבת? התאהבתי לפני שנה וחצי עד עכשיו. נשבר לך הלב? לפני שנה וחצי. צחקת? לפני שעה.. בכית? בצהריים. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? בבוקר. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לפני שעתיים. חיבקת מישהו/י? בצהריים. עישנת? אףפעם. שתית משקה אלכוהולי? שבוע שעבר, לגימה. השתכרת? אףפעם. שכבת עם מישהו/י? אףפעם. היית במועדון? לפני חודשיים. לבשת חצאית? בקיץ. קנית בגד? יום שלישי. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? נן זה היה. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? בבוקר נו. הקדישו לך שיר? לא זוכרת חח. XD שיפרו לך את המצברוח? היום בבוקר. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא. חשבת עליו? י'. התקשרת אליו? הדס. התקשר אלייך? אה.. גם הדס. פגע בך? י'. שימח אותך? אופיר. היום: באיזו שעה התעוררת? רבע ל7. מה/מי העיר אותך? אמא. מה היה הדבר הראשון שאמרת? אין לי כח. מה היה הדבר הראשון ששמעת "שרית את תאחרי לבצפר" מה היה השיר הראשון ששמעת? המ יומן מסע. מה אכלת? כלום. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שהטקס יילך כמו שצריך. מיקום כרגע: חדר. חג מעודף: פסח. ערוץ מועדף: כל מיני. מילה אהובה: זונה
להקה אהובה: הרבה. מידי. איזה כיתה את: ח'. בדיחה שגרמה לך לצחוק: איש אחד הלך הלך. הבנאדם הכי יפה שראית: ג'קו אייזנברג!ואריק ברמן!ורן דנקר! חתיכים! חתיכים! הפאדיחה הכי גדולה שלך: החזייה נפתחה לי>< הדבר הכי מטורף שעשית: עליתי על הסוכריה בלונהפארק, זה מטורף! הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: אה. שאני מאוהבת בו? D: את חושבת שאת יפה? בערך. את חושבת שאת צבועה? ממש לא. את חושבת שאת קנאית? יכולה להיות. את חושבת שאת קרצייה? קצת
את חושבת שאת עקשנית? כן. את אוהבת את עצמך? בערך XD בזבזנית או חסכנית? בזבזנית ברמותתת. בנאדם ש: שונא/ת: אףאחד. אוהב/ת: הרבה
מתגעגע/ת אליו: סבא ז"ל, י'. חסר לך: כנ"ל. עושה לך טוב להיות איתו: חברים, וי'. הכי מצחיק: אה.. לילוש. ונושי! הכי דפוק: אה.. הכי מוזר: אה.. הכי כיף לדבר איתו: כולם. איפה היית רוצה לגור בארץ? סביון!!1 איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? אהבתי מאוד קטנטנות 6. ו5. יש לך פלאפון? כה. למי אתה מתקשר הכי הרבה? נושי ואמא. איזה צלצול יש לך? מכה אפורה. הקול הכי יפה ששמעת? של עדן ושל לילוש. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אריק ברמן. ושומר מסך? הרגיל של XP. את רוצה להיות זמרת? זאת אפשרות. את רוצה להיות שחקנית? כן מאוד. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא נראהלי. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? ברור. איפה את רוצה פירסינג? באף, ובצד של השפה. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? המ.. יש כ"כ הרבה דברים
מה החלום שלך? קריירה, משפחה.. איך חחגת את תחילת השנה? מה לחגוג? פאקינג בצפר. ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? תעודה טובה. ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: תעודה גרועה XD איזה סילבסטר הכי זכור לך? של השנה. איזה אדם `גילת מחדש` השנה? אהההההההההההההההההה.. לא יודעעעעעת. איזה אירוע היית מוחק מהשנה? הריב עם אופיר. למרות שהשלמנו ^^"
כללי: מהו שמך? שרית. תאריך לידה: 21.11.93. מקום מגורים: נתניה. כמה אחים/אחיות? 2. צבע עיניים? ירוק חום. צבע שיער? חום. משקל: חח. גובה: 1.70. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? ניגנתי מעט מאוד על גיטרה, נגנתי 3 שנים על פסנתר, ועכשיו אני מנגנת שוב על פסנתר