שאלון

../images/Emo170.gif../images/Emo117.gifשאלון../images/Emo2.gif

~פעם ראשונה שאני שמה שאלון
~
לקוח מקומונת שאלונים לכל מקלדת
כללי: מהו שמך? תאריך לידה: מקום מגורים: כמה אחים/אחיות? צבע עיניים? צבע שיער? משקל: גובה: אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על מה היית רוצה לנגן? אתה אוהב לרקוד? השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? התנסת בעבר בסמים? איזה? ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? פרטים אינטימיים: העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? איזה מגמה היית בביה"ס? מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? נחייה את הרגע? מה מתנגן עכשיו? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מה הספקת כבר לעשות היום? מה עוד תספיק לעשות היום? ישנת טוב אתמול? תישן טוב הלילה? כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? עונה אהובה של השנה: צבע אהוב: תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: חג מעודף: ערוץ מועדף: מילה אהובה: להקה אהובה: איזה כיתה את: בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: הפאדיחה הכי גדולה שלך: הדבר הכי מטורף שעשית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: איפה היית רוצה לגור בארץ? איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מה החלום שלך? איך חחגת את תחילת השנה? ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: איזה סילבסטר הכי זכור לך? איזה אדם `גילת מחדש` השנה? איזה אירוע היית מוחק מהשנה? באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? איזה אירוע עשה לך טוב השנה? על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? מקום בו הכי נהנת? אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?

t0mi

New member
עונהה

כללי: מהו שמך? תותי תאריך לידה: 21.9.90 מקום מגורים: כפ"ס כמה אחים/אחיות? אחות צבע עיניים? חום צבע שיער? חום משקל:53 גובה: 1.69 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא על מה היית רוצה לנגן? גיטרה אתה אוהב לרקוד? מאד השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? חינה של אות סינית יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? רק באוזניים ובקרוב גם נזם התנסת בעבר בסמים? איזה? לא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? - אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? רק נרגילה וגם זה פעם ב.. פרטים אינטימיים: העדפה מינית: בנים כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? משהו סתמי עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? - האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? משהו לא מוגדר איזה מגמה היית בביה"ס? למה הייתי? עדיין...קולנוע! מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? - יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? לא קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זונה נחייה את הרגע? יאפ מה מתנגן עכשיו? ready for love עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? מסנג'ר טיפש ): איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מדיה פלייר מה הספקת כבר לעשות היום? בצפר...ולהיות חולה בבית מה עוד תספיק לעשות היום? להמשיך להיות חולה כנראה ישנת טוב אתמול? לא ממש תישן טוב הלילה? כן כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יש לי יחיד אבל אני רוצה וחצי עונה אהובה של השנה: סתיוו (יומולדת ביום הראשון :)) צבע אהוב: כחול תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להצליח לחיות את הרגע איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? כפ"ס מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום אכלת? לפני שעתיים התנשקת? לפני שלושה ימים התאהבת? ממזמן עד עכשיו נשבר לך הלב? לפני שלושה חודשים צחקת: לפני שעה בכית? לפני שעתיים אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני שעה מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לפני שעה חיבקת מישהו/י? היום בבוקר עישנת? לפני שבועיים שתית משקה אלכוהולי? לפני שבוע השתכרת? לפני שבועיים שכבת עם מישהו/י? - היית במועדון? לפני שבוע לבשת חצאית? לפני שבועיים קנית בגד? לא זוכרת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לפני שעה אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לפני שעה הקדישו לך שיר? לפני חודש שיפרו לך את המצברוח? היום מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו? *** התקשרת אליו? חברה שלי התקשר אלייך? חברה שלי פגע בך? *** שימח אותך? חברה שלי היום: באיזו שעה התעוררת? רבע לשבע מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? מתי חופש? מה היה הדבר הראשון ששמעת לא זוכרת מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת מה אכלת? כל מיני איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? השואה... מיקום כרגע: מול המחשב חג מעודף: חנוכה ערוץ מועדף: ביפ מילה אהובה: וואי להקה אהובה: green day איזה כיתה את: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: אין לי כוח הבנאדם הכי יפה שראית: לא זוכרת הפאדיחה הכי גדולה שלך: לא זוכרת הדבר הכי מטורף שעשית: לא זוכרת הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא זוכרת את חושבת שאת יפה? בסדר... את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לא את חושבת שאת קרצייה? כן את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בטירוף בנאדם ש: שונא/ת: חןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אוהב/ת: *** מתגעגע/ת אליו: *** חסר לך: *** עושה לך טוב להיות איתו: *** הכי מצחיק: חברה שלי הכי דפוק: אני הכי מוזר: ילד מהכתה שלי הכי כיף לדבר איתו: חברה שלי איפה היית רוצה לגור בארץ? כפ"ס איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? צער גידול בנות יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברה שלי איזה צלצול יש לך? תודה לך הקול הכי יפה ששמעת? של חברה שלי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של פו הדב ושומר מסך? לא יודעת את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? באף אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מבזבזת מה החלום שלך? שתהיה שביתה מחר איך חחגת את תחילת השנה? עם חברים ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? לעבור את הבגרויותת ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: הבגרויות איזה סילבסטר הכי זכור לך? של השנה איזה אדם `גילת מחדש` השנה? *** איזה אירוע היית מוחק מהשנה? אירוע מסוים שאני לא רוצה לדבר עליו באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? חח אותו אירוע ממקודם איזה אירוע עשה לך טוב השנה? אממ..חברה של מישהו מאד מיוחד על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? שחזרתי לאותו אחד מקום בו הכי נהנת? כינרת אירוע שהכי השפיע עליך? שהיינו חברים אירוע שאיכזב אותך? אותו האירוע ממקודם כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? הרבה האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? לא זוכרת ניסיתם להתחיל איתו? לא הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא ממש מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? אפשר להגיד שהוא די בגד בי, או לפחות באמון שלי מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? חחחח אני רוצה לנסות דברים חדשים אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? נורא ואיום זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? משהו לא ברור אם כן, אתם אוהבים אותו? כן והוא, אוהב אתכם? כן כמה זמן אתם יחד? מסובך מאדד איך הכרתם? סתם...דרך חברים מה אתם הכי אוהבים בו? אותו מה גרם לכם לבחור דווקא בו? הלב אתם רבים? המון מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? הנשיקה הראשונה האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? כן אתם פוחדים לאבד אותו? אפשר לומר... מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? מאיפה לי אקסים: כמה אקסים יש לכם? 3 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? כן האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כן מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? רגשות געגועים זכרונות האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? אמ..אולי

הראשונה שעונה-->> מקווה :)

כללי: מהו שמך? יוליה :) תאריך לידה: 26.4 מקום מגורים: בצפון=] כמה אחים/אחיות? 2 אחיות צבע עיניים? חום צבע שיער? שחור משקל: מעל 36 ! גובה: מטר.חמישים ומשהו.... אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על גיטרהה בערך.. על מה היית רוצה לנגן? לדעת לנגן יותר טוב על גיטרה.. אתה אוהב לרקוד? לא ממש.. השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין לי! יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? רק באזניים.. התנסת בעבר בסמים? איזה? לאא ..חס וחלילה! ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לאא..!!! אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? אני לאא מעשנת.. פרטים אינטימיים: העדפה מינית: בניםם 3> כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? משהו באמצע =] עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? אפס! האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא :( איזה מגמה היית בביה"ס? מולטימדיה..=] מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? להיות זמרת! יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? לא.. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? רק שפות זה לא ממש מקצוע :) איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? קומיקאית- לא תמיד צוחקים מהבדיחות שלך! נחייה את הרגע? נחייה נחייה =] מה מתנגן עכשיו? כלום. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? עים 2 באייסיקיו! איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? רק אייסיקיו..=] מה הספקת כבר לעשות היום? לראות טלוויזיה , ללכת לבית ספר , לאכול וכל זה..ולתת מתנה למישהי שיש לה יומולדת היום=] מה עוד תספיק לעשות היום? לראות עוד טלוויזיה ולישון! ישנת טוב אתמול? לא ממש..קמתי מוקדם! תישן טוב הלילה? אני מקווה..=] כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? קומותיים.=] עונה אהובה של השנה: אביב! צבע אהוב: כתום ושחור תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שקרניםם יוו כמה שזה מעצבן! התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: אממ..לא יודעת.. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בהוליוודד... מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני שעתיים.. אכלת? לפני שעה וחצי התנשקת? מיזמןןן... התאהבת? עכשיו אני מאוהבת 3> נשבר לך הלב? לפני שנתיים :( צחקת? לפני כמה דקות.. בכית? לפני אני יודעת..שבועיים נראה לי.. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לאחותי אתמול! מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אחותי היום=] חיבקת מישהו/י? את אחותי.. היום=] עישנת? אף פעם! שתית משקה אלכוהולי? היום=] השתכרת? אף פעם.. שכבת עם מישהו/י? אף פעם! היית במועדון? מיזמןןן ממש מיזמן! לבשת חצאית? לפני כמה ימים =) קנית בגד? לפני שבוע! אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום או אתמול =] אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? היום או אתמול=] הקדישו לך שיר? אף פעם.. :( שיפרו לך את המצברוח? כל הזמן.. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אחותי הגדולה! חשבת עליו? חברה שליי התקשרת אליו? לא זוכרת.. התקשר אלייך? ויקה חברה שלי =) פגע בך? ילד שאהבתי לפני שנתיים.. שימח אותך? ילד שאהבתי לפני שנתיים =) היום: באיזו שעה התעוררת? 7 בבוקר מה/מי העיר אותך? אמא שלי מה היה הדבר הראשון שאמרת? אוףף יש בצפר! מה היה הדבר הראשון ששמעת רדיו של השכנים מה היה השיר הראשון ששמעת? לא שמעתי שיר! מה אכלת? הרבה דברים.. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לא זוכרת... מיקום כרגע: בחדר שליי חג מעודף: פסח יש חופש ארוך..=] ערוץ מועדף: יש הרבה=] מילה אהובה: אהבה.. וסבבה :) להקה אהובה: אוונסנס איזה כיתה את: ח' בדיחה שגרמה לך לצחוק: יש הרבה כאלה=] הבנאדם הכי יפה שראית: יש פולללל הפאדיחה הכי גדולה שלך: לא יודעת! הדבר הכי מטורף שעשית: חח זה סיפור ארוך! הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא זוכרת.. את חושבת שאת יפה? כן=] את חושבת שאת צבועה? לא.. את חושבת שאת קנאית? ליפעמים! את חושבת שאת קרצייה?ליפעמים.. את חושבת שאת עקשנית?מאודד! את אוהבת את עצמך? כן=) בזבזנית או חסכנית? בזבזנית..עכשיו מנסה קצת לחסוך..=] בנאדם ש: שונא/ת: חברה שלי לשעבר שרבתי איתה..אויי מעצבנת! אוהב/ת: ילדד שאני אוהבתת=] והמישפחה שליי. מתגעגע/ת אליו: ילד שאני אוהבת..לא ראיתי אותו הרבה זמן! חסר לך: ילד שאני אוהבת.. עושה לך טוב להיות איתו: הילד שאני אוהבתת=] הכי מצחיק: היציאות שליי הכי דפוק: היציאות שליי הכי מוזר: שנראה לי שפעם עניתי על השאלון הזה..חח.. הכי כיף לדבר איתו: עם חברה שלי=] איפה היית רוצה לגור בארץ? איפה שאני גרה עכשיו=] איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? לא יודעת... יש לך פלאפון? כן :) למי אתה מתקשר הכי הרבה? ההורים שליי איזה צלצול יש לך? שיר של ביונסה =] הקול הכי יפה ששמעת? של זמרות אמריקאיות איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? סתם משהו מפגר.. ושומר מסך? מסך שחור כזה.. את רוצה להיות זמרת? ברור! את רוצה להיות שחקנית? לא.. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אולי.. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כןן=] כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תלוי למי אני אומרת=] איפה את רוצה פירסינג? אני לא רוצה.. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? דבר ראשון קונה מצלמה דיגיטליתת =) מה החלום שלך? להיות זמרתת! איך חחגת את תחילת השנה? סתם עים המישפחה בבית=] ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? שיהיה לי חבר סוף סוף=] ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: לעבור בית ספר :( איזה סילבסטר הכי זכור לך? של לפני שנתיים=] איזה אדם `גילת מחדש` השנה? אף אחד איזה אירוע היית מוחק מהשנה? ריב עים חברה.. באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? בריב עים חברה שלי איזה אירוע עשה לך טוב השנה? היומולדת שליי=] על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? כלום.. מקום בו הכי נהנת? בבית=] חח.. אירוע שהכי השפיע עליך? לא יודעת אירוע שאיכזב אותך? ריב עם חברה כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? 200000 פעם! האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן.. אם כן, כמה זמן? רק כמה שבועות.. ניסיתם להתחיל איתו? לא.. הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא! התנשקתם איתו? ממש לא! האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא! מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שהוא וויתר עליי מהר מדיי ואני רצתי אחריו! מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? ביגלל חברה שליי..יווו אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? לא יודעת..כשזה יקרה אני אדע! אקסים: כמה אקסים יש לכם? 3 .. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא.. האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? לא ממש.. האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? לא! מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? לא נראה לי.. מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? סתם לב שבור! האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? ברור!

hilonet14

New member
עונה :))

כללי: מהו שמך? הילה תאריך לידה: 23.8.92 מקום מגורים: באר שבע כמה אחים/אחיות? 2 אחיות צבע עיניים? חום צבע שיער? חום משקל: 50 גובה: מטר 60 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא על מה היית רוצה לנגן? גיטרה אתה אוהב לרקוד? כן השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא התנסת בעבר בסמים? איזה? לא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא פרטים אינטימיים: העדפה מינית: גברים כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה, כמו תמיד עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? לא קיימתי האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? אממ לא יודעת :/ איזה מגמה היית בביה"ס? שנה הבאה מד"ח בעזרת השם מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? אממ אין לי יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? לא קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? פסיכולוגיה איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זונה נחייה את הרגע? כן מה מתנגן עכשיו? כלום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף אחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? אמיול ותקיית שירים מה הספקת כבר לעשות היום? היה לנו טיול היום ליד ושם מה עוד תספיק לעשות היום? לישון כנראה ישנת טוב אתמול? כן תישן טוב הלילה? כן כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית עונה אהובה של השנה: קיץ צבע אהוב: הכל תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: אממ שלום בעולם, ובלי גזענות ^^ איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בהוואי מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני כמה דקות אכלת? כנ"ל התנשקת? עדיין לא =[[ התאהבת? אממ לא מזמן נשבר לך הלב? הרבה זמן הוא לא נשבר צחקת? לפני כמה דקות בכית? אממ לא זוכרת אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני כמה שעות מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? כנ"ל חיבקת מישהו/י? לפני כמה שעות עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? לא זוכרת השתכרת? לא השתכרתי שכבת עם מישהו/י? אני בתולה! היית במועדון? לא הולכת לבשת חצאית? לא לובשת חצאיות ^^ קנית בגד? נראה לי לפני שבוע או שבועיים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לפני כמה שעות והיה את השאלה הזו כבר XD אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? כנ"ל הקדישו לך שיר? לא הקדישו, אבל לפני כמה ימים כתבו משהו בחרוזים.. כמו שיר ^^ שיפרו לך את המצברוח? היום מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו? אמא... כי אמרתי אותה אז חשבתי עליה חחח התקשרת אליו? נגה, אבל היא לא ענתה לי התקשר אלייך? ענבר פגע בך? שרון ובר, בצחוק כמובן מלחמת מכות XD שימח אותך: אחותי היום: באיזו שעה התעוררת? 5:30 היה לנו טיו ליד ושם והייתי צריכה להיות בבית ספר בשעה 6:45 מה/מי העיר אותך? שעון מעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? " יש קמתי ואני לא מרגישה עייפות!!" מה היה הדבר הראשון ששמעת? כנראה שירים מהאמפי מה היה השיר הראשון ששמעת? משהו של רובי, לא זוכרת כי היה בוקר מה אכלת?חביתה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אממ כלום מיקום כרגע: החדר שלי חג מעודף: פורים ערוץ מועדף: שיהיה ערוצי סרטים ורואלטי מילה אהובה: אהבה להקה אהובה: רד הוט צ'ילי פפרס ואוונסנס איזה כיתה את: ט' בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת... הבנאדם הכי יפה שראית: רובי
הפאדיחה הכי גדולה שלך: לא יודעת הדבר הכי מטורף שעשית: התנהגתי כמו מטורפת באוטבוס עם חברות שלי זה מספיק?! הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא משנה.. נשמור את זה לעצמי את חושבת שאת יפה? אני פסדר את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? אני יכולה להיות לפעמים XD את חושבת שאת עקשנית? לא את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? גם גם תלוי בתקופה בנאדם ש: שונא/ת: אין אוהב/ת: הרבה מתגעגע/ת אליו: חיים חסר לך: נתי עושה לך טוב להיות איתו: אור הכי מצחיק: שרון הכי דפוק: שמעון הכי מוזר: כנראה אורן הכי כיף לדבר איתו: אור ושרון איפה היית רוצה לגור בארץ? באילת איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? אריזה משפחתית XDD יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? מתקשרים אליי XD איזה צלצול יש לך? לא משנה הקול הכי יפה ששמעת? של רובי וויליאמס
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של רובי כשהייה ילד, עדיין לא נמאס לי ושומר מסך? אין לי שומר מסך את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית?לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי איזה סידרה ומה מקבלים חח אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג?לא רוצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? נותנת להורים לשלם חובות וסידורים, תורמת.. ורק אז מבזבזת :)) מה החלום שלך? אין לי חלום.. אולי למצוא אהבה? איך חחגת את תחילת השנה? אממ בבריכה עם חברים!! היה כיף ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? טיול שנתי ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: מוות איזה סילבסטר הכי זכור לך? של שנה שעברה בינתיים איזה אדם `גילת מחדש` השנה? עדי איזה אירוע היית מוחק מהשנה? אממ כנראה שכלום באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה?לא זוכרת, אבל היו כמה איזה אירוע עשה לך טוב השנה? פורים נראה לי... על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? כלום מקום בו הכי נהנת? אילת אירוע שהכי השפיע עליך? אילת אירוע שאיכזב אותך? אין כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? אני אמרת לעצמי כל בוקר XD האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? שנה ניסיתם להתחיל איתו? כן הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? כן ... לא צרפתית האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? אממ כלום מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? כי הוא לא רצה אותי... אבל עכשיו... בואו נגיד שאם אני רוצה מישהו מבין 2... נראה לי אני יכולה להשיג כל אחד מהם... אבל... לא בא לי... אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? לא איכפת לי! זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אממ לא יודעת כרגע זה מסובך, אני מתארת לעצמי עוד כמה שאלונים כאלו יהיה לי ברור יותר.. אם כן, אתם אוהבים אותו? נראה לי... זה 2... והוא, אוהב אתכם? נראה לי, אחד אוהב אותי בטוח כי הוא אמר לי.. השני רק מדבר איתי על קשר אבל לא מקיים.. ואותו אני יותר רוצה... שיט איזה תיסבוך!! כמה זמן אתם יחד? לא בא לי יותר לענות על זה :/ איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? 1 או שבקרוב 2 ? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? אם הבקרוב הזה יהיה באמת 2 אז כן... =[ האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כנראה האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כנראה... מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כן מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? לא יודעת כי זה לא בטוח!! האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? מאוד

פiצ 15

New member
../images/Emo118.gif יאללה משעמם לי.

כללי: מהו שמך? מג תאריך לידה: 28.10 מקום מגורים: מרכז. כמה אחים/אחיות? 2 בהמות צבע עיניים? שחור צבע שיער? שחור עם ראסטה כתומה. משקל: רזה מדי. גובה: לא מספיק. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על הקופסא של השוקולית. על מה היית רוצה לנגן? תופים. אתה אוהב לרקוד? לא. השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? עדיין לא. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? 8. לשון, גבה, פיטמה, הליקס, 3 לובים [אחד מורחב ל3] וטראגוס. התנסת בעבר בסמים? איזה? כן. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? כן, מתי שבאלי..לפעמים כזה ומתי שיש. פרטים אינטימיים: העדפה מינית: חיות. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? תלוי עם מי. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 46834684...נראלי. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא :/ איזה מגמה היית בביה"ס? אני עדיין, תקשורת מצולמת..קולנוע קיצור. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? טחח יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? לא עולה לי כרגע. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא. מה שאני רוצה לדעת אני אדע :]] איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? פרסומאית ^^ נחייה את הרגע? בטח. מה מתנגן עכשיו? חמי רודנר ושליחי הבלוז - בואי ניפרד. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? וינאמפ, מסנ. מה הספקת כבר לעשות היום? חדר עריכה#$%@# מה עוד תספיק לעשות היום? לישון. ישנת טוב אתמול? לא. נופר הציקה לי באסמסים. תישן טוב הלילה? לא. נופר תמשיך להציק לי :]] כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי וקומותיים. עונה אהובה של השנה: סתיו צבע אהוב: עוף וויט, סגול חציל, חום ג'וק. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אטימות. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: טחח איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? מתחת לבית שלה. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום. אכלת? לפני כמה שעות טובות. התנשקת? בדיוק לפני יממה. אח זה היה טעים :> התאהבת? שנה. נשבר לך הלב? הוא תמיד היה שבור נו. סתם P: שנה צחקת? עכשיו בכית? המון זמן. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? ווי, לא זוכרת כבר. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום. חיבקת מישהו/י? היום עישנת? אתמול. שתית משקה אלכוהולי? מזמן. השתכרת? מזמן. שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון? חודש? לבשת חצאית? אפעם@%#^ קנית בגד? מזמן. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? ^^ אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? ^^ הקדישו לך שיר? שלשום? שיפרו לך את המצברוח? היא תמיד למעלה. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? דוד שלי. חשבת עליו? היא. התקשרת אליו? אמא התקשר אלייך? אמא D: פגע בך? אקסית. >< שימח אותך? ווי, מיתר, עדן, גל וחן D: מטומטמות!! בחיי. היום: באיזו שעה התעוררת? בבוקר. 8 מה/מי העיר אותך? שעון מעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? כוסעומו, אני רוצה לישון עוד. מה היה הדבר הראשון ששמעת? השעון? מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת. בטח הצפירה מה אכלת? סנוודיץ איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? בה. מיקום כרגע: חדר. חג מעודף: פורים, שבועות ערוץ מועדף: VOD מילה אהובה: ונדליזם להקה אהובה: יש כמה איזה כיתה את: טכנית - י"א. מנטלית - א'. בדיחה שגרמה לך לצחוק: טחח הבנאדם הכי יפה שראית: עפר שכטר. הפאדיחה הכי גדולה שלך: לא באלי. הדבר הכי מטורף שעשית: סקס. D: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: אנלא אומרת דברים, אני מבצעת אותם. את חושבת שאת יפה? כן את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? תלוי. את חושבת שאת קרצייה? לפעמים! את חושבת שאת עקשנית? מאוד את אוהבת את עצמך? יותר מדי בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: לא שונאת אוהב/ת: לא אוהבת מתגעגע/ת אליו: היא. חסר לך: אבא. עושה לך טוב להיות איתו: חח חברות. הכי מצחיק: שחף ואמנון הכי דפוק: שחף!!!! הכי מוזר: נופר P: הכי כיף לדבר איתו: שקד איפה היית רוצה לגור בארץ? בבית של פיסטוק איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? קרובים קרובים יש לך פלאפון? כן תרשמו..05476.. למי אתה מתקשר הכי הרבה? לאמא איזה צלצול יש לך? של מלך האריות. הקול הכי יפה ששמעת? המ, לאדעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? שלי. ושומר מסך? אין את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא חובה. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? כן למה לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? איפה שאני רוצה, ישלי :]] אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? הרבה. תאמינו לי מה החלום שלך? להיות מאושרת? איך חחגת את תחילת השנה? ישנתי ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? לא מצפה לכלום מהעולם הזה. ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: כלום. איזה סילבסטר הכי זכור לך? מילניום כמובן. איזה אדם `גילת מחדש` השנה? דניאל
איזה אירוע היית מוחק מהשנה? וווי, לאדעת מה נפלתם עליי עכשיו אתם >< באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? $%^#$^$@# איזה אירוע עשה לך טוב השנה? ששש על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? איףף מקום בו הכי נהנת? מה, בומבמלה. אירוע שהכי השפיע עליך? כלום. אירוע שאיכזב אותך? כלום כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? שש האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? לא. אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא בדיוק. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? בגידה? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? חחחחחחחח כי אני מטומטמת. אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? באסה. זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? דיי נו. לא :/ אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? 3. מספיק#$%@#$ האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? איף איכס. כן האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? לאלאלאלאלאאל מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? מפתאום חס ושלום. מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? כלום. תודה לאל האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? אוי אברוך, רק זה מה שאני צכה עכשיו

hilonet14

New member
כן זה מתחיל להמאס

ששאלות חוזרות על עצמן כל הזמן חחח אבל לא נורא...! XD

דנטל

New member
בגלל זה אני מביאה קישורים

אין לי תמיד כח לענות שוב על אותו שאלון, אז מזל שאפשר להביא קישורים
.

anna the best

New member
עונה

כללי: מהו שמך? אנה תאריך לידה: 5.6.1991 מקום מגורים: פ"ת כמה אחים/אחיות? 1 צבע עיניים?חום צבע שיער? חום משקל: 50 גובה: 1.50 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא על מה היית רוצה לנגן? לא יודעת... אתה אוהב לרקוד? כן... בערך.. או שלא השחטה עצמית: ציפורניים יש לך קעקועים? לא אם כן, כמה ושל מה? ---- יש לך פירסינג?לא אם כן, כמה ואיפה? ---- התנסת בעבר בסמים? לא איזה? ----- ניסית להתאבד פעם?לא אם כן מתי ולמה? --- אתה מעשן? לא אם כן כמה בערך ביום? --- פרטים אינטימיים: העדפה מינית: ???? כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? לא משנה העיקר משו עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? סוציו'+פסיכו' וערבית מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? לא יודעת יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? ספרדית קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא זוכרת בטח יש מלא..... איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? לא יודעת נחייה את הרגע? כה מה מתנגן עכשיו? כלום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אמא שלי שמציקה לי עכשו איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? אמויל, נענע, ו-2 תיקיות מה הספקת כבר לעשות היום? לבדוק אם יש שביתה, לאכול מה עוד תספיק לעשות היום? הרבה ישנת טוב אתמול? בערך... תישן טוב הלילה? כן כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי או קומתיים... בעצם קומטיים אני אצטרך לישון עם אח שלי- אז לא. עונה אהובה של השנה: חורף צבע אהוב: כחול תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: גזענות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שלום, ולהפוך את העולם לנקי יותר. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בצפון\ת"א מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול אכלת? לפני חצי שעה התנשקת? --- התאהבת עכשו עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? במסיבת סילךבסטר, 2 לגימות השתכרת? ---- שכבת עם מישהו/י? ----- היית במועדון? ----- לבשת חצאית? בפורים- חצאית מיני קנית בגד? לפני פורים הקדישו לך שיר? אף פעם שיפרו לך את המצברוח? לא זוכרת מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא שלי חשבת עליו? ברק התקשרת אליו? חברה שלי התקשר אלייך? כנל פגע בך?--- שימח אותך?---- היום: באיזו שעה התעוררת? 7:02 מה/מי העיר אותך? אמא שלי מה היה הדבר הראשון שאמרת? אני הולכת לבדוק אם יש שביתה מה היה הדבר הראשון ששמעת? לא זוכרת מה היה השיר הראשון ששמעת? מתי? היום? אין מה אכלת? שמנת חמוצה עם קקאו איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שיט! איזה בצפר חרא!!!! מיקום כרגע: מטבח\מחשב חג מעודף: אין ערוץ מועדף: ויוה מילה אהובה: ---- להקה אהובה: ---- איזה כיתה את: י' מוגברת בדיחה שגרמה לך לצחוק: ----- הבנאדם הכי יפה שראית: לא יודעת איך קוראים לו. הפאדיחה הכי גדולה שלך: היו המוןןןןןן הדבר הכי מטורף שעשית: כנל הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: ------ את חושבת שאת יפה? כן את חושבת שאת צבועה?לא את חושבת שאת קנאית?לא את חושבת שאת קרצייה?לא את חושבת שאת עקשנית?ככה ככה את אוהבת את עצמך? ככה כהכה בזבזנית או חסכנית? חסכנית ביותר בנאדם ש: שונא/ת: ---- אוהב/ת: ברק מתגעגע/ת אליו:ברק חסר לך: ברק עושה לך טוב להיות איתו: ברק הכי מצחיק: ברק הכי דפוק:ברק הכי מוזר:ברק (וגם אני) הכי כיף לדבר איתו: שרית איפה היית רוצה לגור בארץ? ^ איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת?הפיג'מות... דרדסים יש לך פלאפון?כה למי אתה מתקשר הכי הרבה? הורים איזה צלצול יש לך?רגיל הקול הכי יפה ששמעת? חברה מהכיתה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ????? ושומר מסך? טבע... משו מכוער את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית?אולי אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כה כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? חוסכת לטיול אחרי צבא,ף אוניברסיטה, תרומות וביזבוזים. איך חחגת את תחילת השנה? לא חגגתי ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? בגרויות+להתחיל לעבוד סופסוף ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: בגרויות איזה סילבסטר הכי זכור לך? השנה, מןם הסתם איזה אדם `גילת מחדש` השנה? כמה איזה אירוע היית מוחק מהשנה? ריבים באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? הרבה

נועם 4

New member
עונה ../images/Emo170.gif../images/Emo14.gif../images/Emo223.gif

כללי: מהו שמך? נועם תאריך לידה: 2.3 מקום מגורים: מרכז כמה אחים/אחיות? 2 צבע עיניים? חום דבש צבע שיער? חום משקל: - - גובה: 1.55 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא על מה היית רוצה לנגן? אני לא רוצה לנגן אתה אוהב לרקוד? כן!! זה החיים שליייייי
השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? באוזניים... התנסת בעבר בסמים? איזה? לא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא פרטים אינטימיים: העדפה מינית: בנים
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? אין לנו מגמות.. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? לא יודעת יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? ריקוד קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מנקה נחייה את הרגע? כן מה מתנגן עכשיו? lie abut us עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 1 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? כן מה הספקת כבר לעשות היום? לקום ולאכול ארוחת בוקר מה עוד תספיק לעשות היום? יש לי חוג.. ישנת טוב אתמול? כן תישן טוב הלילה? כן כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית עונה אהובה של השנה: אביב צבע אהוב: ורוד, לבן, אדום, חום ושחור תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: קנאים ושקרנים התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שאני יצליח במה שאני ירצה ושהמשפחה שלי תהיה תמיד מאושרת איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? אמריקה מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול אכלת? היום התאהבת? לפני כמה שבועות נשבר לך הלב? לפני כמה שבועות צחקת? אתמול בכית? שבוע שעבר אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא זוכרת מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אתמול חיבקת מישהו/י? אתמול עישנת? מזמן אבל רק שאיפה אחת מהנרגילה שתית משקה אלכוהולי? יום שישי השתכרת? פסח שכבת עם מישהו/י? אפעם היית במועדון? אפעם (לא מרשים לי ....) לבשת חצאית? בקיץ קנית בגד? פסח אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא יודעת הקדישו לך שיר? אפעם שיפרו לך את המצברוח? הרבה פעמים אבל אני לא זוכרת מתי מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? סבתא חשבת עליו? חברה שלי התקשרת אליו? חברה שלי התקשר אלייך? חברה שלי פגע בך? ילד מהכיתה שימח אותך? חברה היום: באיזו שעה התעוררת? 6:30.. לא ידעתי שיש שביתהההההה מה/מי העיר אותך? אפחד מה היה הדבר הראשון שאמרת? "יש היום שביתה?" מה היה הדבר הראשון ששמעת? לא יודעת מה היה השיר הראשון ששמעת? הבוקר יאיר- שירה גבריאלוב מה אכלת? כריות איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לא יודעת מיקום כרגע: בית-חדר עבודה חג מעודף:פסח ופורים ערוץ מועדף: לא יודעת מילה אהובה: נשמאמי להקה אהובה: פוסיקאט דולז איזה כיתה את: ז בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא יודעת הבנאדם הכי יפה שראית: ילד מכיתה ח'! מהמםםםם הפאדיחה הכי גדולה שלך: - - הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא יודעת את חושבת שאת יפה? קצת את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לא את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? קצת בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: ילד מהכיתה אוהב/ת: חברות, משפחה מתגעגע/ת אליו: חברה שלי שעכשיו באמריקה חסר לך: הרבה אנשים עושה לך טוב להיות איתו: חברים הכי מצחיק: החברה המתוקה שלייי הכי דפוק: ילד מהכיתה הכי מוזר: ילד מהכיתה הכי כיף לדבר איתו: חברות איפה היית רוצה לגור בארץ? איפה שאני גרה עכשיו איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? ---- יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברות איזה צלצול יש לך? כל פעם אחר הקול הכי יפה ששמעת? לא יודעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? סופיה בואולטה המושלמת ושומר מסך? אין את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי איזה אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? בפופיק אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? יוצאת לשופינג מטורף! מה החלום שלך? להיות רקנית איך חחגת את תחילת השנה? לא חגגתי ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? טיסה ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: שיקרה משו רע לאנשים שאני אוהבת או מכירה איזה סילבסטר הכי זכור לך? - - איזה אדם `גילת מחדש` השנה? אין איזה אירוע היית מוחק מהשנה? כל מיני באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? לא יודעת איזה אירוע עשה לך טוב השנה? לא יודעת על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? כל מיני מקום בו הכי נהנת? בית וקניון אירוע שהכי השפיע עליך? לא יודעת אירוע שאיכזב אותך? לא יודעת כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? נראה לי מיליוןןןן האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? הרבה ניסיתם להתחיל איתו? לא הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שלא אהב אותי.. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? יש הרבה סיבות אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? הייתי בשוק זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? - - והוא, אוהב אתכם? - - כמה זמן אתם יחד? - - איך הכרתם? - - מה אתם הכי אוהבים בו? - - מה גרם לכם לבחור דווקא בו? - - אתם רבים? - - מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? - - האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? - - אתם פוחדים לאבד אותו? - - מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? - - אקסים: כמה אקסים יש לכם? 1 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? לא האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כן מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? כלום האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? לא יום טוב לכם...

fireyes

New member
שירוש'!!!-עונה על חצי בערך..

כללי: מהו שמך?איזבל תאריך לידה:13.11 מקום מגורים:פה כמה אחים/אחיות?3 צבע עיניים:חום צבע שיער?חום משקל: גובה:נו מה נסגר?בדיקות בריאות? אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?על העצבים על מה היית רוצה לנגן?על כל מה שלא זז!! אתה אוהב לרקוד?ניין(לא...) השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?
יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?
היה...
התנסת בעבר בסמים? איזה?
ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?
אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?
פרטים אינטימיים: העדפה מינית: נורמלית...בנים.. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?יציבות! עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?נייט איזה מגמה היית בביה"ס?למה הייתי?הבצפר נשרף?? מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?הגשמה עצמית יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו?אכן כן
קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?אכן כן איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?למכור משו-זה מעייף... נחייה את הרגע?ברור,וגם את אלו שאחריו מה מתנגן עכשיו?מרתון של רוקסט עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?11 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?מדיה מה הספקת כבר לעשות היום?ישנתי! מה עוד תספיק לעשות היום?ללמוד למבחן ישנת טוב אתמול?כן,תודה על ההתעניינות.. תישן טוב הלילה?אולי כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?זוגית עונה אהובה של השנה: חורף צבע אהוב:כחול על כל גווניו תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:צביעות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:להצליח איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?בצפון הארץ..או בפריז מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?אתמול אכלת?כנ"ל התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב?- צחקת?אתמול בכית?כנ"ל אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?לפני יומיים מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?כנ"ל חיבקת מישהו/י? אתמול עישנת?- שתית משקה אלכוהולי?יום שישי השתכרת?- שכבת עם מישהו/י?- היית במועדון?- לבשת חצאית?- קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?.. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?לפי יומיים הקדישו לך שיר?אתמול שיפרו לך את המצברוח:אתמול ניסו.. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אמא חשבת עליו? התקשרת אליו?חברה שלי התקשר אלייך?ידיד שלי פגע בך?אהמ...הרבה שימח אותך?חברה שלי היום: באיזו שעה התעוררת?12:30 מה/מי העיר אותך?החוםםם חן לי!!!

לאיור

New member
../images/Emo3.gifוואו ארוך.. חלק א'

כללי: מהו שמך? ליאור תאריך לידה: 15.1.92 מקום מגורים:פ"ת כמה אחים/אחיות? אח אחד בן 19 צבע עיניים? חום צבע שיער?חום כהה משקל:39\40 גובה:163 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?גיטרה על מה היית רוצה לנגן? תופים אתה אוהב לרקוד? לפעמים השחטה עצמית: [אני לא משחיטה את עצמי לצערי חחח...] יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? הלוואי והיו יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? אין ואני מתה שיהיה לי בלשון התנסת בעבר בסמים? איזה? לא, ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא ניסיתי אבל חשבתי =\ אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? מידיי פעם פרטים אינטימיים: העדפה מינית: סטרייטית כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה.. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? אף אחד האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא.. איזה מגמה היית בביה"ס? אני עדדין בבצפר, ואני ניראה לי הולכת למוזיקה מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? ואווו להיות על במה ולנגן את השירים שלי
יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? כן קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? אמ.. כן איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זונה נחייה את הרגע? כן מה מתנגן עכשיו? לב מפלסטיק- שייגעצ
עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף אחד, המסן שלי עושה לי בעיות ולא מתחבר לי =\ איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? פנקס רשימות מה הספקת כבר לעשות היום? להיות אצל הספר =] מה עוד תספיק לעשות היום? ללמוד למבחן להיות בשיעור פרטי, ולנגן ישנת טוב אתמול? לאאא [רק 5 שעות] תישן טוב הלילה? מאוד מקווה כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגיתת=] אני אוהבת להתפרס עונה אהובה של השנה: חורףף.. צבע אהוב: שחור אפור תכלת אדום תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: זיזול, שחצן ואיגואיסטיות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שאני אצליח לממש את כל החלומות שלי איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בהוואי או משהו כזה

לאיור

New member
חלק ב'

מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני שעה אכלת? הרגע התנשקת? מ... דיי הרבה זמן התאהבת? אחח.. כרגע =] נשבר לך הלב? בתקופה האחרונה צחקת? עכשיו
בכית? אתמול
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום חיבקת מישהו/י? אתהספר חחח.. עישנת? יותר מידיי זמן, שעה, חחח סתם אמ.. לפני איזה 5 ימים שתית משקה אלכוהולי? בימים האחרונים השתכרת? הרבה זמן שכבת עם מישהו/י? אף פעם היית במועדון? לפני 3 שבועות בערך לבשת חצאית? חחח כשהייתי קטנה קנית בגד? לפני כמה ימים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לפני כמה ימים הקדישו לך שיר? וואו, הרבה זמן שיפרו לך את המצברוח? כל הזמן אחרת ממזמן הייתי בקנטים חח מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא שלי חשבת עליו? עידן ויובל התקשרת אליו? מאיה התקשר אלייך? ניצן פגע בך? מאיה שימח אותך?מאיה היום: באיזו שעה התעוררת? 7:35 מה/מי העיר אותך? הודעה של חברה שלי , שכחתי לשים שעון מעורר =\ מה היה הדבר הראשון שאמרת? פאאאאאאאאאאאק מה היה הדבר הראשון ששמעת? צליל של ההודעה, מה היה השיר הראשון ששמעת? וואוו לא היה לי זמן אפילו להדליק ת'מערכת מה אכלת? מרק, סנדוויץ' קליק ועוד איזה שוקולד קטן, אה. וכריות וניל איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שאני חייבת חייבת חייבת לראות אותוו מיקום כרגע: חדר משפחה? איזור לא מוגדר, מול החדר שלי חג מעודף: פסח חנוכה וסוכות, כ"כ הרבה חופש , זה מצוין ערוץ מועדף: 24,7,22 מילה אהובה: או מי גאד, מילה של פקאצות אבל היא יוצאת לי מתוך אינסטינקט[?] להקה אהובה: שייגעצ RHCP איזה כיתה את: ט' בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת חח .. הבנאדם הכי יפה שראית: עידןןןןןן =] יובל ופיטר הפאדיחה הכי גדולה שלך: יותר מידיי הדבר הכי מטורף שעשית: לא עשיתי דבר מטורף עד כדי כך הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:חחחחחחחח את חושבת שאת יפה? בערך את חושבת שאת צבועה? לאא את חושבת שאת קנאית? לפעמים את חושבת שאת קרצייה? כשאני רוצה חח את חושבת שאת עקשנית? כןן!! את אוהבת את עצמך? בערך בזבזנית או חסכנית? בזבזנית למרות שבזמן האחרון אני חוסכת =] בנאדם ש: שונא/ת: יש יותר מידיי, הראשונה מיכל אמדורסקי אוהב/ת: עידן החתיך שלי , יובל ופיטר מתגעגע/ת אליו: יובלל חסר לך: אח שלי [בצבא] עושה לך טוב להיות איתו: מאיה הכי מצחיק: מאיה ויובל הכי דפוק: רוני סופרסטאר הכי מוזר:מאי הכי כיף לדבר איתו: דוד שלי-ציון ומאיה איפה היית רוצה לגור בארץ? בת"א- אי אפשר להשתעמם שם לרגע איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? בלינקי ביל יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא ומאיה איזה צלצול יש לך? זה הולך לפי קבוצות מתקשרים הקול הכי יפה ששמעת? עידן איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של ישייגעצ מאיזה הופעה ושומר מסך? של המחשב חח את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? כן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא ניראה לי אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן =] כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? ברור איפה את רוצה פירסינג?לשווון ובשפה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קודם כל עושה רשימה של כל הדברים שאני רוצה =] [וזה ארוך] מה החלום שלך? להיות גיטריסטיתת בלהקה מצליחה איך חחגת את תחילת השנה? סתם עם חברים ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? הופעות הופעות הופעות ולראות אותו ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: כיישלון איזה סילבסטר הכי זכור לך? של כיתה ז' איזה אדם `גילת מחדש` השנה? חברהשלי, גיליתי שהיא מסריחה כמו הפח זבל הירוק שיש לי בחוץ איזה אירוע היית מוחק מהשנה? יותר מידיי אירועים באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? עכשיו, אני על סף איזה אירוע עשה לך טוב השנה? הופעות למיניהן על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? לא ניגנתי מספיק מקום בו הכי נהנת? הופעות.. אני מכורה אירוע שהכי השפיע עליך? ממ.. לא זוכרת אירוע שאיכזב אותך? יותר מידיי כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? כל יום!!!!!! האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? לצערי , אם כן, כמה זמן? שנתיים בערך ניסיתם להתחיל איתו? בערך הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? בערך התנשקתם איתו? זה היה כ"כ קרוב האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?כן מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? יחס מגעיייייייייייייל מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? או ויי, חברה שלי ששמה עלי זין עכשיו אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? היה בא לי למות והייתי מרגישה הפסד כ"כ גדול זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? [לא, אבל נשתף פעולה] כן, הגיטרה שלי אם כן, אתם אוהבים אותו? מאווד והוא, אוהב אתכם? אני מקווה כמה זמן אתם יחד? כמה חודשים, היא חדשה איך הכרתם? בחנות כלי ז_ר [איסור פירסום חח] מה אתם הכי אוהבים בו? את מיתר e מה גרם לכם לבחור דווקא בו? הצליל שלה אתם רבים? כן, היא כל הזמן צועקת עלי מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? הופעה מול המשפחה חחח האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? כמעט היא הלכה לעולמה במדרון תלול של מדרגות אתם פוחדים לאבד אותו? מאווד מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? לא הרבה האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? בערך האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? לא האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? לא ממש מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? לא מסתדר לי כ"כ אבל שיהיה מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? הכל האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?לא ואוווווווו זה היה ארוך ומתיש

not normal one

New member
או, זה יעסיק אותי להרבה זמן! :]

כללי: מהו שמך? יובל תאריך לידה: 2.6 מקום מגורים: חור קטן באזור השרון כמה אחים/אחיות? אחת גדולה, אחד גדול ואחד קטן צבע עיניים? כחול :] צבע שיער? חום משקל: לא יודעת
אבל זה בטח לא הרבה
גובה: נראה לי ש1.70 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? פסנתר על מה היית רוצה לנגן? לא יודעת אתה אוהב לרקוד? קצת השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא התנסת בעבר בסמים? איזה? לא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא פרטים אינטימיים: העדפה מינית:
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? לא עקרוני עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? מה היית? אני עדיין שם!! מוזיקה ביולוגיה מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? אין משהו קיצוני יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? מה? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? עיצוב איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מנקה רחובות נחייה את הרגע? ודאי! :] מה מתנגן עכשיו? אוטומוביל והזיופים של אח שלי מהשיעור גיטרה. שילוב מהמם :| עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 0 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מדייה פלייר, אמיול, האימייל והמסנג'ר מה הספקת כבר לעשות היום? לראות אפקט הפרפר, לדבר עם אנשים, להכין ארוחת צוהוריים ולאכול אותה ולראות טלוויזיה מה עוד תספיק לעשות היום? שאלה טובה ישנת טוב אתמול? יאפ תישן טוב הלילה? נקווה כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי עונה אהובה של השנה: חורף צבע אהוב: אין כרגע תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: חשות יתר ורוע התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: לא יודעת איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בהרצליה או תל אביב מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול אכלת? לפני כמה דקות התנשקת?
התאהבת? אוי, מזמן... נשבר לך הלב? מזמן... צחקת? היום מתישהו בכית? מזמן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא זוכרת
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לא זוכרת
חיבקת מישהו/י? אתמול עישנת? שהייתי בת 4
שתית משקה אלכוהולי? לא זוכרת השתכרת? נוור שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון? לא זוכרת לבשת חצאית? בקיץ קנית בגד? בפסח אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היה את השאלה הזאת כבר! אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? כל פעם שאמרתי התכוונתי! הקדישו לך שיר? לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח? בפסח
מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו? לא זוכרת התקשרת אליו? אמא התקשר אלייך? לא זוכרת פגע בך? לא זוכרת שימח אותך? ידידי היקר :] היום: באיזו שעה התעוררת? 10 בערך מה/מי העיר אותך? השעון הביולוגי
מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקר טוב? מה היה הדבר הראשון ששמעת אבא אומר משהו, לא זוכרת מה מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת מה אכלת? ברנפלקס עם חלב איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לא זוכרת מיקום כרגע: לי המחשב, דא
חג מעודף: פסח ערוץ מועדף: יס סטרס 1 מילה אהובה: להקה אהובה: איזה כיתה את: י בדיחה שגרמה לך לצחוק: אין לי כח לכתוב אותה |חבול הבנאדם הכי יפה שראית:לא יודעת הפאדיחה הכי גדולה שלך: אין
הדבר הכי מטורף שעשית: לא זוכרת הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: האאאאאאאאאאא
את חושבת שאת יפה? נגיד ש את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לא את חושבת שאת קרצייה? לפעמים את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? דיי בזבזנית או חסכנית? חסכנית בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: אוו יש הרבה חסר לך: כנ"ל עושה לך טוב להיות איתו: לא חסר :] הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: איפה היית רוצה לגור בארץ? לא היה את זה כבר? :0 איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? דר הדוור :] יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא יודעת איזה צלצול יש לך? גוני באאאא זה משמחחחחח הקול הכי יפה ששמעת? הא? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? שארק טיל
ושומר מסך? שחור את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי איזה אמרו לך פעם שאוהבים אותך? ודאי כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מה זה מוצאת? איך אפשר למצוא? אם הייתי מוצאת הייתי מחזירה
מה החלום שלך? לא יודעת איך חחגת את תחילת השנה? ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: איזה סילבסטר הכי זכור לך? איזה אדם `גילת מחדש` השנה? איזה אירוע היית מוחק מהשנה? באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? איזה אירוע עשה לך טוב השנה? על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? מקום בו הכי נהנת? אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?

coullette

New member
איזה אורך

כללי: מהו שמך? דפנה תאריך לידה: מקום מגורים: מרכז כמה אחים/אחיות? 1 צבע עיניים? ירוק צבע שיער? חום משקל: בעע גובה: 1.68 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה על מה היית רוצה לנגן? פסנתר אתה אוהב לרקוד? כן השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? היה,באוזן התנסת בעבר בסמים? איזה? לא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לפעמים פרטים אינטימיים: העדפה מינית: זכרים כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? ביו' מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? גיטריסטית יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? שפות קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? כן איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? לאסוף חרא של פילים בתאילנד נחייה את הרגע? כן מה מתנגן עכשיו? cream-sunshine of your love עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף אחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מדיה פלייר,מסנג'ר מה הספקת כבר לעשות היום? כלום מה עוד תספיק לעשות היום? ללכת להצגה ישנת טוב אתמול? כן תישן טוב הלילה? כן כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית עונה אהובה של השנה: חורף צבע אהוב: חום-קקה תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שמתעלמים ממני התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: לצאת מהחרא שאני שרויה בו איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בכל מקום מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול אכלת? לפני שעה-שעתייים התנשקת? ביום חמישי התאהבת? מזמן נשבר לך הלב? המון פעמים צחקת? אתמול בכית? לא זוכרת אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני שנתיים מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? כנ"ל חיבקת מישהו/י? היום עישנת? יום שבת נראה לי שתית משקה אלכוהולי? יום חמישי...ויסקי יאם יאם השתכרת? יום חמישי חח שכבת עם מישהו/י? לא מגלה היית במועדון? לא זוכרת לבשת חצאית? כנל קנית בגד? יום שישי/שבת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? שאלתם כבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? מעולם לא שיפרו לך את המצברוח? יום חמישי מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אבא חשבת עליו? הרבה אנשים התקשרת אליו? חברים התקשר אלייך? בעע פגע בך? עמית שימח אותך? כל מיני אנשים היום: באיזו שעה התעוררת? פעם אחת ב-11 ופעם שניה ב-1 מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? הולי קראפ מה היה הדבר הראשון ששמעת צלצול פלאפון מה היה השיר הראשון ששמעת? עע מה אכלת? טוסט איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? סמינריון מיקום כרגע: בית חג מעודף: פורים ערוץ מועדף: ביפ מילה אהובה: סעמק להקה אהובה: יש הרבה איזה כיתה את: בדיחה שגרמה לך לצחוק: "מי רצה קאלה" הבנאדם הכי יפה שראית: בר רפאלי? הפאדיחה הכי גדולה שלך: הממ הדבר הכי מטורף שעשית: עשיתי הרבה הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא יודעת את חושבת שאת יפה? אה... את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? כן את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית? תלוי בנאדם ש: שונא/ת: כרגע עמית.בעצם אני אפילו לא שונאת אותו.סתם חושבת שהוא אדיוט. אוהב/ת: חברים מתגעגע/ת אליו: יוכי,ליאור חסר לך: חבר עושה לך טוב להיות איתו: יוכי הכי מצחיק: מישה הכי דפוק: אני הכי מוזר: אני הכי כיף לדבר איתו: יוכי איפה היית רוצה לגור בארץ? תל אביב/מושב נידח איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? בוב ובובט יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברים איזה צלצול יש לך? smoke on the water הקול הכי יפה ששמעת? הממ איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אין ושומר מסך? אין את רוצה להיות זמרת? חח ברור אבל אם הקול שלי אין מצב את רוצה להיות שחקנית? כן למה לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? לפעמים איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? שאלה טובה מה החלום שלך? סתם להיות מאושרת איך חחגת את תחילת השנה? לא חגגתי ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? לעזוב תבית ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: ג'וקים איזה סילבסטר הכי זכור לך? לא זוכרת אף אחד.הכל מבולבל איזה אדם `גילת מחדש` השנה? התכוונת "גילית". הממ יש הרבה. איזה אירוע היית מוחק מהשנה? המון באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? כמעט כל יום איזה אירוע עשה לך טוב השנה? להגיש את העבודה האחרונה על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? כלום מקום בו הכי נהנת? יערות הכרמל אירוע שהכי השפיע עליך? בלע אירוע שאיכזב אותך? עמית.באילת.סיי נו מור. כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? אוהו האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כה אם כן, כמה זמן? המון ניסיתם להתחיל איתו? כן הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? כנראה שלא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? די נו מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? פחד אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? חרא זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? לא מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? לא מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? הכל האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? כן.

../images/Emo12.gif אמא איזה ארוךךך

כללי: מהו שמך? אור תאריך לידה: 29.8 מקום מגורים: רמת גן כמה אחים/אחיות? 1 צבע עיניים? חום צבע שיער? שחור משקל: פחח
גובה: לע דעת .. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? פעם ניגנתי על אורגן עכשיו לע .. על מה היית רוצה לנגן? גיטרהה אתה אוהב לרקוד? לע ממש השחטה עצמית: XBBB השחטה עצמית עלק
XBBBBBBB יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? חס וחלילה יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לע התנסת בעבר בסמים? איזה? חס ושלום ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לע אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? חס וחסה
פרטים אינטימיים: העדפה מינית: זכרים
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה
עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? חח מה זה הכניסה לפרטיותת הזאתת .. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כע
איזה מגמה היית בביה"ס? חשבונאות .. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? בנתיים אין .. להרוויח הרבה כסף כמו כולם
יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? אממ מחשב? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? אממ רציתי פסיכולוגיה כי כולם אומרים לי שמתאים לי להיות פסיכולוגית
איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? אממ תלוי במה .. נחייה את הרגע? חח זה שאלה? XB מה מתנגן עכשיו? כלום .. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אפחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? אייסי ומסן מה הספקת כבר לעשות היום? לעבוד
מה עוד תספיק לעשות היום? כלום כנראה XB ישנת טוב אתמול? לע
תישן טוב הלילה? אני מקווה .. כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד וחצי עונה אהובה של השנה: אביב צבע אהוב: שחור וורוד תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: כפיות טובה התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להצליח איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בבית
מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום
אכלת? לפני שעתיים התנשקת? לע עיניינכם
התאהבת? עכשיו
נשבר לך הלב? פוווו לפני מלא שנים .. צחקת? לפני כמה שעות בכית? אממ לפני שבוע? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? כע
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? כע
חיבקת מישהו/י? כע עישנת? לע שתית משקה אלכוהולי? כע השתכרת? כע שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון? כע לבשת חצאית? כע קנית בגד? כע אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? XBB הרגע שאלו למעלה .. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? כעע הקדישו לך שיר? אממ בתחילת שנה
שיפרו לך את המצברוח? חח תמיד משפרים לי .. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אח שלי חשבת עליו? חבר שלי התקשרת אליו? אממממ לע זוכרת התקשר אלייך? מישהי פגע בך? אממממ אפחד שימח אותך? חח הרבה היום: באיזו שעה התעוררת? 7 .. ואז חזרתי לישון וקמתי ב 12
מה/מי העיר אותך? שעון מעורר .. ואמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? יש שביתה היום? XB מה היה הדבר הראשון ששמעת? חדשות .. אם יש שביתה מה היה השיר הראשון ששמעת? אממ בזמן האחרון אין לי זמן לשירים מה אכלת? אממ אורז ושיפודים איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? העיניין של השביתה .. מיקום כרגע: בית .. סלון .. מול המחשב .. XB חג מעודף: אמממ פסח .. כי החופש ארוך ערוץ מועדף: 22 <אין לי כבלים> מילה אהובה: אממ
להקה אהובה: אוונסנס, מי כימיקל רומנס ועוד .. איזה כיתה את: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: שאמא שלי אמרה לי היום את באה לעשות בדיקות דם
הרגה אותי מצחוק
XBBB הבנאדם הכי יפה שראית: אממ
הפאדיחה הכי גדולה שלך: קרו הרבה אני לא זוכרת הדבר הכי מטורף שעשית: אמממ בנג'י
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: אממ לע דעת .. את חושבת שאת יפה? לע .. את חושבת שאת צבועה? חס וחלילה את חושבת שאת קנאית? כע
לפעמים את חושבת שאת קרצייה? לע את חושבת שאת עקשנית? כע כשאני ממש רוצה משו את אוהבת את עצמך? אממ לא ברמות של פאקצה וזה .. שאני מאוהבת בעצמי או שמה טונות של איפור .. ממש לא בזבזנית או חסכנית? אמממ הייתי חסכנית עכשיו אני בזבזנית

חלק 2

בנאדם ש: שונא/ת: אין .. אוהב/ת: מלאא מתגעגע/ת אליו: חבריקו
וחברה שלי שבחו"ל .. חסר לך: חברות מאשדוד עושה לך טוב להיות איתו: חבריקו
הכי מצחיק: אח שלי
הכי דפוק: אח שלי XB הכי מוזר: אח שלי
הכי כיף לדבר איתו: אח שלי XB <איזה גיוון XBBB> וחברה שלי
איפה היית רוצה לגור בארץ? בבית שאני עכשיו .. שונאת לעבור דירה .. איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? השבט .. אממ עוד מלא הייתי רואה אני כבר לא זוכרת .. יש לך פלאפון? כע למי אתה מתקשר הכי הרבה? לאפחד
כולם מתקשרים אלי
איזה צלצול יש לך? אממ אני כבר לא זוכרת כי רוב הזמן הוא על רטט
הקול הכי יפה ששמעת? אממ הרבה .. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה שלי שחברה שלי עיצבה לי מה זה חמוד
ושומר מסך? אממ שחור עם כתוביות
ולע משנה מה כתוב
את רוצה להיות זמרת? עם הקול שלי? XBBBBBB לע את רוצה להיות שחקנית? אממ אולי .. אבל אני לא זוכרת הרבה בע"פ
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי על מה הסידרה .. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כע
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כע איפה את רוצה פירסינג? אני לע אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? אממ קודם כל הלוואי XBB דבר שני הייתי תורמת קצת .. ואז מחסה את כל החובות של המשפחה שלי .. ואז קונה לעצמי כמה דברים .. וחוסכת לטיול בעולם או משו
מה החלום שלך? אין לי חלומות .. אולי להיות בדיסנילנד
איך חחגת את תחילת השנה? לע חגגתי XB שונאת להתחיל בצפר .. ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? אממממממ שאני יצליח או שאני יהיה יותר מאושרת מהשנה הקודמת
ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: אחד?? אני חוששת ממלא דברים .. איזה סילבסטר הכי זכור לך? אממממ אחד שיצאתי עם חברות שלי למרכז העיר <באשדוד> והיו הופעות וזיקוקים ומפוצץץ אנשיםם .. וספריי כמובן שאני רדפתי אחרי אנשים עם ספרי וגם רדפו אחרי XB והיה כיף .. איזה אדם `גילת מחדש` השנה? גילתי מחדש? אממ אפחד .. איזה אירוע היית מוחק מהשנה? אין .. באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? לפני כמה חודשים .. ולפני כמה שבועות .. איזה אירוע עשה לך טוב השנה? מלאא על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? על זה שלא השקעתי בלימודים .. מקום בו הכי נהנת? פוו מלא .. אירוע שהכי השפיע עליך? אממ המסיבה של פורים אולי
אירוע שאיכזב אותך? אמממממממ עכשיו .. שאומרים לנו שגם אם יש שביתה אנחנו באים לבצפר כי אנחנו עושים הכנות לבגרות
כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? מלאא .. מלא מלא מלא .. אבל היא לא נגמרת
האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אממ כע אם כן, כמה זמן? שנה? ניסיתם להתחיל איתו? כע הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לע התנשקתם איתו? לע האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לע מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? האכזבה .. שהוא היה רודף שמלות .. וידעתי את זה .. אבל לא התייחסתי .. ובסוף זה פגע בי .. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? התפדחתי לעשות ת'צעד הראשון
אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? חח זה קרה לי .. ואחרי כמה זמן התאהבתי בו שוב ..
זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? כע
אם כן, אתם אוהבים אותו? ברור
והוא, אוהב אתכם? כע
כמה זמן אתם יחד? חודשיים ויומיים
איך הכרתם? דרך תפוז
מה אתם הכי אוהבים בו? שהוא מצחיק, שהוא חמוד, שהוא לע רודף שמלות
בקיצור הכולל
מה גרם לכם לבחור דווקא בו? כל פעם שנפגשנו הייתי עם פרפרים בבטן .. וכל פעם שנפרדנו היה לי קשה .. אתם רבים? מתווכחים קצת לפעמים
אבל בסוף הכול טוב
מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? מלאאא .. האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? חס וחלילה אתם פוחדים לאבד אותו? כן מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? הכול אקסים: כמה אקסים יש לכם? 3 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לע האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כע האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כע מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כע <עובדה היום ..> מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? זכרונות האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? לע .. הכול סגור ..

לאו14

New member
עונהה../images/Emo141.gif

כללי: מהו שמך?ליאורר תאריך לידה:3.3 מקום מגורים:איזור השרון כמה אחים/אחיות?אחות אחת צבע עיניים?חום כהה צבע שיער?חום משקל:האמ..אין לי מושג..
גובה:1.54 נראה לי..או קצת יותר.. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?לא.. על מה היית רוצה לנגן?גיטרה או תופים..נראה לי מגניב אתה אוהב לרקוד?מאודדד השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא..אבל אני יעשה זה בטוח!!! יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?אין התנסת בעבר בסמים? איזה?לא.. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?לא... אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא.. פרטים אינטימיים: העדפה מינית: בנים
חח כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?אמממ...
עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?אף אחד האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא בינתיים איזה מגמה היית בביה"ס?רק שנה הבאה אנחנו מתחילים עם מגמות מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?חחחח לא יודעת יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו?אממ...יש לי ידע כללי..
קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?כן..פסיכולוגיה[שנה הבאה בע"ה] איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?בנאית
אני פשוט לא טובה בזה נחייה את הרגע?יאללה מה מתנגן עכשיו?כלום..אין ליכוח לשים שיר עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?1 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?האתר של קוקה קולה,והאייסי מה הספקת כבר לעשות היום?אממ..ללכת לסיור בת"א,לישון,ללמוד לבוחן,לראות טלווזיה,אלכול,לשתות וכ'ו מה עוד תספיק לעשות היום?לאכול,לראות טלווזיה,להזמין חברה... ישנת טוב אתמול?כן!!! תישן טוב הלילה?אני מקווה כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?וחצייי שליטהההה עונה אהובה של השנה: קיץץ/אביב!!!!! צבע אהוב:כחול ותכלת תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:צביעות!!!! התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:להצליח איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?אממ... מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?לפני חצי שעה ככה אכלת?אממ..לפני חצי שעה ככה..
התנשקת?אממ..לפני חצי שעה ככה
[אבל בלחי..אז..נחשב?!?] התאהבת?ואוווו מזמן!!1 נשבר לך הלב?לא נשבר ברוך השם!! צחקת?חחח לפני כמה דקות בכית?אתמול[שואה וכל הסרטים,הטקסים וזה..] אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?אתמול?! מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?אתמול חיבקת מישהו/י? לפני חצי שעה עישנת?לפני שלוש שנים..או פחות[נרגילה..] שתית משקה אלכוהולי?לפני כמה חודשים[בחתונה של דוד שלי..אבל לא הרבה] השתכרת?אף פעם שכבת עם מישהו/י?אף פעם היית במועדון?בפורים לבשת חצאית?בפורים קנית בגד?לפני חודש אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?אתמול אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?אתמול הקדישו לך שיר?מזמן!!חחח שיפרו לך את המצברוח?אמממ.... מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?חברה שלייי חשבת עליו?אממ.... התקשרת אליו?חברה אחרתת התקשר אלייך?ידיד שליי פגע בך?אממ...לא זוכרת שימח אותך?חברה שלייי[זאת שראיתי חחחח] היום: באיזו שעה התעוררת?6:00 חראגיל מה/מי העיר אותך?הפלאפון..חח[שעון מעורר] מה היה הדבר הראשון שאמרת?בוקר טוב?? מה היה הדבר הראשון ששמעת?ת'שעון מעורר מה היה השיר הראשון ששמעת?"זה מה שאני רוצה" נוו השיר הזה של מסודרים מה אכלת?הראשון?!?!מסטיק??לעסתי.. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?מתי חוזרים הביתה..חחחח מיקום כרגע: מתחת לבית
חג מעודף:פוריםםם ערוץ מועדף: 24!! בליטהההה מילה אהובה:במבה!!,אהבה,חברות,משפחה..הרבה דברים!! להקה אהובה:אין ממש..אבל סינרגיה איזה כיתה את: ט' בדיחה שגרמה לך לצחוק:חח יש המוןן הבנאדם הכי יפה שראית:ישש פוללל הפאדיחה הכי גדולה שלך:חחח עזבווווווווו הדבר הכי מטורף שעשית:אממ.. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:אממ...אללה בוא מכות??חחח סתם.. את חושבת שאת יפה?לא..לא משו.חחחחחח את חושבת שאת צבועה?ממש לא!!אני שונאת צבועים!!שונאתתת את חושבת שאת קנאית?לא.. את חושבת שאת קרצייה?רוב הזמן
את חושבת שאת עקשנית?אפשר להגיד!! את אוהבת את עצמך?כן..למה לא??חח בזבזנית או חסכנית?חסכנית!![תימניה או לא תימניה
] בנאדם ש: שונא/ת:אני בד"כ לא שונאת..פשוט לא אוהבת..אז... אוהב/ת:המוןן!!כל החברים שליי והמשפחה שליי והכלב הסקסי שלייי מתגעגע/ת אליו:חברה שלי... חסר לך:אממ... עושה לך טוב להיות איתו:חברות שלי.. הכי מצחיק:ידיד שלי וחברה שלי
הכי דפוק:ידידים שלי הכי מוזר:ילדה מהכיתה שלי
הכי כיף לדבר איתו:חברות שלי איפה היית רוצה לגור בארץ? איפה שאני גרה איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת?המומיניםםםם!!! יש לך פלאפון?יאפפ למי אתה מתקשר הכי הרבה?חברה שלי איזה צלצול יש לך?"זכיתי לאהוב" של עבריי!! הקול הכי יפה ששמעת?הראל סקעת!! איזה רקע יש לך בשולחן עבודהסתם משו של המחשב? ושומר מסך?של המחשב את רוצה להיות זמרת?לא ממש..חחח את רוצה להיות שחקנית?גם לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?תלוי איזה... אמרו לך פעם שאוהבים אותך?יאפ כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?בד"כ כן איפה את רוצה פירסינג?אנ'לא רוצה.. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?קונההה חציי קניוןןן!!מביאה למשפחה שלי..ועוד כמה דברים מה החלום שלך?להיות מאושרת..תתממיידד איך חחגת את תחילת השנה?עם המשפחה..בראש השנה... ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:?הצלחה בלימודים,חבר שאני יאהב אותו הכי שיש,בריאות ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:התעודה בסוף שנה.. איזה סילבסטר הכי זכור לך?אנ'לא חוגגת סילבסטר איזה אדם `גילת מחדש` השנה?אממ... איזה אירוע היית מוחק מהשנה?אויי..לא יודעת.. באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה?שיש לחץ מטורף בבצפר..שלא היה לי זמן לנשום.. איזה אירוע עשה לך טוב השנה?המון!! על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה?לא זכור לי משו... מקום בו הכי נהנת?המון מקומות נוו... אירוע שהכי השפיע עליך?לא יודעת אירוע שאיכזב אותך?... כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`?פעם אחת אולי.. האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?נראה לי שכן אם כן, כמה זמן?שנה..פלוס מינוס ניסיתם להתחיל איתו?חח כן.. הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?סוג של..אבל זה נגמר מהררר התנשקתם איתו?אממ....לא עיניינכם..חחחח האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?לא.. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?עזבו... מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?שלא ידעתי שהוא גם אוהב אותי!! אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים?חחח כן...כתבתי הרגע.. זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא אם כן, אתם אוהבים אותו?לא והוא, אוהב אתכם?לא... כמה זמן אתם יחד?-- איך הכרתם?-- מה אתם הכי אוהבים בו?-- מה גרם לכם לבחור דווקא בו?-- אתם רבים?-- מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו?-- האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם?-- אתם פוחדים לאבד אותו?-- מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם?-- אקסים: כמה אקסים יש לכם?1 בלחץ האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?לא.. האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?לא.. האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה?לא.. מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים?ברור!! מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור?זיכרוכות בעיקר האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?לא..

למעלה